Tohum Otizm Vakfı "Hediye Bir Gün" Alışveriş Fuarı

Tohum Otizm Vakfı 'nın her yıl gerçekleştirdiği geleneksel kermesinde yine tanıdık isimleri görüyoruz. Yardıma muhtaç çocuklarımız için yapılan her türlü organizasyona tam destek ! 

Görseller elime gelir gelmez birden afalladığımı itiraf etmeliyim. Maksat alışveriş, ortam kermes ama kıyafetler Tom Ford, Balmain olunca noluyoruz yahu dedim. Hatta şöyle iyi bir Pelin'ce yorum yapacaktım ama aynı saatlerde bir başka özel davet olduğundan bazı isimlerin pratik olmasını anlamayacak kadar odun da değilim :)




Aylin Tahincioğlu daha geçtiğimiz gün Arzu Sabancı 'nın üstünde benzerini gördüğümüz Tom Ford metal kemerli kombin giymiş. Üstüne yine Tom Ford pelerini, elinde Yves Saint Lauren Cabas Chyc çantası, bakımlı saçları ve makyajıyla son derece çarpıcı. 




Arzu Sabancı baştan aşağı burgundy (kırmızıya çalan mor) renginde. Nasıl yakıştırmış nasıl beğendim anlatamam. Hele bu renkle bluzunun rengi nasıl güzel gitmiş. Tek kelimeyle mükemmel. Ki bu tarz aynı renklerden oluşan parçalar insanı yorar şişirir ama kesinlikle bunu Arzu Sabancı 'nın kombininde hissetmiyorsunuz. Kolyesi nefis. Tam bir usta işi kombinleme. 



Begüm Şen 'in saç rengini gördüğümde işte budur dedim. Bu ton kendisine bir başka yakışıyor. Üstünde LV olduğunu tahmin ettiğim elbisesi, LV tasma kolyesi, LV çantası, gri pelerin kabanı ve Giuseppe Zanotti altın renkli ayakkabılarıyla pek bir şık pek bir havalı.




Alkoçlar analı kızlı güzel kareler vermişler. Ailede favorim Aslışah Alkoçlar. Gencecik yaşıyla sade tarzını ve doğal havasını çok güzel bir şekilde birleştiriyor. Güzel ve dupduru bir genç kız. Umarım değişmez. Gülşah Alkoçlar 'ın yüzü çok güzel olmasına rağmen makyajını yanlış buluyorum. Özellikle göz makyajı yanlış renklerde. Abla Neslişah Alkoçlar da çok hoş. Klasik günlük bir kıyafet içinde. Ayağında Givenchy çizmeleri olsa da siyah sade bir elbise ve renkli fularıyla bir kermes için tam dozunda bir kombin yaratmış.


Ayşegül Toplusoy 'un derili ve kürklü kırmızı paltosu epey iddialı. Klasik bir yolu seçerek siyah deri pantolon ve siyah bluzla kombinlemiş. Her zaman gülümsemesi yerinde zarif bir hanım.


Beyza Arslan 'ın Balmain kombini çok hoş. Ama üstünde 1 beden büyük duruyormuş havası hafiften rahatsız edici. Yani bir yerlerde bir oturmamışlık bir bolluk görüyorum. İnce triko olduğu için içi göstermesi sevimsiz olmuş. Pantolon paçası yine fazla uzun. Bunları söylüyorum ama yine de total look hoşuma gitti. Bir şekilde taşımayı başarmış.


Eda Erkin ve Reyhan Demirören 'in binici pantolonlu binici çizmeli kombinlerini sevdim. İkisi de gün içinde bir kermese katılmak için en doğru tarzdalar.


Lara Türker 'in kırık beyaz elbiseyle giydiği duman rengi kürk yelek ikilisini çok sevdim. Saçları, makyajı ve havası çok hoş.


Leyla Alaton yine eğlenceli bir kombin yapmış. Onda beğenmek beğenmemek olayına giremiyorum. Zaten onun da öyle bir iddiası yok. Çantası çok enteresan.


Melisa Kanatlı kırmızı yünlü elbisesi, loafer ayakkabıları ve sade makyajıyla çok hoş görünüyor.



