TESYEV Daveti 'nin Şaşırtan Şıklığı..

Tesyev daveti gerek anlamı gerekse yaşanan şıklık açısından her zaman favorilerimden..Yine beni yanıltmadı ve bir sürü şıklık ve güzellik arasında şimdiden söylüyorum sarhoş olabilirsiniz :)

Katılımcı çok vaktim de az olunca doğal olarak sadece beğendiklerimi ve high fashion anlamında konuşulmaya değer olanları ele alıyorum. 



Öncelikle vakiftaki konumu gereği gecenin ev sahibi Siren Ertan Çarmıklı ile başlıyorum. Tahmin edileceği gibi üstünde çok şık bir Siren Ertan Couture görüyorsunuz. Zaten kendi fiziği ışıl ışıl olan biri. Siyah rengini bile teninin rengi, makyajı ve saçlarıyla parlatabilir o kadar aydınlık. Kesim çok yakışmış. Altın rengi işlemeler olduğundan herhangi bir kolye ya da gerdanlık takmamış iyi etmiş. Küpeleri çok güzel. Saçının modeli ve makyajı dört dörtlük. Eleştirecek hiçbir şey bulamıyorum. 



Sanem Tezman nefiss !! Reed Krakoff elbisenin rengi çok yakışmış ve hafif dökümü çok klas. İlk bakışta bu yakaya kolye olur mu diyebilirsiniz ama görüldüğü gibi pekala olmuş hatta güzel dozunda bir ışıltı katmış. Kotur ayna clucha bayıldımm



Fatoş Sarıgül 'ün üstünde Lanvin 'in 2013 yaz koleksiyonundan nefiss güzellikte bir tulum görüyorsunuz. Koleksiyonun en hit parçalarından biri ve Fatoş Sarıgül 'ün tarzını gözönüne alırsam beklenmedik süpriz bir seçim olmuş diyebilirim. Ve gayet iyi taşımış kendince güzel yorumlamış. Saç modeli ve koyu makyajı bu tulum için en ideal dozda. Ağır couture takıları ise yerinde seçimler olmuş. 


Şu ana kadar gördüğüm en şık ama en şık Melda Kosif ile karşı karşıyayım. Gördüğümde gözlerime inanamadım. Yıllardır yazılarımı takip edenlerin bildiği gibi favoriler listemde hiçbir zaman olmamıştır ama bu gördüğüm şıklık ve güzellik karşısında bana sen nerelerdeydin Melda Kosif? narası attırıyor. Şayet bu kesim elbiseyi birisi tavsiye etmişse o kişinin tavsiyelerine kulak versin derim. Muhteşem !! Yaka kesimi, eteklerin uzunluğu ve dökümü, makyajı, saçı, aksesuarları ve duruşuyla herşey dört dörtlük güzellikte !! 



Bir diğer Kosif 'e Hilal Kosif 'e geçiyoruz. Roland Mouret siyah elbisesinin içinde zarafet timsali. Makyajı, saç modeli, takıları ve kıyafetine ışıltı katan portföy seçimiyle bir diğer dört dörtlük şıklık ve güzellik !





İdil Fırat Victoria Beckham elbisesiyle bir diğer muhteşem görünenlerden. Bu kadar zayıflığınız varsa bence de en doğru seçim VB kesim elbiseler. Üstünde şahane durmuş. Bu sefer koyu makyajı bile kıyafetle çok hoş görünüyor. Portföyünü yeşil renkte seçmesi güzel olmuş. 


Araya Feryal Gülman 'ı alıp siyah egemenliğine biraz ara verelim :) Vişne çürüğü renkli Zac Posen elbisesiyle yine harika. Ama en sevdiğim detay saçlarını toplamayıp açık bırakması oldu. Tek bir hamleyle hem daha genç görünmüş hem de Posen 'in klasik ruhuna protest bir hava katmış. 


