BAFTA ve GRAMMY Şıklarım..

Dün gece 2 önemli tören vardı. Biri BAFTA diğeri ise Grammy Ödülleri. Her iki kırmızı halıda da şıklarım gayet net. Bazen acaba mı dediğim kıyafetler çok olurdu ve arada kalırdım ama bu sefer hiç zorlanmadım. 









Mesela Grammy kırmızı halının tartışmasız galibi Rihanna idi. Jennifer Lopez 'in artık insanı bayacak hale getiren bacak resitali ve suratını yuvarlak gösteren fındık topuzu, Taylor Swift 'in gözlerini kapatan uzun kahkülleri, Adele 'in abajur misali Valentino elbisesi, Beyoncé 'nin kokteyle gelmişçesine enerjisi düşük kıyafetiyle Riricik kırmızı halıda kırmızı Azzedine Alaia elbisesiyle ışıl ışıl parlıyordu. 

Ten rengiyle elbisenin renk uyumu şairane güzellikte. Buna uygun kusursuz makyajı ve dalgalı saçlarıyla adeta rüya gibi bir görüntü var karşımda. Hiç kuşkusuz Rihanna 'nın 2013 senesinde en favori şıklığı bu olacaktır. Grammy 'den ziyade Oscar 'a yakışır bir görüntü. 


Gece boyunca havasını bozan şey ise ağzını burnunu dağıtan sevgilisinin yanında pişkin pişkin gülümseyip güvercin misali verdiği görüntüydü. Bir ara gerçekten midem bulandı !





Bafta ödüllerinde ise en beğendiğim 3 isim Jessica Chastain, Anne Hathaway ve Sarah Jessica Parker oldu. Jessica Chastain zamanla kızıl saçlarının avantajını doğru şekilde kullanmayı öğrendi. Roland Mouret elbisesiyle nefis görünüyor. Saç modeli ve nefis makyajıyla gözalıcı bir şıklık içinde. Tabi buna saatlerce prova edilen doğal duruş ve giydiğini doğru vücut diliyle taşıyabilme derslerini de katarsak Jessica kesinlikle işin özünü kapmış diyebiliriz. 







Anne Hathaway 'e pixie model saçlar çok yakıştı. Les Miserables filmi sayesinde verdiği kilolarıyla güzel sıfatının yanına bir de zarif 'i katmış oldu. Burberry marka gövdesi metal zımbalı maksi elbiseyle harika görünüyor. Bileziklerin formunu elbisenin havasıyla hiç uyuşturamadım ama olsun fazla rahatsız etmedi. Les Miserables Victor Hugo afişli kutu çantası yerinde bir seçim olmuş. Markasına henüz kimse birşey dememiş ama fiyonk klipsinden Anya Hindmark olduğu ortada. Kısaca Anne Hathaway baştan aşağı hem minimal bir sadeliği yakalamış hem de aynı oranda klas görünmeyi başarmış. 








Sarah Jessica Parker 'ın Elie Saab tulumuna bayıldım. Bazılarınıza böyle bir organizasyon için hafif bir seçim gelebilir ama işin sırrı giyenin taşımasında. Ki bu konuda Sarah Jessica Parker sayılı ustalardan. Yüksek yakalı olmasına rağmen mücevher seçimleri çok yakışmış ve hepsi birbirinden güzel. Bu sene sıkça göreceğimiz yırtmaçlı paçaları bir moda öncüsü olarak SJP sayesinde kırmızı halıda görmek beni hiç şaşırtmadı. Not alın ; yırtmaçlı paça ve özellikle sivri burun stiletto birlikteliği bu sene ortalığı kasıp kavuracak. 


