Trençkotun Seksi Olanını Severim..

Trençkotlarda en sevdiğim kullanış içte giydiğiniz kıyafetin görülmediği dolayısıyla ortaya çıkan kadınsı ve seksapel tarzdır. Bunun için trençkot boyundan kısa bir elbise ya da etek giyilmesi, çorapsız bacaklar olması, tüm düğmelerin iliklenmesi, kemerin sıkı sıkı bağlanması ve altına da nefis formda bir ayakkabı çekilmesi farzdır :)


Bu tarzı yabancı ünlülerde çok görmüştüm ama nedense bizim ünlülerimiz pek rağbet etmez. Bu yüzden dünkü Beymen defilesinde Aslı Şen ve Burcu Esmersoy 'un trençkotlu seksi ve klas tarzlarını görünce pek bir hoşuma gitti.


Aslı Şen 'in üstünde Burberry Prorsum 'dan tümü dantel çok şık bir trençkot görüyorsunuz. Çantasını göremiyorum ama zincirlerinden rahatlıkla bir Chanel Boy olduğunu söyleyebilirim. Ten rengi stilettolar ile renk uyumunu bozmamış. Saçları açık bırakmış ve hoş bir makyaj uygulamış. 

Burcu Esmersoy 'un da üstündeki Burberry Prorsum. Ayakkabı olarak Christian Louboutin Pigalle Spike seçerek vurucu darbesini indirmiş. Saçlarını salaş topuz yaparak doğal makyajını da uyguladıktan sonra ortaya dört dörtlük klas bir seksapellik çıkarmayı başarmış. 

Şık ve gözalıcı olmak için bazen 2 parça giymek bile yetebiliyor öyle değil mi :) 

Yorumlar

  1. Ikisi de cok chic olmustu gercekten dun

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
  2. Burcu Esmersoy a bayıldımmmmmmmmmmmmmmm

    http://modavekokina.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. aslı şen'in ayakkabı detayı olayı bitirmiş :)) very nice. burcu esmersoy da açık renk ayakkabı giyseymiş keşke, ayakkablar süper ama hani böyle kesintisiz ten rengi görüntüsü güzel olurmuş. ama bu hali de çok hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Burcu Esmersoy gercekten cok hos olmus.

    YanıtlaSil
  5. aynen bayılıyorum bende ama süreli olabilecek bir durum gibi gelmiyor bana ki bizim ülkemizde dediğin gibi azdır sayısı ama vikicim kine bayıldım nasıl hoş ve seksi____burcu ermersoy süper olmuş bayılırım bu kadının böyle coll hoş hallerine aslı şen her zamanki gibi hoş ama ben trençkot pek beyenmedim dogrusu ama kendisine çok yakışmış__

    YanıtlaSil
  6. Burcu Esmersoyun yuz ifadesini cok yorgun gordum keske daha bir makyaj yapip yuzunde daha canli enerjik bir renk katsaymis bence daha iyi olurdu. Ayakkabinin kendi guzel, ama bi kiyafete yakistiramadim.

    YanıtlaSil
  7. Asli Sen'in ayaklari ayakkabiya zar zor sigmis, bir buyugunu almak bu kadar mi zor?

    YanıtlaSil
  8. Aslı Şen harika görünüyor!

    Buyrun bir tane de benden; http://goo.gl/qYE4v

    YanıtlaSil
  9. burcu esmersoy gerçekten çok güzel görünüyor

    http://thefashionon.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.