İŞTE BUDUR !

Derin Mermerci 'nin kıyafeti, taşıyışı ve havası 10 üzerinden 10 'dur ve bazen başka birşey demeye de gerek yoktur. Görüntü ortada !

Yorumlar

  1. Pantolonla ayakkabının oluşturduğu bütünü kesinlikle çok sevdim! :)

    YanıtlaSil
  2. Çok klas bir bayan ;)

    YanıtlaSil
  3. aslında saçlarının sarılığı çok çiğ geldi ama bütünlük hoş elim gitmedi yazmaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen. normalde öyle gelmiyor ama modelle ilgili galiba. bence dümdüz saçlar onda daha güzel duruyor.

      Sil
    2. Pelin ben de tam simdi ama o saclar coooook kotu olmus dicektim:) Derin saclarinin tonunda bir degisiklik olmus son zamanlarda cok cig geliyo goze. Suratiyla da oynamis o eski dogal cekiciliginin yerinde yeller esiyo maleseffff:(

      Sil
    3. kesinlikle düz saçla çok daha hoş görünüyor katılıyorum

      Sil
  4. çok asil ve güzel bir bayan bu kadar şık gözükür karşıdan üzerindekine bayıldım çok güzel ellerine sağlık pelinimm gözümüzü gönlümüzü açıyosun böyle güzel paylaşımlarla____________________

    YanıtlaSil
  5. Derin Mermerci farkı. Yakından gormustum dal bile yanında kalın kalır vallahi :)

    YanıtlaSil
  6. Waouhhhhhhhhhhh!!!

    YanıtlaSil
  7. 10 diyeceğim a sarı saçlarla 8 e indirdim. çok fena bir renk. tam platin olsa nasıl olur acaba bu sanki yanık sarı gibi

    YanıtlaSil
  8. Çok begendim ama keske saçini toplasaymis.. Bir tek rujunu sevmedim!

    YanıtlaSil
  9. Her zaman biliyor. Hep Avrupai. Sadece saçlar out. Ama bravo

    YanıtlaSil
  10. Dogal goruntu istekli ama kalip gibi duran cig sac rengi ve modei haric evt guzel

    YanıtlaSil
  11. havasını ve genel görüntüyü cok beğendim zaten fiziği cokk guzel fakat makyajını hiç sevmedim boyundan yukarsi turuncu ve Ruj hiic olmamışsa ama bir deri pantolon ancak bu kadar yakisr:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  12. Kıyafet,saçlar,makyaj hepsi 10 numara ama gel görki yüz güzelliği! çok önemli.O olmayınca hepsi sönük kalıyor sorryy gerçek bu.

    YanıtlaSil
  13. (yüz güzelliği de dahil olmak üzere) gerçekten mükemel ! söylenecek söz yok, gerçek bu. süpersin derin.

    sezgi

    YanıtlaSil
  14. Ceketine bayıldım.Zaten bütünüyle de nefis görünüyor.Ceketin markası ne acaba?Rick owens?Helmut lang?Heeeeeelp!!!Hemen gidip almak istiyorum:)
    Zehra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra ceket hatirladigim kdariyla IRO!!

      Sil
    2. Teşekkür ederim.IRO'ymuş.Umarım beymen yada harvey'de vardır.

      Sil
    3. http://www.ssense.com/women/product/iro/grey_waffle_knit_kristen_jacket/57970?utm_source=googlebase&utm_medium=cpc&utm_campaign=products&utm_term=57970&origin=pla&gclid=COXD6L_DyrMCFQeynQodpW0ARA

      Sil
    4. Elle benden önce davranmış iyi etmiş ellerine sağlık :) iro 'yu konu etmek gerekir aslında çok iyi parçaları var.

      Sil
    5. Pelin yap:( IRO gercekten konusulmaya deger. Ceketleri nefis nefis nefis;) Bir de Dion Lee derim ben :);) Summer 2013 3D deri ceketi kesin Derinin ustunde goruruz derim ben:)

      Sil
  15. Derin Mermerci gibi guzellikle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir hanimin bu kadar begenilmesine hep sasirmisimdir.Zevkler ve renkler gercekten tartisilmaz demek ki..Fakat ceketin guzelligine ben de kayitsiz kalamayacagim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzellik göreceli bir kavram sen beğenmeyebilirsin ama bana havası ve tarzı olan kadınlar her daim güzel görünür. hani güzel bulmuyorum desen anlarım tabiki de derim ama uzaktan yakından alakası yok demekte kusura bakma ama epey abartılmış geldi.

      Sil
    2. Pelin, Adsız zevklerin ve renklerin tartışılmayacağını bildirmiş, amenna.. ne kadar doğru! katılmamak elde değil. fakat hemen öncesindeki bir başka cümle de, bu cümlesiyle kendi içinde çelişir durumda. ben de tarafsız bir okuyucu olarak buna takılmadan edemedim. madem güzellik göreceli ve gözden göze değişir, o halde kim derin mermerci'ye kesin ve net olarak "güzellikle uzaktan yakından alakası olmayan kişi" kanaatine varabilir? Ve kendisinin güzel bulmadığı ama demek ki genel olarak başka insanlara da oldukça hoş gelen) bu bayanın güzel bulunmasına neden şaşırılır, ben bunu bilemedim.