Döndük yine siyahlara ve Zeynep Üstünel 'e. Elbisesi Roland Mouret. Elbisenin kesimi çok yakışmış ve harika taşımış. Şimdiye kadar en beğendiğim Zeynep Üstünel dersem abartmam. Saçlarını serbest bırakmış harika yapmış. Makyajında fazla bir değişiklik yok. Her daim bu tarz ve dozda yapıyor ve kıyafetiyle çok uyumlu. Böyle bir kıyafetle sadece taktığı saati gözümü ısırıyor ama geri kalan tüm aksesuarları harika. 


Işıl Reçber saçlarını kahkül kestirerek ne iyi etmiş çok beğendim. Yüzünün ifadesini yumuşatmış ve çok yakışmış. Elbise kesimi itibariyle taşınması kolay değil ama Işıl Reçber uzun boyu ve kusursuz hatlarıyla en güzel şekilde taşımayı başarmış.


Burcu Hanif cesur bir seçim yapmamış ama giydiğiyle havası o kadar güzel örtüşmüş ki çok beğendim. Zarif elit bir şıklık. Romantik saç modeli ve makyajı kusursuz güzellikte.



  Davette en beğendiğim elbise Şirin Yalçın 'a ait. Roberto Cavalli marka elbise kol ve beldeki pencere detaylarıyla nefiss görünüyor. Elbisenin kendi güzel taşıyan da güzel ve zevkli olunca bana ne demek düşer ki !! 



Melisa Kanatlı yine romantik filmlerin prensesi gibi. Elbisenin derin dekoltesini çok klas taşımış. Minik taşlı minaudiere 'ine bayıldım müthiş zarif bir seçim. Saç modeli ve makyajıyla da dört dörtlük görünüyor.


Berrin Yoleri siyah Elie Saab elbisesi içinde yine sessiz dingin bir şıklık sergilemiş. Lanvin olduğunu düşündüğüm bilekliği güzel bir düşünce. Saç modeli, makyajı, aksesuarlarıyla gayet hoş görünüyor.


Reyhan Demirören 'de nefis klas görünüyor. Elbisenin dökümü, rahatlığı ve tarzıyla uyumu hemen göze çarpıyor. Takıları, saçı ve altın renkli clutchı ile gecenin zarif hanımlarından.



Sinirle Emre Belözoğlu 'nun futbolculuğu için dakikada yüz adet şey sıralayabilirim ama konumuz erkek giyimiyse balon gibi sönebilirim :) Çoğu zaman giydiklerini beğenirim ve yakıştırırım. Mesela böyle bir davete hem de boyu uzun olmamasına rağmen kısa ve kıvrık paça pantolon giymesi çok hoşuma gitti :) Pek bir Sartorialist erkekleri gibi ama başarmış :) Üstelik cesaretine de alkış. Eşi Tuğba Belözoğlu da çok hoş. Özellikle değişik göz makyajını ve sık sık kullandığı salaş topuz model saçı kendisine çok yakıştırıyorum. Yüz hatları kusursuz ve müsait. Elie Saab elbisesiyle de nefisss görünüyor. 




Edvina Sponza her daim bir yerlere koşturuyor. Sanırım sosyetemde durarak poz vermeyen tek isim :) Her zamanki gibi zarif havasıyla örtüşen çok hoş çiçek desenli bahar esintili bir Erdem elbise seçmiş. Saçları yine doğal makyajı dozunda. Renkli portföyü ve stiletto seçimi çok hoş. Benim bu kadını beğenmediğim bir gün olacak mı acaba çok merak ediyorum. Bakmayın içten içe duruma sinir olmaya başladım !! :)

Tesyev Daveti şıklarım bu kadar. Oscar gecesinde bile bu kadar şıkım olmamıştı. Bu kadar şıklığın bir arada olduğu bir başka davetimizi de hatırlamıyorum. Dolayısıyla bu bir ilktir umarım son değildir. Noldu benim sosyeteme sihirli bir değnek mi değdi acaba !! :) 

Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa, paçası dar, kıvrık pantolon olayını cok zayıf hatsız uzun erkeklere bıraksak sadece, o bile bir derinlikle yapılmalı yoksa durum felaket oluyor, her trendi herkes uygulamamalı..

