GÜNÜN ŞIKLARI : Farah Zeynep Abdullah, Arzu Atabarut, Ebru Gündeş, Aylin Tahincioğlu, Sanem Tezman, Burcu Esmersoy, Tuba Ünsal, Derin Mermerci, Zeynep Ilıcalı




Kelebeğin Rüyası filminin İstanbul galasında Farah Zeynep Abdullah 'ı görememiştik. Ama Londra galasında hem de herkesten şık görmek hoş oldu. Karen Millen marka tek parça elbisenin kupu ve desenleri çok yakışmış. Saçının rengi, doğal makyajı ve havasıyla harika görünüyor. Tabi film için verdiği 8 kilonun da ne kadar işe yaradığı ortada. Ayakkabı seçimi çok daha iyi olabilirmiş ama olsun ben bu haliyle de beğendim.


Arzu Atabarut baştan aşağı son derece klas bir şıklık içinde. Eleştirecek tek birşey dahi yok. Buna eşi Murat Atabarut 'un şıklığını da katınca ortaya kat be kat etkili bir görüntü çıkmış.



Ebru Gündeş 'in Chanel 'in Paris-Bombay koleksiyonundan seçtiği ceketi instagram takipçilerim beğenmedi hatta deyim yerindeyse yerden yere vurdu, kıyafet için demedikleri kalmadı :) Ama ben olaya başka bir açıdan bakmayı tercih ediyorum. Olay bir ses sanatçımızın Chanel 'in gözde bir parçasını giymesidir. Kendisinin sahnede her daim büyük markalardan seçim yapmasına alışığız ama Chanel giymek başka birşey. Assolistlerimizin abartılı ve frapan Nur Yerlitaş'lar, Gizia 'lar dışında creme de la creme bir marka seçmesi açısından bakarsak durum gayet dikkat çekici. E tabi bir de evlendikten sonra sanki ihtiyacı varmış gibi "ben en zenginim, benden daha zengini yok, bakın uçağımda yatım da katım da var" gibi şiddetle dayatılan imajı gözönüne alırsak tablo gidişata gayet uygundur :) Moda ve stil açısından Ebru Gündeş 'in daha elit bir yöne doğru gidişini merakla izlemeye devam edeceğim.


Aylin Tahincioğlu 'nu Michael Kors 'un en gözde parçasıyla görüyorsunuz. Elbisenin değişik yaka güzelliği defilede sergilenen maksi olanıyla daha bir güzel görünüyor. Ama Aylin Tahincioğlu 'nun dekolteyi ustalıkla taşımasına hayran kaldım. Elbiseyi güzel doldurmuş ve başarıyla taşımış. Tek sorunum keşke bilekten bağlı Christian Louboutin seçeceğine bacak boyunu kesmeyen bir Pigalle giyseymiş daha iyi olurmuş.


Sanem Tezman 'ın giydiği Valentino mantosu ben kaliteyim diye bas bas bağırıyor. Nefis bir parça ! Yanılmıyorsam arkada fiyonk da olmalı. Saçları, duruşu ve eşinin şıklığı da bir araya gelince ortaya çok klas bir görüntü çıkmış.


Burcu Esmersoy baştan aşağı siyahlar içinde olmasına rağmen havası ve duruşuyla şık görünmeyi başarmış. Kol aksesuarına fazla abanmış ama kıyafetin sadeliği ve tek renk olması sebebiyle tüm takılar bir arada gayet hoş durmuş.


Tuba Ünsal 'ın kıyafeti parçaları eşleştirme, renklerin uyumu ve doğal taşıma adına dört dörtlük bir örnek. Louis Vuitton trençkotun içine bu sezon çok moda olan cepli ipek bir gömlek giymiş. Çok renkli ve parlak kumaştan şort etek müthiş yakışmış. Tüm bu ahenge fuşya bir bot giyerek renkli bir dokunuşla kıyafetini tamamlamış. Saç modeli, doğal makyajıyla son günlerde gördüğüm en iyi Tuba Ünsal diyebilirim.


Derin Mermerci 'ye bakınca dikkatimi çeken ilk unsur saçları oluyor. Eski çiğ sarılığın verdiği tüm kötü görünümün izlerini bir ara saçlarını koyultup tekrar sarıya boyatarak silmiş. Renk yakışmış ve saçların sağlıklı görünümü de hemen dikkati çekiyor. Göz altına pembe kalem çekmesi dayak yemiş gibi bir görüntü vermiş olmamış. Kıyafeti için ise söylenecek fazla birşey yok. Ama genel havası ve duruşuyla beğendiğim bir Derin Mermerci 'yi görmek ruhuma iyi geldi :)


Bu sezon farkındaysanız elbiselerden ziyade hep trençkotların ya da ceketlerin güzelliği dikkatimi çekiyor. Zeynep Ilıcalı 'da da durum aynı. Ceketi müthiş güzel bir Balmain. Tek kelimeyle hayran kaldımm !! Saçlarının rengiyle ceketin altın işlemeleri bir arada müthiş güzel görünüyor. 

