2 Kapak Arasındaki Farkı Bulun :)




Solda Kate Winslet 'in Vanity Fair 2008 Aralık sayısına verdiği kapak pozu sağda ise Tempo dergisinin Nurgül Yeşilçay 'lı 2013 Mart kapağı !

Türk dergiciliğinin geldiği son nokta diyorum ve sözü size bırakıyorum !


Yorumlar

  1. aaa çok fark var ama bacak yönleri değişik daha ne olsun ki :-)))

    YanıtlaSil
  2. ellerin ve bacakların duruşu farklı, lüüütfeen (((:

    YanıtlaSil
  3. Eee birde Louboutin kullanılmış Nurgül'de. Kate'de olan Yves Saint Laurent ayakkabı :)) Saint Laurent demedim çünkü o yıllarda hala YSL :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YSL'un Tribute modelindense Loubi'yi tercih ederim ama yok bir adamların kapağındaki YSL'un nasıl durduğuna bak bir bizim Christian Louboutin'a :D

      Sil
    2. Yıl farkında göre evet şu anda ben de Loubiciyim :))

      Sil
  4. Pelincim,

    Kate Winslet bu pozları verirken Catherine Deneuve'den ilham alıyor, o pozlarda orjinal değil aslında ama Deneuve'den başlayanı Nurgül Yeşilçay'da sonlandırmak komik:)

    YanıtlaSil
  5. Tek fark Nurgül Yeşilçay'ın çok daha güzel ve alımlı oluşu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum.ikisini de severim ama Nurgül daha güzel göründü gözüme.

      Sil
  6. Çaaaal kapağııı çaaal
    derginiii söööyleee banaaaaa

    :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ne latifeli ne ince esprili yorum

      Sil
  7. pelinim benim nasılda işinde başarılısın vallhi tebriklerr___ellerin ,ayakların duruşu ceketin uzunlugu ve dügmerin öne bakması parmaktaki yüzükler :) :) ama nurgülede nasıl yakışmış bu poz hakkınıda vermek lazım bence ______

    YanıtlaSil
  8. Hayır, bildiğin çakmayız. Sonra sanki yabancı hayranı gibi görünüyor ama adamlar yapıyor biz burda o geniş hayal gücü ve yaratıcılığımız ile taklit ediyoruz.

    Bir de daha güzel yapsa içim yanmıyacak. Photoshop akıyor. arkaplan fena... 4 sene önceki kapak buna her şekilde fark atar.

    YanıtlaSil
  9. hiç kaçmıyor senden hiç :) şu işi hakkıyla yapıyorsun.

    YanıtlaSil
  10. EvrimKuzey04 Mart, 2013

    Ya ben herseyı bıraktım.. 2008 dergısının kapagı ıle 2013 kapagını nasıl? nasıl? nasıl? :D, ona takıldım :D sapka cıkartıyorum önünde Pelin... :)) guzel olmus ama Nurgul :)

    YanıtlaSil
  11. İşte Pelin'in dönüşü burdan belli yine yakalamış :)))

    gülnihan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. n'ettin Gülnihan'ım ? Geldi mi Sebago'lar ?

      Sil
  12. Arada dağlar kadar fark var. Bizimki sanki porno dergisi kapağı gibi olmus kimse kusura bakmasın. Oncelikle ışık orada mavi alt tonları olan bir ışık, bizimki ise böyle flaslı sarı gibi bisey olunca cok et et durmus, bilmem anlatabiliyor muyum. Mavinin ısık, olayı avamlastırmaktan kurtarıyor.
    Ve de dekolteyi hala ama hala beceremediğimize bir kanıt daha: Dikkat ederseniz Kate Winslet kameraya karşı oturunca minimum bacak gosteriyor, bu da kareyi daha şık daha asil yapıyor. Peki bizimkiler ne yapıyor onceki kare de dize kadar gornurken bizimki hem bacakları yan cevirerek bol bol gosteriyor, bitmiyor, üst bacagı da dahil ediyor. Derdim birebir neden kopyası yapılmadı demek degil, ancak kopya cekerken bile bayağılaştırma, basitleştirme huyumuza sapka cıkarıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçi dolu, bilgilendirici bir yorum. Teşekkürler...

      Sil
  13. TÜRKİYE deki en büyük sorunun en somut göstergesi.Yaratıcı anlamda elinde sihirli değnek olan yok.
    http://thefashionon.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Tempo, Eski Erkekçe Dergisi kapağı gibi olmuş,oysa diğeri o kadar estetik ki Nurgül Yeşilçay çok daha güzel olmasına rağmen resmin kalitesi yok olmuş.Eye sky'a katılıyorum.

    YanıtlaSil
  15. Eda Taspinar'in Vogue'da Bugun Ne Giydim'deki beyaz elbisesi neyin cakmasi? Dogrudan sana muracat:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam anlamıyla değil ama bu Dolce&Gabbanayı dantelleri ve kolu çok andırıyor http://goo.gl/r9TiY

      Sil
    2. En azından sezon trendlerinden yararlanarak hazırladım demiş :D

      Sil
    3. Balmain çakması elbisesi için de 'üzerindeki inci ve Swarovski taş işlemeleriyle kış trendlerinden yararlanarak yaptırdım' demişti >> http://vogue.com.tr/bugun-ne-giydim/7-mart-2013-eda-taspinar-3
      Tempo faciası gibi Vogue - Bugün Ne Giydim de bana göre faciadır, şu dergiciler toptan kilit vurup gitse de işi bilenler yapsa!

      Sil
  16. Kate Winslet'ın sıradışı güzelliği,diğerinin sıradan ve sırıtan taklitçiliği en büyük fark!

    YanıtlaSil
  17. Pelin, bu Tempo dergisinin her zamanki hali maalesef. :)Çok güzel bir tespit yapmışsın! Vanity Fair'a karşı dehşet bir özentilik içindeler ve bunu taklitçi bir kimlikle yansıtmaya çalışıyorlar! İşte buna kanan ve bu Nurgül Yeşilçay'ın olduğu kapağı "mükemmel" sanan bilinçsiz Türk okuru da- bilinçli olanları tamamen konunun dışında bırakıyorum.- buna inanıyor ve dergiyi alıp okuyor. Kapağın yanı sıra, derginin mizanpajı vs. de benzerlik gösteriyor. Durum içler acısı!

    YanıtlaSil
  18. Pelin, senden Naomi Watts'ın Oscar töreninde giydiği Armani Prive elbisenin Cengiz Abazoğlunun eski koleksiyonundaki bir elbise ile aynı olması konusuna da yorumunu bekliyorum. Bloga dön artık :(

    YanıtlaSil
  19. Kate Winslet duruşu, oturuşu, bakışı ile kendinden o kadar emin ve alımlı durmuş ki insan bir kaç saniye fotoğraftan gözünü alamıyor, Nurgül Yeşilçay ise sanki bir kaç dakika önce odada çıplak yakalanmışta alelacele üzerine ceketi alıp oturmuş gibi, zaten şu ucuz bakış pozunu da bir türlü terkedemediler...

    YanıtlaSil
  20. bu iki fotoğraf aynı değil ki

    YanıtlaSil
  21. türk dergicileri, modacıları hep aynıydıkı,. sadece biz millet olarak her şeye artık daha çok ulaşmakla birlikte, daha çok okuyor, ve daha çok biliyoruz.

    YanıtlaSil
  22. BU İKİ FOTOĞRAF AYNI DEĞİL. DERGİLER BİLE FARKLI

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.