Nil Karaibrahimgil 'li ve Buse Terim 'li BURBERRY PRORSUM Defilesi..

Son 2-3 senedir Londra Moda Haftası çerçevesinde gerçekleşen Burberry Prorsum defilesi benim açımdan yine bol malzemeye sahip. Burberry Türkiye 'nin Ebru Şallı ve Burcu Esmersoy 'dan sonra bu sene Türk ünlüsü olarak seçtikleri isim Nil Karaibrahimgil. İlk anda hiç aklıma gelmeyecek ama düşününce neden olmasın gayet hoş bir seçim diyebileceğim bir isim.







Kıyafeti acaba nasıl olacak diye merak ederken aklımda zaten klasik bir Burberry Prorsum kadını görünütüsü yoktu. Nil 'in mutlaka kendi tarzını konuşturacağından emindim. Sevelim sevmeyelim Nil memleket sınırları içinde gerçek anlamda stili olan yegane isimlerden. 

Ne zaman ilk resim twitter a düştü hah tam onluk renkli metalik bir seçim yapılmış dedim. Dedim demesine ama boydan resimleri hele hele fotoğraf ajanslarının profesyonel resimlerini görünce heyecanım sevincim balon gibi sönüverdi. Ne demek istediğimi koyduğum resimlerden rahatlıkla görebilirsiniz. 

Öncelikle belirtmem gerekir ki metalik trençkotun iddialı renkleri Nil 'e çok yakışmış. Bunda sorun yok. Trençkot kendi başına nefis bir parça. Lakin bu güzeller güzeli parçanın ne boyu ne de kesimi Nil Karaibrahimgil 'e hiçmi hiç uygun değil. Bu tarz kalın kumaş ve bu uzunlukta bir trençkot ciddi ciddi uzun bir boy ister. Bir 10 santimlik kısalık bile Nil 'in tüm havasını değiştirebilirdi. Kızcağız olmamasına rağmen etli butlu görünmüş. Hadi bunda hata yapıldı peki o ayakkabı modeline ne denir ?! İşte bu çok büyük bir hata. Ayakkabının modeli önden bakınca anneanne modeli arkadan bakınca bildiğiniz tuğla görüntüsünde. Üstelik 2 metalik bir arada olunca olmuş sana alasından bir curcuna. Şayet trençkotun boyu dizüstü olsaydı 2 metalik bir arada şahane olabilirdi. Neden mi çünkü elimizde güzel bir örnek varda ondan.

Alın işte karşınızda Blonde Salad yani Chiara Ferragni. Dizüstü metalik bir Burberry Prorsum trençkot ve ayağında Nil 'in ayakkabısı. Gözü tırmalayan birşey var mı ? Hayır, aksine insanın nefissss diye naralar atası geliyor. 



Yine Chiara ve Nil 'in üstündeki aynı trençkot. Ama trençin boyuna dikkat edin.. 




Ya da Begüm Şen. Çok uzun boylu olmasına rağmen dizüstü bir seçim yaparak bot bile giyebilmiş ve sırıtmamış. Bu örneklerden sonra 1.55 boyunda Nil Karaibrahimgil 'e bu boy trençkotu seçenlere selamlarımı gönderiyorum. Moda biraz da matematik işidir ve her parça her bedene göre değildir. 


Geliyorum saç ve aksesuara. Instagram 'da tüylü tokası beğenilmedi ama ben kendisine çok yakıştırdım. Resmin altına da not düşmüştüm ; Birtek ona yakışır sakın evde denemeyin diye :) Gerçekten de bu tarz bir uçluk kılçıklık birtek Nil 'e yakışırdı ve bu tavrından taviz vermemesi çok hoşuma gitti. Yüzü zaten çok güzel. Gülümsemesi ise en güzeli. 

Uzun lafın kısası Nil Karaibrahimgil bir Burberry Prorsum kadını olarak sınıfta kalmıştır. 




