GQ "Men Of The Year" Ödül Töreni !

Gördüğüm kadarıyla GQ Men of The Year davetinde sıkı bir siyah giyinme zorunluluğu yaşanmış. Dress code varmıydı bilemiyorum ama davetliler ruhumu kararttı diyebilirim. Ben de laflarımla ruhunuzu karartmayım ve hemen kılık kıyafet dedikodusuna geçelim :)

 
 

Öncelikle gecenin en flaş ikilisine yani Derin Mermerci ve yeni sevgilisi Kaan Urgancıoğlu 'nu ele alalım. Nur Yerlitaş imzalı müthiş seksi tümü dantel iddialı bir elbise seçmiş. Bu tarz kıyafetleri avam görünmeden klas bir şekilde taşımayı bilen ender isimlerimizden. O yüzden elbise konusunda fazla birşey demeye gerek yok. Ama saç ve makyaj konusunda hiç memnun değilim. Saç modeli son derece kötü ! Hiiiiç beğenmedim ! Aynı şekilde makyajı da fenalar diyarında geziniyor. Böylesi haute couture tarzı bir kıyafete Hermes Pochette ne kadar doğru bir seçimdir bu da tartışılır. 
 
Kaan Urgancıoğlu yakışıklı oyuncularımızdan. Fiziksel olarak birbirlerine yakıştırsam da tarz/stil olarak Derin Mermerci ile ne kadar uyumlular orası tartışılır. Aynı uyumsuzluğu sanki Ceylan Çapa ve oyuncu sevgilisi Burak Özçivit ile de yaşıyoruz. Ama tersini !



Gecenin ev sahiplerinden sayılan Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas. Tuba kırmızı halı işini iyi bilenlerden. Üstünde nefis bir Zeynep Tosun tasarımı görüyorsunuz. Saçı ve makyajı gayet başarılı. Clutchını beğenmedim ama sorun değil. Mükemmel olabilecek görüntüyü bozan tek şeyen manasız ve emanet gibi görünen kemeri. Caanım işçiliği bölmüş, bozmuş elinden gelen herşeyi yapmış. Mirgün Cabas 'ın ise dağınık saçlarını çok sevdim. Gecenin şık beylerinden.



Tarzını çok sevdiğimiz Hande Ataizi 'ne geçelim. Moschino imzalı elbisesiyle adeta Mad Men 'in 50'ler film platosundan çıkmış gibi. Genel olarak çok hoş görünüyor ama detaylarla fazla uğraşılmış ve ortaya dikkat dağıtıcı bir görüntü çıkmış. Buna rağmen yine de Philip Treacy tarzı şapkası, taşlı çantası ve fiyonklu ayakkabılarla gecenin şıklarından.



Burak Özçivit takım elbiseyi en başarılı taşıyan erkeklerimizden ve ne giyse kendine yakıştırmasını biliyor. Ceylan Çapa ise hala tarzını bulamasa da Hervé Leger deri elbisesiyle çok hoş görünüyor. Bu elbiseye ponpon terlik tarzı bir ayakkabı yakıştırmadım ama en azından kötü değil.

 
 
3 güzel kadın bir arada ! Diane Şahenk, Tülin Şahin ve Meryem Uzerli. Üçüde harika görünüyor. Tülin Şahin 'e Michael Kors imzalı elbisesinin rengi çok yakışmış ve harika taşımış. Sadece o koca koca küpeler rahatsız etti ama yine de beğendim. Meryem Uzerli 'nin alev rengi saçlarıyla siyah smokin takımın yarattığı tezat çok hoş. Genelde giydiklerini yakıştırmam ama bu sefer olmuştur diyorum !



Saç modeli ve makyajı çok başarılı !




Tülin Şahin 'in elbiseyi taşıyışına bayıldım. Çok hoş ! Bu kıyafete genelde beğenmediğim topuz modeli bile çok yakışmış. Aynı şekilde makyaj tonları da kusursuz ! Gecenin önemli isimlerinden sevgili Dexter 'ımız Michael C. Hall ise kendine has donuk duruşuyla pek bir cool !



Bir diğer dünyaca ünlü davetli ise Sophie Ellis Bextor. Neon renkli ojelerini hiç sevmedim. Bunun dışında sadece güzel bir kadın diyebilirim o kadar.



Bence gecenin en tarz kadını Didem Soydan 'dır. Kendine has havası ve mesleğini Avrupai bir profesyonellikle icra edişiyle kesinlikle şu anın en iyi mankenidir. Kıyafetini ve aksesuarlarını başka birinde görsem etkilenmem hatta hiiiç beğenmem ama giyen Didem Soydan olunca akan sular duruyor. Nefis bir endam !


Didem-İzzet Antebi çifti gecenin hoş çiftlerinden. Ama doğrusu Didem Antebi 'den daha iddialı bir seçim yapmasını beklerdim. Saçlarını koyultmuş gibi görüyorum umarım yanılıyorumdur. İzzet Antebi bu sefer eşinden daha şık :)


Toplu fotolara bayılıyorum. İşte bir tane daha. Meltem Kazaz, Tamer Yılmaz, Sinem Guven Ersönmez ve Hakan Öztürk.


