GÜNÜN ŞIKLARI : Aslı Şen, Etel Baler, Banu Çarmıklı, Romina Hakko, Sanem Tezman, Pınar Talay, Suzan Toplusoy, Derin Mermerci

Uzun süredir şıklar konusunu işleyemiyordum. Buna rağmen listemde çok da fazla isim yok. Ama az ve öz şıklıklar var o yüzden hepinizi doyuracağından eminim :)


Aslı Şen için denebilecek tek şey kusursuz olduğu. Burberry Prorsum trençiyle eşleştirdiği  turuncu renkli bluz ve pantolonu müthiş yakışmış. Saç kesimi ve rengi, makyajı, Gucci şeffaf clutchı, takıları ve elegan duruşuyla insana istem dışı işte budur! dedirtiyor !!



Etel Baler de bir diğer kusursuz bulduğum isim. Balenciaga pantolonu, MyBestFriends bluzu, Elif Cığızoğlu ceketi, Christian Louboutin ayakkabılarıyla hem değişik parçaları eşleştirmekte hem de renk uyumu konusunda müthiş başarılı. Gözlüğü, saçı, hele hele o işaret parmağındaki yaz sezonunun arzu nesnesi Balenciaga Gold Knuckle Duster yüzüklerden birini görmek nasıl keyif verici anlatamam. Çok başarılı bir kombin ötesi yok !


Banu Çarmıklı 'ya sezonun çantaları konulu postumda yer vermiştim ama özel olarak şıklarımda da yer almalı. Kıyafetinde başrol elbette ki Ralph Lauren çantaya ait. Ama çantaya göre giyinmesi de süper olmuş. Değişik bluzu ve beyaz jean pantolonuyla müthiş şık görünüyor.


Romina Hakko 'nun Givenchy Antigona 'sı ve bu renkle uyumlu Zara ceketi çok hoşuma gitti. Pastel tonlarda yaratılan çok başarılı bir kombin. Özellikle saç modeli çok hoş.



Sanem Tezman 'ın kıyafetindeki en vurucu parça şüphesiz Alexander Wang eteği. Kumaş ve deri çok klas bir şekilde eşleşmiş ve harika taşınmış. Gömleği, stilettoları, hele hele saç modeli ve makyajı mükemmel !


Pınar Talay 'ın son dönem çok moda olan Vionnet marka tuxedo ceketine bayıldım. Şifon kumaştan olması ve içine aynı kumaştan bluz giymesi çok klas bir şıklık yakalamasını sağlamış. 


Suzan Toplusoy vücut hatlarına göre en doğru giyinen isimlerin başında geliyor. Dökümlü ve bol elbiseleri çok hoşuma gidiyor. Yine pastel tonlarındaki elbisesiyle bir arada kullandığı Valentino çanta ve ayakkabılarıyla sade elbisesine en güzel şekilde zenginlik katmayı başarmış.



Derin Mermerci 'den çok havalı harika bir kombin. Ceket altına giydiği ispanyol dantelli elbisesinin etek ve kol görünümüne bayıldım. Bu güzelliğe bir de işli diz üstü kadife bir çizme seçmiş. Kendisinde kesinlikle bir Kate Moss sendromu var. Başkasında beğenmeyeceğim kıyafetleri Derin Mermerci giyince beğenir oluyorum  ve böylelikle kendimle müthiş çelişiyorum ama durum bu yapacak bişi yok :) İnci saplı Chanel çantasına dikkatinizi çekerim.

Merak etmeyin Tansa Ekşioğlu 'nun beyaz çoraplarından ben de gözlerimi kaçırıyorum !


Bir başka Derin Mermerci kombini. Sıradışı ama ona yakışıyor işte. Şapkası, ceketi, botlarıyla en azından farklı bir tarz denemiş olması ve rahatlıkla taşıması adına kesinlikle şıklarımdan olmalı.

Yorumlar

  1. Cok uzulerek sanirim Derin Mermerci benim icin bitmistir diyorum. Yuzunun ugradigi degisim butun havasini aldi goturdu benim icin!!!! Derin mermerci'nin eski resimlerine googleda baktikca resmen uzuntuden kahroluyorum;((((

    YanıtlaSil
  2. Herkes çok şık!!!! Aslı Şen'i de ayrı beğendim. Vücut hatlarına uygun giyindiği zaman çok başarılı oluyor. Ama Derin Mermeci farki her zaman fark atıyor. Brava!!!!

    YanıtlaSil
  3. Aslı Şen'e bayıldım! Gerçekten kusursuz. O Gucci portföyü zaten bu sezonun en güzellerinden... Tam bir must-have! İçine düz sırf turuncu devam etmesi ve Burberry trenchi ile harika! Kolyesi de dahil dört dörtlük! Ne eksik ne fazla ama mükemmel!

    Kesinlikle katılıyorum ki Etel Baler de bir diğer kusursuz! Balenciaga pantolonu çok güzel, çok yakışmış. Kombini, Elif Cığızoğlu ceketi nefis. Renk uyumuna bir şey demiyorum bile! Aksesuarlar da cidden ayrı bir güzel. O Balenciaga yüzükler o Juste un clou!..

    Romina Hakko çok güzel, çok saf, çok temiz görünüyor.Givenchy'si zaten mükemmel!

    Sanem Tezman çok şık ve cosmopolitan görünüyor. Eteği zaten çok güzel ve onu en iyi şekilde kombinlemiş. Yüzü de harika görüüyor!

