TONYA HAWKES 'ı Bir Kenara Not Edin !

Bugün clutch günü olmalı çünkü yeni bir markayla devam ediyorum. Tonya Hawkes marka clutch çantalara görür görmez hayran kaldım. Yeni markalara meraklı bendenize ilaç gibi geldi dersem yeridir.
 
Tommy Hilfiger, Elie Tahari ve Sergio Rossi 'de tasarımcı, DKNY ve Furla 'da kreatif direktörlüğün ardından Tonya 'nın kendi kanatlarıyla uçmak istemesi yerinde olmuş.

Tonya Hawkes 'lar form ve desenleri göz önüne alındığında sanki clutch'lar sadece gece kullanılmaz der gibi. Günün her saati bu grafik desenli, zengin malzemeli, kaba ama estetik görünümlü çantaları kullanabilirsiniz. Üstelik her tarza hitap ettiği de ortada. Mesela çok klasik bir parçayla da eşleştirebilirsiniz gayet spor bir jean kombin ile de.
 
Fiyatları 1000 ile 1.300 $ arası değişiyor.


 

 

Yorumlar

  1. Mükemmel parçalar.Bizi tanıştırdığın için çok teşekkürler pelin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim için keyifti ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. vauvv çok şekerler evet ama ben biraz daha büyük clutch seviyorum ____________

    YanıtlaSil
  3. çok çok güzeller ^^ kırmızı, beyaz, siyah-beyaz versiyonları tam bir statement <3

    YanıtlaSil
  4. OMG!!! Olaaallaaa!! Mükemmel çantalar çarpıldım,aşık oldum,damarlarımda hissettim,diken diken oldum,bir sevindirik oldum... olağanüstü ama ya!! Çok şık,asil,farklı,tarz. Kafamda kombin falan düşündüm de şimdi bu çantalara yıkılır!!! Ben çanta delisiyim arkadaş! Ayakkabı sonra gelir,kıyafet ondan da sonra:) önce çantasına bakarım kimi görsem iyice incelerim,güzel mi diye gözümü dikerim güzelse,aman allahım güzelse! O çantayı unutamam hatta gidip aynısından falan ararım da:) Çantakoliğim.com diye blog mu kursam ne yapsam? Yoksa profosyonel olsam da ciddi ciddi ''com''mu kursam? Bilemedim:) Yukardaki çantaları gördükten sonra şuurum hiç yerinde değil.En iyisi su içmek:)) güzeller,çook güzeller pelin!!! Ne yaptın bana şimdi uyumam bu gece iyimi!!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gamze kendinden geçişine bayılıyorum :))) ben her zaman önce ayakkabı sonra çanta sonra aksesuar sonra kıyafet :)

      Sil
  5. hiic begenmedim kısa bi sure belki trend olur ve biter yorucu tasarim, deniz berdana cok uygun designlar bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu zaman gösterecek ama deniz berdan tarzı oldukları konusunda hemfikir değilim üzgünüm :)

      Sil
  6. Tam anlamı ile BAYILDIM çok güzel, orjinal ve artistik bir tasarım. Street Fashion için bir hazine! Çok teşekkürler ablacım yeni marka için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek fazılhancım bu yeni markaları keşfetmeyi severiz biliyorsun :)

      Sil
  7. Ben bayağı ası buldum bu çantaları. Aklıma sadece bir gece klübüne falan giderken deri pantolon ve düz bir tshirtle kombinasyonu geliyor ...o mercim bence tutulur ama kullanım alani cok geniş gelmedi bana . Ben en cok kırmızı yılan derisi olanı beğendim :)
    charlotte Olympia nin tepesi boyle top olan cok guzel simli bir modelini aldım bence animsatiyorlar birbirlerini ama o tam sindirella çantası:)

    yalnız saka maka markaların birbirinden esinlenmesine artik oldukça ve fazlasıyla şaşırıyorum, eda Taşpınar ne ki zavallıma patladı... Valentino hermes clutch in benzerini yapmış , d&g stelle mccartney le aynı dantelim siyah beyaz elbiseleri tasarlamışlar herkes aşağı yukarı aynı seyleri yapar oldu...
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hande'cim doğru demişin aynısını düşünüyoruz. çok belirgin esinlenmeler olmasa da o tınıyı görüyorsun mutlaka. mesela ben de son günlerde victoria beckham çantalarla celine 'in formunu hemen hemen aynı görüyorum.

      Sil
  8. Aynen sevgili Pelin fakat bazı durumlar hatta özellikle vb icin bence söyle bir durum olabilir kendisi zaten düz ve sade seyleri giymekten hoşlanıyor daha timeless bir çizgisi var ee haliylede sevdiği seyleri hayal ederken aynı kapıya çıkıyor olabilir:) bilemedimmm ki ;)
    Hande t.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.