Birbirinden Güzel Makyaj Örnekleri !

Bu post içinde son günlerde makyajlarını çok beğendiğim isimlere yer veriyorum.
 
Lütfen makyajın, kıyafetinizin, yüz hatlarınızın ve ten renginizin tamamlayıcısı olduğunu unutmayalım. Makyajın, simanızın ve giydiklerinizin 2-3 adım öne çıkmasını dergi editoryellerine bırakalım ! 
 
Şahsen makyajdan ziyade sağlıklı pırıl pırıl parlayan bir cildi tercih etsem de güzel bir makyajın önemini de iyi bilirim :)
 
Bakalım en beğendikleriniz kimler olacak..

 
 












 
 




Yorumlar

  1. Hande Ateizi ve Meryem Uzerli nefissss

    YanıtlaSil
  2. Bazı kadınların gözleri o kadar guzelki makyaj olmasa da onlara en Guzel demek geliyor !!

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. GÜL GÖLGE VE HANDE ATAİZİ'NİN MAKYAJLARINI BEĞENDİM

    YanıtlaSil
  5. Hande Ataizi ve Meryem Uzerli

    Feryal Gulman kasinin altina kadar far surmemeli bence.

    YanıtlaSil
  6. Gül GÖLGE'nin makyajını çook beğendim.

    YanıtlaSil
  7. bazilarinin yuzu o kadar yagi gibi cikmis parliyor ki; neresi guzel makyaj ya da neresi dogallik?

    YanıtlaSil
  8. İçten gülümsemesiyle Siren Ertan Çarmıklı :)


    gülnihan

    YanıtlaSil
  9. Hande Ataizi'nin öyle güzel bir göz yapısı var ki, doğru makyajla nefis duruyor.
    Meryem Uzerli çok tatlı ama bu kirpiklerle MinnieMouse gibi olmuş
    Arzu Sabancı'nın canlı, aydınlık görüntüsünü çok beğendim...

    YanıtlaSil
  10. herkezin yüz hatları ve göz rekleri farklı oldugu için aynı makyajı bile yapmış olsalar birbirinden çok farklı duruyor_ sirencim harika makyaj saçç o gülümseme__gül gölge de bence öyle____didem antepi desen öyle feryal gülman da harika hande ataizi ve şirin yalçın çok gözüken hanımlardan bazı hanımların yüzlerindeki o parlaklık ne öyle aaa pardon aslı şeni unttum eline sağlık pelinim güzelim güzel bir post________

    YanıtlaSil
  11. En beğendiğim Hande Ataizi'nin makyajı. Çok yakışmış ona.

    Alara Koçibey ise yüzü çok güzel olduğu için bir puan önde ama makyajına gelirsek var mı yok mu belli bile değil. Bir de Gül Gölge, yüz hatlarını çok beğeniyorum. Çok güzel bir kadın yaaa. Sinir edici güzellikte:) Maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siz de severek kullandığınız makyaj malzemeleri postu yazarsanız çok sevinirim :)

      Sil
  12. Kesinlikle Gül Gölge Saygı ve Siren Ertan Çarmıklı...Ciltleri ışıl ışıl ,duru ve diri,makyajsız da iyilerdir onlar muhtemelen :)

    YanıtlaSil
  13. Merhabalar. Begenmediklerim:
    1.Aysegul Toplusoy. cok fazla, demode
    2.Esra Oflaz, yuzu cok parlak
    3.Mine Taskent, yuzu cok parliyor

    Begendiklerim
    1.Hande Ataizi. cok prof ve inanilmaz hos
    2.Asli Sen. gozlerine ve cildine bayildim
    3.Didem Soydan. hem dogal hem etkileyici

    Zelal

    YanıtlaSil
  14. Burda guzellik konusuyorsak siralamam... Siren Ertan Carmikli, Gul Golge, Alara Kocibey ve Asli Sen

    Makyaj ise konumuz siralamam... Handa ataizi, Arzu Sabanci, Asli Sen ve Meryem Uzerli

    Erkek bir okuyucunuz

    YanıtlaSil
  15. Bence Hande Ataizi kesinlikle çok güzel bi göz yapısına sahip.Siren Ertan'ın cildi her zaman ışıl ışıl makyajı da çok hoş.Didem Antebi çok fresh görünüyor.Şirin Yalçın'ın da makyajı beğendim dinamik görünüyor.Bi de bence ince dudaklı hanımlar kesinlikle bordo renk ruj kullanmasınlar siren ertan'ın resminin altındaki hanımın dudakları çok kötü olmuş

    YanıtlaSil
  16. gül gölge ve lensleri. şu lensten hiç hoşlanmıyorum. kurt gibi görünüyor takanların gözleri. canlı canlı lensli birinin gözüne bakan bilir. tuhaf.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül Gölge'nin gözleri lens değil ki kadın doğuştan renkli gözlü.

