NEDO Yeni Adresinde !

Nedret Taciroğlu 'nun Nedo mağazası artık yeni adresi Nişantaşı Bostan Sokak 'ta. Açılış davetinde gözde isimlerimizi yakından inceleyelim :)


Öncelikle ev sahibi Nedret Taciroğlu 'na bakıyoruz. Gayet hoş bir gömlek, pantolon ve şık bir bootie seçmiş. Modern kesim dalgalı saçları çok hoş görünüyor. Yaşına ve ortama uygun klas bir şıklık sergilemiş.


Aynı şekilde Yasemin Taciroğlu da çok hoş görünüyor. Bu aralar benim başıma ne zaman saksı düştüde bu kadar sevgi kelebeği oldum hiçbir bilgim yok :) Herkesi güzel herkesi şık bulur oldum hayra alamet değil :) Nerde kalmıştık hah Yasemin Taciroğlu. Oldum olası beğenirim kendisini. Yine kendisine çok yakışan bir deri pantolon üstüne klasik saten bir gömlek seçmiş. Saten gömleklere karşı doğuştan gelen bir uyuzluğum olsa da Yasemin Taciroğlu 'nun üstünde çok hoş durmuş. Saten gömlekler beni hala roket hızıyla 90'ların Versace Arap işi saten gömleklerine götürüyor. Ama arada böyle istisnai durumlar da yok değil. Dalgalı saçları, güzel makyajıyla Yasemin Taciroğlu çok hoş.





Arzu Sabancı 'ya gelirsek oh la la! demek istiyorum ! Yine sezonun en hit parçalarından birini Tom Ford 'un metal kemerli elbisesini seçmiş. Yetmemiş bir de Tom Ford çanta. Hala yetmiyor ve Charlotte Olympia 'dan metal kemerle uyumlu bir çizme seçiyor. Baştan aşağı bir moda dergisinin editoryelinden çıkmış gibi. Şahsen ben bu nadide parçayı bir mağaza açılışına giymezdim. Daha ağır bir davet için kullanmayı tercih ederdim. Ama elbisenin hakkını veren birinin üstünde görmenin mutluluğuyla fazla dırdır etmeyi de haksızlık olarak görüyorum. Lakin elimizde Kim Kardashian gibi felaket ötesi bir örnek var.


Yasemin Özilhan 'ın kürk yeleğine bayıldım. Çokta güzel kombinlemiş. Tam gençliğine uygun hem dinamik hem de spor bir kombin yaratmış. Geçtiğimiz günlerde giydiği bir kürke gelen tepkiler yüzünden imitasyon olduğunu açıklamış ama bu yeleğin imitasyon olma ihtimali sıfır :)



Derin Mermerci 'nin darma dağınık saçları dünya sonu. Kıyafeti hoş ve çok yakışmış her zaman ki gibi güzel taşımış. Son zamanlarda sık sık ceket altına iç çamaşıra benzer büstiyerler bluzlar giymesi dikkatimi çekiyor. Tabiki de yakıştırmasını biliyor. Hazır aklıma gelmişken Elle Style Awards 'da sadece Ezgi Kıramer 'in değil Derin Mermerci 'nin de hakkı yenmiştir.


Merih Turan 'a son zamanlarda birşeyler oldu. Yaşının en şık giyinenlerinden dediğim Merih Turan tuhaf seçimler yapmaya başladı. Üstünde Chanel olduğunu tahmin ettiğim güzel bir elbise var. Ama altına giydiği tayt o kadar sakil duruyor ki ne diyeceğimi bilemedim. Keşke siyah muz çorapla klasik bir kombin yapsaymış.


Sanırım Serenay Sarıkaya vücudunun güzelliğini ve havasını harcamaktan büyük bir keyif alıyor. Bu özensizliğin ve silikliğin başka bir açıklaması olamaz. Kıyafeti kötü değil ama nerde Lale Devri 'nde her giydiğiyle muhteşem görünen Yeşim nerde bu karedeki sıradanlık ?!

Yorumlar

  1. Merhaba Pelin hanım,
    bloğunuzu keyifle takip ediyorum.
    Nedret Taciroğlu'nun bootielerinin markasını biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu Bootie lerin yesilline vurulmustum. Feryal Gulman'da gorunce vazgectim!

      Sil
  2. Derin Mermerci ile başlamak istiyorum. Tam düşündüğümü yazmışsın. O saçlar niye hep öyle iki yanda salkım saçak? Yüzündeki şişlikleri gizlemek için miiiiii yoksa öyle mi seviyorrr tabii en doğru cevap kendisinde. İsterse buraya yazsın çok seviniriz yani :-P Bir cevap hakkı doğuyor kendisine:)
    Bir de gözler iyice küçülmüş nolur kendisi şu estetik dokunuşları bu genç yaşında az minimize etsin. Karşı değilim ama çok şiş görünüyor. Kıyafeti ise bir maskülen takımı bu kadar kendine yakıştırmak işte budur diyorum.

