Hepimiz Bilekten Bağlıyız !

Fetiş akımın modayı terkedeceği yok ! Kelepçeler, anahtarlar, pvc'ler, deriler derken şimdide bileklere kilit vuruyouz ve bunun için Tom Ford 'a öpücükler gönderiyoruz :)


Birkaç hafta içinde 4 kişide Tom Ford 'un bilekten anahtarlı modelini gördüğüm için vakit kaybetmeden bu postu yapmak istedim. Ama eminim bunun 2. si de gelecektir. Malum sosyetem bir şeyi sevdimi tam sever :)

 
Sahneyi ilk olarak Jennifer Lopez ile açtık. İstanbul 'da katıldığı bir partide nefis güzellikteki Catherine Malandrino deri eteğinin altına beyaz modeli seçmiş. JLo uzun zamandır bu modeli farklı kombinlerle giymeyi seviyor.


Sonra sırasıyla Fatoş Sarıgül, Dilek Türker ve Arzu Sabancı 'da gördüm. Favorim şu ana kadar kimsede görmediğim egzotik yılan derili model. Hani tam manasıyla To Die For dediklerinden !!! 


JLo dışında bu modeli tercih eden Hollywood ünlüleri ise şimdilik Kim Kardashian ve Naomi Watts .

 
Satış fiyatı 1.100 $ olan bu Tom Ford 'ları Harvey Nichols 'larda bulabilirsiniz.
 
Son olarak konu dışı olsa da Arzu Sabancı 'nın Gucci Garcon clutch 'ına da selam göndermezsem olmaz :)

 


Yorumlar

  1. moda aslında hep tekerrürden ibaret. bir ara louıs vuitton'da aynı ayakkabı oluk oluktu. bir tekinde kilit, bir tekinde anahtar vardı. hatırlıyor musunuz ? hatta net hatırlıyorum o louis vuiton dan bir çift de Siren Ertan'da vardı, kısa bir siyah tight pantolonun altına giymişti beyaz gömlekle. hatırladığım kadarıyla Aktüel dergisinde bir röportajında giymişti, şimdi gözümün önüne geldi. ben de en hatırlanması gereken şeyleri hatırlamam, neler aklımda kalır. pess:)
    Esin

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle çok karizmatik bir ayakkabı ve abartı bir kilo alışverişinde bulunmadığınız takdirde ve ya bu kilo alışverişi ayaklarınızın ebatlarında bir oynama yapmadığı halinde karizması itibariyle evladiyelik diyebilirim :)))

    YanıtlaSil
  3. Resimlere döndüm bir daha baktım ve geçen gün de dediğim gibi Tom Ford giyinmek marifet değil onu taşımak marifet.. Herkese de yakışmış ama JLO, Tom Ford'un hakkını bir başka vermiş sanki :))

    YanıtlaSil
  4. Konu piştisi olacakmışız pelin'im bugün gündemimde Tom Ford vardı iyiki paylaşmamaşım gün içinde tek olarak :))) Ben çok sevdim bu ayakkabıları yıllar sonra bile çıkarıp kullanılabilecek güzellikte kesinlikle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yazsaydın keşke senin yazılarını keyifle okuyorum. Zevklerimiz ve tarzımız aynı oldukça piştimiz kaçınılmaz yapacak bişi yok ;)

      Sil
  5. son zamanlarda en bayıldığım ayakkabı modeli oldu bu kesinlikle..

    YanıtlaSil
  6. kilit ayrıntısı hoşluk katmış ama asıl etkileyicilik ayakkabının formunda.

    YanıtlaSil
  7. Dilek Türker Hanım'daki duruşunu sevmedim. İnce bileklerde ve bacaklarda hoş duruyor.

    YanıtlaSil
  8. bunlar felaket güzelmis ! her ne kadar her markaya saygim olsa da, bir an aklima bu tarzda güzel bir ayakkabiya altin kilit takmak geldi :) hatta gecen bir güzel siyah kemer görmüstüm, incecik, anahtar ve kilit takiliydi. sanirim onu almaliyim

    YanıtlaSil
  9. Ayakkabılara bilekten Tom Ford'a gönülden bağlıyız :)))

    YanıtlaSil
  10. Tom Ford is always a good idea! Hele bir de yılan derisiyse!

    YanıtlaSil
  11. En güzeli fatoş hanimdaki bence. Hemen edinmeli..

    Merve

    YanıtlaSil
  12. Arzu Sabancıya bir kez daha bayıldımmm

    YanıtlaSil
  13. Çilingirci çağırın ! Ayakkabılara kilitlendim kızlaar ! hehe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne antipatik yorumlar oluyor bazen. insan sinir oluyor. yok "çok ciicii"ler yok "çilingirci çağırın kızlaaar"lar, biraz daha düzeyli ve saçma sapan olmayan yorumlar yapılsa ne hoş olur gerçekten

      Sil
    2. en azından bakkalcı der gibi "çilingirci" denmese... çiligirdir efendim bahsettiğiiz kişi.

      Sil
  14. yaratıcı ve estetik tasarımlar güzel duruyor..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.