SANEM KARDIÇALI 'dan Muhteşem Bir Koleksiyon Daha !

Sanem Kardıçalı Tezman 'ın 45 parçalık yeni bileklik koleksiyonu göz alıcı güzellikte ! Koleksiyonun tümü bilekliklerden oluşuyor. Kumaşlardaki motifleri süsleme ve bezeme sanatından, kağıt üzerindeki motifleri ise altına uyarlamış. Altın ve pırlantalı seti saten kurdelalarla kombinlemiş. Altın ve pırlantalı olanların şu ana kadar hep zincirle kombin edildiğini görmüştüm. İlk kez klasik zincir yerine kumaş ve kurdela kullanıldığını görüyorum ki şahane olmuş. Kumaşları ise özel olarak diktirmiş. Kullanılan malzemenin güzelliği ve kalitesini görebilmeniz için görsellere yakından bakmanız yeterli olacaktır. Bilezik fiyatları  300-3.000 TL arası.



Bu koleksiyonun bir diğer güzelliği ise tanıtım ilanlarında Sanem Kardıçalı Tezman 'ın da yer alması. Böyle bir değişikliğe gitmesine sevindim çünkü ortaya çıkan çalışma son derece artistik olmuş. Üstelik koleksiyona klas ve dozunda bir görsel zenginlik katmış.
 

 
Yeni koleksiyonun tümü bilekliklerden oluşsa da eminim şahane yüzüklerde dikkatinizi çekecektir. Mesela yaprak olanlar şahane ! 4'lü alyans formlu olanlarda çok şık. Bunlara İstinye Park Beymen ve Sanem Kardıçalı butikten ulaşabilirsiniz.
 
 
Şayet bu birbirinden güzel son tasarımlara hemen sahip olmak istiyorsanız vakit kaybetmeden Bebek Midnight Express 'e ve Nişantaşı Sanem Kardıçalı butiğe uğramanızı öneririm. Yakında Beymen ve Lidyana.Com 'dan da ulaşabileceksiniz.
 

* Görseller blog isim ve linki olmadan kullanıldığında yasal işlem başlatılacaktır !

Yorumlar

  1. Gerçekten tasarım yönünden güçlü aksesuarlar. Markanın yüzü olarak kendini kullanmasını bende çok sevdim.

    YanıtlaSil
  2. Gayet basarili ama Beymen de satisa cikmak icin daha kendini ispatlamadan, sosyetik olman ve unlu bir aileye gelin olman yeterli yani. Bu bir nisantasi markasidir hedef kitle de sosyetik arkadaslaridir. Ici sisirilmis bi PR calismasi. Bilekliklerin hic biri de daha once tasarlanmatan seyler degil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gayet başarılı dedikten sonra yazdıkların tutarlı gelmedi üzgünüm. Eğer gayet başarılıysa Beymen 'de yer almaması anormaldir ;) Sosyetik bir isim çalışmayıp koca parası yiyor diye de eleştiriliyor çalışıp birşeyler ürettiğinde de. Olanakları olsa da aslında kendilerini ispat etme konusunda hep 1-0 gerideler.

      Sil
    2. Sanem Tezman'i sahsi olarak tanimiyorum ancak sevgili adsizin dile getirmeyip ancak inceden kesinlikle dusundugu gibi bombos bir kadin olmadigini biliyorum. Zaten kesinlikle agir bir durusu oldugunu dusunuyorum. Yasi henuz cok genc, oldukca seviyelindurmayi cok cok iyi basariyor. İzmir'de cok taninmis bir ailenin kizi, sanildiginin aksine kocasinin kullerinden dogmus birisi degil. Bildigim kadariyla egitim alt yapisi da gayet iyi. Arti olarak bence cok da keyifli urunler ortaya cikarmis. Cok bilindik bileklikler deniliyor, ekstra ne yapabilir ki, zaten kumaslari cok iyi kullanmis. Hele o yuzukler aman allahim dedirten cinsten.
      Ben de boyle yazdim da yazdim, kesinlikle Sanem tezman'in bir arkadasi filan zannedilmek istemem, zaten kendisini sadece birkac kez avmde canli gordum ama kadinin durusunu begeniyorum.