Yorumlar

  1. burcu esmersoy ve tuba insal müthiş görünüyor.. ebru gündeş in ceket seçimi ise harikaa olmuş

    YanıtlaSil
  2. Bu resimde Arzu Hanımı Claire Danes'e benzettim. Kıyafeti de çok yakışmış.

    Aylin

    YanıtlaSil
  3. Farah Zeynep Abdullahı zaten çok beğeniyorum, elbisesi çok yakışmış. Altına ince bantlı bir stileto yada sivri burunlu kapalı bir seçim yapabilirmiş. Daha hafif bir model istemiş bu elbise.
    Tuğba Ünsala bayıldım. Çok çıtır, ve kaliteli bir görünüm içinde.
    Arzu Atabarutun seçimi çok yaşına göre, çok klas çok.
    Burcu Esmersoy un bileklerindekileri hiç beğenmedim. Daha ince ince bişiyler seçebilirmiş. Yüzükleri hiç olmamış. Genel havasını ve ayakkabı seçimini beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Farah Zeynep Abdulalh'ı çok beğeniyorum. Julia Roberts havası var bu kızda. Kıyafeti çok yakışmış. Ayakkabı hususunda sana katılıyorum Pelincim ama gözümü de rahatsız etmedi aynen dediğin gibi.

    Zeynep Ilıcalı'nın ceketi nefissss gerçekten. Çok yakışmış. Zeynep Ilıcalı'yı şık kombinleriyle daha sık görebilmeyi isterim. derim mermerci'de normal sıradan bir kıyafet giymiş gibi görünse de onun havası - cakası yeter.

    Sanem Tezman'a ba-yıl-dııımm. O kaban nasıl güzel nasıl yakışmış. Hatta bu postta en beğendiğim isim ST. diyebilirim. Özledik postlarını valla. Kaç gündür çekiliş uğruna boş kaldı. gerçi İG'dan takip ettik hepsini ama işte blogtan okumanın keyfi gibi olmuyor orası da ayrı. Eline sağlık Pelinim.

    YanıtlaSil
  5. Arzu Atabarut tek favorim. Çok zarif ve abartısız, bravo! Bununla birlikte S.E.Çarmıklı'ya benzerliği ya da ona benzer bir hava taşıması ilgimi çekti, yanılıyor muyum? İkinci favorim yok aslında ama biraz zorlarsam Tuba Ünsal olabilir, yine reklam kokan hareketlerle karşımızda, LV trenchcoat ve çanta ile bas bas bagırıyor zaten. Bu arada sanırım o müthiş güzellikteki şort eteği de Balenciaga olması gerekiyor, 2 ya da 3 sezon öncesinin.
    Sevgiler,
    Çağlan

    YanıtlaSil
  6. zeynep hnm ben beyeniyorum ama bu sefer kıyafeti olmamış saçı makyajı hoş ama kıyefetti yakıştıramadım ben kendisine___arzu hanm çok sık asil ama saçının rengindenmidir duruşundanmıdır bilmiyorum bence yaşından epey büyük gözüküyor eşinin yanında murat beyde oldukça şık ve asil___Ebru gündeş alaturkayım diye bagırıyor ister chanel giysin ister gucci olmamış allah ses vermiş bu hatuna giyim kuşam konusunda sıfırr dünyanın en zenginide olsan en lüks en pahalılarınıda giysen olmayınca olmuyor___Aylin Taciroğlu Süper ötesi__sanem tezman çok asil ve şık___burcu esmersoy,tugba ünsal,derin mermerci ye bayıldım bayıldım bayıldım budur işte giyim kuşam asillik güzellik zerafett___ayrıca zeynep ılıcalıyı beyeniyceğimi hiç düşünmezdim ama hakkını yememek lazım gercekten çok şık gözüküyor ceketi_____

    YanıtlaSil
  7. Tuba Unsala bayildim, kesinlikle Turkiye'nin en iyi giyinen kadinlarindan birtanesi!

    Aylin T. nun Michael Kors elbisesi'de sahane!

    Zeynep Ilicali'nin ceketini sevmedim, zaten kendisi modadan bir haber, pahali olan herseyin siklik getirecegini düsunenlerden..