Sertap Erener belli ki bu aralar yine estetikçisine uğramış :) Kıyafeti çok yakışmış. Kusursuz bir duruş var karşımda. Keşke ayakkabılarını da görseymişiz. Saçı ve makyajıyla çok güzel görünüyor çook !


Başak Dizer Fransez 'in üstünde değişik bir tasarım görüyorsunuz. Elbiseyi beğenmedim. Üstünde sanki bir beden büyük durmuş görüntü sevimsiz olsa da kendisi sade havasıyla altından kalkmayı başarmış. İyi diyemediğim gibi kötü de diyemiyorum.



Bennu Gerede 'nin ne ne giydiğini ne de tarzını anlamadım ama makyajsız yüzünün ve doğal bıraktığı saçlarının hastasıyım.
 
Kısaca şıklık anlamında gayet başarılı bir gece. Geleneksel olarak konu etmeye değer doğru isimlerin yer aldığı bir gece olmuş.

Yorumlar

  1. bence her gün, günlük gazete gibi yazı çıkarmalısın. biliyorum, çok bencilce oldu ama naapim :)

    aslı L.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslı'cım elimden geleni yapıyorum teşekkür ederim :)

      Sil
  2. gecenin en şık çifti: hande ataizi ve eşi. İkisi de harika görünüyor.
    en tatlı ve hoş kadını: meryem uzerli... bu kadında apayrı bir hava var.
    en süper vücudu: kendisini sevmesem de tülin şahin... gerçekten eskisinden çok daha fit.
    en tarz erkeği: mirgün cabas... saçlar süper olmuş.
    michael c hall için söylenecek kelime yok. tülin şahinin yerinde olmayı kim istemez.

    sophie ellis bextor ise eskiden beri çok sevdiğim ve güzel bulduğum bir kadın. farklı bir güzelliği var bence. kepçe kulakları bile güzel duruyor.

    YanıtlaSil
  3. tweetinden beri bu postu bekliyordum:))

    Meryem Uzerli çok hoş ama gördüğüm bi fotosunda sanırım pantolon byu beni rahatsız etti ama geceye uygun tarzını begendim.

    Derin Mermerci'nin elbisesi harika ve kesinlikle avam durmuyor ama yüzü, saçı çok yapay :S

    Tuba Ünsal'ın kemeri cidden çok alakasız.

    Hande Ataizi'ni de çok sevimli buldum. Değişik olmuş ama sevdim :)

    Ama Didem Soydan'ın o havası hepsini solda sıfır bırakıyor. O bayık bakışlrı, kırmızı ruju, saçı, ten rengi.. Çook begendim coook:)

    YanıtlaSil
  4. dekolte giyipte avam basit görünmemek çoğu zaman zor hatta çok zor. çok nadir kadın dekolte giydiği zaman bir jean bir tişört giymiş kadar rahat olabiliyorsa bunun ötesi yoktur bence. derin mermercidede bunu hissediyorum bu yüzden basit durmuyor. kaan urgancıoğlu ile yakıştırdım umarım uzun sürer ilişkileri.

    hande ataizi yi çok beğendim. tarz konusunda dahada radikal davranmaya başladı ki bu çok iyi. diğer hatunlar içinde yolu açmış oluyor ve bence herkes daha özgün olabilecek bundan dolayı.

    meryem uzerli çuval giyse beğeneceğim. sıcak gülümsemesi ve doğallığı fazlasıyla yeter.

    didem soydanı çok çok beğendim. buz gibi çok zayıf ve bu yüzden çok hoş. üzerindekileri ben giysem mahalle hatunu gibi olurum ama kendisinde çok hoş. birde didemin yanındaki naz elmasın ex aşkı değilmi? öyleyse tez zamanda ayrılsınlar diyeyim. çok kadınla düştüm kalktım diyen bir erkek kadar itici bişey yok.

    güzellik kraliçeleri arasındaki en güzel en kaliteli hatun sinem güvendir ve hala o doğallığını korumasına hayranım. ve hala taş gibi.

    makyajsız dolaşan bunu kabul ettiren kadınları daha cesur ve hoş buluyorum bennu gerede bunlardan biri.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel yorumlar okurken hiç sıkılmadım.En beğendiğim Didem Soydan aynı fikirdeyim ve Tülin Şahin bir harika.Kıyafet akıyor üstünden.