Nevbahar Koç 'u kermese jean pantolonla geldiği için tebrik ederim. Gayet doğal ama spor şıklık içinde çok hoş görünüyor. 


Aynı şekilde Pınar Sabancı da gayet spor bir kombin seçmiş. Ama ne yazık ki bu jean modeli olmamış yakışmamış. Halbuki bacakları sütun gibidir çok güzeldir. Bu kareye mi has dedim ama hayır diğer tüm karelerde bacaklar kalın görünüyor. 


Reyhan Çiftçi 'ye bayıldım. Ohh nihayet diyorum :) Siyah mini elbise üstüne kürk yeleği, YSL çizme içinden çıkardığı uzun gri çoraplarıyla nefisss görünüyor.  Saçlarını benim sevdiğim tarzda salaş toplamış, gözlüğünü takmış harikaaa ! Gayet modern ve dinamik bir kombin yaratmış !! 

Bahar Şer 'in kombini renk olarak yorucu gelse de gayet hoş parçalar var. Hermes 'lerine bir yenisi daha eklenmiş ya da ben bu modeli ilk kez görüyorum. Derin Mermerci Ender Mermerci hikaye. Memleketin en sıkı Hermes koleksiyonu kesinlikle Bahar Şer 'de ! 



Ronit Gülcan 'ı yurt dışında Jennifer Aniston sanıp imza istediklerine eminim :) İnanılmaz bir benzerlik var. Kombini Türk sosyetesinde görmeye alışık olmadığımız tarzda. Buram buram Boho kokan tarzı yakıştırmayı bilmiş gayet hoş görünüyor. 


Siren Ertan Çarmıklı 'nın kombini de iddisız gibi görünsede iddialı olanlardan. Zeytin yeşili Tommy Hilfiger elbisesi, Chanel çizmesi ve Hermes Constance 'ı ile harika bir renk uyumu yaratmış. 

Mine Narin ise vücut yapısına göre en doğru parçaları seçmiş. 


Tansa Ekşioğlu 'nun abartısız, spor ve dingin kombini her zaman ki klaslığında.


Tuğana Savgı 'nın kombini tam yaşına göre gencecik. Lady Dior çantasıyla kattığı klasik havada tam kıvamında. Biraz olsun makyajının dozunu azaltsa çok çok daha iyi görüneceğine eminim. 


Yelda Tiftik bir kermes için abartılı görünenlerden olsa da biliyorum ki bundan sonra özel bir davete geçecek. O yüzden direkt yakışıp yakışmama olayına giriyorum. Karşımızda tam bir tonsürton kombin var. Grinin değişik tonlarını harika bir şekilde eşleştirmiş. Bu renge en uygununu yapıp bordo ruj sürmesi de işin bonüsü olmuş. Çok beğendim.


Yorumlar

  1. Arzu Sabanci bence gunun siki bence. Ne kdr guzel yakistirmis. Bravoooo. Aylin Tahincioglu ikinci sikim olur. Yakistirmasini bilmis. Bu sefer Begum Sen'i cok begenmedim. Evet guzel tasimis ama LV olmasina ragmen olmamis. Ama kiyafeti tasiyisi ve baska bir kombinin ustunde olsa kabani favkalade guzel. Bahar Ser guzel olmus. Ama su hermes leri beni rahatsiz etmeye basladi. Bu kadin hermes yada chanel'swn baska bisey kullanmaz mi??
    Begenmediklerim aysegul toplusoy, asla rukus diil ama begenmedim, fazla klasik ve garantili kombin gibi geldi. Birde Reyhan hn soyadini unuttum ama burda yazamicam ama kaliteden uzak bir horuntu ciziyor kendisi maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reyhan hanım kaliteden uzak bir görüntü mü çizmiş??? Kalite derken neye göre değerlendirdiniz acaba?