Yorumlar

  1. Rihanna harika ama sanki o saclarla yillar oncesine donmus gibi, daha cool bir sac modeli secebilirdi. Yuzuklerine bayildim. Ayni sekilde Sarah Jessica Parker'in da aksesuar secimleri sahane olmus.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Rihanna gerçekten 10 numara. Jennifer Lopez o kısa ve kalın bacaklarının nesine güvenip de bacak dekoltesi verdi anlamış değilim. Adele'in Valentino'su desen korkunç ötesi :/ Natasha Bedingfield, Nicole Kidman ve Beyoncé'yi beğendim en çok. (Rihanna'dan sonra)

    YanıtlaSil
  3. rihannanın elbısesı sahane evet ama goguslerının bukadar bellı olması bırtek banamı ıtıcı geldı? ayrıca o tonun daha koyusu bence onun tenıne daha gıderdı

    YanıtlaSil
  4. Rihanna kesinlikle kusursuz ama Bratz saçlarını çok uzun buldum.
    Onun dışında SJP mükemmel. Bu yaşta bu fizik diyeceğim ama genetik işte. Yırtmaçlı paça ile sivri burun stiletto şimdilik apaçi gibi görünse de dediğin gibi 2013 böyle geçecek sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Yorumlar ve fotoğraflar şahane! S.J.Parker'ın Fred Leighton vintage mücevherleri kıyafetiyle çok uyumlu ama ellerine biraz daha özen göstermeliydi...

    YanıtlaSil
  6. Rihannanin kıyafetine, kıyafetin duruşuna ve o muhteşem gülümsemesine hayran kaldım fakat omsac modeli hiç onun tarzıyla ortusmeyen ve muhteşem yüzünü geri plana atan bir model olmus sevgili rihanna sacını begenmedimm modelini değiştir lütfen:)))
    Anna hatway in bu yeni sacı verdigi kilolarla beraber müthiş oturdu yüzüne cok cok beğendim:) justin bieber model sac bir kadına bu kadar mı yakışır:)))
    Saran jessicanin tulumun ust kısmını cok begendiysemde asıl beğendim tek şey kullandığı mücevherler oldu ve tulumunun paça boyu ya da paçasının sımsıkı satarak aşağıya inmesi gözüme fena takıldı ve hiç hoşuma gitmedi, bu kiyafeticin degil ama genelde yasına göre cok genc secimler yapmasını ben görüntüsüyle ortusturemiyorum ve sevmiyorum sorryy:))
    Hande t.

    YanıtlaSil
  7. Rhianna'nin bob marley tribute kismindaki giysisi, durusu, havasi inanilmazdi. Chris Brown'a geri donmesi cok aci ama ask yaramis

    YanıtlaSil
  8. SJP amele gibi olmus tulumla bence, elleri de cok kotu. kucucuk tirnakli insanlar koyu renk oje surmemeli. hic begenmedim.

    YanıtlaSil
  9. Rihanna! İşte budur! BA-YIL-DIM! Custom made Azzedine Alaia elbisesi baştan kazanan; işlemesiz, teatral havadan uzak zarif bir parça. Ama asıl önemlisi; o rengin Rihanna'ya mükemmel yakışmış olması, kusursuz bir fitting, güzel bir makyaj ve saçla birlikte şık bir kombin ki hepsinin alası işte karşımızda! Kesinlikle hiç bir fazlalılığı olmayan rafine bir kombin. Sadece mükemmel güzellikte Neil Lane mücevherler, ve görünmeyen Blahnikler (Haliyle). Kombinden tam puanı aldı. Saçları klasik. Bu elbiseye harika gidecek uzun dalgalı bir modelde. Makyaj sade ve sofistike. Elbisenin rengini kırmızı ruju ile destekleyip kalanı nude devam ederek en doğru, şık hamleleri yapmış. Tek sorunum o takma tırnaklar. Kıpkırmızı ve ucuz. Onun yerine sade ve neutral renklerde bir manikürün şahsen daha güzel olabileceği görüşündeyim. Elbisenin bel ve büst bölgeleri tam birer fitting harikaları. Rihanna'nın üstünde elbise canlanmış, dillenmiş. Sırtındaki üçgensel kesim ve dekolte ile seksi ama aynı zamanda zarif durmayı başarabilmiş. Göğüslerin transparanlığnın üstesinden riri çok, çok iyi gelmiş. Dress Code'u provoke ederken kendine ve vücuduna duyduğu güven ve saygıyı da gösteren bir duruş. Ki Rihanna'dan hiç beklemediğim bir mesaj. Ki yüzünü gözünü dağıtan sevgilisine muhtaç, sanki bir hayvancasına onun koynuna giren bir kadından bahsediyoruz. Müzik dünyasında ne kadar güçlü olsa bile hayatında, dişiliğinde ve bireyliğinde aynı duruşu gösteremeyen bir kişilik. Zayıf hatta ezik.
    Kırmızının, kırmızı halıdan daha çok yakıştığı şıklığı ile bile bunu değiştiremez.

