EYİLİK DÜĞÜN DAVETLİLERİ !

Eyilik düğününden gelin ve gelin görünümlü davetlileri bir önceki postumda ele aldım. Şimdi diğer davetlilere göz atma zamanı !



Begüm Eyilik düğünlerde iddialı giyinmeyi sevenlerden. Genelde giydiklerini yakıştırmasını bilir. Ama bu sefer beğenmedim. Elbiseyi başarılı taşımasına rağmen ağır kumaşı içime baygınlık getirdi. Siyah ya da koyu renkli olsaydı bu kadar rahatsız edermiydi emin değilim ama bu renkle resmen kırmızı bir yorganı sarmalamış gibi görünüyor. Bir de makyajı epey abartınca ortaya herşeyiyle fazla abartılı bir görüntü çıkmış.



Figen Kıral beğendiğim isimlerden. Elbisenin gövdesindeki gümüş renkli detayını uygun ve yerinde mücevher kullanarak çok iyi dengelemiş. Saçları toplamış iyi etmiş. Gümüş renkli portföyünde sorunum olsa bile genel olarak yaşına ve fiziğine uyan hoş bir görüntü içinde diyebilirim.



Fulya Eyilik 'in elbisesini de, makyajını da sevmedim. Hollywood ünlüleri iyi ki uzun saçlarını yanda toplama akımı başlattı. Maşallah herkeste bu model. Bu etek boyuna Fulya Eyilik 'inkiler gibi kaba platformlu ayakkabıları değil de ince formlu ayakkabıları pek bir yakıştırıyorum.




Melisa Kanatlı da iddialı bir renk ve modelle katılanlardan. Elbise fena olmasa da dekolte kesimini sevmedim. Ağır takıları başarıyla taşıyor. Gerçi ben bu kesim dekolteye gerdanlık takmazdım ama yine de genel olarak hoş.



Tuğana Savgı mint yeşili renginde yanları dantel güzel bir elbise seçmiş. Ama koyu makyajını sevmedim. Bu elbise daha genç bir görünümü hakediyor. Yazık olmuş.



Feryal Gülman her zaman nerde nasıl giyineceğini iyi bilenlerden. Romona Keveza marka elbisesinin tek omuz yakasının güzelliğine, kumaşına ve drapelere bayıldım. Çok klas görünüyor. Klasik topuzu, mücevherleri ve elbisenin rengine uyumlu ayakkabılarıyla gecenin iyilerinden.



Meral Yazıcı 'nın elbisesinin rengine, yaka detayına ama özellikle bakır renkli püsküllü çantayla takılarının eşleştirmesine bayıldım.



Sevim Uyar çok asil görünmesine rağmen bir yaz düğünü için hem renk hem de model olarak çok iç karartıcı.


Share

Yorumlar

  1. Şu gördüğümüz makyajlar, herşey parayla olmuyor un resmen kanıtı. Bu kadar maddiyatlı, gezen gören, çevre sahibi insanlar nasıl böyle bi makyajı beğenip sokağa çıkıyorlar, hayret.

    YanıtlaSil
  2. Figen Kıral ile Melis Kanatlı nın elbisesini çok beğendim. Melis Kanatlı nınki eski Lacroixları andırıyor ve kim dikmişse veya tadilat etmişse oturuş dört dörtlük.F.K nın elbisesine bayıldım.Ama strapless maalesef kendine hiç gitmemiş. Strapless omuzlara biraz da olsa genişlik katar. Kendisininki aşırı dar olmalı ki, bu sefer formül ters tepip, raşitiklik yaratmış. F.G nin kıyafet şık ama renk kendine hiç gitmemiş. Çoook güzel kıyafet ama bir o kadar sönmüş. Bu kalın drapelere uzun boy gider. İyicene ufaltmış ufaltmış ufaltmış F.g yı

    YanıtlaSil
  3. feryal gulman'in hata yapma olasiligi sifir herhalde, yine muhtesem olmus :)

    fashiononboard.net

    YanıtlaSil
  4. Bence melisa kanatlı yine acik ara farkla bu davetin de en güzel ismi, bu kadının havasını ve zarafetini seviyorum ayrı ayrı ve bütün olarak cok güzel secimler yapmış:)
    Feryal gulman nin secimini de cok güzel buldum ve yasına tarzına bu sefer cok yakistirdigim bir secim yapmış.
    Eyilik ailesinin tek ve en güzeli gelin olmuş digerlerine diyicek bisi bulamıyorum:((Demesem daha iyi olur yani...
    Nadir'e hanımın kapalı giyinmeyi tercih ederken makyajında da aynı sadeliği yakalamasını tercih ederdim...
    Begum gazioglunun da bulamadığım birsey var belki sac mı daha ufak bir topuz olmalıydı bilemedim ama tuvaletin fitting I'ni beğendim.
    Beyaz ve tonları giyenleri ben de cok ayipliyorum önemli bir görgü kuralını bence ihmal etmemeliyiz;)
    Zeynep t.

