57- GÜNÜN ŞIKLARI

Ebru Danyal ve Cem Başar 'ın düğününden şıklarımla devam ediyorum. Bu düğünden daha çoook cadı kazanıma girecekler var şimdiden söyliyim :)



Ayşe Çavuşoğlu ile başlamak istiyorum. Tek kelimeyle muhteşem görünüyor. Straples dekoltesinde ki düşüklük ve tam oturmamışlık belli olsa da elbiseyi taşıyışı pek bir havalı pek bir güzel. İnce silüetini daha da inceltmiş. Etek boyuna, işlemelerin kalitesine ve drapelerin güzelliğine bayıldım. Koyu renk saçları, doğal bırakışı, uygun makyajı, gümüş clutchı ve ayakkabılarıyla harika görünüyor. Sanırım son zamanlarda gördüğüm en iyi Ayşe Çavuşoğlu !



Ayça Dinçkök 'e gümüş rengi elbisesi çok yakışmış. Jazz model püsküllü clutchına ve takıların uyumuna bayıldım. Sıradan olabilecekken 1-2 minik dokunuşla tüm görüntüsüne çok dozunda bir zenginlik katmış.



Esra Dinçkök ise gecenin sade şıklık sergileyenlerinden. Kırmızı Valentino tulum yakışmış. Hatırlarsanız bu tulumun geçen sene haberini yapmıştım. Bakmak için TIKTIK



Suna Vidinli 'nin Monique Lhuillier marka elbisesi epey iddialı. Kendini prenses gibi hissetmek isteyenler için ideal. Fiziğiyle elbiseyi güzel taşımış. Elbisenin rengine uygun küpeleri ve taşlı kemeri gereken ışıltıyı sağlamış. Tülden clutchı, saçları ve dozunda makyajıyla gayet başarılı bir şıklık sunmuş.



Nil Uyguner 'e bayıldım. Elbisenin göğüs ve omuz kesimi vücut tipine çok ama çok yakışmış. Daha yeni doğum yapmış birinin bu denli tehlikeli bir kumaşı bu kadar güzel taşımasına şapka çıkarıyorum.



Ayşe Azizoğlu kasasında ne kadar mücevher varsa takmış takıştırmış. Normalde bu kadar fazlalık beni boğar ama elbisenin rengi ve sade kesimi sayesinde işi kurtarmış. Üstelik straplesi bu yaşta başarıyla taşımasını taktir ettim. Çok ışıltılı, bakımlı ve şık bir kadın görüyorum.



Ve son olarak 8 aylık olduğunu tahmin ettiğim karnı burnunda bir şıklık. Gebeliğinin son dönemlerini yaşayan hanımlar için Aylin Kulaberoğlu güzel bir örnek sunmuş. Renk ve kesim çok yakışmış. Göbeği ne fazlasıyla ortaya çıkarmış ne de gizlemiş. Tam kıvamında bir sunum. Topukluları da giyebilmiş olması büyük bir şans.

Bu düğünden şıklarım bu kadar. En yakın zamanda şık bulmadıklarımla devam etmek dileğiyle :)


Share

Yorumlar

  1. Ben kimseye pek bayılmadım desem? Ayça Dinçkök'ün dağınık tarzı ve saçları beni oldum olası rahatsız ediyor, yine aynı şekilde sadece clutch'a bayıldım.
    Esra Dinçkök'ü çok beğenirim ama biraz fazla sade olmamış mı? Bari iddialı bir vintage kolye ya da kemer taksaymış, ayrıca düğüne pantalon tulum ile gitmek.. Bilemiyorum.
    Suna Vidinli'nin elbisesi çok tatlı, kendisine de çok yakışmış ancak Oscar gecesine ya da çok yakın birinin düğününe giyilir gibi geldi biraz abartılı.
    Ayşe Azizoğlu'nun elbisesinin rengine bayıldım, bir tek ayakkabı bir kötü gözüküyor sanki?