      Sil
    2. ben de anlamadım ne demek istediğini. kadın gayet hoş fıstık gibi benim eskiden beğendiğim reyhan çiftçi yi gördüm ya daha ne olsun :)

      Sil
  2. meraba pelin emeğine sağlık güzel post olmuş:)benim blog ına yazdığım ilk yorumum.ben en çok arzu sabancıyı ve aslışha alkoçları beğendim hatta arzu sabancıda gözümü alamadım:)bide sanki bana nevbahar koç eskisinden daha güzelmiş gibi geliyor daha bi güzelleşmiş bişey mi yaptırmıl acaba yüzüne yada bana mı öyle geliyor anlayamadım valla:)
    sena

    YanıtlaSil
  3. pelin hanım merhabalar. blogunuza bayılıyorum. bu posttaki bütün kıyafetlere bayıldım. hele a. toplusoyun kabanı şahane. benim bir sorum olacak size nevbahar koçu çok hoş buluyorum ve son zamanlarda onun a fotoğraflarını inceliyorum blogunuzdan. sebebi dudaklarımı biraz kalınlaştırmak istemem. üst dudağımı yani. çok ince çünkü. nevbahar hanımın dudaklarına bakıyorum, estetik müdahale üst dudaklarda belli oluyor ama yinede nispeten doğal duruyor. gördüğüm en doğal müdahale bu. birde yer gök aşk dizisinin başrolündeki kız ki önceki halinde dudaları ipmiş resmen, inanamamıştım eski dizisinde görünce. son aylarda yüzlerce dudak estetiği fotoğrafı araştırınca, artık müdahaleleri anlayabiliyorum. bunun için birkaç doktora da gittim, foto gösterdiler, anlattılar ama içime sinmedi, rezil olmakta var yapıp. ben istanbulda değilim, bu işin en iyileri orda, onu anladım. gelip yapacağım ama nereye gideyim bilemedim. nevbahar hanımın dudaklarının doğallığında estetik nasıl oluyor. yani bu kalıcı birşey midir, adı nedir, istanbulda nereye gideyim sizce bir fikriniz var mı. ben istanbulu çünkü hiç bilmem. teşekkürler okuduğunuz için. deniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi nevbahar koç görmedim ama ahu tuğbay'ı ben kuaförde çok defa gördüm onun da öyle. müdahale olduğu belli ama gözü tırmalamıyor. nereye yapıyorlar bilmiyorum ama en iyisi kesinlikle. doğal duruyor, yakışıyor. zaten alımlı, hoş kadınlar ikiside. N.K'nın da dudaklarda müdahale belli olsa da doğal duruyor. ama en iyisi bile belli olur yani. mesela biraz fazla şiş, dudağın doğal yarık çizgileri yok Nevbhar hanmda da.. hemen buradan anlaşılır. "dudağın dikey yarık çizgileri olmalı" demişti bana çok meşhur bir doktor. bende hemen oradan anlarım. N.k da da. ahu hanım da ve blogdaki bazı diğer hanımlarda müdahale Pelin hanımın kaliteli fotoğraflarıyla daha da belli oluyor artık :) ama eskisi gibi saçmalamıyor kadınlar. doğalı abartmıyor. hepsine yakıştırıyorum. yaşı çok ileri olanlar hariç. ben de bu konuda isim buraya yazmak doğru olmaz ama Nişantaşı ve Etiler ve Bağdat Caddesindeki klinikleri araştırın derim. İnternette hepsinin adresi rahat bulunuyor, forumlarda da var. en iyi klinikler bu bölgelerde hep. dermamedi bende beğenirim. yazan arkadaş doğru yazmış.

      Sil
    2. bu konuda benim tavsiyem dr.ayşegül saltat 'dır. levent 'te yeri ve müthiş işler çıkarıyor. kendimden biliyorum gayet memnunum tavsiye ederim.

      Sil
    3. yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. hepsine bakacağım.

      Sil
    4. Bir de ben tavsiyede bulunayım ablamın gittiği ve çok çok memnun kaldığı 2 yer var.
      Nişantaşında Erlamer (erlamer.com internet sayfası) Dr.Erçin Özüntürk ve Cadde'de ESTANBUL Güzellik merkezi Osman Şenel.