      Sil
  16. Biz zaten guzelliginden degil, havasindan,sikligindan, saçtigi isiktan bahsediyoruz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoo güzelliğinden de bahsediyorsunuz bence

      Sil
    2. ya elbette güzellikten de bahsederiz. ben yazılarımda çok kullanırım fiziksel özellikleri. ama bu kare güzellikten ziyade bas bas tarz, stil ve duruşu simgeliyor. ilk gördüğümde ne kadar güzel değil de ne kadar hoş görünüyor dediysem yeterlidir gerisi de boştur :)

      Sil
  17. Turklerden derin mermerciyi begenmeyen hicbirturku begenmez her zaman dogru secimleri olmasada derin mermerci tartismasiz turkiyenin en iyi giyinen ve giydigini yakistiran kadini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir abartı ifade daha :) saygı duyuyorum ama derin mermerci 'yi kanımca en iyi ifade eden kelime "havalı" oluşudur derim. ne güzellikler vardır ki havası yoktur farkedilmez bile.

      Sil
  18. Derin mermerci nin bence guzel olmasina gerek yok zaten oyle bir havasi varki bircok guzeli sonuk birakir yaninda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte kelimesi kelimesine katıldığım bir yorum :)

      Sil
  19. Valla bu kadina kimse cirkin diyemez son derece alimli cok mu guzel hayir degil ama butun olarak baktiginizda son derece guzel goxukuyor,ceketine bayildim

    YanıtlaSil
  20. Woow...nice!! O omuzlarin hafif kambur durusu bile cok ayri bir hava katmis kendisine..Super...

    Bu arada Derin hanimin yeni "sevgilisi" de biraz kiligina kiyafetine ozen gosterse iyi olacak...bir stil ikonuyla beraber olmak kolay degildir Kaan bey:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adam yakışıklı ama evet tarz ve yaşam stili olarak kafamdaki derin mermerci 'den çok farklı değil mi :)

      Sil
  21. Her zamanki aşmış şıklığının yanında şu yüzün güzelliğine de mırın kırın edeni de ben çok merak ederim doğrusu. :D xx ayşim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya siz Derin Mermercisiniz ya da çok komiksiniz

      Sil
    2. haha :D
      D.M. değilim, halimden memnunum ama o olmak da gayet ok olurdu :)..
      komik ise belki :) inşallah öyleyimdir!
      ame biraz da sanki mantıklıyım ve söylediğimin arkasındayım :)

      Ayşim



      Sil
  22. hmm bence saçlar da çok güzel, neye dayanarak saçları out yaptınız kendinize göre bilmem ama. son derece modern ve havalı

    YanıtlaSil
  23. Bir konuya dikkat cekmek istiyorum , guzellikte oranti olmazsa olmaz bir kanundur, cenesi ile kafasinin bitiminin uzunlugu ,kaval kemiginin uzunlugundan buyuk, yani guzelyuzlu (dolgulu) petite citi piti bir kadin diyebiliriz lakin Derin Mermerci cok kisa boylu bir kadindir , eminim bircok youmcu yakindan flat bir ayakkabiyla gormemistir kendisini...

    YanıtlaSil
  24. Kıyafeti cok yakışmış. Sadece saçları barbie bebek saçlarına benzemiş. Doğal halini daha çok beğeniyorum.

    Aylin

    YanıtlaSil
  25. Saç rengi fazla sarı,fazla çiğ. Boyun ve yüzdeki ton farkı çok göze batıyor. Ama çok havalı , çok asil, keşke estetik yaptırmasaymış.

    YanıtlaSil
  26. Eğer konu tarz ve stil ise D.M işi biliyor.
    Burada güzellik konuşulduğunu sanmıyorum. Bence D.M e daha az makyaj yakışıyor. Bir onu tutturamadı.
    Birbirine yakın gözlere göz dibinden başlayarak eyeliner çekiyor. Daha da ufalıp birbirine yaklaşıyorlar. Ama işin enteresanı,D.M yi role model ı farzeden Sanem Tezman da aynı hatayı yapıyor. Sonuçta sadece platin sarı saçlar ile, 2 tane siyah çizgi görüyoruz.
    D.M nin ben en güzelim iddiaları olduğunu sanmıyorum. Manken kadar uzunum da demiyor. Ama bir manken gibi estetik vücudu olduğu kesin. Ve tanrı bir bacak boyu da vermiş onu da kimsenin gözüne batmadan, sermeden hakkını veriyor. Kızda her zaman casual bir şıklık var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanem tezman 'ın derin mermerci 'yi rol model aldığını nerden çıkardınız yahu. yıllardır aynı karşılaştırma yorulmadınız gitti. ikisi de çok hoş hatunlar ve geçmiş geçmişte kalmış bitmiş gitmiş hala pişirip pişirip aynı yemeği yemeye devam ediyorsunuz :)

      ama son paragrafa katılıyorum. bacakların inceliği ve uzunluğu ile manken gibi boyu olmasına gerek yok. görüntü gayet başarılı.

      Sil
  27. tarzı olan ve o tarzı taşımayı/yakıştırmayı bilen kadınlardan. kıyafetin cool havasına yapılı olduğu çok belli olan saçlar olmamış, onun haricinde her nokta iyi. bir de derin mermerci gibi doğal güzelliği olan bi kadın neden bu kadar erken yaşta dolgulara bootoxlara gerek duyar bilmiyorum; kendini sabote ediyor bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dün estetiksiz yıllar önceki resimlerine bakayım dedim bakmaz olaydım. şimdiki halinden çok farklı. bu botokslukta değil bariz dolgu yapılmış. yanaklar pörtlemiş gözler küçülmüş. çok yazık çok üzülüyorum gencecik ve zaten güzel görünen insanların estetiğe boğulmasına :(

      Sil
  28. Deri tayt yerine deri pantolon giyseymiş daha şık olurmuş, pek özelliği olan bir hanım değil bence de..