      Sil
    3. Soylediklerinin bir kismina katiliyorum Pelin ama
      konu tasarim ve yaraticilik olunca ben daha bir hassas oluyorum. Yuzukleri bilemem ama bilekliklerin hepsi Istanbul'da yasayan ve etraftaki takilara goz gezdiren biri icin cok asina. Markalasmak tabiki cok onemli bu yolda ve kendisi bu konuda dogru adimlar atiyor ama arkasindaki destegin, cevresinin ve medyada yer aliyor olmasinin markaya ilgiyi arttirdigi yadsinamaz. Ee bunda ne var, imkani olsa herkes kullanmak ister diyebilirsin, haklisin ama ben yine de tasarimciyi , markayi urunleri icin tercih etmek isterim.

      Sil
    4. Tabi bu dediklerim ortaya beğenilesi,zevkli, güzel şeyler çıkaranlar için geçerli. yoksa sırf ismi soyadı var diye ne olmamışlıklar görüyoruz ki bu da işin bir diğer yüzü.

      Sil
  3. Ben birden fazla renkle oluşturulmuş bileklikleri i cok dinamik ve guzel düşünülmüş buldum:) fakat diğer bilekler guzel , kibar fakat her zaman gördüğümüz seyler yaratıcılık olunca daha farklı seyler bekleniyor bence , sanem tezmani cok beğeniyorum cok guzel çıkmış fotolarda ...bebisini de merak ediyorumm:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  4. Gonlume Gore29 Ekim, 2012

    Cok Siren Ertan Carmikli esinlenmesi buldum ismini kullanisi bile,cekimlerde kendi yuzunu kullanisi ne biliyim bana oyle geldi.Fakat SEC cok zevkli ve farkli seyler yapiyor bunlar cok siradan geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana ilk bakışta SEC çalışmasını andırmadı açıkçası. Sen dedikten sonra bakıyorum evet haklısın özellikle yandan açı falan andırıyor sanki ;)

      Sil
    2. Benim de resimleri gorur gormez SEC aklima geldi daha bu yorumlari okumadan.
      Ve Gonlume Gore'ye katiliyorum cok siradanlar. Hevesle ve heyecanla yapilan birseye olumsuz yazmak icimden gelmiyor ama tabi bir de insanlarin begenisine sundugunuz seyler olunca ister istemez yorumlar yapilacak.
      Bir de Pelin sen esinlenmelere hep en basta karsi cikarsin. Evet bu bileklikler her yerde varlar ve belli
      bir markaya ait degiller ama bi koleksiyon yapip icinde kullanilacak kadar ozgun degiller. Tansa Mermerci mesela cok zevkli bir kadindir ama eskiden yaptigi takilarij cogunlugu yan yana
      boncuk dizmekten ote deildi yani. Guzel ve yeni seyler tasarlasinlar keske de biz de evet helal olsun diyelim, once tasarimlar dikkatimizi ceksin.

      Sil
    3. evet dediğin gibi esinlenmelere uyuzumdur :) ama ben bu koleksiyonda herhangi bir motif, baskı ya da form gibi birebir bir esinlenme göremedim doğrusu. bildiğin varsa birebir ya da çok yakın yapılmış bir koleksiyon yardım edersen sevinirim.

      Sil
  5. Yuzukler enfes, tek kelimeyle bayildim. Izmir'de bir magaza ile anlasmasini cok isterim, solugu hemen yarin orada alabilirim. Pekcok farkli tasarimcinin urununu de magazasinda bulunduran Ozusta bence harika olur, ya da Vera Luz.
    Pelincim Sanem Hanim'dan her iki model yaprakli 3'lu yuzuklerin fiyatini ogrenebilme sansin var mi, buraya yazalim. Gercekten asik oldum:)

    YanıtlaSil
  6. Gercekten hepsi harika gözüküyor :)

    gorgeousofmyworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Yüzükler şahanee !! 😍 Fiyatları öğrenir öğrenmez buraya yazacağım

    YanıtlaSil
  8. `Sosyetik bir isim çalışmayıp koca parası yiyor diye de eleştiriliyor çalışıp birşeyler ürettiğinde de` lafina cok guldum. cok dogru demissin:) ama ben bir Tezman gelini olarak kameralara karsi acayip delirebilecekken bu kadar cool durmasini cok takdir ederdim. objektifleri hic sallamaz gibiydi bu nedenle hic calismalarinin yuzu olacagini tahmin etmezdim. en azindan bu kadar artistik bir sekilde. ozellikle bebekten sonra kendi isiyle rustunu daha bi ispatlamak istiyor sanirim. bu nedenle boyle bir pr calismasi yapmis olabilir. sonuc olarak hayirli olsun diyoruz:)

    YanıtlaSil
  9. www.beyme.com/Sanem-Kardicali_br_406 sayfasinda birkac urunu var.cok begendim ama fiyatlarin da masallahi varmis

    YanıtlaSil
  10. www.beymen.com olacak, eksik yazmisim:)

    YanıtlaSil
  11. kalın bileklikler, pırlantalı olanlar ve yüzükleri acayip beğendim.sanem hanımın kendisinide çok beğenirim.soğuk ve mesafeli bir duruşu var hoşuma gidiyor çok.ilanlar siren ertan'ı andırıyor olabilir ama ikiside güzel,çalışkan ve başarılı kadınlar.

