INSTAGRAM Web Sayfama Beklerim :)

Nihayet Instagram web servisi sunmaya başladı. Böylelikle istediğiniz kişiyi web üzerinden de takip edebilir, yorum yazabilir, görselleri like edebilirsiniz.


Benim sayfa görselimde fena görünmüyor hani :) Modaseverlere keyifli dakikalar yaşatacağım konusunda iddialıyım :) Yani sizi hemen BURAYA alayım..

Yorumlar

  1. Bir instagram'ım bil eyok ki web sayfası olsun:) E siz inst.cılara hayırlı olsun o zaman:)Biz de bari web sayfasından bakmış oluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hülyacım çok keyifli insta keşke gelsen aramızda olsan :)

      Sil
  2. Cok begendim!!! Izlemeye aliyorum. Ellerine saglik! :)

    YanıtlaSil
  3. Senelerdir Blackberry kullanıyorum..Senin yüzünden İphone'a geçicem umarım benim gibi bir teknoloji düşmanı İphone kullanmayı becerebilir :) Bu arada bu dediğini yapmaya çalıştım beceremedim.. Ben en iyisi iphone5'i bekliyim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bir türlü BB ye alışamayanlar grubundayım :) iPhone 'dan sonra geçersem ancak şu yeni samsung 'lara geçebilirim. çok cezbediyorlar beni son günlerde resmen savaş veriyorum geçmemek için :)

      Sil
    2. hah haa Ben de BB'cilerdenim işte. O yüzden Iphone dokunmatik ban zor geliyor:) Ama bu gidişle sonraki telefonum Iphone yada samsung'un şu son telefonu olabilir bence Iphone'dan da güzel bir telefon.

      Sil
  4. Bende blackberry kullanıyorum ve ıphone'a geçmeyi düşünmüyorum. Mesudum ben böyle. Seni takip eden arkadaşlarım var hepsi de bayılıyorlar sana,hergün sabah kalkar kalmaz hemen Pelin hangi çantayı koymuş,hangi ayakkabıyı beğenmiş diye telefona kilitleniyorlar. Bende sağ kolondan faydalanıyorum hamdolsun!!:) Koyduğun ayakkabılar,çantalar,ayçoşumm... takip etmek çok keyifli. Arkadaşlarım daha bir heycanlanacak şimdi!! Senin resmini bekliyorlar,niye pelini göremiyoruz diyorlar,çok merak ediyoruz diyorlar... bende Pelin'im kendi resimini twit,ıns böyle sosyal mecralara koymaz diyorum, seni face'den gösterdim ama!! Çok beğendiler,neyse uzatmıyorum hayırlı olsun diyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gamzecim aslında o kadar gizli değilim canım. insta 'da ise 2 fotom var yüzümün göründüğü. orda da tuhaf geldi takipçilerime birden beni görmeleri :) bloga her an ne aldım ne giydim diye koymayı sevmiyorum ama instagram 'da bu konuda daha rahat oluyorum. hele hangisini alayım diye arada kaldığımda en büyük kurtarıcım takipçilerim oluyor hemen karar verdiriyorlar bana :)

      Sil
    2. Pelin senin sıkı bir okuyucun çıktı burada.(Ayvalık'da) Seni görmek istemiyor. Neden biliyor musun? Ben Pelin'i kafamda şekillendirdim ve Pelin benim için kafamdaki Pelin diyor:) Gizemini korusun ve gizemli kalsın böyle daha tatlı diyor haberin ola:)

      Sil
    3. aaa ne ilginç :) hoşuma gitti doğrusu. bir blog da geçenlerde beni öyle tasvir etmiş. gizemli ! haha niyetim bu değildi ama farkındayım zamanla ister istemez böyle bir hava oluştu. çok sevgilerimi gönderiyorum sevgili okuyucuma :)

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.