Ve sırada çok sevdiğim Buse Terim var :) Bakmayın twitter da atışır matışırız ama bazı insanlarda böyle anlaşır işte. Medeniyet çerçevesinde o bana laf ben ona laf atarak güzel güzel geçiniyoruz :) 

Buse Terim nasıl olduysa Türkiye 'nin en başarılı(!) ve en ünlü blogger kimliğini bir yana bırakarak low profile bir görüntü vermiş. Sadece defile mekanında Burberry Türkiye 'ye bir de Vogue 'un Bugün Ne Giydim? 'ine görüntü vermiş. Ünlüler bölümünden geçmediği için de profesyonel kameramanların çektiği görüntüler yok. 

Siyah sade straples bir elbise üstüne saten kumaştan mor mini bir Burberry Prorsum pelerin giymiş. Genel anlamda beğendim. Baseni fazla olmasına rağmen elbisenin rengi, eteğin düz kesimi ve yerinde boyuyla, ince beli ve orantılı büstüyle hoş göründüğünü söyleyebilirim. Pelerin kıyafete zarif bir dokunuş katmış ve çok yakışmış. Saçı ve makyajı da aynı oranda gayet güzel görünüyor. Klasik bir siyah Christian Louboutin ile de işi bitirmiş. Nil Karaibrahimgil modanın matematiğinden sınıfta kaldı ama Buse Terim vücut yapısına göre uygun parçaları seçerek geçer notumu almıştır. 

Ve son olarak tabiki de diğer ünlü davetlilere bakmazsak olmaz. En beğendiğim Burberry Prorsum giyen davetlilere hep birlikte bakalım.



Rosie Huntington-Whiteley kırmızı pantolon ceket takımıyla harika görünüyor. Böyle bir takım altına ince bantlı stilettolar giyildiğinde kalbimin çarpıntısı hızlanıyor. Muhteşemm !!



Olivia Palermo çok kasvetli olmuş ama her haliyle hoş ve zarif. 


Miroslava Duma da Nil gibi minyon bir kadın ama işi bilenlerden. Trençkotlarının boyu aynı olmasına rağmen Miroslava sadece omuza asıyor ve açık kullanarak tüm dikkati gömlek ile eteğe çekiyor. 


Victoria Pendleton 'ın ceketi nefis güzellikte ve sade bir kombin yaparak kullanmış.



Donna Air iddialı kumaştan elbiseyi çok yakıştırmış. Trençkotu ve Burberry Prorsum ayakkabılarıyla çok şık.


Frieda Pinto nasıl üşümedi bilemiyorum ama kombini çok şık ve yakışmış. Bu ayakkabı modeli de o kadar kötü değilmiş. Tüm olay yakıştırmasını bilmekmiş :)



Gabriella Wilde 'a bayıldım. Pelerini, jean pantolonu ve turuncu ayakkabıları hepsi bir arada şahane yakışmış.



Leigh Lezarkat metalik renkli ceketi ön plana çıkartmak için siyahlarla eşleştirmiş.



Atkuyruğu saç modelini en yakıştırdığım isim Kate Beckinsale beyazlar içinde gözalıcı görünüyor. 


Michelle Dockery klasik bir Burberry Prorsum görüntüsü içinde ve çok hoş görünüyor.



Melanie Laurent iddialı trençi güzel taşımış. 

Benden bugünlük bu kadar. Sırada Nil Karaibrahimgil ve Buse Terim 'in Burberry Prorsum kombinleri hakkında sizin fikirlerinizi öğrenmek var :)

Yorumlar

  1. Nil'e renk ve model çok yakışmış aslında tek sorun dediğin gibi boy. boyunu kısaltıp dizüstü veya hafiften mini bile yapılabilirmiş. zira önü kapalı ve elbise görüntüsü verilmiş veya ayakkabı olarak ten rengi tonlarında daha ince bantlı ve yüksek topuk seçilseymiş bacak boyu daha uzun görüneceğinden trench bu boyda da kalabilirmiş.Saç aksesuarı,makyajı herşeyi güzel. Buse hanım için bir yorum yapmak istemiyorum. sıradan olmuş pek bir özellik bulamadım üzerinde konuşacak...