      Sil
    2. prodüksiyon06 Aralık, 2012

      herşeye bu kadar dikkat eden blog takipçilerinin bunu farketmemesine şaşırdım :)) Evet Gül Gölge'nin gözleri lenslidir hep. kendi göz rengi kahveregi değildir. Çok belirsiz bir yeşilliği - elalığı vardır. çok koyu renk gözleri olmadığı için sanırım, lensleri taşır ama çoğu fotoğrafında bellidir lens olduğu. herzaman mavi lens takar. göz bebekleri flaşların ışında o kadar büyük, belirgin ve sağa sola dönük şekilde kalmaz :)) bu lenslerde böyle olur çünkü bende yıllar önce ona imrenip denemiştim, gerçekten tabir doğru canlı canlı bakınca kurt gibi, vampir gibi oluyor insanın gözü :)) bir daha kullanmamıştım. ha ben nereden mi biliyorum bunu yıllarca onun programının reji ekibinde çalıştım. bu arada gördüğüm ennn fecii lensli göz şarkıcı umut akyürek ve hatice diye bir şarkıcı var onunkiydi. onları da kanalda görmüştüm. korkunçlardı. hele umut akyürek aman Allahım diyeyim size. gül gölgenin gözleri biraz kısık - ufak ve ela olduğu için çok göze batmaz lens olduğu. birde yorumlarda hep okuyorum boyu posu endamı merak ediliyor. baya uzun boyludur ve yapılı bir kadındır. kilo alınca gerçekten çok irileşir de zayıfken iyidir ama.

      Sil
    3. Her şekilde taaşşşşşş gibi kadın boşversene.

      Sil
    4. Çok ilginç dönem dönem birilerinin "sırlarını" açık etme modası oluyor neden acaba? Ekimden beri GG'nin göz rengi hakkında spekülasyon yapılıyor takip ettiğim bir forumda da konuşuldu ekimde şimdi üstteki adsız ve "prodüksiyon"da bunu söyleme ihtiyacı duyuyor. Hatta forumda da moda ve sosyete'nin fotoğrafları kullanılmış, bence belirli isimlere bir sebepten "takık" tipler önce burada bir şansını deniyor olmadı mı hoop forumlara taşıyor konuyu.

      http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/564299-gul-golge-sayginin-lensleri.html

      Sil
    5. bizim memleketteki butun disiler,guzel hatun gorduklerinde nasil karalicaklarini bilemezler.

      Sil
    6. prodüksiyon10 Aralık, 2012

      hahaha :) ne fesatsınız adsızlar :) gözünüzle mi okudunuz :) mevzu lensti, bende bir zaman ona imrenince taktım,tecrübeliyim ve yazıyı görünce yazdım işte öylesine. kadının lensini söyledim diye hakaret mi ettim, aşşağıladım mı, çirkin mi dedim. boyu posuda gören herkes bilir yalan değil. hoş tatlı kadın, allah sağlık versin yahu ne dedim :) sakin sakiiiin :) banane fayda ona çirkin deseeem, güzel desem ya. ne sorunlu tiplersiniz. ya da tip. amaaan.

      Sil
  17. A.Sabanci H.Ataizi ve D.Soydan

    YanıtlaSil
  18. Benim gözumde butun kadinlar guzeller, bu hanimlar hepsi guzel ama aralarinda en cok Arzu hanimin makyajini begeniyorum, o kadar zarif gorunuyor ki hayran kalmamak mumkun degil :)

    YanıtlaSil
  19. Merhaba ev taşıma olaylarındayım hala bloga ara ara bakabiliyorum ve fazla uzatmadan yorumumu yapıyorum. Sadece Hande Atazi'ni beğendim. Normalde Hande Atazi'ine ayılıp bayılmam çok güzel bir kadın olarak görmem ama burda tek kelimeyle bayıldım!!! Gözleri müthiş görünüyor,bakışları beni çok etkiledi,ruju çok güzel,sade,doğal... çok ama çok güzel. Diğer hanımları hiç beğenmedim. Hele Esra hanımım parlayan yüzü beni benden aldı. Mine hanım da öyle. Arada kaldıklarım da var tabi...mesala Gül Saygı; ruju güzel,yanaklar güzel,doğal hava güzel amma!! ammma!!! O gözleri hiç sevmedim. Çok sırıttı gözüme. Mesala Aslı Şen; güzel olmuş makyajı diyecekken,kirpikler battı gözüme. O kirpikler seyrek, dökülmüş maskara hafif sürülmüş de durum kurtarılamış gibi.. Olmamış. Yelda Tiftik'in ruju çok sırıyor,Feryal Gülman'ın elmacık kemikleri.. Siren Ertan o saçlarını boyatana kadar yorum yapmıcam. O saçlar artık makyaj da göstermiyor. Çok kötü bir renk. Abartmıcam gördüğüm en kötü saç renklerinden biri. Hande acar esmerleşti yahu!!:)) Makyaj boyanmak değil kusur kapatmaktır. Ne kadar belli değilse makyaj o kadar güzeldir. Çoğu hanım yine fazla boyanmış gözümde. Begüm Şen'i beğendim bir de. Ama tek favorim Hande Atazi. Didem hanım da çok hoş olmuş hakkını vermek gerekir.Şirin Yalçın çok kötü ruju kötü,çok kırmızı yanaklar. Didem Antebi'nin de kirpikleri battı gözüme sanki kirpiklerini oturup biri çizmiş onun için. Yada sonradan yapıştırmışlar o kirpikleri sevmedim. Neyse tek favori Hande derim,çekilirim köşeme öperim:)))

