73- GÜNÜN ŞIKI : Mine Kalpakçıoğlu

Mine Kalpakçıoğlu 'nun beyaz pantolon ve beyaz boğazlı trikosu size çok sıradan gelebilir ama ortaya koyduğu şıklığı şahsen çok klas buldum. Bir kere bu tek renk beyaz kombine uygun bulduğu ince bantlı kırmızı ayakkabı seçimine bayıldım.
 
 
Çehresine çok yakıştırdığım modern kesimli saçlarını iddialı rengiyle de taşımayı biliyor. Makyajı mükemmel ! İnci top küpeleri ve sedef bilezikleriyle de müthiş rafine bir şıklık çıkartmış. Bordo renk ojeleri de tam dozunda bir tamamlayıcı olmuş.


 

Yorumlar

  1. EvrimKuzey19 Kasım, 2012

    Hakıkaten cok hoş.. goze batan hıc bır sey yok.. ben de cok begendım.. gercekten de cok klas.

    YanıtlaSil
  2. Bilmiyorum bir tek bana mı garip geliyor, boğazlı kazak + ince bantlı ayakkabı uyumsuzluğu. Ben çok kapalı elbiselere ya da kombinlere, hele ki boğazlı kazak gibi bakarken bile boğulduğum bir şeye açık ayakkabıyı çok uyumsuz buluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen ben de öyle düşünüyorum.
      Ülkü

      Sil
    2. aynen katılıyorum; bir de açık ayakkabı var açık ayakkabı var, bunda ayaklar neredeyse tamamen çıplak olduğu için boğazlı kazakla tezat geliyor gözüme. fotoğrafı ortadan ikiye bölsem iki parçaya da ayrı ayrı bayılabilirim :)

      Sil
    3. ama işin esprisi de zaten beğenmediğiniz detay. yoksa kolaydır bu kombine bir bot giymek. avrupa da dondurucu soğukta bile kadınlar dekolte bantlı ayakkabılarını giyerler. mesela carine roitfeld de sık sık görürüz bunu.

      Sil
  3. evet genel olarak hoş duruyor :) ama benim en sınır olduğum sey ayakkabıdan fırlamıs parmaklardır.

    YanıtlaSil
  4. Papişlerine bayıldım, bayıldımmm... Gerçekten çok elegan bir görüntü. Umarım bu yaşlara geldiğimde ben de böyle görünmeyi başarabilirim :)

    YanıtlaSil
  5. boğazlı kazak -ince bantlı ayakkabı???

    YanıtlaSil
  6. Ayaklar yaz, ust kis!!!

    YanıtlaSil
  7. Keske mevsime uygun ayakkabilar secseymis. Abesle istigal olmus.

    YanıtlaSil
  8. Tam bir rafine gündüz şıklığı, ayakkabıların tezatlığına bayıldım,sadece ayak dekoltesi ile şık ve seksi olunabiliniyor demek ki:)İşte asıl asalet, güzellik budur, bayıldım.

    YanıtlaSil
  9. Boğazlı kazak ve açık ayakkabı olayı bencede acayip bi görüntü çıkarıyor ortaya bence kırmızı kapalı bi ayakkabı seçseydi daha hoş olabilirdi.Onun dışında duru görüntüsünü abartısız makyajını beğendim ben...

    YanıtlaSil
  10. Mine Hanım'ın kıyafet ve ayakkabıdaki renk eşleştirmesini ve bantlı ayakkabı tercihini ben de çok yerinde ve kişisel zevkime uygun buldum. Pelin'in dediğine katılıyorum, işin esprisi zaten açık ayakkabıda. Ama doğrusu ayakkabının kendisini sevmedim. Bantlı ayakkabılarda küçük parmakların diğer kardeşlerinden ayrılıp yandan fırtladığı bu tür modeller gözüme güzel görünmüyor :)

    Evren

    YanıtlaSil
  11. Ben bogazli kazak-etek-bantli ayakkabi 3lusunu seviyorum. Veya pantalon olacaksa da kisa paca dapdar olacak ustune bogazli kazak ve bantli ayakkabi. Bu sekilde pek begenmedim acikcasi

    YanıtlaSil
  12. üzeri kapalı olduğu için bir espri yapıp ayak dekoltesi vermiş.