    Bunlar gecenin şıklarıysa, cadı kazanlık olanlar için korkuyorum :)

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Açıkcası benimde çok beğendiğim kimse olmadı. Ayşe Çavuşoğlu'nun kıyafetine şık diyebiliriz ama yüzündeki o yapaylık herşeyi alıp götürüyor maalesef. Elbise rengine bayıldığım Ayşe Azizoğlu içinde aynı duyguları paylaşıyorum
    Suna Vidinli ve Nil Uyguner'in doğallığından dolayı gözüme daha şık göründüler.

    YanıtlaSil
  3. Ayse Cavusoglu disinda kimseyi pek begenmedim.
    Mina

    YanıtlaSil
  4. hani derin mermerci yok mu resmi:)

    YanıtlaSil
  5. Valentino tulum beni benden aldı. Çok yakışmış.

    http://feledene.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Valla Ayşe Çavuşoğlu her zaman işini bilir. Ve yine bilmiş. 10 numara. Ayça Dinçkök te çok ama çok muhteşem. Fakat ben düğünlere hep bir klasik lookla katılmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Esra Dinçkök'e Valentino yakıştıramadım ama yine de güzel taşımış. Sanırım kilo da vermiş.

    YanıtlaSil
  7. Ayse dinckok'un ayakkabilari ve esra cavusoglu'nun dudaklarinin kotulugu bence yarisir ..
    Pinar

    YanıtlaSil
  8. ayşe çavuşoğlu, suna vidinli ve ayşe azizoğlu en çok beğendiklerim. sadece suna vidinli'yi bir doz fazla buldum bir düğün için elbisesinin eteğini ama güzel gülümsemesi, saçı, başı onu da görmezden gelmeme yeter.

    bir de alakasız ama ben bu sene de bir vogue covers veya sepetember covers yazısı bekliyorum sendn ;) gerçi paris vogue hariç pek ısınmadım bu yılkilere.

    YanıtlaSil
  9. Ayse Cavusoglu cok hos gorunuyor. Ayse Azizogluda yasina gore gayet guzel tasimis elbiseyi Ben digerlerini pek begenmedim

    YanıtlaSil
  10. Evet, Ayşe Cavuşoğluna rüküş diyemem ama bana pek bir demode geldi. Elbisesi, yılan clutch ve ayakkabıları ile ıhı hiç benlik değil.
    Çoğunluğun aksine ben Ayça Dinçkök'ü de beğenmedim. Kafası güzel bir Roberto Cavalli tarafından giydirilmiş gibi duruyor.
    Esra Dinçkök'ü ise beğendim. Biraz daha kokteyllik bir look gibi olsa da çok hoş.
    Suna Vidinli genel olarak toplumda şık olarak algılanan kabarık etek ve tüyler, tüller arasında ki benim pek de tarzım değil ama Monique Lhuillier olunca bu malzemelerden bile çok, çok klas bir elbise çıkıyor ortaya. Suna Vidinli de güzel taşımış. Çantası bile fazlalık durmuyor. Başka aksesuar olmadığı için kemeri de tamamdır. :)
    Nil Uyguner için renk, göz makyajı, clutch ve bir de hayır diyorum.
    Ayşe Azizoğlunun ayakkabısında bile taşlar var! Yok ben bu yaşta straplesi taşıyabilse de elbise sade olsa da şık diyemem.
    Aylin Kulaberoğlu hamile, şık ve tatlı :)
    ~
    Ben de Lure gibi düşünüyorum, pek beğenmedim. Bunlar şıklarsa cadı kazanlarını düşünemiyorum. Ve yine iki beğendiğim hakkında da Lure'a katılıyorum. Esra Dinçkök sade, Suna Vidinli fazla olmuş.

    YanıtlaSil
  11. derin mermerci 'nin kıyafetini gördüm ama instagram dan olduğu için burda yayınlayamıyorum. kesinlikle insan olmadığının kanıtı dyecek kadar seksi görünüyor. görselim olsaydı hiç şüphesiz en şıkım olurdu :)

    YanıtlaSil
  12. Suna Vidinli'nin elbisesine bayıldım,, Valentino tulum bir harika ama paça boyu biraz daha uzun olsaydı da ayakkabı gözükmeseydi çok daha güzel olurdu :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.