Zarafetin Beden Bulmuş Hali !

Dört gözle vizyona girmesini beklediğim filmlerden biri de Anna Karenina. Başrollerde Keira Knightley ve Jude Law 'ın olması bir yana filmde kullanılan kostümlerin güzelliği baş döndürücü güçte.


 
 
 
 
Keira dün gece düzenlenen galada filme yakışır bir güzellik ve şıklık içinde. Erdem marka nane yeşili elbisesiyle gerçek anlamda zarafetin beden bulmuş hali gibi.
 
Elbisenin rengi, kesimi, kumaşı, işçiliği ve kuyruğu müthiş klas. Buna bir de giyenin dupduru güzelliğini, kalemle çizilmiş gibi ince ve narin hatlarını kattınız mı ortaya son derece keyif duyduğum bir görüntü çıkmış. Nane yeşiline sürdüğü uçuk pembe ruju, sade topuzu ve minicik yıldız küpesiyle dört dörtlük görünüyor. Topuzun modeline dikkatinizi çekerim. Elbette profesyonel bir elden çıkmıştır ama sanki kendi başına 2 dakikada yapmış gibi görünmüyor mu? İşte anlatmak istediğim bu. Kuaförde saatlerinizi harcasanız bile mümkünse öyle görünmeyin. İnanın doğallık ve duru güzellik gibisi yok.



Keira, Emma, Diane, Charlize, Cate, Audrey, Kate hepiniz benim ilham perilerimsiniz ! İyi ki varsınız :)


Yorumlar

  1. Kesinlikle sana katılıyorum..Elbise çok hoş hem sade hem dikkat çekici..Topuz müthiş olmuş kalıp gibi duran görüntüler çok rahatsız edici oluyor...Kısacası çok beğendim...

    YanıtlaSil
  2. son derece zarif bir elbise, rengine modeline bayıldım.sayfanızı izlemeye baişladığımdan beri saç modellerine bakışım değişti. gerçekten de kalıp gibi durmayan saçlar çok daha zarif ve doğal duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu duyduğuma çok mutlu oldum. kesinlikle herşeyin doğalı güzel diyorum ve inatla buna değinmekten artık sadistçe bir keyif almaya başladım :)

      Sil
  3. ayrıca sarı ya da röfleli saçlı olunmadan da güzel ve şık olunabiliyormuş, bir kez daha anladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ve silikonsuz diye eklemek istiyorum :)

      Sil
  4. BEnce elbiseyi berbat taşımış, aşırı uzunluktan model kaybolmuş, göğüs yok gibi dümdüz. Erdem e bayılırım ama bence bu elbise bu kızımızda harcanmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum.

      Sil
    2. ben de aksine bu kadar bol detaylı bir elbiseyi taşınabilecek en sade şekliyle taşıdığı için hayran kaldım :)

      Sil
  5. Pelin Hanım merhaba... İlk defa bir gozleminize katılamıyorum. Bence elbise hic de o kadar muthis degil... Zerafetin beden bulmus hali tamlamasi bu goruntu icin fazla comert. Makyaj kotu hele o gozler... Kupeler de yıldız seklinde tasarimdan uzak bir sey.... Saclar guzel ama sıska bedende koca kafa goruntusu yaratmıs. Uzgunum :( ama boyle dusunuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama ne düşünüyorsam o :) bu kadar bol detaylı bir elbise (renk, işleme, kuyruk, cep) ancak bu kadar sade ve asil görünebilir. makyaj ksuursuz. kalemle yapılan mükemmel bir kuruk makyajı ve chanel yıldız küpe. tabiki zevkler ve renkler aynı olamaz saygı duyarım :)

      Sil
  6. yalnız elbisede müthiş bir valentino havası var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok haklısın ben de ilk bakışta valentino dedim ama sonra böyle bir modeli yok ki dedim çok arada kaldım. elbise aslında koktey elbise diz boyunda. keira için modifiye edilip eteği uzatmışlar. bu da senin de dediğin gibiister istemez bir valentino havası vermiş :)

      Sil
  7. nefis bir erdem daha. çoğunluğun aksine ben saçı da makyajı da elbiseyi de beğendim.
    keira knightley konusunda değil de charlize theron ve diane(kruger diye düşündüğünüzü sanıyorum :) konusunda size kesinlikle katılıyorum. hem zerafet hem güzellik. bir ruj sürüp hiç de tasarım olmayan bir elbise giyip çıksalar bile inanılmaz güzel görünebilecek kadınlar bunlar. hollywood deyince de akla gelenin bu olması gerek bence. yoksa zorlamayla hemen herkes güzel görünebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bu isimler benim topl listem oluyor :) kesinlikle dediğin gibi en alalade kıyafetle bile klas olmayı başarabilen isimler.

      Sil
  8. ben de size katılamaycağım, kumaşa sarılmış birazdan üzerine ölçü alınacakmış ve dikime gidecekmiş gibi bir havası var, sanırım biraz da göğüs vs gibi kıvrımlarının eksik olması cok masculin bir hava veriyor - bu kadar romantik çizgiler taşıyan bir elbisede bile - beğenemedimm :(
    bir de dudaklarının yandan göründüğü resimde cok yapay bir hava var öne uzatıyor adeta dudaklarını...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de aksine sıfır memesi olmasına rağmen silikon taktırmaması ve olduğu gibi görünmesine hastayım bu kızın. hiç bir kasma yok zorlama yok. nefisss nefiss !

      Sil
  9. masal gibi ,zarif ,uçuş uçuş , romantik, rahatlatıcı, yumuşacik bir görüntü herseyiyle bayilimm sadece k.n nin bir 5 kilo almasını isterim kamburella gibi durmaları icin:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet keşke biraz kilo alabilse. ama ben onu bu haliyle de beğeniyorum. mesela angelina 'da ki iskelet havasını görmüyorum bu kızda. bazı kadınlar yapı gereği ince olup hastalıklı gibi görüntü vermeyebiliyor.

      Sil
  10. bu kizin dudak buzup cene cikardigi pozlarindan dolayi filmlerine konsantre olamiyorum malesef.
    Elbiseyi cok begendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de o dudak çıkartmasına hastayım bayılıyorum :)

      Sil
  11. Keira bence asil,çok güzel ve şu aralar en iyi kadın oyuncu.çok beğeniyorum!

    YanıtlaSil
  12. Tansiyonlarim düstü bunu görünce kadinligimdan utandim bizde kot pantolonla zarif olmaya calisalim pehhhh !! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha canımsınn klasik sadecebenemel huysuz ve tatlı kadın yorumu :) ama düşüncelerimiz aynı paso spa seanslarııı :))

      Sil
  13. Fazla uğraşılmış saç ve makyajın çoğu zamanki fiyasko görüntüsünü o kadar güzel kırmış ki. Birçok insan doğallıktan neden kaçıyor neden seksi ya da güzel görünmeyi ancak abartı giyim kuşamla saç makyajla sağlayabileceklerini düşünüyorlar gerçekten anlamıyorum. Ve benim gibi düşünenlerin de olduğunu görünce çok seviniyorum. İşte bir eyeliner bir pembe ruj, doğal görünümlü bir topuz ve uçuk renk bir elbise yetmiş zarafet timsali olmaya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. begüm yorumunun altına ben de imzamı atıyorum. kesinlikle aynı düşünenler takımındayız. hoşgeldin aramıza :)

      Sil
  14. Elbiseye diyecek hiç bir lafım yok. Her zaman doğallıktan yana olarak evet saç modeline de diyecek bir şeyim yok ancak ben Keira ile sevemedim bu saçı :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.