68- GÜNÜN ŞIKI : Ece Sükan

Ne yazık ki Ece Sükan 'ın Paris Moda Haftası 'nda çekilmiş bu fotoğraflarını henüz yeni gördüm. IFW 'de ki kıyafetlerini eleştirmiştim ama sizlerden öğrendiğime göre bu Stella McCartney elbiseyi Elif Cığızoğlu defilesinde de giymiş. Görmüş olsaydım hiç düşünmeden kendisini IFW 'nin en şık ünlüsü seçerdim.
 
 
Bazı kıyafetlerini beğenmesem de bazen öyle muhteşem bir şekilde görünüyor ki tüm o beğenmediklerimi aklımdan siliveriyor.
 
Elbisenin üstüne eşleştirdiği smokin ceketi, YSL ayakkabıları, toplu saçı, varla yok arası makyajı, gözlükleri ve duruşuyla 10 üstünden 20 ! Bir ara çanta ve küpeler değişmiş. Yine harika yine muhteşemmm !  
 
Aynı Stella McCartney elbiseyi bir önceki postumda gördüğünüz gibi Feryal Gülman da giymişti. Yine Feryal Gülman 'dan oluşan bir Kim Daha Şık? yapmak istemediğimden kararı anket yerine yorumlarınıza bırakıyorum. Benim seçimim zaten fazlasıyla ortada sıra sizde :)
 
Bu arada hazır laf Ece Sükan 'dan açılmışken Vogue 'dan ayrılışı hakkındaki düşüncelerinizi de merak ediyorum. Acaba gerçekten kendi mi ayrıldı yoksa işine son mu verildi. Neler oldu neler bitti bilen varsa bir zahmet aydınlatın bizi :)
 
 

Yorumlar

  1. Ellerine saglik Pelin. Italya lardan duyduguma gore karsilikli anlasma olmus. Ancak kaybeden her durumda Vogue. Giderek Cosmopolitan oluyor dergi ve daha vahimi henuz bu kotu gidisin de farkinda degiller. Derginin ikinci sinif kalitesini baska bir ulkenin Vogue u ile karsilastirarak daha net gorebilirsiniz. Zeynep T.

    YanıtlaSil
  2. Bence de kaybeden Vogue gibi gorunuyor. Ben olsam Ece'nin yerine calisir cabalar daha uluslararasi bir yayina girer, buradaki butun alaturkaliklardan kurtulurum. Aksi takdirde, kariyeri harcanip gider..

    YanıtlaSil
  3. Bence Ece Vogue'un Bugün ne giydimlerine dayanmadı :))) Şaka bir tarafa ben derim ki bu iş buram buram Trussardi kokuyor, kesinlikle Ece ne yapsa yakışır!

    YanıtlaSil
  4. Twitter'da istifa ettiğini duyurmuş, tam durum nedir bilemem ama ben de Vogue'un kaybıdır diyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle herkese muhteşem bayramlar :)
    süper ve ötesi olmuş :)Yanılmıyosam bu elbiseyi Cameron Diaz'da giyinmişti çok emin değilim gerçi.. Ece Sükan bizim gururumuz ondan bir tane daha yok ... Diğer mevzuya gelince; öyle ya da böyle kaybeden Vogue kazanan Ece bence ;)

    YanıtlaSil
  6. McCartney elbise çok yakışmış!!! Smokin ceket ilginç ve güzel bir detay olmuş. Givenchy çanta harika!
    Ama benim beğenmediğim detaylarda var. YSL'larının altın rengi detayları beni rahatsız etti. Bence çok da doğru bir karar değil. Küpeleri beğenemedim.
    Ben 10 üzerinden 20 değil de 8 veriyorum :)
    -
    Vogue'un saçmaladığı bir gerçek. Almaktan yine de vazgeçemesem de pek bakmıyorum bile. Öyle göz ucuyla tarıyorum onun yerine yabancı dergilere hep ulaşamasam da eski sayıları da olsa tercih ederim. Kendisi ayrımış olabilir gerçekten çünkü kariyerine çok da yarayacağnı düşünmüyorum. Vogue'un bu hali üzüyor beni de.

