CORTO MOLTEDO 'dan Koleksiyonluk Bir Model !

Corto Moltedo geçen sezonda yaptığı gibi özel koleksiyonunu 9-10 Kasım 'da yine İstanbul 'a getiriyor. Bu sefer ki özel sunumda çok çok özel bir modelini yakından görebilme şansına sahip olacağız.


Time Machine Susan dediğimiz bu çanta, Corto Moltedo ile Bamford Watch Department 'ın ortak çalışması. James Joyce 'un eserleri ve Sherlock Holmes un birleşimiyle ortaya çıkan bu özel parça özellikle tarih ve edebiyatı sevenlere ithaf edilmiş.
 
Çantanın üzerinde gördüğünüz kadranlar İngiliz ordusuna özel olarak üretilen  pre -war vintage Rolex 'e ait.
 
Çanta PVD malzeme kaplı. En ilginç özelliklerinden biri de üstündeki saatin çıkarılarak ayrıca cep saati olarak kullanılabilmesi.
 
Kristaller, taşlar ve kadranların hepsi elle monte edilmiş.
 
Krokodil ve piton olmak üzere 2 farklı modeli var. İstanbul 'da ağırlayacağımız model piton olanı. Tüm bu özellikler gözönüne alındığında bu çantanın koleksiyoncular için müthiş bir parça olduğunu söyleyebilirim.

Dünyada sadece 5 adet üretilen bu mücevher niteliğindeki çantanın elbette fiyatı da kendine yakışır oranda. Fiyatını söylemeyerek gizemli havasını korusun istiyorum :) Ama tahminleri alabilirim :) Şayet davetiyeniz geldiyse yarın ve cumartesi günü mutlaka Edition Hotel Gold Bar 'a uğramanızı tavsiye ederim. Hem Corto 'nun son koleksiyonunu hem de bu özel parçayı yakından incelemek şansı kaçmaz kaçamaz !




Yorumlar

  1. Cok degisik ve orjinalmis:) Alacagim bir model olmamasina ragmen isciligini cok sevdim.

    YanıtlaSil
  2. Bence harika, bayıldım !

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok güzel... üstelik açma-kapama yeri ay-yıldızı andırıyor :))

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım tam benlik hem saat tutkunu hem edebiyat hem sherlock tutkunu biri olarak. Fiyat 100.000 euro civarı var mı :] az mı söyledim :p

    YanıtlaSil
  5. tam koleksiyonluk bir parça...

    YanıtlaSil
  6. pelin acaba 30.000 USD var mıdır fiyatı? Bu arada adımı bir kez daha değiştirdim ama son kez. Gerçek adımı kullanmaya karar verdim :) Sevgiler,ZO :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi yaptın adın soyadın çıktı meydana :) fiyatta ise biraz daha çıkalım :)

      Sil
  7. Hermes'tende pahalı yani:) O halde ben 40-45 bin dolar diyorum. Saat çarklarıyla süslenmiş krokodil v.s. işçilik açısından süper ama alabilme imkanım olup alır ve kullanır mıydım? kesinlikle HAYIR.

    Alacak olan koleksiyoncuya da şimdiden güle güle kullanmasını ve saklamasını dilerim:)

    YanıtlaSil
  8. onden bakinca ilgimi cekti ama yan acidan bakinca ben kaba/kalin bir formda buldum. Dunya kadar param olsa alacagim bir model degil malesef. Kolleksiyonerler icin de, mesela bir McQueen ayakkabi yeniligi ve carpici estetigi yok. Ornek:
    http://cdn3.purseblog.com/images/2009/10/McQueen-22.jpg
    Ama yine de madem dunyada 5 tane var, birisinin elinde goruruz diye dusunuyorum. :)

    YanıtlaSil
  9. Ben yukardaki çantayı hiç beğenmedim. Bir çantakolik olarak hiç haz almadım çantadan,çekmedi beni,içm coşmadı,bir sevindirik falan da değilim... neden acaba? Ruh halim değişken ondan olabilir. Ama koleksiyoncuyum, böyle eşsiz parçaları ''kızım'' için saklıyorum şimdiden:)) bende bugün gidip koleksiyona bakacağım,heycanlıyım sabahtan beri:)) Corto Moldeto ''candır''!!:)

    YanıtlaSil
  10. :))))) gene muhtesem bi post pelincik :)


    time machine hala ses getirmeye devam ediyor, cok mutluyummmm :)

    YanıtlaSil
  11. gene muhtesem bi blog Pelincim, :))) ve bundan sora her yazdiginda


    ne mutluyum ki time machine hala daha ses getirmeye devam ediyor. :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.