    YanıtlaSil
  12. ortada güzel bir ürün yelpazesi,güzel bir sunum,güzel bir yüz var bunlara birde çalışıp üretmeyi seven bir karakteri koydumu neden hala vırvır konuşuruz anlamadım ki.koleksiyon harika!ben yüzüklere hafif çaplı vuruldum dersem yeridir.fiyatlarınıda bilseydik keşke.şu yaprak olanlar rüyalarıma girebilir müthiş güzeller. SELİN

    YanıtlaSil
  13. Bibi van der Velden diyorum yanindan bile gecemez bu takilar. Ozellikle orjinallikte

    Ozlem

    YanıtlaSil
  14. Aslında değişik bence. Saten ve farklı kumaşlarla birleştirmesi hoş olmuş. Alma gücüm çok daha yüksek olsa (çünkü farklı öncelik sıralarım var) hemen birer adet alırdım. Yüzüklerden, bilekliklerden. Ben de beğendim açıkçası. Yolu açık olsun. Sonuçta Sanem hn. birşeyler yapmaya çalışıyor, satar satmaz bilinmez. Ama hayatta risk almadan da başarılar elde edilmez. Çok güzel müşterileri olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen hülyacım. bunun kararını nihayetinde alıcı verecektir. ne parası soyadı olanlar iş kurdular da tutunamadılar. kalite ve zaman herşeyi göstercektir.

      Sil
  15. Bazen insanlarin 'dur ürünümün fiyatini sisirebildigim kadar sisireyimde kaliteli görünsün' derdinde olduklarini düsünüyorum.. Beymendeki ürünlere göz attimda, ben o bilezigi degil 3000 tl, 30 tl bile vermem. Bu iste yeni bir isim için fiyatlar fazla astronomik!!
    Ayrica takilar çok siradan, kafani nereye çevirsen orada görebilecegin cinste...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bileziklerde kullanılan altın yüzünden astronomik fiyat olmalı. yoksa biliyorum fiyat politikası çok uçuk değil.

      Sil
  16. Koleksiyonun renkliliğine,kullanılan kumaş kalitesine,altın ve pırlantalara hayran kaldım.hele o damla taşlı olanlar bir içim su.pelincim fiyatlarınıda bilmek isterdim.gerçi bilsemde farketmiyor anlaşılan ben butiğe gitsem daha iyi :d

    YanıtlaSil
  17. Siren Ertan Çarmıklı30 Ekim, 2012

    Ben bu "kocasi ya da babasi zengin de ondan... " soylemini hic anlamayacagim sanirim :). Aklim bir turlu almiyor, yani buradan yola cikarsak; bu dunyadaki kocasi ya da babasi zengin herkes "aptal, cahil, zevksiz, yeteneksiz ve tembel"dir oyle mi? Bu durumda dunya hasbelkader donuyor olmali :).

    Neticede kocaniz ya da babaniz zenginse kurdugunuz sirketler ve miras kalanlar bir ise yaramaz, kotudur ve hic bir degeri yoktur! Cunku kocaniz ya da babaniz zenginse, dogal olarak siz de "geri zekali, cahil, zevksiz, yeteneksiz ve tembel"siniz :). Gazeteleri de pek okumayin bence, neticede "aptal, cahil, zevksiz, yeteneksiz ve tembel"lerle dolu. Hatta aldiginiz herseye dikkat edin bundan sonra bence, cunku kisinin karisinin ya da kocasinin parasiyla kurdugu bir sirketten olabilir o urun mazallah! Ve malum bu durumda da urun; "zevksiz, kalitesiz ve degersiz"dir :).

    Ah siz benim ben elaleme karsi "birsey" goruneyim diye 9 yildir atolyemde gece gunduz calisan, kumaslari secen, modelleri cizen, islenecek her payetin-tasin rengini secip yerini belirleyen, kolunda ignelikle yere diz cokup yilda yuzlerce provayi yapan, o elbiseleri musterilerimin uzerine tek tek oturtan, ben mutlu olayim diye musterilerimin cebine para koyup zorla atolyeme getiren kocami gorseniz! Sanem'cigim ele gune karsi is sahibi gorunsun diye kendi isine gitmeyip butuuun gun onun urunlerini tasarlayan, uretim atolyelerinde surunup onlari pazarlamakla ugrasan Ralf ne ki :)..