    YanıtlaSil
  5. Meral yazıcı nin kıyafetini ben pek uygun bulmadım ,Figen kralı cok beğendim, tuana savgi'nin tuvaletinin rengini cok yakıştırdım , feryal gulman cok güzel bir tercih yapmış, Begum eyilik bence sacını toplamaliydi, melisa kanatlı yi cok beğendim bence kusursuz olmuş; bana gecmis zamanları hatırlatıyor hep...bundan sonra ben de yorum yazicammmm:)))adresimi alicam en kısa zamanda.
    Hande t

    YanıtlaSil
  6. Top 3 yi açıklıyorum çünkü 5 kisi bile yok toplamda maalesef:((
    1- melisa kanatlı (kusursuz tek hanım bence;) clutchini merak ettim , chanel mı?)
    2- feryal gulman( renk koyu kaçmış bence ama...)
    3- tuana Savgi( makyaj azıcık daha hafif olabilir)
    Cadı kazani dolmus... Nesrin ilter, tuğçe ,fulya eyilik,Nazlı yazıcı...
    Beyaz ve tonları olmamış hanımlar sizin de düğününüz olacakkk:))))
    Ece

    YanıtlaSil
  7. FG ni hep beğeniyorum ama bazen cok pahalı olmayan, normal kıyafetlerle şık olabilmeyi denemesini bekliyorum, hep pahalı markalar giymek cok kolaya kaçmak geliyor bana...gunluk kıyafetlerde en azından...

    YanıtlaSil
  8. Ben Feryal Gülman ve senin sayende hep yeni markalar öğreniyorum Pelincim. Mesela Romona Keveza ilk kez duydum.Şimdi şu an. Fakat çok güzel bir elbise ya da Feryal Gülman'da çok iyi durmuş, hakkını vermiş. Benim favorim Feryal hn. yine.

    YanıtlaSil
  9. Bende FG diyorum ve daha da birsey diyemiyorum. Ben bu elbiseyi gormustum. Sanirim. Bir unlunun uzerinde. Hatirliyamiyorum. Herkesten kesinlikle baska diyorum. Ikinci siramda Melissa Kanatli var. Elbiseye cok bayilmadim. Ama guzel tasiyor. Diger kimseyi begenemedim acikcasi.

    YanıtlaSil
  10. Kazanan Kesinlikle Feryal Gülman. Tek beğendiğim kendileri oldu.
    Aynı elbiseyi Angelina Jolie de giymiş bu arada :)
    http://redcfa.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2011/12/Angelina-Jolie-In-Romona-Keveza-%E2%80%98The-Land-Of-Blood-and-Honey%E2%80%99-LA-Premiere.jpg

    YanıtlaSil
  11. düğüne katılan minik kuşlarımın dediğine göre tuğana savgı 'nın elbisesi mint yeşili değil açık kremmiş. yazık oldu arada kaynadı yoksa 1 düğün 6 gelin yazacaktım tühh :)

    feryal gülman için bir kim daha şık oylaması geliyor galiba :)

    meral yazıcı 'nın kıyafeti bence tam da yaşına ve vücut tipine uygun bir seçim olmuş. kasmamış abartmamış rahat tiril tiril tam yazlık bir düğün kıyafeti giymiş. total look olarak da çok başarılı bence.

    YanıtlaSil
  12. Bence tam bir kır düğünü kıyafeti ne düğünün mekanına ne de ağırlığına olmamış ve siz nasıl böyle düşündünüz şaşırdım .neyse kimse bilirkişi diil fikirlerimizi yazıyoruz sadece:))
    Hande t.

    YanıtlaSil
  13. Ben Meral Yazıcı ve Figen Kıral'ı çok beğendim ve zarif buldum. Melisa kanatlı'da hoşuma gidenlerden tabii Feryal Hanımıda unutmamak gerek.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  14. feryal gülman tek geçiyorum süper___________

    YanıtlaSil
  15. Feryal Gulman harika yine klasini konusturmus. Begum Eyilikte o kadar parlamasa hos olacakmi s. melisa Kanatliyi ben begeniyorum. Ama Meral Yazicida sana katilamiyorum. Hic begenemedim

    YanıtlaSil
  16. senin cadı kazanı yorumlarını çok seviyorum:)) İçimden daha da beter şeyler yazmak geliyor bazılarına:))))

    YanıtlaSil
  17. F.Gulman her zaman her yerde belli ediyor kendini,harika

    YanıtlaSil
  18. Benim favorilerim Feryal Gulman ve dugunden bildigim kadariyla Begum Salihoglu'nun diktigi tuvaletiyle Figen Kiral. Her ikisi de her daim cok zarifler... Figen Kiral'in takilarina ve bronzlasmis teninde muhtesem duran bej sedefimsi tuvalete bayildim. Begum Salihoglu yine dokturmus...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.