İyisiyle Kötüsüyle EMMY ÖDÜLLERİ !

Ne yalan söyliyim bu postu yapmakla yapmamak arasında kaldım ve nihayet hadi Pelin bekleyenlerini üzme dedim :) Yapmak istemedim çünkü yazmaya değer birşey bulamadım. Ne öyle ayılıp bayıldığım bir güzellik ne de şıklık gördüm. O yüzden ancak ve ancak konuşulmaya değer bulduklarıma değineceğim.
 
Törene hakim renkler sarı, yeşil ve mavinin tüm tonlarıydı. Zaten seçtiklerimin çoğu bu renklerden.

 
Şahsen gecenin en flaş kıyafeti Christian Dior kıyafetiyle Julianne Moore 'a aitti. Aranızda kıyafeti fazla sarı fazla kapalı bulanlar mutlaka olacaktır. Şimdiden söyliyim haklısınız :) Bense beğendim. Hem değişik hem de tam bir kırmızı halılık elbise diyorum. Saçlarının kızıllığıyla cesur renk daha bir canlanmış. Çok zor bir elbise. Ama Julianne Moore normal beden ölçüleriyle bu zorun altından başarıyla kalkmış. Makyajına bayıldım. Elbisenin güzelliği ve özelliği özellikle sahnede daha bir belirginleşiyor. Bu yüzden sahne görsellerini de görünüz istedim. Hani pembe deyince nasıl hala Gwyneth Paltrow 'un ikonik Ralph Lauren elbisesini anımsıyoruz artık sarı dendimi de Julianne Moore aklımıza gelecek. İşe bu açıdan bakarsanız hem Dior açısından hem de Julianne Moore açısından son derece akıllıca bir seçim derim.


Bir diğer isim ise Sofia Vergara. Tümü taşlı pullu elbiselerden fazla haz etmesem de hatun bu tarz modelleri iyi taşıyor. Hani kadın gibi kadın dediklerimizden bir fiziğe sahip. Zuhair Murad elbisenin yakasını sevdim. Ve bu kesimin hakkını vermek için de işte böyle omuzlar her daim havada olmalı :) Kadın işini biliyor helal olsun :) Saçı ve makyajı herşey yerli yerinde.


Yine bir sarı ve Julie Bowen. Elbisesi Monique Lhuillier. Aynı Julianne Moore 'un yaptığı gibi yerinde takılar kullanarak elbisenin havasını bozmaması hoşuma gitti. Üstelik kesim vücut hatlarına çok yakışmış. Beğendim.

 

Lucy Liu Versace elbisesiyle metalik bir şıklık sunmuş. Ve harika taşımış. Clutchını da metalik seçmesi yerinde olmuş. Ve sadece minik bir küpe kullanarak en doğrusunu yapmış. Saçı ve makyajıyla harika bir Versace şıklığı sunmuş.


Heidi Klum 'un açık mavi Alexandre Vauthier elbisesi çok güzel. Teninin rengine elbise çok yakışmış. Mücevherleri, saçı ve makyajıyla gecenin iyilerinden.


Julianna Margulies 'in elbisesi Giambattista Valli Couture. Elbisenin zengin kumaş ve desenini gölgelememek adına en doğrusunu yapıp saçlarını toplamış ve minimum mücevher kullanmış.



Claire Danes 'in Lanvin elbisesine bakıp da aslında karnı burnunda bir hamile diyebilir misiniz ? Hem çok güzel saklamayı becermiş hem de taşınması rahat bir elbise olduğu ortada. Yine yerinde takılarla, saç modeli ve doğal makyajıyla gecenin iyilerinden.


Beğendiklerimden son olarak Emily VanCamp 'a değinmek istiyorum. Saçı ve makyajı harika olsa da J.Mendel elbisesinin rengi son derece silik ve sevimsiz. Konu etmemin tek sebebi o dünyalar güzeli Van Cleef&Arpels fiyonk bileziğidir. Öylesine zarif bir seçim olmuş ki kıyafeti bile sırtlamış.

