SOSYETE YENİ SEZONU AÇTI !

Yeni sezonun belli başlı lüks parçaları memleket sınırları içinde yavaş yavaş arz-ı endam etmeye başladı. Herkesi tek tek ele almak yerine bir post altında toplamak istedim.


Önce Fatoş Sarıgül ile başlamak istiyorum. Üstünde Stella MacCartney 'in yeni sezonda binbir çeşidini göreceğimiz en favori parçası var. Spor kesim, yanlar oyuk ve kalın metal kemeriyle epey iddialı bir parça. Geçen sezon ki en popüler modelini ne kadar sevmediysem bu modeli de bir o kadar sevdim. Yine seksepalitesi var ama daha sade, daha giyilir ve giyeni daha zarif gösterebilecek bir model.


Kolajda gördüğünüz gibi yabancılarda binbir farklı modelini giymeyen kalmadı. Bizde ise ilk Fatoş Sarıgül 'ün üstünde görüyorsunuz. Vücut hatlarına çok yakışmış. Omuzlar güzel bel ince olunca yakışmak adına yolun çoğunu katettiniz zaten. Keşke küpe takmasaymış. Zaten o kalın metal kemer aksesuar konusunda fazlasıyla yeterli. Başka hiçbir şeye ihtiyacı yokmuş. Ayakkabı seçimi güzel ama bu sefer de clutchında sorunum var :) Saçları toplamış iyi etmiş. Makyaj klasik bir Fatoş Sarıgül makyajı. Renkli ruj seçmesini sevdim. Kısaca detaylarda sorun var ama genel olarak gayet iyi. Bu elbiseyi de mümkünse lütfen ama lütfen fit ve ince vücutlular giysin. Model hiçbir fazlalığı kabul edecek toleransa sahip değil :) Bu açıdan Fatoş Sarıgül 'ün üstünde gördüğüme sevindim.


Sırada olmazsa olmazlarım Feryal Gülman ve Siren Ertan Çarmıklı var :) İkiside Victoria Beckham seçmiş. Bu ikiliye bir de Buket Taşdelen 'i ekliyoruz. Aslında 4. isim de Beyza Aslan ama onun görseli ne yazık ki çok düşük kalite. Belki ilerde güzel bir görüntüsünü yakalayabilirim.
 
Feryal Gülman 'a elbise müthiş yakışmış. Ne kadar ince bir fiziğe sahip olduğu bu elbislerle daha da belli oluyor. Harika görünüyor. Özellikle kusur arıyorum arıyorum ve sonunda buldum galiba :) Keşke burnu kapalı bir Loubi seçseymiş daha iyi olurmuş diyorum :) 
 
Siren Ertan Çarmıklı tam da tarzına yakışacak şirin mi şirin bir Victoria Beckham seçmiş. Renk çok yakışmış. Sade elbisenin tek esprisi kol detayı. Aslında konum elbisesi değil elindeki limited edition Dior çantası. Mevcut tüm öpücüklerimi ve kalpçiklerimi bu dünyalar şekeri çantaya gönderiyorum :)


Buket Taşdelen ise büyük ihtimalle VB elbisenin bir beden büyüğünü almış. Üstündeki oturmamışlığın başka bir izahatı olamaz diye düşünüyorum. Şayet bu elbiselerin vücudunuzu tam sarmasını istemiyorsanız bir zahmet almayıverin. Yeminle acıyorum verilen onca paraya.



Gelelim aşkı ve nefreti aynı anda yaşadığım Givenchy 'nin son "it" çizmesine. İlk çıktığında çizmeye bayılmıştım. Hatta alacaktım da :) Ne zaman instagram 'da bir takipçim bunlara lağımcı çizmeleri dedi orda iş bitti :) Rahatsız edici, komik ama bir o kadar doğru bir izlenimdi. Ama yakıştırmasını bilenler olursa ne ala ! Mesela İlkem Öztürk. Çizmeden yukarı saçlara ve makyaja bakmadan sırf ince ve uzun bacaklarda kalırsam bu "it" parçanın çok yakıştığını rahatlıkla söyleyebilirim.


Ve Begüm Şen. Tahmin ettiğim gibi saç renginde oynamalar olmuş. Koyu bakır tonlamalarla bir geçiş döneminde. Kıyafeti baştan aşağı Louis Vuitton. Elbise çok yakışmış ve güzel taşımış. LV portföyü ve LV ayakkabılarla iddialı parçalar kullanmasına rağmen doğal bir havada olmasını sevdim. Cartier 'in Juste Un Clou bileziği çok hoş. Yüzündeki dinginlik ve güzellik hemen göze çarpıyor.