    YanıtlaSil
  29. Tarzı, her giydiği kıyafete bir şeyler katması ve duruşu ile bambaşka bir kadın gerçekten de.. Ancak bu yaşta neden botox vs. işlerine girer anlamam. Yine bu blogda daha önce yayınlanmış şu fotoğraflarına baktım da, ne kadar hoş görünüyor : http://modavesosyete.blogspot.com/2010/10/derin-mermerci-kalitesi.html

    YanıtlaSil
  30. boyundan alti cok cok iyi, ama ben bu acayip tondaki aslan yelesini gormezden gelemiyorum. bu kadar modern bir kiyafet kombini kokos sac ile nasil bir araya gelebilir? De ki baska bir yerden geliyorsun, sac baska bir davetten kalma, o zaman topla be bacim.

    YanıtlaSil
  31. yani boyu kısa da olsa saçlar dalgalı ve çiğ sarı da olsa yolda görseniz dönüp bakmazmısınız ne güzel bir stil diye? bence herkes dönüp bakar olayda budur işte !

    gülnihan

    YanıtlaSil
  32. Detaylara takılmayalım:) Ben beğendim. Havalı kadın bir havası var, albenisi var.

    YanıtlaSil
  33. pantolon belinin hemen üstünden göbek mi pörtlüyor hafiften?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy inanmıyorum inanamıyorum sana :))

      Sil
  34. Derin Mermercinin havasına şıklığına hiç diyecek lafım yok, mavi kan farkı ne de olsa :) Ama o saçlar ve pembe rujla Hande Acar'a 5 var. Keşke bu dolguları botoxları yaptırmasaymış. Bir de yeni sevgilisini o ulaşılmaz havasına edasına gerçekten hiç yakıştıramadım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pardon da Turkiye'de kimsede blue blood yoktur, bisey bulup herkese yakistirmayalim...

      Sil
    2. Ha ha, sen yok sanmaya devam et.

      Sil
  35. Işıl Reçberin saçına çamur atanlar Derin Mermerci'nin saçına ayılıp bayılmış. Bu ne çifte standart hacılar, hocalar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçların çiğ rengini yorumumda belirttim ama genel hava o kadar başarılı ki konuşmaya gerek duymadım. üstelik kusura bakma ama derin mermerci 'nin en kötü saç hali bile ışıl reçber 'in kaynaklarından daha iyidir. ışıl reçber 'in seksi olacam diye uğraşması çok belli ve göze batarken derin mermerci 'nin umursamaz ama yine de seksi olmayı başaran havasıdır aradaki fark.

      Sil
  36. Vallahi Derin Mermerci iyi hoş da eğer dolguları, botoxları her ne haltsa yaptırmaya devam ederse şarkıcı eski Küçük Ceylan'a(şimdinin Ceylan'ı) benzemeye başlayan suratı, bakışları daha sonra tutamaz da kime benzer? bilemiyorum, korkuyorum:(

    YanıtlaSil
  37. o deri pantolonun(tayt) ağı cok düşük gibi. saçlarsa gerçekten kötü. hani herkesin basına gelen bi olay vardır ya, kırk yılda bir sac kesiminden sonra aklınıza eser ve niçin dalgalı fön çektirmiyorum diye düşünürsünüz. Sonra kuaföre dalgalı fon ricasında bulunursunuz ve 20 dk sonra halay çekmeye hazırsınızdır. İşte o modelden olmuş. Genel olarak sıradan diyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aksine düşük belli olmasına bayıldım. nefis taşımış.

      Sil
    2. kesinlikle bence de . enfes olmuş

      Sil
  38. İşte, beklenen olmuş. Derin Mermerci kısa bir kadın değil bu biir. Gayet normal boyda, incecik fizikte, her zaman bakımlı, hoş bir kadın. Bence çok da güzel. Derin'in saç rengini Işıl Reçber'e benzetmek, afedersiniz Barbara Streisand'a yakışan o "büyük" burunla karikatürize Temel burnunu karşılaştırmak gibi birşey. Saçtan yola çıkıp onda blueblood yoktur bunda blue blood yoktur diye atmaya kadar varmışsınız yine. Beğenmezseniz beğenmediğinizle kalın ama bilmediğinizi de doğru gibi empoze etme hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz hayret doğrusu. Diyelim DM mavikan değil ee ne olacak, asil duruşu tavrı yeter. Zaten yeterince bluebloodumuz var altın çamura düşse de altındır diye güze bir laf var, herkes herkesi konuşacak konuşurken de doğru konuşacak diye bir kural yok tabii. Hanımlar sakin olun kıskanmanın da bir sınırı var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burcu eline sağlık öpüyorum :)

      Sil
    2. Ben Ist-Dubai ucaginda gordum , ablasinin balayi icin Maldivler'e ucuyorlardi , yaninda da eski sevgilisi vardi , hani suan yine sarisin bir bayanla evli olan , dedim boyle dort kisi balayina mi gidilir , nasilsa yanimizda ucarlar , anlarim , ama onlar business'a gelmedi bir baktim 4'u de ekonomi'de ucuyor , tahminim boyu 1.65 ablasi da ondan 1-2 cantim uzun ...

      Sil
    3. Biznıs'da yanınızda uçamamış Derin ve ailesi öyle mi. Hem neden balayına 4 kişi gittiklerini, kimle neden, nereye gittiklerini de size açıklamamışlar ha! Vay Derin mermerci vay, sen nasıl şule Hanıma izahat vermezsin, tüü yazıklar olsun sana, hiç olacak iş mi, zaten boyun da kısa, ablan da senden 2cm uzun, peeh sen de bizlerin ayılıp bayılacağı kadın mısın aşkolsun yani... Tööövbee tövbeee ya, nasıl komplekse sokmuşsa, helal Derin Mermerci, taş gibisin ve çok şıksın. NOKTA.