      Sil
  2. pelin bence bugün sen güzel bakmışsın....
    başlarda "alla alla ben mi gıcığım nesini beğenmiş bu kadar" diye okurken emre belözoğlu'nun pantolonuna da iyi yazınca yookk artık dedim pelin'e bi haller olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Çok sayıda davetlinin zevkli seçimler yaptığı konusunda hemfikirim. İlk defa gozlerim yorulmadan sayfayı inceledim. Tek eleştirim Fatoş Sarıgül'e olacak. Evet spor, cesaretli bir seçim yapmış. Ancak ne ayakkabısı o kıyafetin ruhuna uymus ne de 100 m öteden asfalt karalığında göze çarpan göz makyajı. Hazır saclarını omuz hizasında kestirmişti, bir düz fön, hafif makyaj ve daha sportif görünen sade bir topukluyla yalın ve taze bir çıklık yaratabilirdi. Olmamış.

    YanıtlaSil
  4. Emre B.'nin kıyafeti tam bir apaçi kıyafeti. Başka da yorumum yok.

    YanıtlaSil
  5. Fatoş Sarıgülü begenmedim, tulumu sporlastiracagina iyice alaturkalastirmis..
    Berrin Yoleri'nin dudak konturu saka olmali, yil 2013 olmusken..
    Melisa Kanatli'yi da sevmedim..
    Idil Firat gözlerini bu kadar boyamasin, Isil Reçberde o lensleri çikarip atsin artik :))
    Geriye kalan herkes süper!!

    Pelin daha sık post istiyoruz lutfen !!!! :))

    YanıtlaSil
  6. Tuğba Belözoğlu suratına ne yaptırmış mumyalanmış gibi duruyor mimiksiz donuk bir ifade .

    YanıtlaSil
  7. Sanem Tezman ve Işıl Reçber'in elbiselerinin bel üstü kısmı bence korkunç!
    Fatoş Sarıgül'ün elbisesinden de nefret ettim ama neden blmiyorum :) sanırım ruhuna uymaması ve taşlı ayakkabıların bunda payı büyük.

    YanıtlaSil
  8. Emre !!! Emre Belözoğlu <3<3 Tuğba Belözoğlu <3<3

    YanıtlaSil
  9. Edvina Sponza diyorum başka da bişey demiyorum. Bir kerede kötü bişey giyinir insan :))

    YanıtlaSil
  10. sanem tezman'a torpil yaptığınız kanaatindeyim:) allahaşkına sizin gözleriniz elbisedeki potları görmemiş olabilir mi? elbise acemi terzi elinden çıkmış gibi duruyor. sanırım marifet markasında.
    bunun dışında melda kosif ve edvina sponza'nın elbiselerine bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gördüğün pot değil elbisenin kesimi. Kupunda bir tarafa toplanma var. Önce bir bakalım araştıralım sonra ithamda bılunalım ;)

      Sil
    2. Herkes siyah uzun elbise giymek için anlaşmış gibi. Senin favori ikilin Siren Ertan ve Feryal Gülman yine farklarını konuşturmuşlar :)

      Sil
    3. elbisenin kesimi ise de pot gibi duruyor ,ilk bakışta o havayı veremiyorsa basarısızdır o duruş.ilk bakısta pot gibi duruyor ve bu yuzden eleştirilmeye cok acık

      Sil
    4. Şirin Yalçın çok sıradan duruyor ,topu atmış gibi

      Sil
    5. Bence asil torpil Siren Ertan Carmikliya geciliyor. Eger bu kiyafetle bu (cig beyaz) sac ve makyaj ve küpeler /takilar begenildiyse gerisi hikaye.
      Siren Ertan hos ve güzel bir kadin yanliz bu görüntü hic de siklar arasina girebilicek gibi degil.