    YanıtlaSil
  6. merhabalar..
    Derin Mermerci'nin yeşil küpesi, yüzünün ve saçının içinde kaybolmuş, yüzünde karakteristik bir iafede göremiyorum bu hatunun; mübarek birileri yüzünü dondurmuş da, gülmek istiyor ama beceremiyor gibi:)
    Hande Ataizi'nin başında ki o bülbül yuvası, yani yeni moda akımı, beni irrite ediyor, ve açık burun papuçlar da "ıı ııh" gitmedi hoşuma..
    ya bir de şu sezon da açık burunlar, kafes tipli papuçlar beni niye rahatsız ediyor, arkadaş mevsim döndü,
    mekana dışarıdan gelirken, davet elbiselerin üstlerinde kışlık tütüler, altlarında yazlık papuçlar olunca komik oluyor....
    Bu arada smokin temalı o güzelim kıyafeti "Didem Soydan" da görmek isterdim, o kıyafet ister istemez narin bir vücut istiyor,çok daha klas olurdu..
    Sevgili Pelin, yazılarınla beraber çağlayan olup çoşuyorum:) güzel kaleminize ve dahası yüreğinize sonsuz muhabbetle..
    esra...

    YanıtlaSil
  7. Didem Soydan, Tülin Şahin ve Tuba Unsal bence harika olmus, Derin Mermerci'nin kıyafeti de cok şık ama yuzune nolmuş?? Didem Antebi ve Ceylan Çapa ayakkabıdan kaybetmişler bence.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Başak Dizer elbise sanırım Deniz Berdan tasarımı

    YanıtlaSil
  9. Dexter'ı görünce yazıları okuyup okuyup başa döndüm. Evet duruş aynı dizideki gibi. Başka birine de bu kadar yakışır mı bilmiyorum. :D Eline sağlık yine çok güzel bir yazı olmuş. :) Favorim Derin Mermerci'nin sadece elbisesi. Ve ikili için yaptığın yorumlara kesinlikle katılıyorum. İlk resmi görünce Allah Allah ne işi var bunun yanında! diyerek şaşkına döndüm. (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okumaktan keyif almanız çok mutlu ediyor beni asıl ben teşekkür ederim :)

      Sil
  10. Sizi ve blogunuzu bir aydir takip ediyorum,ama ilk yorumum size olsun istedim.Bu entrylerin moda,sanat,tasarim,kultur,sosyal birikim ve askla girildigi cok hissedilir.Zevkinize saglik.
    Derin M.kendini ve modayi cok iyi taniyor davetlerde citayi yukseltenlerin basinda kuskusuz ama bir kadinin bedenini tamamlayan yalnizca elbise degildir,mesela Kaan U.yerine Michael C Hall veya Cem U.ile objektife daha sik yansiyabilirdi...
    Didem S.ona baktigimda elbisesi nerden cantasi kimden takisini kim tasarlamis diye dusundurmeyen tek turk manken olabilir.Vahsiyken masum,guzelken umursamaz efsane birsey.Tuba U. Ve Tulin S.gibi zorlama bohemia veya zorlama sexy mankenler ona bakmalilar biraz.
    Hande Ataizi en azindan bir stili var dedirtiyor.Ama sanki para harcamamak icin elindeki parcalari degerlendirmis havasi da yok degil.
    Bennu Gerede dugununu bile siyah gelinlikle mahvetti,ama yine bisey ikonu olamadi.Kurtulsun artik bu kitabi basilamayan evde kalmis Fr yazar tarzindan.
    Annem ve gun arkadaslari bile estetik sirlarini Sertap E.den daha iyi kamufle ediyordur.
    Ceylan C.iyi parcalar seciyor ama bunu kimse giymeden giymeliyim telasi midir nedir?!Her parcayi birbiriyle vuruyor adeta marka katili.Ama o saclar mahkumlarda bile yoktur...
    MD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MD çok teşekkür ederim lütfen yorumlarını sık sık görmek isterim ellerine sağlık :)

      Sil
    2. MD nin de blogu olsa zevkle okunur gibi geldi. Tam tatli sert:) Bayildim dogrusu

      Sil
  11. Derin Mermerci çok iddali, aslında saçı sezonun rock modası ile çağrışım yapıyor.
    Ben öyle bir saç tercih etmezdim ama Rihanna böle bi saç yapsa beğeniriz, karar veremedim.
    Makyajını hiç beğenmedim.

    Ceylan Çapa ve Burak Özçivit twilighttan fırlamış birazdan birini ısırıcak gibi.
    Şaka bir yana B.Ö. yine çok yakışıklı ama Ceylan Çapanın tarzını bulamadığı konusunda hemfikiriz.

    Hande Ataizi ni genellikle çok beğenirim. Ama bu sefer bu genellemenin dışında kaldı üzgünüm. Herşey fazla uyumlu fazla düzgün. Makyajı da bir garip.

    Didem Antebi nin seçtiklerini (IFW dahil olmak üzere) son zamanlarda beğenmiyorum. Renkleri karıştımak desenler uzun iddalı elbiseler çok yakışıyor kendisine.

    Tuğba Ünsal a bayıldım. Gerçekten işini biliyor. Çok hoş bir çift.

    Didem Soydan ın tarzını tenini biraz İsabel Lucas a benzitiyorum. Renkler süper çok yakışmış.
    Tam bir Gucci kadını. Renkler gucci nin parlak püsküllü kemerleri ile eşleştirdiği yeşil bluz siyah etek takımlarını hatırlattı ki kendisi de çantayı o parlak renkte seçmiş.