    YanıtlaSil
  7. Ece dogrusunu yapmis. Vogue dergisini ben hic begenmiyorum. Baska bir dergide cok daha basarili olabilir
    Elbiseye gelince bugun bir dergide Feryal Gulmanin resmini gormeseydim. Ece Sukan derdim. Ama bu elbiseyle dergideki resmin alakasi yok. Feryal Gulmanin kombinini daha cok begendim ve elbise cok yakismis. Resim ne kadar farkettiriyor herseyi

    YanıtlaSil
  8. Ece sükana on üzerinden 100 veriyorum, bir Elbise bir insana ancak bu kadar yakisabilirdi, müthis güzel olmus. Bayildim resmen. Hele yeni partneriyle Umit Benanla müthis uyum icindeler. Birbirine cok yakistirdim, cok güzel bir cift. Umarim cok cok cok uzun süre birlikte olurlar. O Elhadef bozmasiyla yollarini ayirdigini cok sevindim. Cok antipatik bir tipti.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  9. Ece Sükan çok isabetli bir karar vermiş. Kaybeden Vogue değil, Ece Sükan marka imajını yol yakınken kurtarmıştır. Bravo Ece'ye. Yolu açık olsun. Çok yakındır ki Vöögg Türkiye'deki yayınını da kaldıracaktır. Demedi demeyin:) Vallahi son 9-10 aydır falan hiç evime alıp okumadım. Hatta kuaförde bile elime almadım:)

    Bu elbise daha uzun boylu ve daha zayıf insanlarda daha mı güzel duruyor ne? Gerçi Feryal hn.da gayet ince bir hanım ama tabii ki Ece'de süper durmuş. Kıyafete farklı bir ruh vermiş kadın.

    YanıtlaSil
  10. Ece Sükan' ın işine son verip yerine Ivana Sert'i getirecek olabilirler . Son sayılardan , Bugün ne giydim ? lerden gidişat onu gösteriyor .
    İyi Bayramlar :)

    YanıtlaSil
  11. Ece SUkan ile Feryal Gulman bence karsilastirilamaz bile. Her zaman Ece Sukan.. Ece SUkan'in fizigi, guzelligi. durusu, kiyafetleri tasiyisi, yaraticiligi, gencligi herseyi ile daglar kadar fark var.. Feryal GUlman hos bir hanim itiraz etmiyorum ama kesinlikle yaratici degil .. Ece'nin surda bile su guzel kiyafetinin kombinine bakin ya .. bayiliyorum bu kadina..ve stiline.. Feryal Gulman bana bilmiyorum biraz Alaturka geliyor belki yasindan dolayi daha klasik..Ama Alaturka olmak da kotu bir sey degil sadece farkli bir gorus. Kendisi 50 yaslarinda hos bir Turk kadini. Her zaman da diyorum keske benim Annem olsa da onun dolabinin icinde kaybolsam :)..Ikisine de bravo diyorum sonucta... Hande

    YanıtlaSil
  12. Merhaba,
    Turkiye'de dergilerin ve dergiciligin cok kolay yapilmadigi bir gercek. Buyuk umutlarla acilan dergiler bir sure sonra ekonomik nedenlerle kapatilmak zorunda kaliyor.
    Pek cok kisi dergileri elestirir, ben de yillardir cok ciddi bir dergi okuyucusu olarak para verdigim dergileri elestiririm. Ama bazen elestirilerde olculu olmak gerek. Biraz sektoru ve dinamiklerini bilmeden acimasiz olmamak gerek.
    Ustelik de Turkiye'de moda sektoru diye endustriden soz edemez, ucbes kisiye yakistirilan "modaci" sifatindan oteye gidemeyen moda sektorunde onlarca moda dergisinin yillarca yasamasjni beklemek de saflik tabii.

    Ece Sukan ve Vogue olayinda kaybeden kim olur zamanla gorecegiz elbet ama Ece Sukan'in uluslararasi alanda, dergilerde, blog ve defilelerde Gorunmesinin en buyuk nedeni Vogue editoru olmasidir.
    Stil sahibi, hos bir kadin ama Vogue'un editoru olmasiyla pek cok kapiyi cok rahatca actigini kimse inkar edemez.
    Sevgiler
    E.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.
      Bunun yanı sıra;
      Vogue'dan önce Ece Sükan'ın global ölçekte tanınmasının sebeplerinden biri de, kardeşi Arslan Sükan'ın Karla Otto ile olan birlikteliğidir.
      İkisine de Avrupa JetSet partilerin ve backstage lerin yolunu açan kişi Karla Otto'dur.