      Selin

      Sil
    6. Ben de Siren Ertan Carmikli'nin sac rengini ve kesimini Gonul Yazar'inki gibi buluyorum, kupelerinin de bu kiyafetle ne alakasi var diyorum.

      Sil
  11. emre b. konusunda tam bir zevk tutulması yaşıyor olmayasınız? 1.65 boya ve o kadar dikkat çekici kalınlıkta (kastan dolayı olsa da) bacaklara o paça nedir? bir iddiayı kaybetmiş olması sonucu ceza olarak şık bir geceye öyle paçalarla katılmak zorunda kalmış olması lazım :) buse terim'in basenleri ve etli dizlerine diz üstü streç herve leger elbise seçiminden sonra gördüğüm en facia şey :)

    YanıtlaSil
  12. Sanem Tezman gecenin en kotulerinden bence. Elbisenin kesimi de olsa pot gibi durmus, hic hos deil. Zaten elbisede son derece siradan. Neresinden tutsan elinde kalacak cinsten.

    YanıtlaSil
  13. Nutkum tutuldu. Gerçekten şaşılası bir klas ve şıklık.
    Feryal Gülman, Işıl Reçber dışında herkes muhteşem!!!!!

    YanıtlaSil
  14. Allahım, Emrenin üst tarafı şık ama, o pantolon ile nasıl oturulur, bir erkek içinde nasıl rahat eder merak içindeyim. tayt gibi yahuu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pelin kusura bakma ama bu görüntüyü nasıl beğenebildin, nasıl tombiş çıkmış, yuvarlak hatlarını ön plana çıkarmış bu pantolon:), altları katlanmış felan, nasıl öyle dışarı çıkmış akıl almıyor :)

      Sil
    2. EvrimKuzey21 Mart, 2013

      :D

      Sil
  15. FATOS SARIGULun makyaj kontor yerleri sarılık olmuş havası vermiş keske flasa gore ayarlansaymıs.

    YanıtlaSil
  16. Sirin yalcini tek gecerim.her an heryerde tarzini tasimasina hayranim.

    YanıtlaSil
  17. Ben Tugba Belezoglu disinda kimseyi begenemedim:( Siren Ertan'in elbisesi cok hos ama sac rengi his hos cikmamis. Pilatin yerine biraz oranj tonunda. Sanem Tezman da buyuk hayal kirikligi...

    YanıtlaSil
  18. Pelin gunaydinnnn;
    Eger ruh varsa sadece Sirin Yalcin da ve Fatos Sarigulde var bence.

    Sanem Tezman bitse de gitsek havasinda ve elbise kesinlikle kotu (Pelin bu senden ogrendiklerimlerin isigindadir :))

    Tugba Belezoglu kotu , dudaklar felaket,

    Feryal Gulman i da begendim herzaman ki gibi hos

    Siren Ertan sikici

    Idil Firat cok zayif hic fit gozukmuyor kafasi da biraz buyuk kalmis



    YanıtlaSil
  19. Tugba her zaman şık ve zariftir. Emre'nin de stiline bayiliyorum, hatta kendisi ile moda ve stil uzerine yaptigim roportaji blogumda yayinlamistim. Okumak isteyenler icin linki soyle:

    http://www.stylishtimes.net/2012/01/emre-belozoglu-talks-fashion.html

    YanıtlaSil
  20. Siren Ertan harika Feryal Gulman müthiş. Hal böyle olunca gözler arzu Sabancı'yi aradı. Keske o da olsaymış.
    Edvina sponza yazı getirmiş, cıvıl cıvıl.
    Işıl recber bu sefer sınıfı gecmis. Kahkul de guzel yakışmış.
    Melisa kanatlı yanlış gelmiş olabilir mı?? :))

    Merve

    YanıtlaSil
  21. Bence İdil Fırat ve Fatoş Sarıgül maalesef hep alaturka ikiside hiç yaşlarına uygun giyinmiyorlar,
    Feryal Gülman her zamanki gibi müthiş, Sanem Tezman fazla sıradan geldi, Işıl Reçber Pelin senin için poz vermiş beni nolur şık seç der gibi:))) ve son olarak Siren Ertan Çarmıklı nin elbisesi çok hoş fakat renç seçimi saç renginden dolayı kötü...