      Sil
  39. Ben aynı adsız değilim bunu belirteyim. Hakikaten de ışıl reçber'i eleştirirken daha bir yerden yere vurmalar ama derin mermerci'yi daha bir kibar kibar eleştirme durumu var. Neyse polemik yaratmak istemiyorum. Zaten ışıl reçber'in kendisi de twitter'dan size veryansın etmiş. ıfw postlarına tepki göstermiş. Haklı kadın yani. Sadece 2 defileye katılmış siz her defileye gidiyor demissiniz. Ayrıca derin hanım da mermerci olmasaydı futbolcu eşi olsaydı ona da bu kadar kibar olmayabilirdiniz. Işıl reçber'in saçına kötü diyorsunuz ama kendini seksi göstermek için uğraşıyor diyorsunuz ama kadın derin mermerciden daha boylu poslu gösterişli bir kadın. İkisi de kot giysin ben ışıl reçber'e bakarım yani. 1.80 boy. uzun boylu kadınlar her zaman kendine baktırır. Artı kadının yüzü de derin mermerci'den güzel. Neyse bu post yayınlanılırsa herkes üstüme sıçrıcak şimDİ biliyorum ama yazdım yine de bu da benim düşüncem yani özgürce yazdım. Ama polemiğe girmiceğim ışıl hanım kendisi zaten gereken cevabı vermiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yahu ne alaka yine her postta alakasızca ışıl reçber 'i sokmalar anlamıyorum ki. ışıl reçber 'i yerden yere vurduğumuz yok. kendisinin tarzını beğenmiyorum zorlamı bu iş nedir. kendisini tanımam etmem. fotodan görürüm beğenirim beğenmem bunda ne diye art niyet aramak için illa kazıyıp duruyorsunuz ki. mesela geçtiğimiz gün deri pantolonlu kombinini çok beğendim bunu da dile getirdim. ben illaki kendisine birşey söylemek için aranmıyorum ama sen ya da siz illaki ışıl reçber 'i beğeneyim diye ortamı germekte üstünüze yok. beğeneni vardır olacaktır gayet normal ben beğenmiyorsam bana da saygı duyun lütfen.

      Sil
    2. Parayla mı tutuyor bunları nedir olura olmaza alakalı alakasız IR, IR bu ne ya... Ben sizin yerinizde olsam adını bile anmam bu şahsın.

      Sil
    3. Herkese basına verdiği görüntüsüne göre hakettiği muamele. Demek ki DM eleştirilme konusunda daha fazla kredi sahibi. Ne battıysa...

      Sil
  40. Ben yine aynı adsız kişiyim. Ayrıca ışıl reçber'in fiziği derin mermerci'yle mukayase dahi edilmez. Kadının vucut hatları,bacakları,göğsü derin mermerci'den çok çok daha güzel. Kusursuz denen vucutlardan ışıl reçber. VS mankenleri gibi. Bu vucut hatlarıyla çoğu sosyetik kadından daha güzel vucudu. Kadın gibi kadın dediklerimizden. Bunu da yazayım içimde kalmasın dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok artık :))))) Adiana Lima IR yanında halt etmiş falan hatta ahahah, çok saçma.

      Sil
    2. Evet silikonları daha başarılı bence de daha albenili duruyor. Çok komiksiniz. Bize ne ışıl reçber'den ya?

      Sil
  41. Yok ben zaten saygı duyuyorum kendi adıma. Işıl reçber'i beğenenlere de siz saygı duyarsanız ortada sorun yok demektir. Ben sokmadım ışıl reçber'i işin içine başka adsız sokmuş. Bende üstüne yazdım sizin yazdıklarınızdan sonra. Neyse mesele değil. Herkes herkesi beğenip beğenmemekte özgürdür. Çok uzatmıyorum. Kendisi zaten uzatmıyor. Bana ne kalmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyine saygı duyacağız ya kimdir nedir belli değil tutturmuş bir "o bana karşı, bu bana karşı" kendi kendine rüzgar gülleriyle savaş halinde bir kadın. Mecbur muyuz sevmeye beğenmeye bize ne faydası var ne katkısı var nedir şıklık timsali midir, kültür timsali midir, moda stil öncüsü müdür nedir yani!!!
      Zaten Pelin Hanım da geçenlerde beğendiğini dile getiren bir post yaptı bir çok insan da beğendi. Nasıl bir gaz veriyorsa, "Moda ve Sosyete ve yorumcuları bana karşı, saldırııınnn" diyorsa artık bu yorumu da okursa kendisine ve fanboylarına bir çift sözüm var: "Sevgili Işıl Reçber, afedersin ama değil hazetmemek, umurumuzda bile değilsin. Kılığını kıyafetini beğendiğimiz oluyor, beğenmediğimiz oluyor ama elalemin post'u altına bile kendinle ilgili yorum yazdırtman, her yerden çıkıp "o bana karşı bu bana karşı şu beni beğenmiyor" demenden, olura olmaza seni anan, durduk yere garez yaratan fan'larından çok bıktık. Ne özel hayatın, ne hiçbirşeyin bizi zerre kadar ilgilendirmemekle birlikte mesela bende inanılmaz bir sıkıntı, bir daraltı yaratıyorsun. Halbuki azıcık sakin olsaydın, biraz neşeli, güler yüzlü, eleştirilere saldırmak yerine açık olsaydın rüküş kıyafetlerini bile sineye çekerdik ama sen onu da yapmıyor sürekli bir veryansın edip duruyorsun. Allah aşkına şu fanboylarını da al ve burayı da beğenmiyorsan okuma. Biz de sana bayılmıyoruz. Öf." Şimdi asabi fanlarını da alıp istediğin kadar yorum yazdırtabilirsin ama artık herkes çok bıktı sizden dostane paylaşayım istedim, gerçekten çok bıktık.