    Bu arada neden kadinlari yani kendimizi asagiliyoruz? Neden karilari ya da babalari sayesinde is, sirket, holding sahibi olan erkekler icin "karisi zengin de ondan... " demiyoruz? Ah biz kadinlarin kadinlara yaptigini seytan yapmaz valla!!!

    Herkesin hakki oldugu gibi bu da benim bakis acim ve yorumumdur dostlar, kimseye gonderme degildir. Bilen bilir; buyuk resme bakar, empati yapar, kimseyle ugrasmaz ve kirmamaya ozen gosteririm :).

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siren Hanim, cok guzel soyledin. Gercekten artik bu eskimis yakistirmalardan biktim. Tabii ki kesinlikle "Zengin" Baba, Zengin Koca is hayatinda kapi acar ama o kapidan yurumek basariya ulasmak o kadar da kolay degildir. Bunu bazilarimiz ya kendimizde ya da cevremiz de ki tanidiklarimiz da gorduk. AMA Iste o acilan kapidan basariya yurumek akil, zeka, arzu, odaklanma, hirs (poztif anlamda, calisma gerekir. Bu zamanda artik kimse kimseyi babasi kocasi zengin yuzu guzel diye is hayatinda barindirmiyor. Yillar once arkadaslarimla yemekteydik ve bu kisiler kendini kurumsal ve akademik dunyada kanitlamis kisiler. Konu cok basarili bir GLOBAL CEO'dan acildi ve kendisi 2000 lerin basinda dunyanin en basarili 50 kadin listesinde idi. BU hatun icin bu yemekte basarilarinin kaynaginin guzelliginden dolayi yaptigi munasebetlerden !! oldugu soylendi. YAZIK . Bu bir kadin Global CEO, hepimiz bir kadin olarak erkeklerin dunyasinda bir kadin yukseklere geldi diye mutlu olmaliyiz; ama bazilarimizda, dunyanin neresinde olursa olsun hangi din irktan egitim duzeyinden olursak olalim basarili hemcinslerimize karsi bir bilinmeyen kiskanclik oluyor. Bir damgalama. Yani diyecegim bir kadin basarili olamaz mi, egitimi, bilgisi, hirsi ve calismalari ile.. O kapilardan bu karakteristikleri ile yuruyemez mi? Birakalim bu 20 yuzyil dan kalma yakistirmalari destekleyelim birbirimizi zaten bir kadinin bu dunyada basarmasi zor bir de biz kadinlar biribirimiz kosteklemeyelim. Ve genelde erkek dunyasi olan is ve akademik dunya da o kadinlara karsi olan erkekleri de yetistiren anneler degil mi.. Kadinlari destekleyelim alkislayalim ve kadinlara saygi duyan erkekler yetistirelim. Koca ile baba ile guzellikle bir yerelere gelinmek o kadar kolay degil; ozellikle, o yerlerde kalmak HIC kolay degil. Iste Siren hanim ne yazik ki bu sadece Turkiyemiz de degil butun dunya da... Baska guzel bir ornek ise Wendi Deng Murdoch, R. Murdoc'in esi. Dunya basinin da hep gencligi ve guzelliginden dolayi bugun ki yerinde oldugu soylenir.. Cok kisiler, bu kadinin evlilik oncesi ve sonrasi attigi basarilara bakmazlar . (Ne yazik ki bu genellikle biz kadinlar boyle yakistirmalari yapariz. Zengin bir aileden gelmemek ama zengin bir adam ile sevgi ile evlenip buyuk basarilara imza atan HATUNLARA sapkami cikartiyorum.. AYni sekilde bu genc basarili zengin aile kizlari ile de ilgili.
      Ve gelelim, burdaki takilari: Elestiri olarak: evet denildigi gibi gorulmemis buyuk yaraticiligi olmayan; ama, yine de bence guzel parcalar; evet baska yerlerden esinlenmis ama anladigim kadari ile kendisi cok genc ve bir seyler yapmaya bir seyler yaratmaya calsiyor, emek harciyor. Bazen bazi sanatcilar hayatlarin ilk baslarinda begendikleri idollerinden esinlenirler. Yavas yavas calisarak kendi kanatlari ile ucup inanilmaz parcalara eserlere imza atarlar zamani gelince. Yaraticilik sadece dogustan olmaz cok cok cok cok calismak, gozlemlemek, okumak arastirmak ile gelisir. Malcolm Gladwell'in kitabi Outliers ‘in 10.000 saat teorisi bunun en guzel ornegi. BUNLAR BENIM NACIZANE DUSUNCELERIM. Bu arada ozur dilerim biraz yukarki konudan uzaklasip uzun yazdim;(. Hepinize muhtesem, mutlu, kahkahalarla, sporla ve huzurla dolu hafta dilerim. NADIRE