    Meryem Uzerli nin hastasıyım. Beyaz ten, mavi göz, ateş rengi saç, uçuk pembe ruj. Gerçek değil gibi...


    YanıtlaSil
  12. Pelin, ben Derinin elbisesini pek anliyamadim. Tamaman tul mu? Ilk resimde siyah birh ic camasiri goruyo gibiyim ama heralde yaniliyorum dedim kendime:) Soyle boydan elbiseyi iyi gosteren bir resim var mi?

    Kalp kirici olmak istemem ama ben hic yakistiramiyorum bu Tuba Unsalla sevgilisini;( Bana sevgiliden cok kardes gibi gorunuyolar.

    Hande Ataizinin kiyafetini belki baska bir davette begenirdim aam boyle bir gece de hiiiic olmamiss.

    Didem Soydan super;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım tümü tül ve gördüğün gibi siyah iç çamaşır var. natasha poly 'lerde gördüğümüz tarz bir seçim. bunun için en doğru isim derim.

      Sil
    2. tül demişim yanlışlıkla dantel güpür

      Sil
    3. :):) Tesekkur Pelincim beni aydinlattigin icin. Iyi ama Pelin madem cesur olucam deyip boyle bir elbise giymis o zaman etrafindakilere de hiic aldiris etmeden, o ceketiyle kendini ortmeye calismadan soyle rahat rahat bir poz verseymis.

      Sil
  13. Nefesimi kesen , durup buyuterek baktigim bir Didem Soydan var, bohem chic tam anlamiyla. Bennu Gerede de ayni havada olmaya calismis ama bana her zaman secimleri zorlama bohem geliyor, baska yorum yapmaya deger goruntu yakalayamadim...

    YanıtlaSil
  14. Tuğba Ünsal her geçen gün özel hayatı yüzünden çaptan düşüyor. En beğendiğim 2 isim var burada.
    1) Meryem Uzerli,
    2) Didem Soydan. Didem Soydan çok farklı, çok farklı. Çok güzel değil ama dediğin gibi endamı var, havası var.

    Derin Mermerci yazık o yüzü bu yaşta ne halde. Ne gerek var? İleride ne yapacak? Bu estetik dokunuşlar bir hastalık mıdır acaba? Düşünmeden edemiyorum. Allah akıl versin. Tamam minik dokunuşlara karşı değilim gerektikçe de yaptıranlardanım. Ama ne yüzümü bu hale soktum ne de doktorum buna izin verir.

    Didem Antebi kilo mu almış Allah aşkına? Son zamanlarda onu fazla kalın görüyorum. Ya fotoğraflardan ya da evet kilo aldı. Elinize sağlık sevgili Pelin hanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim benim için keyif :) evet haklısın sanki bana da didem antebi kilo almış gibi geldi ama daha geçen haftalarda IFW 'de harika görünüyordu o yüzden kıyafettendir diyorum.

      Sil
  15. tülin şahin, yüzünün yakım çekin olduğu (tek olduğu fotoğraf) january jones'u andırmıyor mu eda/sima olarak? inanılmaz bence.
    tuba ünsal ve mirgün cabas gecenin en şık çifti bence; kemer konusunda katılıyorum, olmasa daha iyi olurmuş ama yine de en iyi ikili.
    ceylan çapa'nın iyi bir styling yardımı alması gerektiğini düşünüyorum. saçlarına da bir şey yapması lazım, evet çok güzel ve kaliteli saçları var ama kezbanlığa da kaymıyor değil zaman zaman. fiziği, yüzü vs çok güzel halbuki.
    didem soydan nedense bana hiç hitab etmiyor.
    hande ataizi'nden daha çarpıcı bir seçim beklerdim ama bu geceye çok uygun olmasa da yine klasını konuşturmuş.
    bennu gerede'nin yüzü, saçları ve beden dili her zaman onu hoş gösteriyor.
    ve evet ben de yaşlanınca sertab erener'in estetikçisine gitmek istiyorum! harika iş çıkarıyor :)

    YanıtlaSil
  16. Derin Mermerci olmamış. Elbisesi yakışmış ama geriye kalan her şey kötü. Hele Hermes pochette'i nasıl bu elbise ile kullanmaya karar vermiş anlayamadım.
    Kemer olmasaymış Tuba Ünsal pek bir hoş olucakmış.
    Hande Ataizi'nin çantası olmamış. Ama kalanı çok tatlı hele Phliip Treacy'si harika :) Ben Harvey ile de pek yakışmışlar :)
    Ceylan Çaba'nın ayakkabıları kabus.
    Meryem Uzerli smokini ile çok hoş olmuş :)
    Tülin Şahin iyi güzel hoş olmuş da eğer siyah dresscode varsa siyahla alakasız gitmesi de biraz olmamış bence.
    Dexter on numara :)
    Sophie Ellis Bextor da başarılı değil bence.
    Didem Soydan harika taşımış da ben giydiklerini beğenemedim.
    Didem antebi kötü değil de daha iyisini beklerdim. Chanel'i sevemedim.
    Başak Dizer Frasez'in elbisesi üstüne olsaymış o zaman çok hoş olabilirmiş.