    YanıtlaSil
  2. Nil kusura bakmasın ama trenckot uzerinde emanet gibi duruyor sadece boy olarak degil tip olarak da ben kendisine yakıstıramadım. Buse Terim hic kusura bakmasın davetteki diger isimlere bakınca onu da begenmedim. Rosie Huntington-Whiteley'in de ayakkabıları inanılmaz kotu duruyor . Vucuda göre giyinmekten bahsederken boyle rahatsız bir ayakkabıyı buyuk ayaklı bir bayanın tercih ettigini gorup laf soylememekte olmaz bence.
    Mira Duma en begendıgım isim oldu tartısmasız.

    YanıtlaSil
  3. Gabriella Wilde "bu kıyafetleri sokakta da nasıl taşırız"ın en güzel örneğini sunmuş bayıldım.

    YanıtlaSil
  4. Olivia Polermo kesinlikle hayal kırıklığı çok ama çok kötü seçimler... NİL hanım pek bir aykırı yada !!tuhaf!! Buse hanım'da pek bir sıradan olmuş (yan komşunun sünnet düğününe gider gibi)
    bence yukarıdaki tabloda tek mükemmellik Rosie Huntington-Whiteley olmuş her şeyiyle MUHTEŞEM..
    SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  5. Nil'in trench'iyle ilgili yoruma kesinlikle katılıyorum ama o ayakkabi Chiara'da da sevimli gelmedi bana. belki turuncu hali bi nebze ama yine de kötü.. Busenin elbisesi ve pelerini güzel ve yakışmış derdim eğer Buse'nin yaşı bundan bir +10 ya da 15 olsaydı... Genelde yaptığı seçimleri hiç yaşına göre bulmuyorum çok daha enerjik ve yaşının avantajını kullanacak kıyafetler seçebilir oysa Buse genelde 40lı yaşlarının başındaymış gibi bir görüntü çiziyor. O yüz de ne Nil'e olmuş diyebiliyorum ne de Buse'ye..

    YanıtlaSil
  6. buse terim falso, her ne kadar vucuduna uygun bir kombin tercih etse de, burberry davetlisine yakismamis, fazla basit kacmis.
    nilin trenckot ve sac aksesuarina bende bayildim! metalik topuklular gercekten olmamis ama...

    www.bayanmor.com

    YanıtlaSil
  7. Mıraslova Duma küçücük boyu ile harikalar yaratıyor.Gerçekten düşünce cok güzel...Buse için gayretli diyebilirim...Nil, yüzü çok güzel diyerek yetinmek istiyorum...

    YanıtlaSil
  8. Ben Buse hanımı beğendim.Üstündeki pelerin o güzel rengiyle sıradan kalıplı siyah bir elbiseyi nasıl değiştirmiş. Nilciğim ise bence normal zamanlarda çok daha iyi giyiniyor. Ben en çok Gabrielle'i beğendim. Ayrıca Burberry'nin Sonbahar 2013 defilesini çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Hepsi klasik parçalar ama hiç sıkıcı değiller.

    Aylin

    YanıtlaSil
  9. Nile bayıldım muhteşem :)))
    Chiarada patlıcan gibi duran trendime nasıl sana guzel geldi bİlmiyorum ama o ayakkabilar cinderalla da bile iğrenç dururdu kesin:)))
    Nilin tek kusuru o ayakkabilari giymesiydi platformlu sivri burun bir ayakkabı giymiş olsa hem boyunu uzatirdi hemde görüntüsü fevkalade olurdu :)
    Gabriella wild a asık oldum peri gibi ve ne kadar doğal:)
    Olivia Palermo tam bir kimya hocası kıvamında hayalkirikligi:(
    Bence m.duma da yasından fazlaca Olgun ve kendisine yakışmayan bir kombinasyon yapmış:((
    Hande t.

