77- GÜNÜN ŞIKI : Etel Baler

Etel Baler 'i Günün Şıkı olarak dün instagram hesabımdan takipçilerimle paylaşmıştım. Eres davetinde Stella McCartney elbisesi vücut hatlarına o kadar güzel oturmuş ki beğenememek imkansız !





Rengin güzelliği ise ayrı bir konu. Saç modeli ve makyajının ustalığı ortada. Aksesuar konusunda yine klasik Etel Baler farklılığını konuşturmuş. Diane von Furstenberg 'in Limited Edition Fetiş serisinden Sürrealist motifli kutu çantayı nasıl da mükemmel eşleştirmiş. Charlotte Olympia 'lar doğru seçim. Kolyesine pek mana veremedim ama görüntü o kadar başarılı ki hiiiç gözümü tırmalamadı. Kısaca miiiiss gibi stil kokan bir şıklık var karşımızda !


Aynı Stella McCartney elbiseyi geçtiğimiz günlerde başka bir davette daha giymiş. Favorim ilk kombini olsa da Givenchy kolye ile de çok başarılı bir eşleştirmede bulunduğunu söylemeden geçemem.

Yorumlar

  1. Kolye ve kupeler bir arada kotu duruyor bence, ama elbise cok yakismis, rengini ayri bir begendim. Ayakkabilari yakistirdim, malesef canta hic tarzim degil. Saci makyaji super olmus, hep boyle olsun!

    YanıtlaSil
  2. bayıldım elbise ve çantaya..

    YanıtlaSil
  3. SOSYETEDEKI FAVORIM


    SEVILAY

    YanıtlaSil
  4. Givenchy kolyeli hali daha güzel, diğerinde küpeler ayrı telden kolye ayrı telden ve elbise Stella olarak bile görünmüyor.
    Bir de bacaklarımızı çapraz yapmayalım lütfen hatta rica edeceğim, ayaklarımız olduğu gibi kalsın, daha klas ve zarif olur:)
    Bir de lütfen lütfen lütfen şu makyaj işini öğrenelim, elbisemiz yeşil tonlarında diye illa göz kalemimiz de yeşil olacak hali yok. o güzel gözlere siyah bir eyeliner yeter artar bile zaten kendi güzel Etel Hanım'ın!

    YanıtlaSil
  5. Benim tarzıyla ve güzelliğiyle en beğendiğim kadın.Hatta artık takıntı haline getirdim.

    YanıtlaSil
  6. Takip etmekten en zevk aldığım isim Ethel Hanım.

    Kalıpların dışında bir stili olduğunu düşünüyorum.

    Mesela o çantanın enfesliği ...

    YanıtlaSil
  7. Ben dergi alan bir insan olmama rağmen cemiyet hayatında takip ettiğim 3-4 isimden biri. (ki 5incisi yoktur).Çok elegan buluyorum.Kıyafet çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  8. Pelincim ne güzel başladık haftaya,iki tane E.B postu ,içim açıldı .Ben ne giyse çok yakıştırdığını düşünüyorum.Mesela tişörtlü rock chic tarzını çok beğenmiştim,Chanel paltoyla lady- like olmuş,Stella elbiseyi modern bir şekilde çok güzel taşımış.Farklı tarzları başarı ile yansıttığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  9. Elbisenin üste oturuşu fit hali süper durmuş rengide ayrıca çok güzel. Saç makyaj bütünüyle çok ama çok beğendim.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  10. Normalde yorum yapmayi sevmiyorum ama dayanamadim.Ethel B. su Turkiye'de en Avrupai isim.Vucudu,durusu,giyim tarzi dort dortluk.
    Paris'ten sevgilerimle

    YanıtlaSil
  11. Özlem Özsoy26 Kasım, 2012

    Öncelikle tam bir Etel Baler hayranı olguğumu söylemeliyim.Çok zevkli bir çizgisi var ,herşeyini örnek alıyorum.Mesela burada küpelerine bayıldım.Biri siyah öbürü beyaz incili galiba.Üstü de aynı şekilde birinde siyah öbüründe beyaz pırlanta galiba.Konu o olduğunda senin müthiş çözünürlüklü resimler bile az kalıyor ban.Bir zoom,bir büyüteç lazım ;) hemen buna benzer birşeyler bulmalıyım.Bir an önce cumartesi olsa da kendimi Kapalıçarşıya atsam!