      Sil
    2. Ben su zengin koca olayinin hep baska yerlere cekildigini dusunuyorum. Burda elestirilen kocasi sayesinde bi yere geliyor soylemi degil potansiyelinin ustunde ilgi goruyor, sisiriliyor durumudur. Daha gecen gun bir dergi de sosyetik denilebilecek bir isimle roportaj yapmislar, genc yasta bircok basariya imza atan diye tanitiliyor kendisi. Merak edip okudum, evlenmeden once calisiyormus (bunu sonra isi birakmis diye yermek icin soylemiyorum) diger pek cok kadin gibi, daha sonra da bikac dergi cekimi yapmis o kadar. Nerde buyuk basari? Ne biliyor musunuz, asil boyle seyler kadinlari gucendiriyor. Soyle bir izlenim yaratiyor medya, evet genc guzel, unlu bir aileye gelin ve bu sayede sizden ustun, bisey yapmasa da populer unlu ve mutlu. Bugun medyanin yarattigi sosyetik Turk kadini profili budur. O yuzden klise soylemlere klise cevaplar vermeden bunlari da dusunun. Sanki sosyetik kadin imajini insanlar kafasindan uydurdu. Eger kizicaksaniz sizleri oyle gosteren medyaya, kadin dergilerinde sizlerle roportaj yapip ortada bir peri masali varmiscasina ve en anlamsiz buldugum -sizlere kendilerinden ustunmussunuz izlenimi verenlere, iste hayat budur dercesine yazi yazanlara kizin. Surekli ne yapsak olmuyor, herkes bize karsi onyargili demeden once.

      Sil
  18. Siren Ertan'ın mesajına bayıldım, başkaları abuk subuk şeyler yaza dursun Siren Hanım olaya noktayı koymuş. Kendi olayını "Kocam müşteriye benden alışveriş etsin diye para veriyordu" diyerek, Sanemin olayını ise "Sanem'in tasarım, üretim pazarlama işlerini Ralf yapıyor" diyerek özetlemiş. Bu arada bunlar ne için? Onu da yazmış: Ele güne karşı iş sahibi görünmek için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hmmm ama burda SEÇ 'in alaylı cümlesini birtek ben anladım sanırım. demek istediği "zengin" kocaların işi gücü yokta müşteri bulsun, tasarım, üretim, pazarlama vs. yapsın. siren ertan 'ın eşide tek tek müşteri buluyor hatta müşteri olsunlar diye ceplerine para koyuyor !! aksine zenginliğe doymuş insanların edindikleri mesleklerine gönül vermelerini taktir edeceğimize yermeyi taşlamayı milletçe çok severiz. ne yazık ki bu özelliğimiz dna 'mıza işlemiş yapacak birşey yok :( bazı örneklerde sizlerle aynı fikirdeyim. hiçbir iş yapmamasını tercih ederim ama bazı kadınlarda varki rafine zevklerini yarattıklarına da yansıtmayı başarırlar. mesela merak ediyorum eskinin Fürstenberg prensesi Diane içinde aynısını mı düşünürsünüz ? Ya da çok eskiye gitmeyelim günümüzden örnekle Vİctoria Beckham 'ı versem ne dersiniz? Bu konuda kişinin kendisine, imkanlarına bakmak yerine ortaya konan ürünlerin kalitesine, güzelliğine bakarsak inanın hayat daha yaşanası güzellikte olacak :)

      Sil
    2. harika demişin ve her zamnki gibi akılcıl yaklaşımınla noktayı koymuşun.yazdıklarının altına imzamı atarım o kadar aynı düşünüyorum :D

      Sil
  19. son noktayı SEÇ im koymuş konuşmaya gerek yok bence onun samimiyetine her daim güvenirim sanem in ince kurdele şeklindeki bileklikleri hoş bol bol müşteriler emek verilmiş el emegi olan herşey kıymetlidir bence____________