      Sil
    5. yalnız merak edip ahu tuğbaya googleden baktım da kim olduğunu hatırlamak için, oynadığı türk filmlerini gördüm ki biri gülşen bubikoğluyla, o filmi izlemiştim hatırladım oyuncuları falan. diğer başrol oyuncusunun ahu tuğbay olduğunu 40 yıl düşünsem bulamazdım yaa :) o ip gibi incecik dudaklar şimdi zenci dudağı gibi olmuş :)) elmacık kemikleri de. bu estetik hakkaten acayip bişey ya. teyze yeğen doktorlarının adını hayrına verseler :)

      Sil
  4. Dermamed Macka Filiz Hn cok iyidir ona guvenerek yaptirabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Bir sure once sari-kizil renge boyali saclarimi kumral dogal rengine dondurmek icin unlu bir kuafore gittim. Ustte yer Alan hanimlarini cogu oranin mudavimi, Chanel ve Hermes ler havada ucuyor! Sacim Mukemmel oldu ve bayagi gozlem yaptim, hepsi hemen hemen her gun geliyor ve cok ugrastiran sac renkleri ve modelleri var, yukaridaki gibi olmak full time is gibi, dogala dondugume mutluyum. Sonradan baska bir davet olsa bile Tohum gibi bir vakfin kermesine o kadar agir kiyafetlerle gelinmesini gorgusuzce buluyorum. Acikcasi bir Iki kisi haric cogu asiriya kacmis ve rukus, cogu kendisini degil baskalarini memnun etmek icin ugrasiyor. Tansa Mermerci, Eda Erkin ve Reyhan Demiroren gayet dozunda ve kermese uygun...

    YanıtlaSil
  6. Benim bu postta "EN"im: Reyhan Çiftçi'dir. Bayıldım, bayıldım, çok havalı.

    Arzu Sabancı yine müthiş. Acaba bordo çizme yerine krem rengi bir bootie giyseydi acaba nasıl olurdu? Çizmelerle sanki olmamış gibi geldi gözüme ama yine de çok başarılı, çok şık.

    Aylin T.nun ceketine, eteğine kendisine bayıldım.

    Ronit Gülcan'ın kıyafetini çok sevdim ve kendisine çok yakışmış.

    Ayşegül Toplusoy'u ben her daim çok zarif buluyorum, kendisini seviyorum. Burada da çok beğendim.

    Ben bu kez üzgünüm ama Begüm Şen'i pek beğenmedim. Yani elbisesini beğenmedim, ona yakışmamış. Belki de üzerindeki pançodan dolayı öyle göründü, elbise tam kendini gösteremedi bilemiyorum. Ve saç rengi konusunda kesinlikle sana katılıyorum Pelin. Çok kıvamında bir renk. Ne daha fazla koyuya boyasın ne de daha açık sarı yapmasın.

    Ben Beyza Aslan'ı beğenmedim. Olmamış. Bana göre bu tarz bol veya oversize görünen kıyafetleri en iyi taşıyan tek isim var: EZGİ KIRAMER.

    Alkoçlar kızlarından benim de favorim her zaman abla Neslişah olmuştur. Kıyafetini çok yakıştırdım.

    Teşekkür ederiz Pelincim, yine uğraşmışsın, eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. reyhan çiftçi süper süper çok yakışmış harika görünüyor !!
      begüm şen 'in şimdi yeni görsellerine bakıyorum pelerini olmadan tek başına elbiseyle daha iyi görünüyor. ama evet çok daha iyi kombinlerini gördüğümüz için artık şımarıkça çemkirmeye başladık :) her an süper olacaksın her an beğenileceksin kolay iş değil hani bu konuda hepsini taktir ediyorum.

      Sil
  7. Hello hello ben geldim tasinma arifesindeyim ama halloldu gibi;)) ben bu etkinlige spor ve rahat gelenleri cok hos ve cool buldum; aslisah alkoclar, tansa mermerci, melisa kanatli, , pinar sabanci ( kiyafet kombinasyonu guzel diil ama spor olmasi hosuma gitti )ve tuana savgi cok hosuma gitti , melisa s. Nin loaferlarina bayildimm :) kalpciklerimi gonderiyorum!!
    Yalniz beyza aslanin goruntusu beni biraz rahatsiz etti i kiayafetin bedini normal olculerde buyuk ihtimal ama ben bu kadar zayif olmayi anlayamayanlatdanim maalesef saglikliz gozukuyor;(,
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kolay gelsin handecim bilirim o taşınma işlerini insanı hayattan bezdirir :)

      Sil
    2. hande hanıma katılıyorum, herkes birşekilde iyi ama beyza hanım sağlıksız, hatta teninin rengi böbrek hastaları gibi görünüyor. Dediğiniz gibi belki saçlarını koyulaştırsa rengi yerine gelir gibi ..