    Suzan Toplusoy hem vücut şekline çok uygun giyinmiş hem Elbisesini ve Valentino clutchını benzer renklerde tutup Rockstudında patlatmış, çok doğru yapmış tebrikler.

    Derin Mermercinin ilk lookunda cidden bir Kate Moss havası var :)

    http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Etel Baler'i ilk defa zevkime gore buldum.
    Pinar Talay'in ceketine bayildim.

    Sanem Tezman: yeni dogum yapmis bir bayanin bu kadar ince olmasi hic normal gelmedi. Formda olmak demek cop gibi ince olmak demek olmamali.

    Derin Mermerci konusunda ilk Adsiz'a katilmamak elden degil, havasini cok begeniyorum ama yuzu ile oynamasin artik yeter. Yoksa is isten gecti mi?

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar, sevgili Pelin'in Derin Mermerci ile yorumuna tamamen katılıyorum, aynı duyguları bende yaşıyorum:) Ama evet katılıyorum, artık estetiğe bir son vermesi gerekir. Bu arada yanıt bulabilir miyim bilemiyorum ama yine de bir şansımı deneyim: Sanem Tezman'ın eteğini çok beğendim. Nereden bulabilirim acaba, markanın ve beymen'in internet sitesinde bulamadım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili adsız Saks Fifth Avenue'nun internet sitesinden bulabilirsin. Yanılmıyorsam Türkiye'ye shippingleri de var :)

      little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com

      Sil
    2. çok teşekkür ederim yanıtın için... bakalim sipariş verebilecekmiyim:)

      Sil
    3. bu arada az evvel blogunu ziyaret ettim, ne kadar başarılı!! çok tebrikler, ilgiyle takip ederim bundan sonra:)

      Sil
  6. Arkadaşlar yapmayın ya Sanem Tezman gayet fit bence. Benim kuzen 9 kg almıştı doğumuda, hastaneden çıkarken 2 kg fazlası vardı eskiye nazaran .Derin Mermeci de çıplak gözle hiç te kötü görünmüyor.Belki 2-3 sene önce biraz estetik kurbanı olmuştu. Ama gayet de hoş şimdik. Herkes çok şık. Biraz Suzan Toplusoy içimi baydı gibi

    YanıtlaSil
  7. işlemeli çanta hiç şık olmamış kızım.hayır örgütlerinin bağış toplamak için sattıkları eşyalardan biri sanki

    YanıtlaSil
  8. Harika bir paylaşım. Bu arada işlemeli çanta bence çok güzel durmuş.

    YanıtlaSil
  9. Etel Baler' in pantolonu mybestfriends'in kullandığı desene ne kadar çok benziyor, o sandım ilk bakışta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Adsız,
      Etel Baler'in giydiği pantolon maalesef My Best Friends'in desenine benzemiyor.Biz onlarla çalışan bir Tekstil firmayız. O desen onların okul bitirme projesi için hazırladıkları bir görseldi. Bir gün deseni bize getirdiler ve bizim tasarım ekibi deseni değişik ebatlarda çizip renklendirerek onlar için hazırladı.My Best Friends'in desenini yakından inceleyebilirseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. İyi günler

      Sil
  10. Pelin stratejik hata yapiyorsun kimse MAG okumuyor o sadece sosyetiklere yazi yazdiran Ankarali uyanik gecinen bir dergi olarak biliniyor. Sense daha buyuk mecralarda yazmayi hak ediyorsun. Simdi bu dergiye yaziyor blogu boyle ihmal ediyorsun ama sen kemiklesen kitleni kusturuyorsun. Halbuki aksatmadan dvam etsen kusturmesen daha buyuk yerlerden teklif gelecek. Kendi bacagina sikmamalisin. Maga baslamadan once bu kadar buyuk aralar vermiyordun. Bu kacinci!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir okurum olarak hassasiyetine teşekkür ederim bu açıdan çok mutluluk verici bir yorum ;) Lakin bilmediklerin var çünkü ben öyle her anını her yaşadığını sosyal medyada paylaşmayı seven biri değilim. Senin vasıtanla biraz olsun paylaşayım bari ;) Mesela yeni bir ev döşüyorum. İnşaatı, dekorasyonu herşeyiyle ben ilgileniyorum. Sonra profesyonel olarak bir iş sahibiyim.. Blog benim hobim işim değil. Ve işlerim bu ara çok yoğun. Sonracıma bir iş seyahatindeyken düştüm ve ciddi anlamda yumuşak doku zedelenmesinden acılar içindeyim üstelik memleketime geri dönemeyecek bir vaziyette yurtdışında sıkışıp kaldım. Ve ben bu işte tek başımayım. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ;) Ve inan bana çok daha iyi yerlerden teklif geldi bile ama şartlarda anlaşamadığımız için olmadı. Kimseden teklif gelmesini de beklemiyorum açıkçası. Benim evim burası. Mag ise ziyaret etmeyi sevdiğim çalışmaktan keyif aldığım bir yayın kuruluşu. Strateji falan böyle şeyleri açıkçası hiiiç umursamıyorum. Sen de umursama ve bil ki arada böyle zorunlu molalar olabilir. En azından instagram dan devam edebiliyorum. Çünkü blog gibi fazla emek ve zaman almıyor. Sanırım açıklamam seni tatmin eder. Sevgiler

      Sil
  11. Hayrli olsun daha bir iki yil once Ev degistirmemismiydin:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.