Yorumlar

  1. F.S/Elbise gayet iddialı ve şık. Fakat Pelin'in küpe ve clutch ile ilgili yorumlarına ek olarak kırmızı oje-fuşya ruj hadisesini de sevmedim. Genel görüntü yine de güzel.
    F.G/ Elbise çok yakışmış olmakla birlikte son zamanlarda daha da zayıflamış gibi geliyor bana. Saç ve makyajı her zamanki gibi güzel. Fakat sanırım ayakkabısının platformu çok yüksek olduğundan parmakların sıkışmış görüntüsü hoş değil.
    S.E.Ç/ Yine zarif görünüyor fakat saç diplerinin koyu rengi ve püsküllü bordo küpeler gözümü tırmaladı.
    B.T/Göz çevresinin simli beyaz görüntüsü felaket. Ayrıca portföyden de hiç haz etmedim.
    İ.Ö/ Çizmeler asla zevkime hitap etmiyor. Yüzü gayet güzel olmasına rağmen o avam saçlar ve makyajla güzelliğini öldürüyor. Yazık.
    B.Ş/ Her zamanki gibi çok hoş, çok şık.
    Öznur

    YanıtlaSil
  2. Begüm Şen'in LV ayakkabıları çok çok şık...
    Benim gibi minyon bayanlarda bu tip ayakkabılar, ayakları olduğundan çok daha büyük gösteriyor. Uzun boylu zayıf bayanlarda çok hoş duruyor. Hele kalem eteklerlee...

    YanıtlaSil
  3. Fatos Sarigul'un giyimini cok begeniyorum hem dinamik ve stil kokan hemde klasik tarzda giyindigini dusunuyorum. Tek elestirim makyajina. Yasi daha genc ve daha hafif makyaj yaparsa daha hos gorunucegini dusunuyorum. Hem gozler'de agir makyaj hemde koyu renk ruj cok abartili bence. O elbise zaten cok yakismis, dikkat cekiyor, uygun olan hafif makyaj olurdu.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Siren'e VB elbiselerin çok yakışacağını twitterdan hep beraber iletmiştik kendisi de bizi dikkate almış saolsun ve elbise ile yine muhteşem olmuş.Çanta ve küpesinin renk uyumu çok ince bir zevkin ürünü.
    Feryal hanımda yine VB elbise içinde mükemmel görünüyor.
    Ahh bu İlkem Öztürk beni öldürecek o saçlarının modelini acilen değiştirsin onu görükce aklıma oryanteller geliyor. Fakat çizmeyi gerçekten çok güzel taşımış.
    Begüm Şen saç rengini değiştirmekle çok iyi yapmış gerçekten yüzünün güzelliği ortaya çıkmış.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Siren Ertan Carmikli kadar kimseye yakistirmiyorum dizalti etekleri, cok yakismis gene. Begum Sen'in ayakkabilarida super guzel.

    YanıtlaSil
  7. siren ertan nasıl güzel ve dinamik görünüyor çok sevdim hele çantası kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel çantaya bakmaktan gözlerimi alamıyorum
    feryal gülman "iyi" gözüküyor begüm şen de çok şık

    YanıtlaSil
  8. Hah hep bekliyordum bakalım bizden bu Givenchy çizmeleri ilk kim giyecek kimde görecez diye:) Hatta evvelki gün post bile yaptım. Feryal hn. ve Begüm hn.a ba-yıl-dıııımmm ve

    YanıtlaSil
  9. TheRe_Yaaa24 Eylül, 2012

    begüm hanim favorim, bayildimmm! diger begendiklerim her zamanki gibi feryal ve siren hanim. fatos hanimin gögüs böylgesindeki potluklar beni cok rahatsiz etti, elbise oturmamis ne yazikki. cizmelere deginemiyecegim cünkü 2 saniyeden fazla bakamadim..

    YanıtlaSil
  10. Fatos hn senin design gibi detaylardan kurtulsa sik olacak ama olmamis, kiyafet yakismis sadece. VB elbiseleri bu senede bolca gorucez anlasilan, en iyiki Feryal hn. Cok begendim kendisini. Begum sen'in elbise si Lv olmasa guzel dermiydiniz Allah Adkins, yakismamis ve bacaklari oldugundan kalin duruyor, yada kilo almis amaaa ayakkabilara lad yol, superrler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki de derdim. sürüyle markasını bilmediğim kıyafete güzel demişliğim vardır. önemli olan nasıl göründüğü yakışıp yakışmadığıdır. bacaklar ne kalını yahu fıstık fıstık !!

      Sil
  11. Aslinda cizmeler cok ince bacakli ve egri bacakli kizlar icin super dizden tutuyor boru gibi iniyor sarmadan perde gibi hileli bir model

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah ne kadarda doğru ))

      Sil
    2. bak bu aklıma gelmemişti kesinlikle çok doğru bir tespit !!