    YanıtlaSil
  10. burberry'nin o ayakkabı modeli ne ÇİRKİN aman Allahım. Bedava verseler giyinmem. ayak parmakları fışkırıyor önden, yandan başka alem. moda diye giyilir mi bu yahu :/ zaten etiketi basıp ÇUVAL satsalar millet baş tacı eder. Moda işte :))

    YanıtlaSil
  11. sayın nil adeta ; "su bazlı karbon kaplama" gibi...
    neresinden tutsan parlamakta... yalnız zifiri karanlık gece yürüyüşü için ideal kıyafet, hakkını yemeyelim...!
    diğer pek saygıdeğer buse hanım, milli moda gurumuz!
    moda dünyasına malum tırmanarak geldiği için çok görmüş geçirmiş birisidir, bundan sebep kıyafetleri kusura bakmasın yaşının üstü...
    istediğin kadar basenli,kilolu ol sevgili terim can,
    madem bu dezavantaj,o halde şirine olmayı dene,renkli giyin,farklı uçlarda kombinler yap,cıvıl cıvıl ol yaşın da müsait,
    ne o öyle; dolgunum ama olgunum, zenginim ama iyi aile kızıyım havası anlamıyorum,
    tam görücü gönderilecek hatunsun hehehehe:))))
    neyse diline ve kalemine sağlık pelin hanım..sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Buse Terim güzel bir şeçimde bulunmuş. Çok şık olmamış ama gerçekten kendisine en uygun tercihleri yapmış. Ne kadar siyah da olsa son fotoğrafta basenler yine de çok göze batıyor malesef.

    Burberry'nin bu ayakkabıları bence tamamen falso. Bırak Pinto'da enn beğenebileceğim stilde giyen Gabriella Wilde'da bile beğenmedim. Ki kendisinin looku Rosie Huntington Whiteley, Miroslava ve Olivia Palermo ile favorilerim arasında...

    YanıtlaSil
  13. Nil'in saç aksesuarına bayıldım! Ama o kıyafete gitmiş mi ondan emin değilim, tarz farkı var gibi başka bir kıyafetle müthiş dururdu. trençkot renk kumaş olarak tam Nil ama proporsiyon kısmında söediklerina tamamen katılıyorum. Buse'yi ben o kadar başarılı bulmadım, genelde de bulmuyorum zaten, elbisenin rengi boyu iyi ama bu kadar kısa boylu birinin basen ve bel arasındaki farkı bu kadar ortaya çıkaracak bir kıyafet giymesi yanlış geldi, olduğundan kilolu göstermiş. Pelerini bnce de çok cici ama saç biraz yaşlı göstermemiş mi?

    YanıtlaSil
  14. nasıl ki nil en saçma şeyleri bile giyse sakil durmuyo, yakıştırıyoruz kıza, nil'dir yapar diyoruz, buse terim için de bir ne yapsa olmuyor durumu var. kardeşim delilercesine paran var, piyasada yeteneğinin ve sınırlarının 385 katı pazarlama gücün var soyadından dolayı, çevren imkanların var, ama ne yapsa ne giyse olmuyor, taşıyamamak dediğin şey bu kızda en gerçek haliyle karşımıza çıkıyor. basenli olmak suç değil ama o basenlere giydiği daracık herve leger elbiseler, kısa boy ve balık eti vücuduna bakmadan giydiği battaniye gibi ancak ince uzun kızlara gidebilecek kalın ve dizine kadar inen şallar, kaliteli bir zevkin kanıtı olan 'uyumsuzluğun uyumu'na asla ulaşamamak hep bir renk uyumu kıyafetlerde.. mavi ayakkabıya mavi çanta vs gibi. bu kızın daha 40 değil 4 milyon fırın ekmek yemesi lazım :)

    YanıtlaSil
  15. Dünyaya bir daha kim olarak gelmek istersin deseler Rosie Huntington Whitely derim. O ne endam o ne güzellik, vay anam vayyy

    Yağmur

    YanıtlaSil
  16. Walla pelincim o ayakkabıların bence hiçbir sekilde oluru yok. O kadar çirkinler ki bakamadıM hizlica geçtim :) gabriella silde nasıl bir güzellik. Nasıl bir doğallık bebeksilik. Cok beğendim. Bideee nil'in pembe yorganından giyen diğer ablanın elinde ördeğin iPhone kılıfı var. Ona da bayıldım :)))....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O iPhone kabını Moschino'dan bulabilirsin :)

