60- GÜNÜN ŞIKI : Kirsten Dunst

 



Her ne kadar peplum kesim elbiselerden gına gelmiş olsa da bazen o kadar hoş modellerle karşılaşıyorum ki aşkım yine depreşiyor. Buna en güzel örneği Kristen Dunst 'da görüyorsunuz. Lanvin peplum elbiseyi muh-te-şem taşımış ! Hatta modelin üstünde burun kıvıracağım model Kirsten 'ın üstünde hemen alınması gereken bir parçaya dönüşüvermiş. Saçları da makyajı da iddialı ve çok yakışmış. Stilettoları ise kıyafetiyle nefis bir uyum ve güzellik içinde. Dekoltesinden görünen sütyen bile şıklığını bozamamış.



Share

Yorumlar

  1. Kirsten Dunst ' a bir haller oldu hep hoştu , güzel giyinirdi fakat bu kadar mükemmel gözüktüğünü önceden hatırlamıyorum doğrusu , son yıllarda kiminle çalışıyorsa çok doğru kararlar veriyor . Ben de şuradaki http://www.justjared.com/photo-gallery/2714262/dunst-bachelorette-nyc-12/ haline bakıyorum sabahtan beri , şahane !!

    YanıtlaSil
  2. kirsten son 2 yıldır bambaşka bir güzellik ve şıklık içinde. ne giyse beğeniyorum. ama gönderdiğin stella kıyafetini ben pek beğenmedim. hem çok sarı geldi hem de şortun kesimini sevmedim. bilemiyorum belki de foto iyi değildir.

    YanıtlaSil
  3. şahsen bende beğenmedim şortlu takımı ama peplum elbise ile çok şık heleki hınzırca aradan gözüken sutyeni daha da bir hoşluk katmış.

    YanıtlaSil
  4. Bende son zamanlardaki degisimi ve hoslugu konusunda ayni fikirdeyim. Ama bu kiyafeti ustunde hic begenmedim. Ne yazikki bu sefer zevkimiz uymadi. Ayrica oldugundan kilolu sanki bu resimlerde.

    YanıtlaSil
  5. Evet bu çok alışılmış olan bir şıklık ya da jilet gibi herşeyin yerli yerinde olduğu bir hal değil . Kesimdeki üzerine oturmama hali hatta belki fotodan belki duruşundan kaynaklı o hafif eğreti duruşa ben bayıldım :)) Kumaşın tok bir kumaş olması ve üste oturmaması ama dar bir kesimde oluşu son zamanlarda takık olduğum bir durum . Süper mini elbiselerde de uygulanırsa harika gözükür gibi geliyor bana ..

    YanıtlaSil
  6. gerçekten de peplumlardan gına geldi Pelincim. Ama Kirsten'a nefissss olmuş cidden.

    YanıtlaSil
  7. şık görünmenin yanında kaliteli ve asil göründünmü olay bitmiştir. kristen de olayı bitirmiş aten. bende peplum denilen şeyden pek hoşlanmıyorum ama bu eteğin olmazsa olmazı olmuş. üst konusunda pelin seninle aynı fikirdeyim modelde basit ve sıkıcı görünüyorken kristen de çok çekici durmuş. acaba bu tarz işi kendi becerisimiyoksa birilerimi yardım ediyor ona bunu merak ediyorum işte.

    YanıtlaSil
  8. Yalnız cidden Manken de “Eh eh” olan bu Lanvin'cık Kristen da “Wow wow” oluvermiş.

    YanıtlaSil
  9. Bende ozellikle zayif kisilerde peplum cok seviyorum. Ben giyemiyor olsamda. Ama bu sefer kiyafetten cok etrafa verdigi nese ve sicakligi sevdim
    Mina.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba pelin hanim, Beren Saat'in onceki gece seslendirme yaptigi filmin galasinda giydigi elbiseyi paylasabilir misiniz?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.