      Sil
    2. Kimseye zorla saygı duyulmaz, saygı kazanılır. Hatırlatayım dedim.

      Sil
    3. +1. Gerçekten her seferinde bir IR patırtısı en ufak sempati bırakmaz insanda.

      Sil
  42. Acaba birini beğenmediğimiz zaman niye kıskanç oluyoruz? Sizin beğendiğinizi beğenmek zorunda mıyız?Derin Mermerciyi kıskanacak olsam parasını kıskanırım 'güzellikle uzaktan yakından alakası olmayan' tipini değil!Ha güzel diye birilerini kıskanacak olsam bu birileri Özlem Önal olur, Zeynep Sever Demirel olur, Naz Elmas olur, vs..vs..Bilmem anlatabiliyor muyum Burcu Hanım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uçakta görmedim yıllarımı neredeyse birlikte geçirdim Şule Hn... Boyu çok üzüleceksiniz ama öyle 1.60 1.65 falan değil 1.70 var. Ayrıca fiziği nefis. Üstelik müthiş bir eğitimi var, 3 dili anadili gibi konuşur, estetikle de estetiksiz de çok güzeldir. Tanınmadan önce de başları çevirtecek kadar güzel ve alımlıydı. Güzel dediğiniz diğer kadınlar için ben de güzel diyorum zaten onda sorun yok. Ama size göre, neye göre çirkinse, kusura bakmayın biz de yıllardır gözümüzün gördüğünü söylüyoruz. "Beğenmiyorsanız küçük oğlunuza almayın" olsun bitsin. Ne kin, ne sindirememezliktir.

      Sil
    2. bu arada ben uçakta gören o kişi değilkim ki, sadece bu kadar beğenilmesine şaşırdığım vasat bir kadın dedim,siz avukatı mısınız ya,neyi hazmedemiyosunuz, göz var nizam var, güzel bir kadın değil,nokta.

      Sil
    3. Hayır arkadaşıyım. Şule Hn. sandım sizi, benim lafım onaydı. İyi günler.

      Sil
  43. Outfit ok,derin hanimin havasi ok,ama bu saclar nedir ya ? Bu arada yukarida ki bir adsiz arkadas gercekten abartmis tamam insafsizca elestirmeyelim dr isil r yi vs mankenlerine benzetmek de nedir ya goz var nizam var

    YanıtlaSil
  44. Hakikaten benim yazdığım yorumumu yayınlayıp diğer ışıl reçber eleştirisi yapan yorumları yayınlamanız tamamen art niyet olmuş. Sizde de bu blog yazarlarında da ışıl reçber sıkıntısı var belli oldu. Kadının taş gibi fiziğini de laf edip onu bile dürüstçe söylemedikten sonra daha ne konuşucağım ki burda ben. Parayla falan da tutulmadım, tanıdık değilim ışıl reçber hiç değilim. kaldı ki kendisi zaten twitter da söylenicekleri söylemiş. çok güzel olmuş. burda yazanlar gidip onun yüzüne yazsın dertlerini cevaplarını alsınlar. ben niye uğraşıyım ki. Sizde de kesin buse terim,ışıl reçber art niyeti var. buse terim'e de sallayıp durdunuz kız en azından bir çaba içinde. uğraşıyor iyi veya kötü. Birşeyler yapıyor. heryerde olmaya,her detayı yazmaya çalışıyor. siz ne yapıyorsunuz oturduğunuz yerden televole magazin. Kim şık kim rüküş. Hiç bir organizayonda yoksunuz sadece davet alıyorsunuz gitmeye üşeniyorsunuz ama insanlara sallamaya asla üşenmiyorsunuz. bir resminizi bile göremedik kimliğiniz ne belli değil. Bir ayakkabı figuru altında herkese atıp tutuyorsunuz. En azından buse terim insanlara bunu giydim deme cesaretini gösteriyor. sizde o da yok. Çıkın bir görelim boyunuzu kılığınızı. Eşim izin vermez gibi fi tarihinden kalan bahanelere sığınıyorsunuz. bir resminizi göstermenize izin vermicek kadar geri kalmış bir eşiniz var yoksa ben buyum demeye cesaretiniz mi yok. en azından ışıl reçber de buse terim de cesaretliler. eminim burda yazan kadınların hiçbiri de ışıl reçber fiziğinde değillerdir. neyse bana değil ona yazar kendine güvenen. Size saçma blogunuzda saçma muhabbetler. Resmen de art niyetliyiniz işte kötü yorumlar yayınlanır iyiler yayınlamaz. budur olay. tebrikler.

    YanıtlaSil
  45. Ayrıca o kadar değmezsiniz ki kadının kendisi bile takmıyor sizi. yazık. ona cevap verin twitterdan. böyle gizli gizli kendi çapınızda eğlenmeyin. kıskançlık yapmayın

    YanıtlaSil
  46. O kadar saçma sapansın ki sana cevap verdiğim için kendimden utanıyorum. Ama vereceğim çünkü niyetini biliyorum. Sözümona burayı alevlendireceksin ben de bıkacağım illallah diyeceğim ve bir daha IR 'i konu etmek istemeyeceğim. Yok öyle birşey. Her yorumuna lafım vardır sen yazmaya egonu kusmaya devam et ! Bak madde madde yazıyorumki kıt beynin iyice anlasın !