    YanıtlaSil
  17. Bir de asıl GQ Men of the Year ödüllerinden bir mükemmellik göstereyim;
    http://goo.gl/Lw0Bq

    YanıtlaSil
  18. derin mermerci yüzüne illa müdahale ettirecekse bence göz kapaklarını kaldırtmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum !

      Sil
    2. Kesinlikle dipsizkuyu ile aynı fikirdeyiiiiiimm. Lakin gitgide Sema Çelebi gibi gözler tek çizgi kalacak:)

      Sil
  19. Derin Mermerci'yi tek geçerim.

    YanıtlaSil
  20. Berin Mermerci yine iddali bir seçim yamis, benegendim ama saçi Halil Sezaiden hallice :)
    Ceylan Capa'ya nasil bu kadar yumusak davrandin, anlamadim Pelin.. Üzerindeki kiyafet güzel olabilir ama hiç tasiyamiyor kizcagiz.. Hele o ayakkabilar aman Tanrim, kabus!!!
    Tuba Ünsalin elbisesini çok begendim, Zeynep Tosun yine yapmis yapacagini, ama o kemere anlam veremedim..
    Hande Ataizi her zamanki sikliginda..
    Basak Dizerin kiyafeti DB Pelincigim, yine çinlattik bak kulaklarini :)
    Bennu Gerede salas görüneyim derken komik olmus..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aha işte budur ! yahu sabahtan beri deliriciiiim kimin saçına benzetiyorum diye :) evet halil sezai :)) hay ağzına sağlık feci kafayı takmıştım.

      başar dizer fransez gördüğüm en kötü haliyle. o kıyafetler bir tek DB 'ye yakışır zaten mümkünse başkası giymesin felaket !

      Sil
  21. Derin Mermerci direkt çıplak gelseymiş? Tül ve iç çamaşırı çok çirkin gözüküyor. Dexter'da TŞ'in yanına fotoşoplanmış gibi duruyor nasıl kasıldıysa Tülin Şahin adam bile mumyalaşmış yanında. Didem Soydan ise her zmanki gibi bir özenti bir özenti. Tamam asisin anladık ama çok sıkıcısın be Didem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıkıcı mı? bence ne sıkıcı ne de özenti duruyor.. tam aksine çok çabasız, çok rahat görünüyor... çok acımasız bi yorum olmuş.. bence bu yorum bennu geredeye daha çok yakışır

      Sil
  22. D.M , yahşi cazibe dizisinde, köpeği ve avangart saçı-makyajı ile dolaşan o sarışın kadına benzememiş mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aahahahaha evvet! Saci ozellikle, Aynen! Ben de gozum bir yerlerden isiriyor diyorum.

      Capa lutfen annesine gidip biraz bir iki sey sorsun, kombinezon terlikleri ile gelmesin davetlere.

      Tuba'nin sacini makyajini cok sert buldum, yuzunu cirkinlestirmis bence. Ozel hayatini umursamak istemiyorum ama aslinda olup bitenden dolayi icten ice sevmiyorum.

      Meryem Uzerli'nin ustunde hicbir giydigini yakistirmiyorum, oturmamis hic birsey. Smokin giyeceksen saclarini ilkokul musameresi icin toplayip gelme puskul puskul. oyunculugunu da begenmedigim icin gereksiz buluyorum hayatimdaki varligini :)

      Sil
  23. Kusura bakmayın am aben Derim mermerci'yi burada hiiiiçç beğenmedim. İddialı bir kıyafet seçmiş evet ama ben yakıştıramadım. saçı da fenaaa, ayrıca yukarıda da bahsettim gitgide Sema çelebi'ye benzeyecek bu estetiklerinden, dolgularından her ne yaptırıyorsa.

    Favorim: Hürrem'im Meryem Uzerli'm.

    Yukarıda ki yorumlarda gördüm yine ben de Didem Antebi'yi kilo almış görüyorum. Bacaklar kalınlaşmış, yüzü yuvarlanmış. Hamile mi yoksa? :))Bak nerden ne çıakrdık ona göre.-P

    Didem Soydan : güzel değil ama baktırıyor, havası var. Burada da çok beğendim. Farklı, havalı, değişik bir gizem var.Geçenlerde bir blogta fotoğrafı vardı. Casual giyinmiş herkes yorumlarında Didem Soydan'ı sormuş bu kim diye.Didoşa bakmak isteyen olursa : http://aysstyle.blogspot.com/2012/11/mmmargiela-for-h.html