    Ebru Gündes bir daha Chanel giymesin ne olur!!

    Zeynep Farah A. sevmedim ben, yasini çok buyutmus giydigi elbise..

    Derin Mermerci hep kusursuz..

    Burcu Esmersoy'da rükus degil ama Turkiyenin stil ikonu olacak kadarda bir siklik goremiyorum (her zamanki gibi)!!

    YanıtlaSil
  8. Farah Zeynep Abdullah çok rafine ve modern bir şıklıkta, ayakkabılar kötü değil ama mükemmel de değil tabii ki :)
    Arzu Atabarut çok klas. Monogram olsa da sıkıcı değil.
    Ebru Gündeş'in üstüne hiç yakışmamış bir parça ve seçilebilecek en kötü parçalardan biri olsa da senin dediğin yönden ben de takdir ettim. O çakma, frapan ve demode gece elbiselerinden sonra güzel olsun, aşırı güzel olmasın böyle sofistike seçimler kesinlikle takdire şayan. Ama o kaşlar değil :D
    Aylin Tahincioğlu şık olmuş ama boyu kısaltmasaymış iyiymiş...
    Sanem Tezman çok hoş!
    Burcu Esmersoy'un ten rengini, rujunu ve saçlarını hiç beğenmedim.
    Tuba Ünsal'ın o allıklar ve bootieler ı-hııı hiç hoşlanmadım.
    Zeynep Ilıcalı'nın ceketi bana eski sezon gibi geldi ama öyleyse de Balmain bu kabul edilebilir :D

    YanıtlaSil
  9. Pelincim yeni postlarınla gözlerim bayram etti :))

    Farah Zeynep gerçekten çok hoş bir kadın yeni haliyle de çok beğendim elbise üztüne çok güzel oturmuş hiç bir kusur bulamadım. Aylin Tahincioğlu dekolteyi kusursuz taşımış bravo.Tuğba Ünsal iddialı ve sade parçaları çok akıllıca biraraya getirip güzel kendine yakışan bir kombin yapmış.
    Burcu Esmersoy ve Sanem Tezman her zamanki gibi sade ve zarif bir şıklık içindeler. Zeynep Ilıcalı'nın kaliteli naif duruşunu beğeniyorum.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  10. Ebru Gundes'e ceketi hem yakistirdim hem de gerek sahnede gerek davetlerde gercek tasarim urunlerini, cakmalarini degil, tercih etmesini hep takdir ediyorum.

    Biz ne AJDAlar gorduk ki Balmainleri yoktular..... o faciayi unutabildik mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya da Valli Tosun'uyla Tuba Unsal'i?

      Sil
  11. Hadi bakalım, kodumuz ESS! Ebru nun Sosyetikleşme Süreci. İnşallah eline yüzüne bulaştırmaz:) Sema.

    YanıtlaSil
  12. Sanem Tezmana bayıldım. Zeynep Ilıcalının ceketi muhteşem olsaydı. Yüzü gözü daha bir aydınlık, canlı ve güzel görünüyor Zeynep hanımın.Tuba Ünsal'ın kombin öyle aman aman değil bence. Burcu Esmersoy'un kafası ne kadar büyük çıkmış. Koluna takıp takıştırmayı yeni türeyen Burcu'nun da yakın arkadaşı olan bir blogger hanımımız var ondan esin aldı belki de :=) Yani sıradan siyah giyinmiş işte ama hoş durmuş Allah için, kafayı görmezsek :=)) Aylin T. elbisesi çok güzel çok iyi taşımış ama ayakkabıları konusunda sana katılıyorum Pelin. Farah Zeynep ise çok tatlı bir bayan. Kıyafetini çok yakıştırdım. Bir Farah zeynep'e bak bir Tuğba'ya işte aradaki farkı anlayan anlayacak zaten. Biri naif, kibar, asil görünümlü diğeri ise her daim party girl modunda.

    YanıtlaSil
  13. Tuba Unsal'in bacagindaki self tanner izleri beni benden aldi. bu derece bir amatorlugu her aksam cahide'deki genc kizlarimiz bile yapmiyor artik. saclarini da yikamadan gelseymis.

    Derin Mermerci lutfen her yere cenazeye gider gibi gitmesin, cani istedimi cok guzel giyiniyor, bizim de gozumuz gonlumuz aciliyor.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Burcu Esmersoy'un Louboutinleri biraz büyük mü gelmiş yoksa ayak öne kaydığı için mi arkadaki boşluk ? Ben de gittim neyi gördüm? Bu yazıda tek beğendiğim kişi Sanem Tezman oldu. Gerisi fasafiso!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.