    YanıtlaSil
  13. işte elit şıklık ben çok beğendim...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  14. Mine kalpakcioglunu Ben cok zarif ve elegan buldum baska alternatufte sivri burun olabilirdi ama yakistirmis:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  15. Ben de çok beğendim. Rafine ama çok şık ve ne kadar güzel bir bayan.Ayakkabılarının da açık olması hiç gözüme batmadı. Avrupada da aynen kızlar açık ayakkabılarla soğuğun ortasında geziniyorlar valla, hatta çorapsız elbise etek gayet de giyiyorlar. Soğuktan bacakları tenleri al al mor mor oluyor ama alışmışlar kimseye de tuhaf gelmiyor.

    YanıtlaSil
  16. Yorumum muhtesem 👏👏👏

    YanıtlaSil
  17. Piril piril ne kadar hos bir kadin, cok klas. icim acildi resmen!

    YanıtlaSil
  18. Avrupanin neresinde kadinlar kisin corapsiz etek elbise ve acik ayakkabi giyiyorlar cok merak ettim?:) bir davette evet. Ama o davete zaten arabaya gidiyorlar.yani kimse disarida öyle gezmiyor. Biliyorum cünkü avrupada yasiyorum:) bayanin saclarini bende cok begendim. Fakat bogazli kazal ve acik ayakkabi olmamis.sosyete yapsa moda oluyor, baskasi yapsa köylü, görmemis, cahil vs. Oluyor. Bence bazi sosetik türklerin avrupada yüzüne bakmazlar. Kiro kaliyorlar cünkü avrupalilarin icinde.sifir tarz, sifir kalitw, asalet, gärmüslük.. Malesef türk milleti hep göstermek cabadinda.türkler kadar gösterise merakli olan halk tanimadim. Ekmegi yok yemege ama su bu canta olsun 10 taksitle. Canta eskiyor ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yıllarca londra ve paris 'te yaşamış biri olarak ben de dahil çevremde birçok insan etek ya da pantolon farketmez en kara kışın soğunda bile dekolte ayakkabı giymiştir ve hala da giymeye de devam ediyor. demek ki gördüklerimiz ya da takıldığımız mekanlar ortamlar çok farklı. senin dediğine bakarsak zaten mine kalpakçıoğlu da bir davette giymiş sokakta değil.

      Sil
  19. beyazın asaletide bir başka bayıldım benn üzerinede borda bir kürkle çok hoş olur aynı avrupadadi bayalar gibi olur bence çok asil bir bayan zaten____________

    YanıtlaSil
  20. ben melis alphan 'ın performansında müthiş bir düşüş görüyorum. eskisi kadar önem göstermiyor moda polisliğine :)

    YanıtlaSil
  21. gerçekten klas görünüyor ancak bende bu yaz kış muhabbetine katılıyorum :) Evet yurtdışında bizim çocuğun olmayacak kızım, karnın ağrır üşütürsün gibi bir durum söz konusu değil ama bu doğru bir giyim midir tartışılır. Bana göre ayakları bu kadar açıp boğazı kapamak cıxxs olmamış kabul etmedim her zaman eleştirdim yine eleştiririm :)) Bana biraz kışın opak çorap ve çizmelerle mini kot şort giymek gibi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bana da oyle geliyor. evet yurtdisinda giyen cok ama acikcasi gorup de stil sahibi ve cok yakistirmis dedigim kimseyi gormedim kapali kiyafetler bu kadar acik ayakkabi giyen. Moda dunyasinda isim yapmis kisileri bunun disinda tutmak istiyorum. Degisik tarz bir kiyafetle marjinal bir bicimde boyle biseyin denenmesi farkli, cok klasik bir kombinasyonla eslestirmek farkli. Hos ben bu ayakkabilari elbise ya da etekle tercih ederdim pantolonla bile degil. Pantolonun altina ayni renk ama biraz daha kalin bantli ya da peep toe tercih ederdim. Zevk ve tercih meselesi sonucta dogrusu yanlisi yok pek. Kiyafeti genel olarak yakismis ama bence.

      Sil
  22. Ben de cok beğendim. ...yaz kıs açık ayakkabı giymeyi seven ve hava 10 derecenin altına düşmeden kulotlu çorap giymeyen ,babetlerin icinde çorap nedir bilmeyen ve giydiginde ise etrafa laf anlatmaktan yoruldugundan giyen bendeniz için gayet tanıdık bir görüntü :-)

    YanıtlaSil
  23. Sen boğazı kazak giy karkış kıyamet gibi sonra ayağa yazlıkları geçir olmamış ne alaka şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İncecik triko o yünlü değil.Ne kara kışı ya.

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.