    * Gizli bir tip değilim. Gir instagram facebook hesabıma yığınla resmim vardır görürsün tipimi. Her koca karısının görülmesini neler aldığını göstermesini sevmez. Üstelik ben de sevmem. Benim blogum nereye gittim ne yedim tarzı olmadı hiçbir zaman. O yüzden blogumun aslı amacı şöhret olmak, davetten davete koşmak, konu ettiğim kişilerle tanışıp ahbap olmak değildir. tabi sen şimdi bu şöhret olmak istemeyen bir blog sahibi durumunu da idrak edemezsin !

    * buse terim 'i olaya katma. kendisi en azından medeni bir şekilde tivitte konuya değindi. tarzı hoşuma gitti saygı duydum.IR 'de ortaya atacağına bana tivit atsa keşke. Takmadığı için hakkımda onca tivit atmış değil mi ? Hmmm hoşuma gitti bu devam etsin :) (Burada epey eğlenmeye başladım:)))

    * yazdığınla belli ki 15-16 yaşında bir ergen kardeşimizsin. IR 'in ne kadar güzel bir fiziği olduğunu belki en az 100 kere yazmışımdır. art niyetli kim acaba ?!

    * her yorumu yayınlıyorum belli ki yazmayı becerememişin. bunun faturası da bana kesilmiş. te allam ya işim var belli :)

    saçma sapan blogumuzda sakin ol derim sana. bu kadar öfkelenmek neyine ?! alt tarafı kılık kıyafet saç baş konuşuyoruz. ne diye hiddetleniyorsun kendine zarar veriyorsun ki ?!! ulusal gazetelerde IR 'in kıyafeti eleştirildiğinde napıyorsun merak ettim. umarım gazeteyi yakmaya gitmiyorsundur ?!

    YanıtlaSil
  47. Sustum gülüyorum sadece bende. Pişman oldum yszdığıma zaten keşke yazmasaydım. Söyledikleriniz çok saçma ben ergen değilim. Her ışıl reçberi beğenen ergen değildir. Ortalığı karıştırmak gibi bir niyetim asla yoktu. Benim yorumumu yayınlamayınca diğer yorumları yayınlayınca art niyet sandım. Ona da özür dilerim. Size tavsiyem ışıl reçber'in twitter'ına bir göz atmanız. Ben takip ediyorum büyük keyifle. Sizde bakın görün ondan sonra eğlenmeye devam edin. Ben kin de kusmam nefrette. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Benim sinirim artniyete. Daha da yazmıyorum artık. sizi ciddiye almış olurum. Eminim şimdi beni okuyanlar sizin blogda daimi olan üyeler üstüme sıçrıcaklar. onlara da cevap vermeyceğim. çok uzadı artık. ne derlerse desinler güleceğim. komikler çünkü. Buse terime gelince ben öyle demek istemedim. buse hanım en azından bir çaba içinde dedim. İyi veya kötü uğraşıyor kız. Sanem hanım ne yapmış ki. yaptığı takıları kısmet takı yaptıda bitirdi. ona harika derken. Buse hanım yağtığı herşeyi soyadıyla mı yaptı yani. Haksızlık bu. Bu blogda. Buse terim,ışıl reçber hande acar gibi kimsenin beğenmediği kişileri beğenen olabilir. Haklarında olumlu da yazabilirler. Herkes tanıdığımısın,ergenmisin,parayla mı tutuldun, ya da ayy ne saçma haaaaa diye sana gülüyorum diye yazarsa. İnsanın sinirleri bozuluyor. Hep mi feryal gülman'ı beğenip sürüye dahil olalım. Bir kişi çıktı sürüden sonu gelmedi işte. Daha da çok uzar bu mevzu. Işıl reçber'i ister konu edin ister etmeyin. Banane. Ben gazete falan da yakmıyorum. Kendisi yakmıyor bana ne kalmış. bEN Işıl'ın fiziği güzel diyorum. Okuyucunun biri. Haaaa hadi ordan sen parayla tutuldun gözün görmüyor diyor. Bu işte art niyet. Ben buna kızarım. Kızmam artık gülerim. Size iyi eğlenceler. Ne vaktim var ne de sabrım var size. Bana saldıran herkese iyi günler. Gülüyorum sadece. Mesele davete katılmak değil. Mesele kendine güvenmek. Ins. da sizi göremedim ama face de eski resimleriniz var galiba. İnsanlara rüküş demek en kolay şey. Blogculuğun en kolay yolu. Salla sallayabildiğin kadar. İyi eğlenceler. Ben gülüorum artık. Haaaaaa:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarzını, giyim kuşamını eleştirdiğim kişileri beğenenler elbette vardır ve hepsinin yorumlarını yayınlarım. elbette herkes herkesi beğenebilir bunda bir sorun görmüyorum. ama ben beğenmiyorum diye bana örnekler, kıyaslamalar göstererek illa da art niyetlisin demek işte bu olmuyor adsız. ki yüzlerce binlerce kez ışıl hanım 'ın fiziğinin ne kadar güzel olduğunu belirtmiş biriyim. sorunun ne o zaman ?