    YanıtlaSil
  20. Öncelikle tarzını ve zevkini çok beğendiğim Sanem hanımın böyle bir çalışma yapması ve bizlere sunması beni çok mutlu etti. Diğer yandan zengin koca ve ailesi varda yapıyor tarzı yorumları hiç haklı bulmuyorum. Sanem hanımın kocası zenginse kendisi güzelse bir yeteneğe bir zevke sahip olamazmı anlayamıyorum.
    Siren çok güzel yorum yapmış canım arkadaşımı çok iyi tanıdığımdan bu kendini bilmez ve çekemeyen insanlar yüzünden haksız eleştrilerle yüzleşip neler yaşadığını yakinen bilirim. Sireni 28 senedir eşi Gökhanıda 11 senedir tanırım. Sirenin çocukluğundan beri var olan zevki beni hep heyecanlandırmıştır. İnanın lisede tarih dersinde ders anlatılırken o sayfalara gece tuvaletleri çizerdi :) yani başarılar zengin bir koca ile evlenmekle elde edilmiyor çok iyi biliyorumki Siren eşinden çok daha fazla ve özverili çalışıyor.
    Zaten var olan bir yetenek çalışmakla birleşince bir noktaya ulaşılıp sürekliliği sağlanabiliyor. Koca parasıyla yapanlarda var elbet ama bunlar geçici olduğundan ancak bir dönem hayatımıza girebiliyorlar sonra unutulup gidiyor.
    Sanem hanımıda Siren'i de yan gelip yatmadıkları ve çalışıp istihdam sağlayıp bu ülkeye bir katma değer kazandırdıkları için ayrıca tebrik ediyorum...

    YanıtlaSil
  21. Herkese selaammm!!! Çok özledim çoook!!!:) Araya giren tatiller,taşınma durumları falan derken blogdan çok uzak kaldım. Neyse kendi durumumu maille bildiririm müjdelerimi veririm:)Gelelim Sanem hanıma,çok başarılı buldum koleksiyonu ama daha çok sanem hanımın tanıtmasını sevdim. Yukardaki resimler yıkılııırr!!! Hani almıcağım varsa da alırım o derece. Bu koleksiyonun benzerini kısmet takı da yapmıştı. Kısmette gördüğümde de bayılmıştım hemen koşup alanlardanım. Sanem hanımının koleksiyonunda da durum değişmecektir:)) Hemen koşmalıyııımm!! Bu arada şu zengin koca meselesi!! Ah şu zengin koca meselesi!! Öfff şu zengin koca meselesi!!! Yukarısı bıyık aşağısı sakal olan,şu deriinn mesele!! Ne desem bilemedim,birşey desem mi bilemedim?:) Diyim diyim dimi?:) Şimdiii, eşin zenginse çalışmasan otursan parasını yesen amiyene tabirle! Ne olcak? Kıyamet kopcak. Aman efendim boş kadınsın, Aman efendim süs bebeğisin. Peki Amenna!! Çalışsam ne olcak peki? Amaannn!! Bırak şu süs bebeğini yaa!! Ne işe yarar ki? Kocası fakir olsa görürdüm ben onu!! Böyle insanlara dicek tek kelimem var. '' NEYYYYY'' sadece neee!! demek istiyorum ne diyosunuz siz? Boşvermek lazım takılmamak lazım. Benim eşimin de hali vakti yerindedir ama benim veterinerlik yapmamı abes bulurlar. Sanane kardeşim sa-na-ne okumuşum o kadar işimi yapacağım tabi. En güzel kadın çalışan kadın o kadar!!! Koca parası ayrı kendi emeğinin karşılığı ayrı. Üretmek ne güzel şeydir. Bunu bilir bunu söylerim. Hoşgelmişim dimi pelin, Hoşgelmiş miyim???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gamzeeeeeeee hoşgeldiiiiiinnn nihayet tatil bitti özledim özlendin biliyorsun değil mi ? mucukkk :)

      Sil
    2. Hosgeldin Gamze, valla sevilmeni kiskandim:)

      Sil
  22. ince ip üstü pırlantalara bayıldım müthiş güzeller.beymen'de hiç dikkatimi çekmemiş standı bugün gittiğimde yakından bakim hayret

    YanıtlaSil
  23. Simdi ben hem siren hanimin soylediklerine katiliyorum hemde fiyatlari ucuk buluyorum evet sanem hanm güzel seyler yapmis ama altin yada pirlanta olsun bu kadar fiyat veremez kapalicarsida azicik gezinmis bi kadin olarak sunu soyleyebilirimki bu bileklikler ne yazikki 3000 tl etmez ha evet tasarimlar cok hos ben azicik uygun fiyatli olsa 10 15 tane alir hepsini kombinleye kombinleye takardim ama bu fiyata bi tane bile alamam .Neyse efendim elbetteki alan olur bizde onlari degerlendirirz artk !! :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki Sanem hanımın da amacı o. Bilekliklerini takılarını herkes takmasın sadece belli statüdekiler alabilsindir. Hedef kitlesini ona göre seçmiştir.