    2 Yasemin'e de ba-yıl-dıııımmmm. Çok havalı ve şık görünüyorlar.

    Arzu sabancı'ya hastayım. Nasıl güzel bir hanım, nasıl zarif. Elbisesi nefiss ve çok yakışmış. Ama ben kemerdeki gold detaya hem çizmelerde hem çantada gold dokunuşu fazla buldum. Bari çanta da olmasaydı diyorum ben.

    Serenay S.yı çok beğeniyorum ve Beren Saat'in oynayacağı İntikam dizisinde Yağmur'un(Beren'in) kızkardeşi rolünü aslında Serenay Sarıkaya oynamalıydı diyorum çok yakışacaktı o role. Ama sanırım kendisi Lale Devrinde hala değil mi? O ekose eteğin üzerine daha düz bir seçim yapsaydı vallahi daha güzel olacaktı.

    Neyse Pelin'im yine güzel bir post yapmışsın sana teşekkür ederim.Sevgiler, öpücükler :)

    YanıtlaSil
  3. Derin hanımın içine giydiği büstiyer çok fena bence..daha sexi giyinebilirdi belkide üst tarafının o kadar yukardan baslaması rahatsız ettı benı bılmıyorum ve yasemın hanımnda o kürkü gıyebılcek mantelitede oldugunu gormem ıyı oldu. bu devırde hala guzel gorunmek ıcın hayvanları katleden ınsancıkların oldugunu bılmek..gercekten yazık!!

    YanıtlaSil
  4. Bence Merih Turan geçirdiği bacak estetiği (lazer lipoliz) korsesini gizlemek için bukadar alakasız bir parça ile kombinledi chanel elbisesini :)

    YanıtlaSil
  5. konukların yanında poz verdikleri cansız mankenler üzerinde sergilenen elbiseler dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama nasıl desem.... çok çirkinler yahu, özellikle de en sondaki kırmızı tuvalet felaket ötesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz Arap isi, haklisiniz...

      Sil
  6. derin mermerciye bayıldım!!!! inanılmaz cool ve şık. arzu hanım da öyle. asalet ve şıklık akıyor ikisinden de resmen. kürk yeleği de beğendim, hanfendiye çok yakışmış. kürk karşıtlığını ilkel buluyorum. nurhayat karakaşın dediği gibi hayvan kendini savunamamış ölmüşse ben napıyım:)))
    Sevgiler, Cansın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kürk karşıtlığını anlamsız ve saçma bulabilirsin, kürk karşıtı argümanlar senin için mantıklı ve yeterli olmayabilir, hepsine okey çünkü bütün bunlar senin düşüncelerindir ve kimse karışamaz. Amma kürk karşıtlığını ilkel bulmak mantıken hatalı bir tutumdur,bu iki kavramın yanyana gelmesi bir oxymorondur yani paradoksun zirve yapmasıdır. İşine karışmak gibi olmasın ama kürk karşıtlığına olan antipatini tarif etmek için bence başka bir sıfat bul.

      bir kürk karşıtı

      Sil
  7. Helal Olsun Ülkü .. Daha iyisi söylenemezdi .. başka bir Kürk karşıtı ..

    YanıtlaSil
  8. Simdi baslicam aglamaya! Noomus dunyalar guzeli Derin Mermerci'ye? O saclar bana surati gizlemek icin gibi geliyooo. Resmine bakmaya doyamadigim Derin'i ben hiic begenmedim:(

    YanıtlaSil
  9. Kurk kizcagizi yutmus, kemeri hic begenmedim. Derin Mermerci cok iyi giyiniyor ama saci ve dolgular arasinda kaybolan gozleri goruntusu bozuyor,maskulen takim arkaya taranmis bir sac gerektiriyor.

    YanıtlaSil
  10. Yasemin Özilhan'ın kürk yeleğinin imitasyon olmadığı konusunda haklısın Pelin:) Bu tarz yatay kesim vizon kürk yelek, bolero ve ceketler son dönemlerde çok moda. Geçen yıl Feryal Gülman'da görmüştük bir benzerini. Ben de hemen blogumda bir yazı yayınladım bu tarz kürkler hakkında:
    http://kurksever.blogspot.com/2012/12/yatay-vizon-kurkler.html

    Ama ben Özilhan'ı anlayışla karşılıyorum. Uzun uzun açıklama yapmaktansa "imitasyon" diyerek işin içinden çıkmak en kolayı.

    YanıtlaSil
  11. nurhayat karakaş'ın dediği bir cümleye dayanak kabul edipde kendini ifade etmek ne kadar doğru bir davranış şeklidir??
    Nedret Taciroğlu çok hoş , bootielerine bayıldımm
    Yasemin taciroğlu çok bilinen ama güzel bir kombinle risk almadan şık olmuş
    Serenay Sarıkaya'nın diizisini izlemedim ama maalesef kendisinde hep bir olmamışlık var.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  12. yasemin özilhana bayıldım harika gözüküyor derin mermercide aynı serenay kıyafeti kötü nerde o şık bayan ama kendisini sevdiğim için çok itici gelmedi ama onun o lale devrindeki şık halini her daim görmek istiyorum burdan duyrulur___________

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.