      Sil
  8. Aylin Tahincioğlu çok şık ama Arzu Sabancıdan sonra talihsiz bir seçim. Arzu Sabancı mükemmeldi. Ondaki hava yok mesela. Bir de hiç kermese gelmelik olmamış sanki. Bence kimse bir daha Tom Ford kemeri kullanmamalı cemiyetten. Ama Arzu Sabancı farklı bir etkinlikte giyseymiş daha havasını korumuş olurdu da neyse :)
    Arzu Sabancı'nın sadece takılarından hoşlanmadım ben. Onun dışında bu sezon Burgundy'ler Bordeaux'lar hit, yaşıyana da yakışmış. Daha ne olsun :)
    Begüm Şen'e bayıldım. Giuseppe Zanotti'ler harika yakışmış bu kombinine.
    Gülşah Alkoçların ayağındaki Alexander McQueen'lerin bu modelini de bir türlü sevemedim gitti.... Neslişah Alkoçlar çok hoş.
    Beyza Aslan konusnda noktasına kadar katılıyorum.
    Reyhan Çiftçi gerçekten çok dinamik, harika olmuş!
    Siren Ertan Çarmıklı zorlamadan harika! Çok doğal duruyor :) Sadece Constance'ının boyu kısa kalmış sanki?

    YanıtlaSil
  9. Aylin Tahincioğlu'nun takmış olduğu kolye bana çok saçma ve çook gereksiz geldi.başka kimsenin gözüne takılmadı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim takıldı canım o kemerle çok fazla olmuş haklısın :)

      Sil
  10. arzu sabancının ceketine bayıldım markasını öğrenebilirmiyim ..birde lara turkerin yeleginin ikisine de sahib olmak isterim cok hoşlar .ama burada en sık ve sadelerim ronit gülcan ve siren ertan ..siren ertanın özelikle cizmeleri cok güzelll..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kürk yeleği pinko marka ama geçen sezonun :)

      Sil
  11. Eda erkin ve reyhan Demirören'i unutmuşum:)
    Hande t.

    YanıtlaSil
  12. Bence en iyileri orta gore uygun giyinenler Tansa Eksioglu, alkoc kardesler, digerleri gereksiz overdressed! Hele Beyza Aslan kiyafeti sanki pijama gibi durmus uzerinde, dudaklarindada fazla sislik var, kesinlikle olmamis. Bahar Ser bana gore isterse 1000 tane hermes ye sahip olsun, olmadimi olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de ! ne olursa olsun böyle bir kermese herkes spor doğal bir şekilde katılmalıydı.

      Sil
  13. Pelinciğim, bu postu yazdığın sırada tam Beyza Aslan'a sıra gelmişken, sanırım içine Polyanna kaçmış.
    Şimdiye kadar gördüğüm en sakil kıyafetiyle, nasıl beğediğini inan anlamadım. Yerleri süpüren paçalar, bakımsız bir yüz ve saçlar.. vs...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama yok demişim işte bol durmuş paçalar süpürmüş diye. ama genel olarak baktığımda sevdim olay budur. valla artık yazarken sizden korkar oldum hehehe :) ama haklısın bu aralar bir sevgi böcüğü olduğumu kabul ediyorum :) birgün birine patlayacam dur bakalım kime denk gelecek :)

      Sil
  14. Siren Ertan'ın kıyafetindeki renk uyumuna hayran kaldım, mükemmel! Arzu Sabancı'nın kombini de olağanüstü güzel. Burgundy renkler, kürk yelek, çizmeler bana biraz, geçen yıl Elle MacPherson'un Amerika'da bir televizyon çekiminde giydiği kıyafeti hatırlattı. Elle Macpherson'unki daha casual, Arzu Sabancı'nınki daha şık...
    http://kurksever.blogspot.com/2012/03/elle-macpherson-sl-sl.html

    YanıtlaSil
  15. Eklemeyi unutmuşum, Arzu Sabancı'nın yeleği, Elle Macpherson'unki gibi rakun kürkünden. Kürk "feathered" tekniğiyle ince şeritler halinde kesilmiş, aralarına ince süet veya deri parçaler konmuş. Bu şekilde, yekpare kürke göre daha dolgun ve kabarık bir görüntü ortaya çıkıyor. Tabii doğal rakun rengi değil, boyanmış, ama boyansa bile uzun muhafız tüyleri kendi özgün renklerini muhafaza etmişler...