    YanıtlaSil
  24. Tülin Şahin'in yaşının genç olmasına rağmen yıllardır o kabartmalı tuhaf saç modelinden vazgeçmemesini cidden anlamıyorum. Gereğinden fazla olgun görünüyor davetlerde.
    Hande Ataizi'ni genelde beğeniyorum ama burda ben sevmedim.
    Ceylan Çapa'ya ayy ben ne diyeiym Pelinimm her daim kafasına vura vura taramalık salkım saçak saçlar, sevgilisine sıkı sıkı sarılmalar, hala oturtamadığı bir özenti tarz..
    Sertab sanırsam küçüklüğümden daha genç ve güzel görünüyor. dekoltesi hoş bence
    Derin Mermerci'nin yüzü cenaze gibi maalesef. Ben de sarışınım ama böyle beyaz peynir gibi görünmemk için beyazımsı yaptırmıyorum boyayı, makyaj berbat. çok özür dileyerek sevgilisinin kendi yanında çok çömez göründüğünü söylemeliyim. Mutluluklar :)

    Sevgiler,
    Sibel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sibel şu çömezlik yorumuna bende katılıyorum hihi :)

      Sil
  25. Derin mermerci nin nadir beğenmediğim zamanlarından biri Ajda pekkanin rukus kıyafetleri oluyor ya bazen sahne kıyafetleri onu anımsattı sac kötü makyaj kötü ama tuvalet üzerine giydiği yagmurluk ceket karışımı şeyi sevdim:) Kaan U. derin e yakışan bir partner diil uzun süreli olucagini sanmıyorum ki bizi ilgilendirmez dımı;)
    Hande Ataizi ve Didem soydan favorim :) özgün , guzel , hos ben herseyini beğendim.
    Tülin sahin kıyafeti muhteşem tasımız hatta bayağı guzel ama Tülin sahinden nedense cok sıkıldım yüzünü cok şakirdi az görünmüş olsa daha özel ve kıymetli gelişem:(
    Meryem üzerimiz gercekten bayılıyorum hele o moda çekimlerinde harkulade inanılmaz degisim geciriyor, ve bu oyunculuk adına super bir yetenek:) bu geceki görüntüsü kıyafeti sacı benim cok hoşuma gitti.
    Didem antenini hiç beğenmedim maalesef bootieleri tarzı stilettolari bacak boyunu kisialtip bacaklarını oldugundan kalın göstermiş halbuki bacakları gayet guzel :) ben bu kadar zayıflamasını hicbirzaman ona cok yakıştırmadım yüzü bayağı kuculup daralıyor, saclarıyla daha fazla oynamamali bence doğal halı gayet iyiydi.
    Hande t.

    YanıtlaSil
  26. Önce Derin hanımın kıyafetini gördüm. Artist değilsin şarkıcı değilsin bu tür kıyafetleri neden giyiyorsun diye söylendim. Sonra Kristin Stewart'ın Twilight galasına giydiği Zuhair Murad kıyafetini özellikle arkadan çekilmiş halini gördüm. 20'lerin başlarında genç bir kızsın böyle kıyafetleri niye giyersin diye söylendim. Vallahi artık yaşlanıyorum ve korkarım anneme benziyorum.
    Aylin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tugçecim senin her yorumun bitiriyor beni______

      Sil
    2. Tuğçeeeeee, öldüm gülmekten:)))) Terliklerden bana da al, sana gelince bende giyerim beraber turlarız:)))

      Sil
    3. tutuşum ben yakında sana burda özel yer açacam öyle görünüyor gidişat :)

      Sil
  27. evet dress code vardı davetıyede sıyah ve koyu renk takım ile gelınız diye ;)

    YanıtlaSil
  28. Pelincim, ellerine sağlık yine süper bir post:) Bence kendimce yorumlarımı yapmazsam dayanamayacağım :)

    Derin Mermerci: Ben ona çok üzülüyorum açıkçası. Ne kadar güzel bir kızdı oysa. Suratına naaptı çok merak ediyorum. Ayrıca yeni tl takmışta dişlerini saklamak isteyen çocuklar gibi ağzını hep kamaya çalışıyor gibi bir görüntüsü var. Ablası Tansa ne kadar doğal oysa. Elbisesine gelince bence bir tek ona yakışır çünkü taşıyabiliyor. Elbise cidden klas ama tabiki dikimi ve güpürlerin kalitesi de tartışılmaz.

    Tuba Ünsal: Elbise mükemmel. Zeynep Tosun bence kendini aşmış ama şu her şeye kemer takma modası bir bitemedi yahu. Elbiseyi bitirmiş. Oysa instagrama koyduğu fotolarda kemer yoktu ve ne kadar da şık görünüyordu. Mirgün Cabas olayı bitirmiş.

    Tülin Şahin: Yani Avrupa'da büyüdü ama rüküşlüğünü atamadı. Çok takdir ediyorum aslında çalışkanlığını ama görüntüde beni rahatsız eden bir şeyler var. Rüküş de değil aslında da avam da değil de kelime bulamadım anlatacak.

    Hande Ataizi: Ben her halini beğeniyorum. Gerçekten stili var. Vücudunu çok iyi tanıyor ve modanın kurbanı değil. Karı koca uyumları da çok başarılı.