      Sil
  48. yukardaki adsıza çok güldüm:) Beni ışıl reçber sanmış galiba. ben değilim. Ona yaz derdini canım. o da bu blogda olmaya bayılmıyor. okumuyo zaten. yazık görmedi yazdıklarını. Pelin hanım ışıl reçber size kıyafet eleştiriyorsunuz diye kızmadı. Niye kızdı ben aydınlatıyım. kadın 2 defileye katılmış. Siz her defilede boy gösteriyor demissiniz. Ona sitem etti. Araştırsın bari yazacaksa dedi. Yoksa bana rüküş diyo diye değil. Sizin rüküş dediğiniz resmi rüküş olmuyor zaten. Kızılacak birşey yok bunda. Ego savaşım da yok adlarını bile bilmediğim insanlar dedi. Ben yazıyım bilgilendiriyim sizi. Sonra da umrumda değil dedi zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmediğine eminim. Hı hı tabi.
      Rüküş denmesiyle rüküş olunmuyorsa bıraksın bu "herkes beni kıskanıyor" havalarını. Çok üzülecek ama hayır kimse kıskanmıyor.

      Sil
    2. kızmamışsa içerlememişse o zaman 2 günlük olayına neden takılmış ki :) insan önem verdiğine kafayı takar da laf yetiştirir. mesela ben kendisine değer veriyorum. o ne kadar hoşlanmasa da ben kılık kıyafetlerini konu etmeye bayılıyorum :)

      Sil
  49. Bu arada bunu yazmasaydım içimde kalırdı. Siz Siren ertan hanımla tanışıyorsunuz değilmi? Twitten de samimi konuşmalarınız var. Siz fatoş sarıgül'le tanışıyorsunuz değilmi? En azından twitten dostluğunuz var. Şimdi buraya kadar güzel herşey. Siz Fatoş hanımın paris defile güncesini kendi ağzından yazdınız mı yazdınız. Siz Siren ertan'la röp. yaptınız mı. Yaptınız. Yağtığınız diye pek bir gürurlandınız. Blog fanlarınız yaşa varol pelin ne güzel siren hanımla röp. yaptın dedikçe sizde bunu başarı sandınız. Peki Buse terim Ayşe kucuroğlu'yla röp. yapıp bloguna gardrop resimlerini koyunca.. vay buse terim onla tanışmasa, arkadaş olmasa blogda röp. yapamazdı. Tanıdık işte kendi çevresini kullandı işte diyorsunuz. Peki siz fatoş sarıgül'ü tanımayıp dost olarak ricada bulunmasaydınız paris güncesi postu olurmuydu? Sizin ki başarı oluyor ama dimi? Teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstediğiyle arkadaş dost olur sana ne bundan? Pelin bu blogu "iş" olarak yapmıyor gelir elde etmiyor ki modayı iş olarak yapan biriyle karşılaştırıyorsun. Ama Pelin'in bu yorumunu övgü olarak alması gerekir, iş olarak değil keyif olarak yaptığı bir işin takipçileri tarafından bu kadar ciddiye alınması olsa olsa övgüdür.

      Sil
    2. bak işte şimdi seni kendi silahınla vurucağım :) o bahsettiğin kişilerle ne karşıya karşıya gelmişliğim ne de oturup bir kahve içmişliğim vardır. aksine siren ertan ya da örnek verdiğin feryal gülman da çok eleştirilmiştir. hepsini blogda rahatlıkla bulabilirsin. fatoş sarıgül 'ün makyajından saçına kadar eleştirmişimdir. çünkü öyle düşünmüşümdür ve açıkça dile getirmişimdir. ama fatoş sarıgül, siren e. ya da feryal gülman ve bunun gibi birçok eleştirdiğim kişi olaya olgunlukla yaklaşmıştır. tabi bu görgü ve kendine güven meselesidir. eğlenmişlerdir, gülmüşlerdir. ben böyle insanlara saygıda kusur etmem. severim ve sayarım. ve "eleştirdiğim" kişiler röportaj veriyorsa tabiki de bu benim başarımdır. kendimle gurur duyarım. röportaj verdikten önce de eleştirdim sonra da eleştirdim. sanırım benim farkımda budur.
      buse terim 'i ortaya koyman zaten senin art niyetini gösteriyor. ki buse terim medeni bir şekilde bana tivitini atmıştır ben cevabı vermişimdir ve olay orda kapanmıştır. arkası gelmemiştir. medeniyet başka birşeydir tavsiye ederim sana da.
      burası bir blog sevgili adsız. ticari bir site değildir. konu edilen kimseden maddi kazancım olmamıştır. kendi zevkime uyan herkesi iyi kötü eleştiririm. bu blog bu özelliği ile tanındı, sevildi ya da sevilmedi.