    YanıtlaSil
  16. Beyza Aslan konusunda aynı Fikirdeyim normal pantolan duruşlarında bile neler deniyor bu kadar kotu gözüken hiç olmamıştı paçalar felaket paçalara gelene kadar üst tarafa neler olmus oyle. Kesinlikle arkadasa katiliyorum.
    Ece

    YanıtlaSil
  17. Fotolara ilk bakışta ilgimi çeken Siren Ertan'ın bu aralar herkesde gördüğümüz siyah kombinlerin aksine uyumlu renklerdeki kombini ve ondan sonra da Reyhan Çiftçi'ye bayıldım spor ve sadelik bir arada çok çok hoş. Ronit Gülcan'ın karışık olmasına rağmen başarılı kombini ve Arzu Sabancı'nın ince zevkini ortaya koyan kıyafeti oldu.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  18. Aylin hanm elbisesi çok bilindik oldugu için ben pek beyenmedim____arzu sabancı yine her zamanki güzel klas ve şık içim açılıyor arzu hnm böyle şık görünce___Beğüm şen lütfen daha şık ol____Alkoçlar zaten ailece hoş ve asil insanlar anneanneden kaynaklanan bir durum olsa gerek aslışah tam yaşınan uygun harika gülşahın da çok beyendim elbise şal çizme konbinini çok hoş gözüküyor______beyza aslanın o surat ne makyaj yapmamışmı anlamadım suratı ne kötü gözüküyor konbin güzelde o paçaların uzunmu uzun olması çok kötü________Lara türkerde çok zarif gözüküyor bu aralar böyle kürklu konbin olaylarını pek bir yenenir oldum geçen postunda yasemin özilhan'da çok yakıştıgını belirtmiştim_______Tansa eksioğlu herzamanki gibi hoş ve dingin konbin modunda________Ama asıl bayım bayım bayıldıklarımmmmm Reyhan çifçi-baharşer-ronit gülcan ve tabiki siren ertannn_________

    YanıtlaSil
  19. Arzu Sabancı diyorum ve susuyorum.
    Bu kadına bir gün çok kötü nazarım degcek ondan korkuyorum :( bu kadar guzel olmak zorunda mı :)

    Merve

    YanıtlaSil
  20. Tugce senin begenmemene uzuldum,aslinda pacalarim yere degmiyordu eve temiz bile dondum :) ama resimde kotu cikmis haklisin.Pelin hnm yinede sizede diger herkezede tesekkurler,sevgiler!
    Beyza A

    YanıtlaSil
  21. Nazik ve ilgili yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  22. kermeste yelda demirören nin paltosnun markası nedir acaba? http://www.htkulup.com/multimedia/galeri/421307/54

    YanıtlaSil
  23. Arzu sabanci harika ! Reyhan.ciftcinin botlarini.net-a-porter da gordugumde bitmistim olmustum yakismis da umarim sezon gecmeden ben de alabilirim .s

    YanıtlaSil
  24. Merhaba! Sanırım Leyla Alaton yakınlarda Japonyaya gitmiş çünkü kolundaki çanta Bao Bao İssey Miyake ve Japonya bu yaz bu çantayla yıkılıyordu! İnanılmaz modaydı resmen olay olmuştu...Plastik gibi bir maddeden yapılmasına rağmen çok enteresan bir tasarımı var, sanırım ödül de almıştı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bilgi için :) çok hoşuma gitti benim de. bir bakınayım neyin nesiymiş. tekrr teşekkürler :)

      Sil
  25. merhaba :) reyhan ciftci ve lara turker in kurk yelek markalarini ogrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba mehtap ne yazık ki bilgim yok olursa yine buraya yazarım

      Sil
  26. hiç kimse şık değil

    YanıtlaSil
  27. Beyza Arslan keşke makyaj yapsaymış:(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.