Elif Dürüst 'den Doğal ama İddialı Bir Örnek !

 


Elif Dürüst 'ün turuncu renkli elbisesiyle ortaya koyduğu şıklık bir önceki postumdan sonra güzel bir rastlantı oldu. Tonlamaları ahenkli yapmayı bildikten sonra herkes her renkle her şekilde şık olmayı başarabilir.

Turuncu mini elbisesiyle aynı renkte Stella MacCartney 'in mini Falabella modelini eşleştirmiş. Saçları olduğu gibi nemli bırakmış. Makyaj olarak sadece mercan tonlarında ruj sürmüş. Ayakkabısı ise ten renginde nefis bir model. Aksesuar olarak Tiffany 'nin ikonik anahtar kolyesiyle tek taş kolyeyi bir arada kullanmış. Şahsen çantanın toka ya da zincir rengiyle aksesuarların renk uyumuna çok önem veririm. Gümüş ve altın renklerini bir arada kullanmamaya önem göstersem de Elif Dürüst 'de bu farklılık beni rahatsız etmedi. Genel bakışta hem yaz aylarına yakışır doğallıkta bir şıklık hem de iddialı bir sunumu bir arada görüyorum ve doğal olarak gördüğümden pek memnun kalıyorum :)


Share

Yorumlar

  1. Çok şık.. Ayakkabılara ba-yıl-dım!!!!

    YanıtlaSil
  2. Elif Durust un secimlerini cogunlukla begenirim ama cantayi fazla turuncu buldum bu kombinde nude olsun isterdim.ayrica tiffany ye bayiliyorum mm!

    YanıtlaSil
  3. elif durustun inanılmaz bir fizigi var ne giyse yakisiyor ama kirmizi rujundan artik vazgecsin

    YanıtlaSil
  4. ayy ayakkabıları çok güzel acaba markası ne Pelin hanım?

    YanıtlaSil
  5. Genel olarak hoş, yazlık :)
    Ama beni falabellası biraz rahatsız etti. Özellikle tüm takılar altınken falabellasının zincirlerinin gümüş olması. Özellikle omzunda olunca çok dikkat çekkiyor.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.