    YanıtlaSil
  12. Etel hanıma gerçekten elbise çok yakışmış. Rengi kalıbı harika, sanki ona özel yapılmış. Ama ilk fotoğrafta keşke o kolyeyi takmasaymış. İkinci fotoğraftaki kolye biraz daha olabilir olmuş am aben olsam hiç kolye takmazdım zaten kulağında küpeleri var. Yeterli olmuş. Ama yine de dediğin gibi çok şık olmuş.

    YanıtlaSil
  13. Gercekten cok cok cok begeniyorum.Keske stil danismanligi yapsa.

    YanıtlaSil
  14. Bence günü şıkı da yılın şıkı da olabilir.Kalpçikler gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  15. İste tarz ve stil.feryal gulman ornek alsin!niye mi??cunku ayni stella elbiseyi frrysl hnm.secseydi eger vitrinde yada askida gordugu gibi almis cikmisti.elinede hermesi ayaginada klasik ayakkabilari..istedigi kadar son moda marka giysin,kendinden birseyler katmadikca stil olunamiyor!etel hnm.in o cantayi almasi olayi bititmis.10 numara!feryal hnm.a nerden geldik simdi etel hnm
    in yorumunu yaparken diyceksiniz ama iste yeri gelmisken ki,buda tam yeriydi,degineyim dedim kendimce....




    YanıtlaSil
  16. Yandaki balmain pantolonlunun havasini bile almis etel baler!wuhuuu;)budur

    YanıtlaSil
  17. Zeynep T.P.26 Kasım, 2012

    Ben dinozor kolyeye ba-yıl-dım.Ethel hanımın çok eğlenceli bir tarzı var.Her sosyetik gibi öyle şık bir elbiseyi hermes çanta,pırlanta kolye ile tamamlamak yerine tarz aksesuarlar kullanıyor.Belli ki giyerken eğleniyor,gösteriş peşinde koşmuyor,zevk alıyor.

    YanıtlaSil
  18. Elbiseye vuruldum!! Charlottelar gardroplarin vazgeçilmez parçası:) clutch da cok enerjik ve komik eğlenceli , bütün resme baktigimda hernekadar clucth tek basına ok şe etek baler sacı ve yüzünün Olgun nostaljik havasiyla ben bu çantayı ortusturemeim başka bir kombinasyonla tabiki de ok:) kolye zaten olmamış, fakat etek balerin yüzündeki degisim cok iyi olmuş ya gözünün icini boyamasi olabilir ya da dolgu yaptırmış olabilir yuvarlak bve dolgun bir hattı olmus guzel olmus:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  19. benim listemin bir numarası her zaman ethel baler,H-A-Y-R-A-N-I-Y-I-M

    YanıtlaSil
  20. Sevilay Seray26 Kasım, 2012

    Bu kadın her zaman yıkılıyor,Elbiseye mi baksam, çantaya mı, ayakkabıya mı ,bir kolyeye mi ,ötekine mi.............?Hepsi birbirinden nadide

    YanıtlaSil
  21. Ünlülerden kimle arkadaş olmak istersin diye sorsan Muhteşem Yüzyıl ekibinden bile önce Ethel Baler derim.Öyle farklı bir ışığı var ki kendine çekiyor insanı.

    YanıtlaSil
  22. Gercekten hosluk abidesi,cok zarif her zaman.Sezarin hakki Sezara.

    Zeynep Goney

    YanıtlaSil
  23. Beyza Aslanin Balmain pantolonu daha çok dikkatimi çekti desem :)

    YanıtlaSil
  24. Beyza aslan tam bir facia. böyle bir pantolonla bu kadar silik görünülür ancak.. bir anna dello russo giyse böyle mi giyerdi. Üstüne giydiği tişört hele.. Hiç beceremiyor hiç.

    YanıtlaSil
  25. BANA GORE CEMIYET HAYATININ EN ASIL ,EN HOS BAYANI.