    Didem Antebi: Umarım o bacaklar fotoğrafın açısındandır. Elbisesini saçını ve makyajını hiçbir şeyini beğenemedim. Nerde o fotoğraflardan bile baksan sana yansıyan pozitiflik ve doğallık nerde bu hali. Lütfen tek seferlik bir şey olsun diyorum.

    Ceylan Çapa: Yorum bile yapamıyorum sadece keşke annesinden biraz destek alsa diyorum.

    Meryem Uzerli: Ya ben bu kadını beğenemdim gitti. Yok ordan baktım burdan baktım ama yok beğenemiyorum.

    Sinem Güven: İşte ben bu kadına hayranım arkadaş. Hiç mi çizgin değişmez, hiç mi yüzünden gülümsemen eksik olmaz, hiç mi kötü giyindiğin bir gün olmaz? Hep mi mükemmel olur bir insan.

    Sertap Erener: Ajda'nın veliahtını buldum :)

    Başak Dizer Fransez: Yani nasıl stil danışmanı olmuşlar kendisi ve ortağı hala anlayamadım.

    Bennu Gerede: Özgüven bu mudur, budur. Helal!!!

    Didem Soydan: Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi mankeni bence. Tarzı inanılmaz. Marka takıntısı olmadan hem nası tarz sahibi olunur hem de zorlamadan nasıl bu kadar orjinal olunur dersi veriyor her seferinde. Bence tüm mankenlere örnek gösterilmeli hayttaki duruşu da ve işine gösterdiği özen. Mankenlere sınıf atlattı diyecek kadar ileri götürüyorum :)



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zeynep'cim asıl ben teşekkür ederim ne kadar güzel tek tek ele almışın çok keyif aldım okurken eline sağlık :)

      Sil
  29. bu kadar yerinde yorumlama yapılır sen direk anlıyorsun bu işten. Ve evet bir yorumda da gördüğüm gibi bir gazete şart bu eleştiriler için. Tamam giyiniyorsunuz da bakana da görene de yazık kimi zaman değil mi? Çok sevgiler %90 ınana katılıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh içimi eriten bir iltifat daha. sizler sayesinde coşuyor olmalıyım. yazarken hatta buna kesin şu kişi şu yorumu yapacaktır diye tahminlerde bile bulunuyorum. harikasınız :)

      Sil
  30. Pelincim simdi ht kulupte didem antebinin dior defilesinde resmini gordum bacaklari incecik bence burda yanlis ayakkabi ve resim kurbani olmus birde ceylan capanin o ayakkabilarina anlam veremedim cok kotu didem soydanda hos ama vampir gibi yuzune biraz daha renk vermeli bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de canım kıyafetten olmalı. yoksa fıstık gibi hatları.

      Sil
  31. Derincim seni gerçekten seviyorum ama o göz kapaklarının hali ne en kısa zamanda onları kaldırttır elbisye gelince zaten bir Nur Yertitaş kıyafeti oldugu için tek geçiyorum ellerine sağlık nurellam derinede çok yakışmış kaganla da hiç yakışmıyorlar bence _________Tugba Ünsalda harika olmuş bence bu hanunun bir cazibesi var değişik bir havası var______Hande Ataizi ayakkabıları dışında ben çok beğendim yaşına duruşuna çok yakışmış___________Ah Ceylan ah çok tatlısın ama o kıyafet ayakkabılar ne o durum oyle kaptı lokum gibi çocuguda:)allah bozmasın________meryem uzerli güzel kadın smokinlede büyük giriş yapmış bence davete________Tülin şahine balık modeli elbiseler çok yakışıyor zaten hep bu tarzı tercih ediyor yanlız o silikonlu gögüsleri hiç hoş durmamış ___________didem antebi çok sıradan geldi bana sasırttı beni____________didem soydan harika ________sinem güven asil ve sade çok hoş bir bayan zaten yine kendine yakışanı giymiş bence________sertap erener kıyateti güzelde sanki yüzü bana bir garip geldi_______bennu gerede cooll ve kendini makyajsız kabul ettirenler arasında doğal bence süperr kasmamışş neyse o__________geleliim bu güzel postu hazırlayan pelinime sabırsızlıkla bekliyordum bu postu bugun heyecanla açınca ve görünce sevindim canım pelinim iyiki varsın beee___________________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğbadem canımm benim çok mutlu oldum posttan keyif almana ;)

      Sil
  32. Derin Mermerci'nin elbisesini ölsem giyemem. beni rahtasız edecek derece uç bir çıplaklık bu.
    Tuğga Unsal'ın elbisesi çok hoş. fakat bu tip dekolteleri olan elbiseler bana Seda Sayan ve Gülben Ergen'in assolistlik yıllarını hatırlatıyor.
    Bir de elimde olmadan Tuğba Unsal ve Mirgün Cabas çiftinden nefret ediyorum. Çok iticiler. Umarım gerçekten aralarında aşk vardır. Çünkü bu çifti her gördüğümde adamın çoçuğunun annesine nasıl kazık attığı geliyor aklıma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. son yorumuna ben de katılıyorum cute. yorum yaparken de olabildiğince o durumu aklıma getirmemeye çalışıyorum. Çok sinir bozucu gerçekten ;(