      Sil
  50. Sevgili huysuz beni ciddiye alıp onca açıklamayı yaptığın için teşekkür ederim. Zaten senin yazmanı bekliyordum. Söylediklerine vercek tek cevabım var. Işıl reçber'i takip etmiyorsun twitter'dan biliyorum. Takip etmeden okuyacağına ona yaz söylediklerini. Ona söyle ha 2 defile ha 3 defile. Ben merci değilim. Burasını da okumuyor zaten. Direk ona yaz bakalım 3 defileyle dört defile arasında ne varmış. Burdan bana söylemek kolay. Benim art niyetim yok. İsteyen isteğini de beğenir hiç bir sıkıntı yok. Ama burda ben beğendim yazınca insanların sanki aşağılayan tavırları üzdü beni. Deseler bu kişide böyle düşünüyor. Ben derin mermerci beğenmiyorum ışıl reçber'in fiziği güzel yazdım. Katlırsın katılmazsın önemli değil. Ama alaycılık var burda. Haaa sen ergensin sen parayla mı tutuldun. Hangi kafadasın da ışıl'ı beğeniyorsun. bu yorumlar alevlendiyor ortalığı. Benim senle de pelin le de derdim yok. alaycı tavıra isyanım var. Pelin ne diyor bak. Ne olursa olsun ışıl reçber'i yorumlamayı seviyorum diyor. Var bir bildiği demekki. Buse terim olayına gelelim. Pelin hanım sen beni yine yanlış anladın. Ha kahve içmişler,ha içmemişler ne öneni var. Twitter'dan veya yüzyüze arkadaşlık önemli değil. Sen dedinki Buse terim'in blogu sıkıcı kayda değer birşey yok. Sadece kendi arkaşlarıyla yaptığı röpörtajlar var. Onlarla da arkadaş diye bu röp. oluyor. Bende bunun üstüne söyledim. İnsanlar ünlü arkadaşlarıyla tanıdıklarıyla röp. yapabilirler. Sen nasıl fatoş sarıgül 'e rica edersen oda ayşe hanıma rica edebilir röp. yapabilir. Sen nasıl vay ben fatoş hanımı yakaladım bomba bir post yaptım dersen aynı şeyi o da diyebilir. ha işin içinde menfaat mi var para mı var ne var. O kadarını bilemem. Demek istediğm insanların öyle veya böyle kıyıdan köşeden de olsa tanıdıkları ünlülerle röp. yapması çok güzel ve dikkat çekici. Senin siren ertan röportajında en dikkat çeken postundu. Aynı şeyi buse de yapabilir. vay arkadaşlarıyla röp. yapmaktan öteye gitmiyor tavrı yanlış diye ben öyle söyledim. Ama senin demek istediğin başka galiba. Anladım. Neyse uzatmıyorum sonu yok görüyorum. Ben yazdıkça hep karşı fikirler hep pelini savununlar gelecek. Hepsiyle laf yetiştirmem zor olacak. Daha ılımanlaşıyorum adsızlara,huysuza ve peline. Demek istediğinizi anlıyorum. Pelin beğenmesem de ışıl'ı yazmak hoşuma gider dedi. Huysuz da ha 2 defile ha 3 defile diyor. Kendinize göre haklısınız arkadaşlar. Ben büyüklük yapıyorum ve cidden yanlış birşey söylediysem affedersiniz diyorum. Hep bir ağızdan üstüme gelmenize gerek yok. Ben sadece ışıl reçber'i beğendiğimi bu blog da özgürce yazmak istiyorum. Arkadan alaycı tavır duymak istemiyorum o zaman bende hırçınlaşıyorum. Pelin sen ışıl'ı yazmaya devam ediceğim diyorsun. O zaman ışıl'ı övdüğümüzde kavga da çıkmaması için birşey yapmalısın. Eğer medeniyet olacaksa böyle olmalı. Ben yazıyorum arkamdan hadi canım sende körmüsün diye yazan alaycı yaklaşım kavga sebebi. Sen yazsan pelin ben x şahsı beğendim. Ben desem hadi ya x şahıs akraban galiba yuh artık yani körmüsün. Ne yaparsın bana cevap verirsin dimi? Bende sana veririm iş uzar gider. İşin içinden çıkılmaz bir hal alır. Neyse ben pelin özür dilerim senden. Huysuzdan ve diğerlerinden. Dediniz ya insan önemsediği kişiyle uğraşır. ben önemsedim sizi cevap yazdım. Siz önemsediniz karşılık verdiniz. En önemlisi Pelin ışıl'ı önemsemiş. ışıl da yazdıklarıyla pelin'i. konu benim açımdan kapandı. başka postlarda tartışma olmaması dileğiyle. Tekrar affedersiniz der. Aradan çeklirim. Ama pelin diğer adsızlar veya huysuz yada bir başkası da devam ederse konuya ben de kayıtsız kalamam yazarım yine. O yüzden bitirelim derim. Özür dilemişim daha ne yapıyım. Umarım derdimi anlatabildim. Sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  51. lütfen altını tekrar çiziyorum. benim kimseye özel bir hasetim kıskançlığım ya da garezim yok !aksine güzele güzel demekten mutluluk duyan, şıklık stil gördümmü coşan kabına sığmayan biriyimdir. burayı takip eden herkeste bu özelliğimi bilir.. IR 'in de yeri geldi beğendik beğenmedik olmamış dedik ama hep giyim kuşamı stili konuşulmuştur. bu da zevkleri bağlıyor. ben beğenmem sen beğenirsin kim ne diyebilir ki. ama yazmadan yazmaya da fark var. kalkıp derin mermerci için birşey söylemiyorsunuz IR 'in saçlara gelince bıdı bıdı ediyorsunuz dersen zaten alevlenme başlamış oluyor. zamanı gelecek IR 'i yine konu edeceğim ben beğendim beğenmedim dersin olur biter. Lütfen burda böyle saçma sapan kavgalarla canımızı sıkmayalım. konu zaten buse terim hiç değil. özrünü kabul ediyorum ama zaten özür dileyecekte birşey yok. medeni medeni tartıştık umarım birbirimizi anladık ve el sıkıştık bitti :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  52. Çok teşekkürler benden de sevgiler. Ben yazmadım o derin hanımın saçı böyle ışıl reçber'e vıdı vıdı ediyorsunuz o başka adsız. Bende dahil oldum sonradan ama aynı şey:) Kesinlikle derin hanım varken o konuşulmalıydı haklısın gereksiz uzattık. Herkese sevgiler:) Abide hanımı da sevgilerimle. Oh be medeniyet güzel şey dünya varmış be!:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.