Tabi bir de gecenin en falso kıyafetlerine yer vermeden olmaz. Aslında bir sürü felaket tablosu var ama ne yazık ki hepsini tek tek konu edecek kadar vaktim yok. O yüzden en bombasını ele alıyorum. Yani Ashley Judd 'u. Elbisesi Carolina Herrera. Demodenin önde giden bir model. Elle tutulacak tek bir tarafı bile yok. Ya o saçlara ne demeli ?! Bu saçı yapan kimse derhal meslek hayatına son verip sınır dışı etmeli !




Yorumlar

  1. pelincim iyisiyle kötüsüyle derken bence sadce kötüsüyle diye yazsaydın hepsi bence birbirinden felaket___________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadarda değil yahu.. hele bizdeki törenleri gördükten sonra yabancının en kötüsünü bile öpüp başımın üstüne koyarım :)))

      Sil
  2. Sofia Vergara'nın elbisesi törenden 10 dk önce patlamış ama=) http://ow.ly/i/XQ8f

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle bir hadise gerçekleşmiş. üstelik sofia 'yı giydiren de benim bir tanıdığım.talihsiz bir kaza :)

      Sil
  3. nicole u nasıl almadın hayret

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası konularımı hazırladıktan sonra bu gibi etkinliklerde baktığım tek blog zaten söyleye söyleye dilimde tüy bitti :) Julianne Moore yaşına rağmen hala güzel yüzü ve saç rengi ile elbise için zaten başka bir şey yapmasına gerek kalmamış. Kalın beli, kolları olsun gözüme batmadı bile. Çünkü kadın fit duruyor. Hani zayıf olup güzelim diye geçinenler var ama dokunsan jöle gibi olurlar ya işte zayıflıktan daha öte fitliktir bir kadını güzel yapan :) Sofia Vergara için düşüncem hala aynı göğüsleri bu elbiseye göre çok büyük, güzel bir sırt dekoltesi vardı elbisenin saçlarını assolist edası dışında toplanmalıydı :) Emily VanCamp elbisesini çok beğendim. Zaten daha önceden favorim olan bir elbiseydi ama ten rengiyle çok uyumsuz kaldığı için elbisenin rengi modeli üstünde heba olmuş geldi bana. Bana göre en şık burada yok ama Ginnifer Goodwin ve Heidi Klum. En kötüsü her katıldığı etkinlikte yerini asla kaptırmayan Phoebe Price :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsınn aynen bende bir senin bir de styleboom ile 1 kot 1 tişort 'e bakarım o kadar. ama özellikle hepinize yazdıktan sonra bakıyorum ki bakalım aynı şeylerimi seçmişiz diye. öylesi daha eğlenceli oluyor :) bana ginnifer 'ın ki çok perdelik geldi beğenemedim o yüzden. phobe 'yi kaçırmışım hayret hemen bakıyorum :)

      Sil
    2. Bitanesin Pelincim!! :)) Aynen etkilenmek istemiyorum düşüncem değişmesin diye sonradan farklılaşabiliyor nadirende olsa :) Hahah hiç düşünmemiştim açıkçası perde gibi olduğunu ama doğru valla :)))

      Sil
  5. ama benim en beğendiklerim bu listede yok :)) Ben ençok Gininfer Goodwin ve Emilia Clarke beğendim. Heidi Klum'un elbisesi biraz fazla dekolte idi bence ama yine de rengi çokgüzel uçuş uçuşolması da çok alımlı idi ama aynı renk takı ayakkabı kullanması boğmuş sanki. bir olmamışlık vardı. Birde Sofia vergaranın gecen seneki elbisesi muhtesemdi keşke busene de otarz straplez birşey seçseydi. Claire Danes makyajı güzel elbisenin rengi çok yakışmış ama elbise çok salaş geldi gözüme beğenmedim. Buarada tören ve krımızı halı geçen senelere göre bence çok sönüktü.

    YanıtlaSil
  6. lucy liu yu çok beğendim. haatımda gördüğüm en güzel çekik gözlere sahip. cengiz semercioğlunun dediğine göre yakından daha güzelmiş. julian moore uda beğendim. bu sene sanırım böyle kapalı uzun elbiseler daha ön planda.