      Sil
  17. M Duma ve U Sergeenko nun Rus köylüsü saclarından ve rustik kıyafetlerinden sıkılmaya basladim, eminim baskaları da oyle düşünüyordum. Yakası iliklerime gömlek üstü dev kolye de artık biktirdi o yüzden M Duma yi beğenmedim. Nil K ile ilgili yorumumu İnstagram da yazmıştım, diz ve ayakkabi arasındaki mesafe ve boynunun kısa olması görüntüyü mahvetmis. Burberry PR ciları onu nasıl böyle ortaya salmışlar anlayamadım, Helena Bonham Carter kırmızı halıda tarzında 'Quirky' kategorisine girer ama şık olamaz. Melanie Laurent ve Michelle Dockery cok hos, Donna Air de oyle. Blonde Salad dogru olanı yapıp trenckot ve çantanın yanar doner birlikteliğini siyah bir elbise ve çoraplarla söndürüp gayet estetik olmus...Buse Terim icin ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Bir aydır Vogue ne giydim bölümünü şenlendiriyor anlamadığım bir sebeple!

    YanıtlaSil
  18. Nil'in ayakkabılarından sanırım nefret ettim :) madambfashion.blogspot.com bende bloguma beklerim

    YanıtlaSil
  19. Nil'in kafasına kus pislemiste kenarlardan akıyor sanki :S midem bulandı bakınca...

    YanıtlaSil
  20. Konu ile pek alakası yok ama bence Vogue Türkiye bugun ne gıydım kosesı yapmasın.bir ay dogru ısım varsa uc ay yok.
    Bi de Nil in oyle bir havası daha dogrusu guzellıgı var kı ,ne yapsa yakısıyor.bu ıs baska bır sey,ne kadar güzel giysiler giyersen giy taşıyamadıkdan sonra nafile bana göre.

    YanıtlaSil
  21. Boydan mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama Nil'in üzerinde trençkotun göğüs kısmı inanılmazzzz göz tırmalıyor. Böyle baya bi dizine inmiş gibi duruyor. Ayrıca ilik kapanması hiç oturmamış ve etekte de kıvrılmalar var.. Sanki Burberry değil de Sultançiftliğinde kına gecesine giden kapalı kızlarımızın üzerine giydiği polyester agırlıklı bir abiye kaban gibi görünüyor gozume.
    Tamamen yanlış bir seçim.. Ayakkabılara değinmek istemiyorum.

    YanıtlaSil
  22. allahım nile bakamıyorum dev bir şeker paketi gibi .s nilin tarzı olduğunu düşünmüyorum maalesef ha sevimlidir hoştur ona itirazım yok. elle için yapılan louis vuitton çekimleri ne güzeldi mesela. ama burda herkesin de söyledği gibi tombul ve kalın bilekli çıkmış, trençkot kısaltılmalıymış bence de ayakkabı o kadar garip bir ayakkabı ki 50 ler modası heralde bilen söylesin. nilin ''marjnalimben'' diye bağırmasını sevmiyorum, şair anane biyolog dede modacı anne ve hepimizin tanıdığı ve sevdiği şarkıcı bir babanın kızı olmak bu neticeyi vermiş sanırım.
    buse terimi sade ve şık buldum. üstünde statement piece dedikleri cinsten bir şey yok sönük kalmış haliyle. ama genel olarak kendisinin üstüne fazla gelindiğini düşünüyorum vogue bng de giydikleri basic parçalar ve kötü değiller. yaptıklarını parası veya çevresi sayesinde yapıyor olabilir ama yan gelip yatabilirdi de. bişeyler üretmeye çalışıyor ve o nedenle takdir edilmeli.

