Sosyetede Birbirinden Başarılı Etnik Şıklık !

Etnik desenlerin modası hiçbir zaman geçmez. Bu sezon özellikle tribal ve aztek baskılar daha ön planda. Amerikan yerlilerin kullandığı desenler yine popülaritesini koruyor.

Etnik tarzda giyinmiş 3 şık ismi sizlere sunuyorum. Gaya Başaran, Aylin Tahincioğlu ve Nesligül Aksoy.



Gaya Başaran 'ın fiziği bu tarz için ideal diyebilirim. Kısacık saçları, varla yok arası makyajı ve yanık teniyle harika görünüyor. Elbisenin desenleri, rengi ve kesimi çok yakışmış. Ama görünümünde kilit nokta iri ve renkli taşlı deri yakalığı. Büyük ihtimalle elbisenin bir parçasıda olabilir. Çok yakışmış. Kıyafetine uygun sandaletleri, clutchının rengi, bileklikleri, dövmesi herşeyiyle komple bir şıklık.



Aylin Tahincioğlu 'nun elbisesi büyük ihtimalle bir Roberto Cavalli. Bir yaz daveti için ideal bir seçim. Renk ve kesim yakışmış. Püsküllü çantası bu elbiseyle 10 numara bir seçim. Küpeler renk olarak çok doğru ama modeli fazla modern kaçmış ve havayı baltalamış. Birde o kuaför fönü saçlar havayı çok fena bozuyor ama söz konusu Aylin Tahincioğlu olunca işi fazla zorlamakta olmuyor :) Ne olursa olsun sırf bu elbiseyle o çanta modelini seçmiş olmasıyla bile şıklarım arasına almaya yeterde artar bile.



Nesligül Aksoy ile hafiften Ottoman tarzına sapıyoruz. Çok beğendim. Şalvarının desenlerine ve sandaletlerin birlikteliğine bayıldım. Renkli bir oje sürmediği için kendisini kutlarım. Beyaz bluz renk olarak çok sert ama yakası ve dökümlü model olmasıyla yerinde bir seçim. Kıyafetine uygun kolyesi, saçları, makyajı ve cluthı ama en önemlisi duruşuyla olayı bitirmiş.


Share

Yorumlar

  1. Pelin,

    Bir günde 3 post yerine günlere dağıtsan? Yeni bir blog sahibi olarak biliyorum ki zor birşey bu ama her gün farklı bir post istiyorum ;)
    Eminim diğer tüm izleyenlerin de aynı şekilde düşünüyorlardır :D

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. helin inan ne demek istediğini anlamadım. yani bir günde 3 yerine tek konumu gireyim. ben 1 tane yetmez diye saatlerimi harcarken senden böyle bir istek gelmesi tuhafıma gitti doğrusu :)

    YanıtlaSil
  3. pardon ya anlatamamışım, her gün en az bir post olsun, yani boş gün geçmesin anlamında söylemiştim :)

    YanıtlaSil
  4. Bu arada dün yaptığın postları görmemiştim, ondan böyle yazmıştım. Şimdi gördüm onları da :) Senin yazılarını okumak yakın bir arkadaşla zararsız bir çekiştirme seansı gibi, iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. Tamam simdi oldu helin diyorum benmi yanlis anliyorum acaba :) Postlarimdan keyif almaniz benim icin buyuk mutluluk cok tesekkur ederim. ;))

    YanıtlaSil
  6. yok biz hergüne en az 3 post istiyoruz :)))

    Gaye Başaran son zamanlardaki favorim tarzını ve doğal zarifliğini çok beğeniyorum. bu elbise ile yine kusursuz olmuş.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  7. Hatirladigim kadariyla Gaye Basaran in elbisesi bir veya iki sezon oncesinden Tory Burch marka.

    YanıtlaSil
  8. yanlış biliyor olabilirm ama hanımefendinin adı gaye değil gaya sanırım, ben hanımefendinin bu yaz düğününde giydiği elbiseyide cok hoş bulmuştum, çok zarif bir tarzı var

    YanıtlaSil
  9. Nesligül Aksoy gerçekten çok güzel ve çok şık olmuş. Gaya Hanım'a bilemedim. Boyundaki ağır detay kendini iyice boğmuş. Aylın Hanım a etnik diyemiyeceğim. Etnik desen yapıp, etnik havada olamamış.

    YanıtlaSil
  10. Bende uc kiyafete bayildim. Tiril tiril dedigimiz cinsten.
    Pelosum tatli isyanlar devam eder tabi, boylebnefis postlarla hepimiz bagimlin olduk:)

    YanıtlaSil
  11. Gaya hanım'ın boynundaki nedir? Deri desen,çok kalın bir deri herhalde. Üzerindeki iri plexilerle daha bir iri duruyor. Yumuşak bir deri olsa OK, ama belli o kadar kalın ki, boyunda potluk ta yapıyor.O üstündeki krem iri dikişlerden çok kalın birşey olduğu belli. Olmamış. Ufak tefekliğini avantaj yerine, dezavantaja çevirmiş. Bilemedim. Ucuz ve hantal görünüyor.
    Aylin Hanım etnik olamadı yine gailba. Bu elbise bir esmere daha mi iyi giderdi?? Doğal gelemedi. Ama Nesligül Hanım, işte budur.

    YanıtlaSil
  12. üçüde çok asil ve çok hoş ___________

    YanıtlaSil
  13. Ben en çok Nesligül aksoy'u beğendim. A.T'un elbisesi de güzelmiş.

    YanıtlaSil
  14. Gaya Başaran'ın kolyesini sevmedim. Bana göre bu elbiseye hiç olmamış. Daha düz renk bir elbiseyle bu kolyeyi takmalıydı. Çok karışık, karmakarışık gözümü yordu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.