    YanıtlaSil
  20. Hande Ataizi yi tek geçiyorum!

    YanıtlaSil
  21. hande ataizi ve aslı şen :D

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  22. Begum Sen'in paltosunda elektrik mavi var diye gozune mavi far surmesini eshefle karsiladim.

    Asli Sen'in cok agir fondoten/pudra kullandigini dusunuyorum.

    Meryem Uzerli'nin takma kirpikleri cok belli. Bu kadar belli olmasi itici oluyor.

    Digerleri arasinda en cok Feryal Gulman'in makyajini begendim, renkler cok iyi ve goz makyajini da hafifletmis cok yakismis.

    YanıtlaSil
  23. Herkese Merhaba

    Bence Arzu Sabanci ve Feryal Gulman

    YanıtlaSil
  24. arzu sabancının yüzünün ve teninin güzelliği beni hayran bırakıyor her defasında. boyu kadar oğulları olduğuna inanamıyorum.

    YanıtlaSil
  25. Aslı Şen acaba cildine hangi kremleri kullanıyor.En canlı,aydınlık,parlak onunki.Yüz hatları arasında uyum olmamasına rağmen cildinin güzelliği kapatmış bu durumu.Bak merak ettim şimdi ne yapıyorda cildi bu kadar güzel.Yoksa Sertap Erener gibi kök hücre mi naklettirdi acaba.


    G.A

    YanıtlaSil
  26. Siren Ertan çok güzel ama bence makyaj isini beceremiyor.. Size makyajinin güzel gelmeside kendi duru güzelliginden kaynaklaniyor bence..
    Bu fotografta yine idare eder ama geçtigimiz postlarda makyaji fenaydi,en iyisi Hande Ataizi!

    YanıtlaSil
  27. Sadece ve sadece Hande Ataizi

    Aylin

    YanıtlaSil
  28. Benim favorilerim arasinda cok zarif buldugum Asli sen ve tarzini cok begendigim Selda Car var. Iksinin makyajida cok guzel ve kendilerine cok yakismis.

    YanıtlaSil
  29. Benim zevkime gore de Hande Ataizi kusursuz olmus. Birde Asli Sen'e bayildim, bende merak ediyorum ne krem yada bakim yapiyor. Gul Golgeyi es gecemem, kusursuz diil ama super gorunuyor. Gozumu tirmalayan isimlere de deginmeden edemicem Esra hn ve Mine hn olmamis maalesef. Aaa Arzu Sabanciyi da cok begendim, yasida bu bayanlarin cogundan buyuk ve gercekten harika. Neler yapiyorlar bizi lie paylassalar ya Pelin???

    Joel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. size tamamen katiliyorum.ikisinde yakindan gordum GG makyajsizdi boyle bir guzellik yok.MU yi cok begenmedim

      Sil
  30. Benim en çok dikkatimi kirpikler çekiyor. Sanki herkesin gözünde 10-15 adet kirpik var. Hepsi ok gibi ayrık ayrık durup farklı yerlere nişan alıyor. Kullanılan rimeller kirpiklerini mi yapıştırmış yoksa kirpiklerin seyrekliği mi sorun ben anlamadım.

    Aylin

    YanıtlaSil
  31. gul saygi,arzu sabanci,hande ataizi.ucude cok guzel olmuslar.hande ataizinin makyaji oldukca profosyonel oldugu dikkatimden kacmadi belkide dizi setinden geliyordur.zehra

    YanıtlaSil
  32. Pelin hanım sizin kullandıgınız ürünleri yakından cekip paylasma sansınız var mı?bir postunuz var bu konuda ama renk ve mara da paylasırsanız seviniriz
    misal ysl pure shine lipstick no 27 gibi numara da verirseniz seviniriz

    YanıtlaSil
  33. günlük hayatta ya da sıradan gece davetlerinde aşırı iddialı ve keskin makyaj efektlerini lüzumsuz buluyorum. renkli far, renkli lens, aşırı belirgin elmacık kemikleri, doğal tonda olmayan renklerin hem gözde gem dudakta aynı anda kullanılması. hepsine yukarıdaki yorumlarda değinilmiş zaten. favorilerim hande ataizi, arzu sabancı ve didem antebi'dir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.