    YanıtlaSil
  23. Nil'in omuzlar kucuk, boy kisa gectim, on ucunda bir yamukluk var, defolu gibi, artik gelirken bir yere mi takildi yoksa narin kumas cekildi bilmiyorum, cok falso bir goruntu etek ucu. davetliler taksilerden inince bir ceki duzen veren ekip olmali orda.

    trenckotun kendisini yorgan yuzu gibi buldum, bel bolgesi detayi iyi ama goguslerde bu detay cok ilgi dagitici oluyor, modelini de sevmedim o yuzden.

    Gelen davetliler mi seciyor kiyafetleri, yoksa hic soz hakki yok mu? Miroslava ne guzel kendi stilinde misler gibi giyinmis, Nil'e bu ozgurlugu vermiyorlar mi? verselerdi bundan da beter cikmazdi heralde.

    YanıtlaSil
  24. Haminne Buse :)Kim inanır bu kızın daha 20'li yaşların başında olduğuna . Stil danışmanı olarak iş yapmak istiyorsa bence bu kızın kendisine acil olarak bir stil danışmanı bulup stil sahibi olması gerekiyor. Nil ise o ne giydiğini , uyumlu olup olmadığını önemsemeyen kafasına göre takılan kısacası içinden geleni yapan biri. Bu kombini yaparken eminim ki hiç düşünmemiştir. Resmini gördüğümde hiç yadırgamadım.Aksine BURBERRY'e sen de kim oluyorsun diyecek türden provokatif bir tercih. Miroslava Duma ve Nil'in tercihleri hariç diğerlerininki sıradan ve kişiliksiz seçimler.

    YanıtlaSil
  25. Leigh Lezarkat'ı tanıyamadım, bu kimdi bu kimdi diye baktım fotoğraflara ta ki altında ismini okuyana kadar, saçları koyu renkliyken kesinlikle çok daha güzeldi. Nil Karaibrahimgil'in ayakkabı tercihi daha farklı olsaymış belki trençkotun boyu kurtarırdı ama bu haliyle gerçekten ortopedik ayakkabı giyen yaşlı teyze gibi bir bacak görüntüsü olmuş. Gabriella Wilde, Miroslava Duma, Michelle Dockery sırasıyla en şık olduğunu düşündüklerim.

    YanıtlaSil
  26. Nil'in başındaki tüylü aksesuarı ben de kendisine çok yakıştırdım. Ancak trençkotu taşıyamaması konusunda seninle hemfikirim.neden o trençkotu kısaltmamışlar ki? Acaba bir kerelik giyecek sonra Burberry onu geri alacak diye mi oynama yapılmadı? Kaldı ki koskoca Burberry'nin bir trençkotun hesabını yapacağını da hiç sanmıyorum.Ayakkabıları Nil'de hiç beğenmememe rağmen Gabriel wilde'ın giydiği turuncu renge ise aşık oldum. Aynı ayakkabı ama taşıyış, eşleştirme, kombin nasıl fark ettiriyor. Bu fotoğraflarda favorim GABRIEL WILDE'dır. Sonrasında Miroslawa Duma'yı ve Kate Beckinsale'i ve son olarak Rosie Huntington'ı çok çok beğendim.

    Burberry'nin trençkotlarını da elbise gibi giymek bir süredir pek bir moda oldu. Ben herkese bunu yakıştıramıyorum.

    Buse Terim'i sen beğenmişsin ama ben beğenmedim. Çok klasik buldum. Daha farklı ve dinamik bir seçim yapabilirdi. İnce belini evet ortaya çıkarmış ama yine de bence basenleri fazlasıyla belli olmuş. Ben kim ne derse desin geçen yıl Ebru Şallı'nın giydiklerini daha çok beğenmiştim yakışmıştı Ebru'ya.