      Sil
  12. Öncelikle ve kesinlikle buket tasdeleinin aynı bu davette oldugu gibi göğüs bölgesi kapalı seyler giymesini istiyorumm amdem zayıf olmayı seviyor bu haliyle hem zayıf gozukuyor hem de zayıflığı yüzünden göğüs kafes kemikleri satılık bütün sirinligini kapatmıyor , sacını cok sevdim yasına göre cesur birntercih yapmış:))
    Begum senin spor sıklığı 10 numara,siren ertaninkinin acayip cici buldum ama o ayakkabı formunu hiç sevmiyorum ; dizaltinda cok az bir ten gozukuyor zaten ve sonra bılek incelmisken ,sivri burun bir ayakkabıyla daha ince uzun gozukucekken birden yuvarlanıyor görüntü hem kabalasilir hem o bolgeyi dahada kısaltıyor .
    Stella m.c elbisesi cok guzel etek ucu görüntüsünü sevmedim kısaltmak icin bir dikim mı yapılmış yada öyle mı çıkmış bilmiyorum makyajını ve sacını sevmedim ayakkabılarını cok beğendim topuk kısmındaki detay elbisenin kemeriylecok hos bir bütünlük yakalamis.
    İlkem Öztürk icin bisi diyemicegim çağla sikelden hallice buluyorum , bu çizmeleri de bılek kısmını ödün gibi gösterdiği ve bana japon çizgi filmlerindeki bacakları çağrıştırdığı icin guzel bulamıyorum:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  13. Fatoş Sarıgülün elbisesine bayildim, ama makyaji abartmis..
    Feryal Gülman herzamanki Feryal Gülman..
    Siren Ertan yine formunda, nefis!!
    Ilkem Öztürk ayni tas ayni hamam, yine alaturkaliligi üstunde, ayaginda böyle bir çizme varken bile.. Bu kadar agir makyaj niye, neden anlamiyorum!Yine söyluyorum: asiri bronz ten, Bulent Ersoyvari makyaj, o model saç hepsi beraber çooook fazla!!

    YanıtlaSil
  14. Givenchy botlar konusunda kesinlikle sana katılıyorum Pelin. Ancak 34 beden manken bacağında çirkin durmayabiirler.
    Fatoş S. Stella elbiseyi gerçekten çok hoş taşımış. Takip ettiğim kadarıyla değişmez bir tarzı olduğunu düşünüyorum. Seçimlerinde de başarılı buluyorum. Makyajı,stili,kim ne derse desin hep aynı :) burayı okuduğna eminim ama yine bildiğini okuyor,ben beğeniyorum..
    Feryal G. hep aynı,hep klasik.
    Buket T. neden konu edilmiş onu bile anlamadım.
    Begüm Ş. yi fazla kasık buluyorum,bacakları da gerçekten baya kalınmış. Yada foto da öyle çıkmış.
    Tuba

    YanıtlaSil
  15. Begum sen e bayildimmmmm

    YanıtlaSil
  16. siren ertan ve feryal gülman tebriklerrrr harikalar____ Givenchy 'nin "it" çizmesine bende bayılmıştım ama şuan bir soğukluk geldi içime mankenler çok güzel taşımışlardı ne bileyim ilkemde görünce birden aslında kötü değil ama bacak boyuna giydiğin kıyafete göre değişir herhalde________________

    YanıtlaSil
  17. Siren Ertan'ın en beğendiğim hali diyebilirim! Victoria Beckham elbise ile Dior çantayı birlikte çok sevdim. Sana katılarak tüm hayranlığımı o çantaya yolluyorum. Ahh neler yapılır onunla !! :))) Aynı sevgileri uzun zamandır gidip gelip baktığım Begüm Şen'in LV ayakkabılarına da yolluyorum :) Givenchy çizmeleri boyu uzun olanlar giymeli zaten. Ben de seviyordum bu çizmeleri ama bana asla olmayacak bir şey :)) Stella McCartney elbiseler için de aynı fikirdeyim bu çok daha klas ve zarif duruyor.

    YanıtlaSil
  18. Begum sen in bacaklarının neresi kalın fıstık küfür kutur!:) o kdr alırmışız ki çöp bacakları normallerde kalın mı geliyor :)
    Tuba da bana pek tubaymis gibi gelmedi nedense, yazma seklinden mı ne? Ama itiraz Cvbi da gelse ben kendisine CHP vermicem neticede bu bir hissiyat :(
    Hande t.

    YanıtlaSil
  19. kusursuz güzelimiz siren ertan'ı boyası gelmiş saçlarla görmek müthiş moral oldu :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.