      Sil
  24. Pelin ben de geçenlerde senin takipçin Gamze vardı uzun süredir hiç buralarda yok diye düşünmüştüm ve bugün yazacaktım. Baktım ki Gamze aramıza geri dönmüş:-)Hoş gelmiş.

    YanıtlaSil
  25. Bu zengin koca ve baba muhabbeti yapan insanların elinde aynı imkanlar olsa Sanem hanım'ın veya Siren hanımın yaptıklarını bile yapmazlar. Hatta seni beni tanımazlar (!) Yan gel osman bir dönüm bostan hesabı çatır çatır da paraları yerler. En azından bir şeyler yapma hamlesinde bulunuyorlar. Bir şey konuşurken empati kurup kendilerine baksın bazı hanımlar.Kedi uzanamadığı ciğere mundar der. Bu böyle gelmiş böyle gider. Ayrıca da kadın ister çalışır ister çalışmaz kardeşim. Kocası, babası, kendisi nasıl isterse onu yapar.

    YanıtlaSil
  26. Anlamiyorum burda ''bu blogda'' modanin keyfini cikaracaginiza kim koca parasi yer kim bunu yapar kim sunu yapar yaziyorsunuz.. gercekten ayip oluyor artik.. Sanem hanima gelince kendisi gibi zarif narin hos seyler yapmis...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel dedin teşekkürler Minna ;)

      Sil
  27. Sevgili ebru'ya teşekkür ederim hoşbuldum:) Sana da hoşbuldum pelin'im:)) Mail attım sana hoşgeldin maili bakıver:)) Bu arada söylemeden edemiciğim Arada yok olunca gamze nerde diye soran diğer okuyuculara bayılıyorum. Demekki beni okumak istiyorlar!! Aman allahım'ım ne gaza geldim şimdi biri dicek sen kimsin be allahın gamze'si:)) Neyse susayım ben:)) Ama ebru'ya bir daha teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
  28. Acikcasi benim icin zengin koca/baba olayi degilde, sansli imkanlariyla farkli birsey yaratmismidir, o is karli midir, uzun sureli ne kadar basarilidir olayidir. Kimse kusura bakmasin ama SK'nin mucevher isinde o cevheri gormuyorum. Bence bunda en guzel ornek Caroline Koctur. Muhtesem orijinal konsepti, merchandising harikasi urunleri, zincirlesmeye baslayan markasi, uluslararasi acilmisligi vs. ile takdire sayandir. Geri kalan sosyetik pastaci, takici, modaci hanim arkadaslar eger istedikleri saygiyi gormuyorlarsa bence ogrenicekleri cok sey var. Ki kendisi daha evvel Edwards of Hisar ile pek basarili olamadi ama genede sebat etti ve bence Turkiye'nin en guzel niche retail konseptini cikardi.
    Erkeklerdede mesela Ali Sabanci'ya bu tarz benzer elestiriler yapilmisti vakti zamaninda ama Pegasus'u nerden nereye getirerek kendini gayet ispatladi.
    Yani dicem odur ki isini iyi yapana kimse zengin koca/baba diye sorgulamiyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika yazmissin!!!!!

      Sil
    2. Aynen Katiliyorum. Bu guzel orneklerin yaninda elestirdigimiz turden zengin koca/baba urunu olan markalar da yok degil, bunlarin ederini zaman ve kaliciliklari belirleyecek.
      Bu kolleksiyona gelince, pek begendigimi soyleyemiyecegim. Eminim kumasinin kalitesi iyidir, ama ben zevkime gore bir tasarim goremedim. Ilkokulda musamere kiyafetimden arta kalan kumasla bi tac yapmistim kendime, o geldi aklima. :)