    YanıtlaSil
  27. Bence Burberry'nin bu trençkotları hiç güzel değil. Ne o öyle hepsinin göğüs kısmında sutyenimsi bir detay yapılmış. Kimine olmuş, kimine hiç olmamış. Nil'e dediğiniz gibi hiç yakıştıramadım. Geçen yıldan beri takıldılar trençkotu elbise gibi giydirmeye. Ebru Şallı'ya da giydirmişlerdi. Bari bu yıl aynı kafayla seçim yapmasalardı. Bak Ebru'ya yakışmıştı ama Nil'e olmamış. ve ayakkabılar çok kötü görünüyor. Disko topu gibi olmuş kızcağız :-) Buse Terim'i ise kusura bakmayın ama ben hiç beğenmedim. Hiç mi başka bir şey yoktu da bunu seçmişler. Vücut tipine olmuş olabilir ama gencecik 20'lerinde olan bir kızımız.Ne gerek var ki böyle kayınvalide gibi giyinmeye. İngiliz nikah törenine gidiyor gibi giyinmiş bir tüllü şapkası eksik başında. Yabancılardan en çok Miro'yu beğendim. Gabriel Wild ise ne kadar sade ve şık olmuş. Çok yakışmış pelerini.ben Melanie Laurent'ın trençkotununda üzerinde duruşunu beğenmedim. Buyrun onun da göğüs kısmı çok çirkin duruyor.Kate Beckinsale çok güzel, çok şık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AAa evet, Ebru Salli'da gordum diye kemeri almaya gitmis, ve yerine canta alip donmustum. o cok basarili bir tasiyisti, hem cok konusuldu, hem de mal sattirdi.

      Sil
  28. http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=66098&rid=2368&p=5

    Sanırım tek sorun etek boyunda .

    YanıtlaSil
  29. Ben Nil'in sadece küpesini beğendim vogue çekimlerinde de kullanmıştı,Pelincim küpenin markasını biliyormusun?

    YanıtlaSil
  30. Bence Nil cok guzel olmus, cok begendim. Donna Air'in kiyafetini begenip Nil'i begenmemek bana garip geldi:)

    YanıtlaSil
  31. Bir kaç ufak kusur dışında beğendim.Nil güzel bir elektriği var :)

    YanıtlaSil
  32. Bence Nilde Busede oldulça vasat ve vucut yapılarına oldukça yanlış seçimler Bu davetin en iyi kombini Mıraslova Duma kesinlikle ve oldukça kısa olmasına rağmen öyle iyi taşıyorki inanılmazz..................

    YanıtlaSil
  33. nil de buse de olmamis tarz sifir

    YanıtlaSil
  34. "giyimde boyun önemi" tadında bir post olmuş pelin hanım :) gerçekten, yanılıyor muyum bilmem ama olaya neresinden baksam tek beğendiğim uzun boylu hanımlar oluyor. bazı giysiler yalnızca onlar için yapılmış. kendim de ortaboygillerden olarak malesef diyorum.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  35. Nil gerçekten çok güzel bir kadın kendisine yakışabilecek binlerce kıyafet arasından bu trençkotu giydirmeleri ne büyük talihsizlik. Başındaki tüylerede bayıldım bence çok hoş görünüyor.
    Buse Terim'de en olabilece bir elbise ile katılmış tebrikler.

    Her zamanki gibi Olivia Palermo ve Miroslova Duma benim favorilerim.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  36. Selam!
    Nil in modayla bu kadar ilgili olduğunu hiç düşünmemiştim.kendi kendine takılıyor gibi gelmiştir
    bana hep.böyle bi davet almasına şaşırdım ve aynı zamnda çok yerinde buldum.ancak Nil in üzerindeki trenç in boyu ve ayakkabilarının önden görüntüsü bir araya gelince ortaya çok kötü bir görüntü çıkmış.Ama Nil i severim.beğenirim.makyajı çok başarılı.küpelerine bayıldım.
    Buse terim için konuşacak pek bişe yok.kötü görünmüyo ama woaaw da dedirtmiyo.
    benim favorim miroslava duma.her zamankinin aksine fazla uydurmuş olsada şahane görünüyo.kolaya kaçmamış, kombin yapmış.incelemeye değer bir şıklık.
    Ayakkabılar nil de hiç hoşuma gitmemesine ramen Frieda pinto ve Gabriella da çok beendim.
    Son olarak burberry prorsum da olsa trençkotların göğüs detaylarından hiç hoşlanmadım.hatta ucuz buldum.Melanie laurent in üzerindeki kırmızı da dahil olmak üzere.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.