2013 İlkbahar Yaz Sezonu Ayakkabı Dosyası - I

Bu aralar o kadar yoğunum ki sevgili dostlarım kısacık bir vakit bile bulup sizler için post hazırlayamadım. Sakın ihmal ettiğimi sanmayın her zaman her şekilde bu platformda birlikte olmaya devam edeceğiz. 

Şubat ayına güzel bir post ile başlayalım istedim. Yani canavar gibi yeni sezon papişleri ile :) Kendi zevkime göre görür görmez düşünmeden alacağım kendimi hemen kasanın önünde bulacağım dolayısıyla iflas etmeme sebep olacak modellerin hepsini bir araya topladım :)



İlkbahar-Yaz sezonunda en fazla ön plana çıkan isim Giuseppe Zanotti. Altın renkli metaller ile buluşturduğu tüm modelleri en fazla 3 saat giymelik ama hepsi biribirinden kadınsı ve über seksi. Yani acısız şıklık olmaz diyenlerdenseniz Giuseppe Zanotti 'nin yeni koleksiyonun tümü bakmalık değil almalık.

  


Casadei 'nin metal topuklarını seviyorsanız yeni renk skalasını da seveceğinizden eminim. 






Tom Ford her sezon 2-3 model çıkarır ama öyle modeller çıkarır ki 20 parçalık koleksiyona bedeldir. 



Aslında dolgu topuk fazla sevmem ama Belstaff 'ın modellerinin hepsine ayrı ayrı ayılıp bayıldım. Hem renk hem form olarak birbirinden klas modeller tasarlanmış.



Christian Louboutin klasik Pigalle modelini bu sefer fırça darbeleriyle süslemiş ve ortaya çok hoş bir renk uyumu çıkmış. 



Boynuz kulağı geçecek misali Gianvito Rossi en az babası Sergio Rossi kadar başarılı diyebilirim. Özellikle altın renkli dolgu topuk modeli çok hoş. 



Baba Sergio Rossi 'nin farklı desen ve renkleri birleştirmesini çok sevdim.



Roger Vivier 'nin pudra renkli bu platformlu modeli yaz aylarında giyeceğiniz her elbiseye uyabilecek güzellikte.




Narciso Rodriguez 'in keskin hatlı bu modeli çok klas. 


Preen 'in bu modeli palazzo model pantolonlarla çok şık duracaktır. 


Chloé 'nin ahşap kaba topuklarla gümüş rengi birlikteliği ince bantlarla birleşince zarif görünmeyi başarmış. Aynı şekilde babet modelleri de çok hoş. 


Diego Dolcini 'nin kadife ve deriyi  farklı yeşil tonlarıyla birleştirmesi çok hoş ve seksi görünüyor. 


Elie Tahari 'nin bu modeli şık ve zarif olması bir yana destekli tabanıyla da kullanması son derece rahat.


Jimmy Choo 'dan yaz için 3 farklı model. İlki tam bir süslü kokona :) Ama beyaz ve derin yırtmaçlı maksi bir elbiseyle giyerseniz her adım attığınızda tüm dikkatleri üzerinize çekeceğinize eminim :) İkincisi ise adeta mutfak aletlerimizden rendeyi anımsatıyor. Ama kalem etekler altına mucizeler yaratabilecek güçte. Sonuncusu ise tümü minik zımba ve fiyonklu zamansız diye tabir edebileceğim bir model. 



Bir diğer zamansız diyebileceğim ise Aquazzura 'nın krem renkli bu gördüğünüz modeli. Her tarzla rahatlıkla kullanılabilmesi açısından tam yatırımlık bir seçim.


Dior topuğu içe bükülü klasik modeline kalın metal bant ekleyerek ortaya farklı ve çok hoş bir model çıkartmış.


Charlotte Olympia 'nın bu yumuşak tonlara sahip modeli çok zarif.



Sandallarda ise tek favori modelim var o da gördüğünüz bu şahane Alaia !


Eveeet benim yaz sezonu ayakkabı dolabım bunlardan oluşuyor :) Ayakkabısına göre giyinen kadınlardan olduğum için geriye sadece bunları en güzel şekilde nasıl giyebileceğim sorunu kalıyor :) 

Yorumlar

  1. hepsi çok güzel iflas ettirirler adamı hakikaten ama tom fordlara bayıldım çok değişik olmuş bence.. marjinal ama güzel..

    YanıtlaSil
  2. belstaff hardal renk favorim :)

    YanıtlaSil
  3. canım güzel yourmun için teşekkür ederim.otelde kalmadık 3 arkadaş ev tuttuk .bir arkaşamz bizden önce gitti ve çk kaldı diye öle bşy yaptık=)
    tarihi Paris evi yani=)
    bu arada bu ayakkabılara bittim yaww=)
    öperizz bebişimle senii

    YanıtlaSil
  4. öncelikle pelinim sen bizi unuttun bu dergi yüzünden kaç gün ara verdin vallahi özlettin kendini ve postlarını_____ayakkabılara gelince bayıldımmm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.