      Sil
  29. Sanem hanımı çok beğeniyorum.İnsana huzur veren bir havası var.Giyimi kuşamı herşey harika.Bu şekilde beğendiğim insanlar neler yapıyor neler yaratıyor diye daha çok ilgimi çekiyor.O yüzden burda başlayan gereksiz zengin koca/baba muhabbetine sırtımı dönüp sadece bilekliklerin güzelliğine odaklanıyorum.özellikle pırlantalı olanlara hele hele o damla olana duyduğum aşkı nasıl dile getirebilirim diye düşünüyorum.pelin bu incinmiş ve sarılı ayağımla beni zorla SK butiğe götüreceksin.ben ne diyim şimdi sana sorarım :))

    YanıtlaSil
  30. herşey çok klas ve ortak arkadaşlarımızdan duyduğuma görede kendisi güzel olmasının yanısıra çokta narin bir hanımmış.birgün kendisiyle şahsen tanışma firsatım olur umarım.ben bilekliklerden ziyade yüzükler diyorum.müthiş güzeller.o pırlantalı yaprak formlu olan çok fena çok:)

    YanıtlaSil
  31. Huysuzuummm!!! I love you canım!!:))

    YanıtlaSil
  32. Ben urunleri begendim. Hayatimda gordugum en orjinal ve sahane takilar mi? Hayir. Ama oyle olmak zorunda da degiller zaten.

    Yukarida bir adsiz klise laflara klise cevaplar vermeyin demis, buna fazlasiyla katiliyorum. 1-2 kisi ortaya cikip zengin koca lafini atmis, olay buyumus de buyumus. Basarili insan her turlu basarili olur. Ha belki imkanlari fazla olanlara cok daha hizli gelir basari. Bu demek degil ki yetenegi ve zekasi olup imkanlari olmayan biri basaramaz. Konu dar bakis acili birkac kisi sayesinde abartilmis bence. Herkes de hakli tepkiler vermis.

    Sanem hanim'in da basarili olup olmayacagini 5 sene sonra hala urunleri ortalardaysa goreceyiz. O zamana kadar bol sans ve hayirli kazanclar diliyorum kendisine! Yetenegi ve zekasiyla is kurup basarili olmaya calisan herkes icin de gecerlidir bu dileklerim. Sosyete, genc, yasli, kadin, erkek cok fark etmez!


    YanıtlaSil
  33. Cok nefis bir kolleksyon hepsine bayildim!

    YanıtlaSil
  34. Nihan teşekkür ederim:) Serap sana da teşekkürler canım:))

    YanıtlaSil
  35. Bu konuya ikinci bakışım ama ilk baktığım zaman bileklik kullanmama hatta takıyla pek aram olmamasına rağmen bileklikleri gerçekten beğendim. Belki kurdelaların zarifliğindendir bilmiyorum bana öyle geldiler çünkü. Sonra yorumlara bir geldim eneeem kıyametler kopmuş. Meğer senin bahsettiğin Sanem sosyetik bir isimmiş. Blogunu o kadar takip ediyorum ama isimleri ve kişileri hiiiiç bilmiyorum :)) Sadece ilgilendiğim ne giydiği ve üstündekilerin hangi tasarımcıya ait oldukları :)) Tartışmaya göre bileklikleri beğenmem başarılı bulmuş olduğum anlamına gelir ki bunun kişinin geliriyle alakası yok bence. Burada dünya paraya rezil gibi giyinen isimleri görüyoruz o çok başka bir şey. Okuyup çalışır ve kendini geliştirirsen üstüne zekanla bir şey yaparsan sen de zengin olursun. Aile yada koca hayalleri gerçekleştirmek için bir adım önde götürür ama bu işi batırmayacağın anlamına gelmez. O koca ve baba muhabbeti bence hazıra konmak isteyenlerin yorumu. Benim için koca ve babanın tek avantajı batırdığın paranın bütçeyi çok sarsmayacak olmasıdır. Yoksa gerisi yine aynı yol :)

    YanıtlaSil
  36. Sanem Kardıçalı konu olunca kocasının parası, soyadı tu kaka olmuyor ama nedense Buse TERİM bir şeyler yapmaya çalışınca bir çok kişi rahatsız oluyor(!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu örneği vermekten kaçınmıştım o yüzden söylemen çok iyi oldu teşekkürler. Belli ki söylemek istenileni anlamamışın. Ortaya konan şey "iyi, güzel ve tatmin edici " ise kişinin kim olduğu önemli değil. Niye bir Ezgi Kıramer için aynısını düşünmüyoruz çünkü kadının yaptığıyla, bilgisi ve kendini ifade edişi çok örtüşüyor. Buse Terim 'in ortaya koyduğuyla sahip olduğu şöhretin ve gördüğü ilginin sırrı işte o büyük harflerle yazdığın kelimede saklı.

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.