      Sil
  33. Selin Akay15 Kasım, 2012

    Tulin Sahin icin dediginiz icin sey cok ama cok komik olmus. Burda bu kadar moda hakkinda ezbere ahkemler keserken. Davetiyede black tie yazmasi bir yere siyah giyinip gitmek demek degildir. Erkekler takim elbise veya smokin kadinlar ise abiye ile gelme zorunlulugu var demektir. Davetiye yazan dress code larin code larini bilmek belli bir kultur ister....
    Emin olun ki Tulin Sahin gibi hayati boyle ortamlarda gecen birisi hepimizden daha iyi biliyordur o davetin dress code nun ne oldugunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dress code da davet sahibi istediğini belirtir. Black tie, gown, renk ne isterse. Burda da belli ki logonun renginde giyilmesi istenmiş. Ve bu kuralada davetlilerin uyulması beklenir.

      Sil
    2. Bence bu yorumu yazan kisi tulin sahin olabilir:)) cunku bugun melek de starda konusu dress code lardi hahaha:)

      Sil
  34. Tulin Sahin bu isi cok iyi biliyor demek istiyorum. Vucuduna,yuzune neler yakisip yakismadigini cok iyi biliyor ve o tarzlarda gidiyor hep. Diger isimler ise bence dergileri acip bakip iste bugun bu 'kadin' tipi olacagim deyip kuafor ve modacilarina gidiyorlar. Onun adina da bir stiliniz var denilemez pek. Cunku bugun boyle yarin oyleler. Ama TS'nin ayni tarzlarda da olsa secimleri kusursuz ve basarili duruyor. İste sanirim buna da kendini iyi tanimak denir. Hepimiz ders almaliyiz bundan

    YanıtlaSil
  35. Ben de gecenin en şık ve alımlı kadınının Didem Soydan olduğunu düşünüyorum, podyumlardan alışkın olacak ki çok da fotojenik çıkmış, gözlerinin altına uygulanan far hem gizemli bir görüntü katmış hem de gözlerinin rengini belli etmiş. Derin Mermerci'nin şık elbisesi danteli bir kıyafette ne kadar az kullanırsak o kadar elegant durduğunu düşünmeme rağmen sanırım kafamdaki tabuyu kırdı. Bu kadar cesur bir kıyafet birçok insanda abes durabilir ama altından kalkmayı başarmış. Tülin Şahin'e bütün olarak bayıldım. Elbisesi rengiyle, modeliyle, vücut hatlarını ortaya çıkarmasıyla her anlamda muhteşem olmuş. Mor elbiseye kırmızı ruj ve abartısız makyaj çok yakışmış. Açıkçası Türk misafirler ne kadar özen göstermişse Sophie Ellis Bextor da bir o kadar alelade gözüktü gözüme. Demek ki biz bu işi biliyoruz dedim:)

    YanıtlaSil
  36. Bütün fotolara tek tek baktım.5 dakika boyunca baktığım tek foto Sophie Ellis Bextor oldu.Ne güzel kadın öyle.Bizimkilerde sarışın renkli gözlü ama bu kadının yaydığı ışığın esamasi yok.Meryem userli dışında bayanların kıyafetlerini beğendim.


    G.A

    YanıtlaSil
  37. Michael C. Hall gerçek mi?Yoksa maket mi?Gülmekten yerlere yattım ya.O nasıl bir fotodur.Tülin şahın hiç rahatsız olmamış Allah aşkına.Hahahahahahhaaa.Ayy hala gülüyorum,durduramıyorum kendimi.Pelin hanım iyi ki kurmuşsunuz bu blog sayfasını.Yemin ediyorum harikasınız.

    YanıtlaSil
  38. İyiki sizlerde beğenilerinizi düşüncelerinizi benimle paylaşıyorsunuz. Çok teşekküf ederim ;)

    YanıtlaSil
  39. Meryem Uzerli'nin smokini Nihan Buruk'muş bu arada.

    YanıtlaSil
  40. Basak dizer fransez'in elbisesi de deniz berdan tasarimi, kendisi bugun yazmis

    YanıtlaSil
  41. Bu post cok guzel bircogu oyle ama bunu daha bir zevkliydi okumasi.ataizi nin philipp t. Sapkasi hos didem s evet bi albeni var ama guzel diil derin m ise iyice sasirdi bence

    YanıtlaSil
  42. MERYEM UZERLİ NE GİYSE YAKIŞIR TÜM KADIN YA TÜRKİYE GÜZEL GÖRDÜ BEREN SAAT FALAN HİKAYE BUNLARIN HAVASINDAN GEÇİLMİYO BİDE MERYEM KADAR OLSALAR NOLUR ACABA KENDİLERİNİ TANRI ZANNEDERLER HERHALDE..........

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.