    Jessica Chastain son zamanların en şıklarından. Roland Mouret elbise ile de pek bir iddia beslemeden, en şıklar zirvesine çıkabilecek zarifliğe sahip. Elbise üstünde mum. Makyajı, saçı her şeyi dört dörtlük!

    Anne Hathaway tatlılığın ve zerafetin uç noktasında. Zaten her zaman sempatikti benim için. Ama eğer bu işe pixie hair-cut'ı ve Audrey Hepburn sofistikesi, şıklığı, zerafeti hatta zayıflığı eklerse onu sevmememi imkansız hale getirmeyi başarır. Ki başardı galiba. Bu sefer son birkaç seçiminden daha az feminen bir parça ile. Ama zerafetinden hiç bir şey kaybetmemiş. Burberry elbisesi ile törene bir gönderme yapmış. Ama asıl clutch'ı mükemmeli aşmış bir gönderme! Mart'a kadar nasıl sabrediceğimi bilemiyorum... Bileziğini ben de uyumsuz bulsam da kötü görünmüyor.
    -Ablacım ilk iki cümleni okuduğum zaman ortak bir beğeni duygusunu paylaştığımızı sandım, NYFW'den de favorilerimiz aynı olunca :)

    Sarah Jessica Parker Elie Saab'ının içinde çok tatlı! Üstüne öyle yakışmış ki! Üstelik mücevher seçimleri dahice! Paçaları ve bu sezonun uzun burunlu stilettoları da ilk taşıyan şimdiden tacı aldı mı acaba dedirtti bana. Şahsen ben de biraz hafif kaçtığını düşünüyorum. Yadırgadım mı? Hayır. Elbise yerine tulum giymek çok daha cesur bir tercih ve bu sezon kesinlikle casual belirtisi değil. Ama SJP olunca belki daha bir şeyler bekliyorum. Ama şıklık konusunda 10/10!

    YanıtlaSil
  10. SJP'nin ayakkabıları Jean-Michel Cazabat marka

    YanıtlaSil
  11. Rihanna gercekten muhtesem gozukuyor. Ama alni biraz fazla acik geldi, azicik kahkul yakismaz miydi? Bir de Chris Brown'u cok itici buluyorum ve ozellikle de o resimde maymuna benziyor! Bu kizin bu adama donmesini aklim almiyor!
    Anne Hathaway de muhtesemdi. SJP ise iddiali ama elbise daha cok yakisiyor ona sanki.

    YanıtlaSil
  12. Oha Sarah Jessica Parker kırış kırıştı gençleşmiş mi dolgu mu yaptırmış foto hilesi mi anlamadım. ilk kez bu kadar güzel gördüm. Normalde pek beğenmem yüzünü ama vücut müthiş.

    Anne Hathaway'e o kocaman dudaklarına sürdüğü cart kırmızı rujundan ötürü bir antipatim var ama bu saç modeliyle (ki benim saç modelim olur!!!) gençleşmiş, beğendim :P

    Rihanna'nın da şarkılarını ve giyimine katlanamıyorum (bu resimde mükemmel görünüyor) ama Allah için o ne güzel yüzdür, Yaradan mucizesi.

    YanıtlaSil
  13. Anne Hathaway her şeyi ile çok tatlı. Ben daha renkli kıyafetlerle çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Sarah jessica Parkerda cami de yıkılmış, mihrap da. Saçlarının arkadan görünüşü tüyler ürpertici. Rihanna'nın ise iki omuzundan kanat çıktığını falan görürsem anca o zaman beğenirim.

    YanıtlaSil
  14. dip boyası yaptırmamak doğal olmak adına moda mı acaba?sjp'ın da rihanna'nın da dibi gelmiş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.