    ESMA FERAHOGLU

    YanıtlaSil
  26. Etell Baler her sectigi parcayi ozenle seciyor,belli.Cok hos ,enerjisi pozitif ,mukemmel yakistiriyor.Begeniyle izliyorum.Bu arada blogunuzu da kizim kesfetti.Onu da begeni ile izliyorum.Bu internet islerinden hic anlamama ragmen,sayenizde bilgisayar kullanmayi ogrendim.
    Saygilar
    Asuman Ozbilir

    YanıtlaSil
  27. Beni yanlış anlamayın Etel Balerin kim olduğnu bu blogdan öğrendim heralde çok iyi bir insanki bu kadar övüyor herkes. çünkü elbisedeki potluklar,kolyenin korkunçluğu,küpelerle sıfır uyumu,çantanın saçmalığı,makyajın kötülüğü kimsenin dikkatini çekmemiş. Daha önceki postlardaki herkesi eleştirirken burda tek bir eleştiri postu yok. bu çok ilginç geldi bana. Ben hiç beğenmedim. bence etel hanım o kadar zayıfki elbiseyi hiç taşıyamamış. ikinci resimdeki kolye yine daha iyi ama o da kötü.
    selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu burda kişilikler pek önemsenmiyor ama evet etel baler pek bir seviliyor haklısın şaşırmakta. yani bu kadar huysuz bir blog sahibinin huysuz takipçileri sözkonusu etel baler olunca nasıl pamuk şeker oluyor değil mi :) aynı şekilde siren ertan ve feryal gülman 'da da yaşıyoruz bu durumu. kendilerini güzel ifade ediyorlar demek ki. şimdi yazdıklarına gelirsek, herkesin zevki kendine. beğenmek zorunda değilsin tabiki de. ama dediğin gbii elbisede ben hiçbir potluk göremiyorum. aksine fitting olsa ancak bu kadar mum gibi durur. zayıflık konusunda haklısın. bende bir zamanlar kol bölgesinin zayıflığından kolları açık elbise giymesin demiştim. ama bu karelerde gayet hoş görünüyor ortada hiçbir kusur göremedim. aksesuarlara gelirsek illaki kişisel zevkinle örtüşecektir diye bir kural yok. ben çok beğendim sen beğenmedin gayet normal. sevgiler.

      Sil
  28. Güneşli bir gün ve Etel Baler postu.Yaşasın güzel bir gün.Ben en iyi giyinen isimler listemin başına yazar tek geçerim.

    YanıtlaSil
  29. G. Melisa Toptaş27 Kasım, 2012

    Şimdi alttaki linklerden E.B nin tüm kıyafetlerini yeniden incelendim,hepsinde hoş,hepsinde göz alıcı.Gerçekten eleştirmek istiyorum,ama yapamıyorum.Çok alımlı çok.

    YanıtlaSil
  30. Gangnam Style27 Kasım, 2012

    Pelincim müthiş bir post yine.Ben de instagramda başkasının postunda görmüştüm elbiseyi,gamze alpar "hep güzel,hep zarif ,acaba ne marka" diyordu.İçimden kesin Pelin yarın söyler diye geçirdim.Tabi yanıltmadın beni gene.Demek Stellaymış.Stellanın mavi ,siyah,beyaz desenlerini görmüştüm,bunu kaçırmışım.Çok hoş,ancak böyle bir vücut kaldırır zaten.Bu arada bundan sonra Gangnam style diye bırakıcam yorumlarımı,çok Selin var,karışıyor.haberin olsun.

    YanıtlaSil
  31. Etel Hanım'a kıyafeti çok yakışmış. Ancak son zamanlarda sıkça kullandığı, ilk fotoğraftaki saç şekli, kendisini daha yaşlı göstermiş.

    YanıtlaSil
  32. niye bu güzel clutch'ta Türk imzası (yarı imzası:) olduğunu kimse yazmamış? bakamadım şimdi google'dan teyid etmek için ama neredeyse %99 eminim bu tatlı ötesi parça DVF - Yazbükey ortak tasarımı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.