    YanıtlaSil
  22. Bende wallahi sasirdim pelin sanem tezmana nasil nefis dedigine elbise kotu makyaj kotu helede sac dibinden cikan siyahlar beni bitirdi

    YanıtlaSil
  23. Feryal Gülman nefisss ama keşke straples kısım sadece ama sadece bir tık yukarıda olsaydı. Sonrasında Siren Ertan'a ba-yıl-dııımmm. Ve ben Fatoş Sarıgül'ü çok beğendim. Tulumu da gayet yakıştırdım. Sanem Tezman'ı ise beğenmedim. Çok güzel bir kadın ama bu elbise ona hiç olmamış.Işıl Reçber ise çok hoş görünüyor, saçı çok yakışmış.Elbisesi çok başarılı ve çok güzel taşımış. Emre b. ise ben hiiç beğenmedim. Bacak boyu kıs ave kaslı yok olmamış, olamamış.

    YanıtlaSil
  24. EvrimKuzey21 Mart, 2013

    Senın yorumlarını okumak muthıs bır keyıf.. en cok etkılendıgım Reyhan Demirören oldu.. ve bakmaya doyamadıgım ısım ıse tabı kı Sıren ERTAN..

    YanıtlaSil
  25. Yine, yeniden sosyetede Arap havası esmiş, bu ne alaturkalıktır aman allahım. Edvina Sponza'ya lafım yok, her daim sade, zarif ve yerine göre giyiniyor. Pelin, okurların çoğuna katılıyorum, bu aralar beğenilmeyecekleri de beğeniyorsun, torpil yok bence ama senin iyi bir anına denk geldi bence:)

    YanıtlaSil
  26. Tesyev balosunun baş mimarı Sirenciğimin kendi tasarımı kıyafeti içinde peri kızı gibi olmuş. Fitting, kumaş ve dikiş kalitesi bakımından örnek teşkil edecek nitelikte. Sanem Tezman ve Fatoş Sarıgül keşke kendilerina yakışan bir şeyler giyselermiş. Hilal Kosif, İdil fırat, Feryal Gülman ve Şirin Yalçın seçimleri konusunda çok başarılılar. Berrin Yoleri ve Zeynep Üstünel herzamanki gibi siyah şıklık içindeler.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  27. Davetin en şıkı bence de Şirin Yalçın.. Fatoş Sarıgül'ün Lanvin tulumuna bayıldım, çok güzel gerçekten, çok da yakşmış ama ayakkabılarını sevmedim Seda Sayan tarzı bir model, o giyerdi böyle modelleri :)) Emre Belezoğlu tek kelimeyle bir facia... Ama Allah için cesaretine şapka çıkartırım..

    YanıtlaSil
  28. sevgili Pelin,
    eskisi gibi degilsin herkese mavi boncuk dagitiyorsun artik, neden?

    bunun disinda Siren Ertanin sac rengi cok fena,hic dogal degil ve boyle zarif bir kadina hic yakismiyor, neden kimse soylemiyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunun nedeni yok içimden nasıl yazmak geliyorsa öyle yazıyorum. sonuçta beğenmediğimi de beğendiğimi de rahatça dile getirdikten sonra laf sokuşturmayı niye istiyorsun diye benim sana neden diye sormam lazım :)

      Sil
  29. Alistigimiz gibi olmaya devam edip; moduna gore yazacagina, modaya gore yazsan cok daha makbule gececek...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.