    YanıtlaSil
  7. Ben koyu bir lanvinci olarak Claire Danes diorum..Fiyonk bilezik süperrr...ama görüyosunuz başka hiçbişey takmamış belki takmışsa küpe takmıştır seçemedim kulağında bişey var mı yok mu?! Bizim burda olsa kesin o bileziğin altına yüzük takarlar öbür kolda da başka bişey olur..Zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı..herkes istediğini de takar elbette ama aksesuar konusunda abartı gözüme çok batıyo ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sene farkındaysan takılar kollara düşmüş. gerdanlık namına nerdeyse hiçbir şey yoktu.

      Sil
  8. Ben gecenin en güzelini iki kisi arasında paylastirmak istiyorum ilki sofia vergara dir iste bu 'kadin' diyebileceğim güzellikte bir kadın fit, siki dolgun ve tek gram fazlalığı yok ben herseyiyle cok beğendim her türlü kıyafeti kaldıracak bir kadın elbise muhteşem olmasa da kendi o kadar ihtişamlı bir kadinki buyuleniorsunuz ikincisi emili vamcamp cokk hos bir tuvalet super zarı bir bileklik bayıldım evet o da belki soluk kalıyor teni gibi gözükse de makyajı daha belirgin şeftali tonu olsa bence gözü o kdr rahatsız etmezdi ama zarif sıklığı benim gözümü bayağı keyiflendirdi (çantasını hiç behgenmedim buarada), kullanma moore un kıyafetini beğendim fakat yasına cok genc kaldığını düşünüyorum ybelki de rengi öyle kalmıştır kararsızım fakat sacı makyajı duruşu yine de dört dörtlük. Heidi klum U biraz avam buldum dekolte ya üste ya bacaklarda olmalıydı ki ben bacaklarını tercih ederdim kıyafetin rengini ve küpe kombinasyonunu cok cici ve soft buldum.
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum ! ben de kadını iskelet gibi değil de sofia jennifer gibi yuvarlak hatlı kadın gibi görünenleri beğeniyorum. kadın dediğin hatlı olacak yahu !1 tamam sopalara giydiklerini yakıştırmak daha kolay daha iyi duruyor doğrudur ama sağlıklı ve fit görünümü hiçbir şeye değişmem !

      Sil
  9. Julianne Moore harika bir seçim yapmış! İlginç ve son derece cesur bir seçim yapmış. Cesur olmak sadece dekolte konusunda değil bence. Böyle iddialı bir elbise için de çok cesur olmak gerek. :) Saçı makyajı harika! Hele ikinci fotoğrafına bayıldım, çok güzel çıkmış :) Ama beğenmediğim bir şey var ki, potluk. Potluklar biraz rahatsız etti beni.. Ama kesinlikle şık :) Julianne Mooe ve Dior'u tebrik ederiiim :)

    Sofia Vergara'yı ise beğenmedim ben. Zuhair Murad'ı demode, seksi olmak için zorlama geldi bana...

    Julie Brown'un Monique Lhuillier elbisesinin tonuna koca bir ıyy diyebilirim.

    Lucy Liu'ya Versace'si yakışmıış, Ama benim beğenmediğim nokta clutch. Clutch almamalıymış bence. Ama şık mı, şık. :)

    Heidi Klum hoş olmuş kesinlikle. :)

    Julianna Margulies'in Valli'si harika süper über bi'şi' amaa o makyajı görmemek isterdiiim!

    Claire Danes Lanvin elbisesi ile çok tatlı, ayakkabılar fena değil ama daha iyisi olabilirmş bence.

    Emily VanCamp konusunda tamamen katılıyorum! Van Cleef & Arpels bileziğine kalpler gönderiyoruuum :)

    Bu kadar galiba, Ashley Judd'u görmüyorum ben!

    YanıtlaSil
  10. J.Moore mevlevi andirmiyor mu kafasinda sarigi eksik

    YanıtlaSil
  11. Ashley Judd'a cok uzuldum :(

    www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
  12. En kötü görünen Julianne Moore.

    En iyi elbise de Julianne Moore da.

    Yaaa, böyle kafa karıştırırım işte.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.