      Sil
    2. Ece Sukan Vogue Turkiye dergisi cikmadan once yurtdisi basinin ilgisini cekmis birisi. Kendisinin bir cok konuda ilkleri yapmasi, ornek: Turkiye'de ilk gercek vintage butik acmasi, Ingiliz Vogue ve Wallpaper dergisine cikmasini saglayan nedenlerden bir tanesi. Lutfen birileri hakkinda birsey yazarken gercekten o kimsenin yaptiklarini bilmiyorsaniz, yalan yanlis yorumlar yapmayiniz.Yani demek istedigim yukaridaki iki arkadas belli ki Ece Sukan'i kiskaniyorlar ve inceden inceye taslamaya calismislar. Biraz arastirisaniz Ece Sukan'in ne Vogue Turkiye ne de karla Otto sayesinde yurtdisinda ilgi gordugu dupeduz bir yalandir. Ayrica yurtdisinda bizdeki gibi onun bunun tanidigi olunca bir yerlere gelinmiyor. Nokta.

      Sil
    3. Ese Sükan'a gelene kadar Türkiye'de moda alanında bir sürü isim var. Ece Sükan belli bir zevke ama çok iyi bağlantılara sahip, ayrıca şahsi kanaatimce de biraz fazla havalanmış bir karakter. İlk vintage dükkanı açması kendi iddiası, daha önce de ikinci el yüksel profil ürün satan dükkanlar vardı ancak henüz "vintage" dillere pelesenk olmamıştı.

      Kimin haklı olup olmadığını zaman gösterecektir zaten ne desek şu an tahmin.

      Sil
  13. Ahahahaha @Bengi'ye katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  14. Bir sekilde birileri kapilari hayatta bir sekilde acmaya becerirler.... Bazen bu calistiklari firma, bazen bu universitede yaptiklari dostluklar bazen de zengin kocalar sayesinde olur;)..Onemli olan o kapilari acabilmek ve o kapidan girebilmek COK kisi onu bile basaramiyor. Bu kisiler bunu basardilarsa ben onlara sapka mi cikartirim. ..Oyle kocasi ile , kariyeri ile dostluklari ile bir yerlere geldi demek kolay degil. O bile bir zeka, tarz, calisma, fedakarlik, emek ister :)....Ece Sukan Vgue ile Vogue'suz cok guzel bir stili olan bir genc kadin. O kapilari da herhangi biri olarak calmad. . Ve gercekten soyluyorum onun gibi basarili guzel guclu genc Turk kadinlarinin dunyanin heryerinde taninmasi bilinmesi bana o kadar gurur veriyor ki size anlatamam. Ozellikle yabanci toplumlarda muslumanlara karsi olan onyargi oldugu donemlerde.. COk tesekkur ederim. Nadire

    YanıtlaSil
  15. Elbise muhteşem ama Ece sükan a yakışmış mı asla.Manken üstünde süper duruyor açıkçası Ece Sükan da o kadar güzel durmuyor.Vucut güzelliği yüzle tamamlandığı zaman ortaya bir şeyler çıkıyor.

    YanıtlaSil
  16. Ece bence gayet doğru bir karar almış vogue un kendince izlediği yol bence onu zan altında ve zor durumda bırakıyordur diye tahmin ediyorum nerdeyse ben de aylardır almıyorum kuaförde denk gelirsem:( vogue da çalışmak ayrıcalık ama Türkiye vogue da calismak utanç verici de olmaya da başlamış ve kariyerine zarar verir düşüncesiyle ayrılmıştır bence , elbise ye de duruşuna da kombinasyonuna da hayran oldummmm:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  17. türkiyenin istisnasız en şık ve coll kadınlarından biri ece sükan yurtdışındada öyle bence vogue konusuna gelince ece ye çok kapılar açtıgı doğru ama ece bunları kullanamsını çok iyi bildi zaten bir yurtdışındaki birde türkiyedeki vogue bakın farkı görün ondan sonra evinize almazsınız bence ece için daha iyi olmuş başarılı insan herdaim yola devam eder _______________

    YanıtlaSil
  18. Vogue bilmem ama ben Elle dergisine fena takığım.Modayı geçti,magazine döndü iyice.
    Ece Sükan iyi olmuş gitmiş.Zaten çoğunlukla İtalya'da.Yıllardır da sektörün içinde,artık yurt dışında da iyice tanınıyor.Önü açık onun..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.