Stella 'ları Giyen Giyene :)

Geçtiğimiz ay Stella McCartney 'in 2012 yaz koleksiyonundan gördüğünüz bu model elbiselerini etraflıca ele almıştım. Bir türlü sevemediğimi ve giyenlerin çoğunada yakıştırmadığımı belirtmiştim.



Elif Dürüst 'ün havasına gitmemiş. Ebru Kohen 'de fena durmamış. Melissa von Faber Castell 'in siyah kabanı işi mahvetmeye yetmiş. Işıl Reçber 'in abartılı makyajı, kuaförden yeni çıkmış saçları ve o sarı portföyü bu tarz bir elbiseyle olacak iş değil. Gülşah Alkoçlar 'ın resmi yok ama gördüğüm kadarıyla fena değildi.



Listedeki yeni isimler ise Beyza Arslan ve Gülşen. Beyza Arslan son aylarda bloguma bomba gibi bir giriş yaptı. Sezonun en iddialı modellerini seçtiği için kendisini konu etmemek imkansız. Ama o kadar kilit seçimler yapmasına rağmen hala en beğendiğim Victoria by Victoria Beckham elbiseli şıklığı. Gerçi çantası falsoydu ama elbise çok yakışmıştı.

Ne yazık ki Stella McCartney elbisesi de olmamış. O manasız bilezik hadi bir derece. Ama dore dolgu tabanlı ayakkabılar olacak iş değil.



Geçelim Gülşen 'e. Beğendim. Hatta çok beğendim. Sanırım bizimkiler içinde en beğendiğim ve yakıştırdığım Gülşen oldu diyebilirim. Ama tabi oturarak alınan bir fotoğraf her zaman daha avantajlıdır. Keşke boydan bir fotoğrafla ayakkabılarını da görseymişiz. Saçları açık bırakmış olsa bile rengiyle işi kurtarmış. Makyajı hoş. Hiçbir takı ya da aksesuar olmaması büyük bir artı. Tek sorunum acaba bunu sahnede mi giydi sorusu. Elbisede sahnede giyilecek bir hava yok. Ya da ben göremiyorum bilemedim. Sadece kendi zevklerime göre eleştiriyorum ve umarım bir davette giymiştir diyorum :)

Yani uzun lafın kısası şu an için Stella McCartney elbisenin galibi benim için Gülşen 'dir. Bakalım daha iyisini görebilecek miyiz :)


Yorumlar

  1. Evet,bence de en cok Gulsen'e yakismis.Yaptigi muzigi begenmesemde o da Tuba Unsal gibi gizli tarz sahiplerinden biri.Hit parcalar giymelerini geciyorum,cok guzel tasiyorlar,giymis olmak icin giymiyorlar.Ruh katiolar.
    (Istisnalar kaideyi bozmaz :) )
    Bir de bu elbise giyelim giyiştirelim takalim takistiralim elbisesi degil.Saclar dahil herseyin toparlanip cok sade ayakkabi ve aksesuarlarla vurgulanmasi gereken bir parca diye dusunuyorum.
    Bir de mavi ve siyah bir arada hic isininamadigim 2 renktir.
    Stella'nin bosluguna gelmis bence bu elbise.Sadece Adidas icin tasarladiklari bile birer sanat eseri iken :)
    Tesekkurler post icin :)
    Sevgiler
    Ns

    YanıtlaSil
  2. ben magazin programlarından birinde gormustum Gulsen bu elbiseyle önce roportaj verdi sonra da sahneye cıktı ama cidden hostu:)

    YanıtlaSil
  3. Ya ben bu elbiseleri begenmistim basta ama sonra Kizilay dagitmis gibi ne kadar cok oldu giymeyeni dovuyorlar heralde sosyetede :))

    YanıtlaSil
  4. Ben çok beğeniyorum bu McCartney'leri ama cidden çoğunlukta fiyasko oluyor, zor elbise. Beyza Aslanın o Bileziği ve parlayan dore dolgu topuğu saçmalık olmuş! Ama Gülşen (Hayret) çok iyi görünüyor. Bir de sade bir ayakkabı seçtiyse şöyle siyah bir sandal veya nude bir ayakkabı tamamdır. Ha sahnelik değil asla o ayrı...

    YanıtlaSil
  5. tabiki gülşennnn
    beklerim http://kelebekkizim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. bu elbiseden böö geldi bana o kadar çok giyildikii yorum bile yapasım yok____________

    YanıtlaSil
  7. Yok artik bu sahnede giyilecek elbise degil bide boy istiyen bi elbise Gulsen oturdugu icin bisey anlamadim begendim diyemicem BA boylu belliki ama o ayakkabilar ne gercekten anlamadim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Herkes her elbiseyi beğensede giymemeli.Kanıtıda resimler zaten)
    ben de en çok gülşen de beğendim.

    YanıtlaSil
  9. Benim en iyim de budur! http://www.manrepeller.com/2012/07/lesson-in-layering-summer-dress.html

    YanıtlaSil
  10. Evet bencede koleksiyondaki en iy parcalardan

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.