VALENTINO Rockstud Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor..

Aşk devam ediyor çünkü çok güzeller ve kullanışlılar. Sosyal medyada her giyene aman yine mi bunlar ya da kızılay mı dağıtıyor yorumları devam ededursun Rockstud 'lar Christian Louboutine 'in Pigalle modeli gibi ikonik mertebesine çoktaaan ulaştılar. İskelet formu değişmeden her sezon yeni modeller eklenerek o kadar fazla seçeneğe sahipsiniz ki inanın insan hangisini alacağını şaşırıyor. Her zevke uygun desen ve deri farklılığı bir yana topuk boylarında da çeşitli seçeneğinizin olması seçim yapmanızı epey zorlaştırıyor. Üstelik eski sezondan giymeniz de hiç önemli değil. Çünkü ikonik olmuşsanız zamansız da olmuşsunuz demektir.

Görsellerden görebileceğiniz gibi sosyetem de Valentino Rockstud 'lara gönül vermiş. Üstelik son dönemde giyenlerde ciddi bir artış var. Hepsi de güzel her giyeninde kıyafetine leziz mi leziz bir tat katmış.



Suzan Toplusoy 'un rockstud 'ları yeni sezondan. Her iki kıyafetiyle de müthiş yakışmışlar.



Begüm Şen 'in modeli ilk çıkanlardan ama ne denli zamansız oldukları ortada. 


Şirin Ediger



Begüm Tacir



Yasemin Masis



En beğendiklerim Elif Gönlüm 'ün kırmızı rockstud 'ları oldu. 



Merih Turan 'da kimbilir daha kaç modelinden var..



Gül Gölge Saygı


Dilek Türker

 


Pınar Talay



İpek Ayaydın



Berrin Yoleri Victoria Beckham elbisesinin altına aynı renkte giydiği Rockstud 'larla güzel bir uyum yakalamış.


UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Yorumlar

  1. hepsi birbirinden güzel ama en çok kırmızılara ve yeşillere bayıldım. ten olanlar da hakikaten zamansız bir parça..

    YanıtlaSil
  2. Pelin hanim siz de hangi renginden var :)

    YanıtlaSil
  3. Rockstuuudddd! ❤
    Kesinlikle favori ayakkabılarımdan biri! Nude ve beyaz olanlar zaten mükemmeller onlar dışında Dilek Türker'inki ve Gül Gölge Saygınınkilere bayıldım'! Çok güzeller! Elif Gönlüm'ünkiler de çok güzel ama benim favorim değil :)

    http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Pelin, clutch çantalara ilgili bir konu kafama takılıyor, Merih Turan ve Sırın Ediger'in tutusu bana garip geliyor, hep post larında bu sekilde tutan kisiler var, zarf gibi tutup bir ucunu aşağı sarkitmak...60 larda yetişmiş olan İngiliz anneme sordum, evet o sekilde tutulmaz yere paralel tutulur ve el tamamen kavrar çantayı dedi, senin görüşünü merak ettim...Bu arada Nursace! Firması Rockstud üretmiş, bir arkadasım almış fotografını gördüm :((

    YanıtlaSil
  5. Ben bunları görmekten sıkılıp bir o kadar da çok beğenen gruptanım işte. Kırmızısını çok beğeniyorum. Bir de pudra rengi. ve Beymen'de geçen numarası kalmamıştı.

    YanıtlaSil
  6. Şirin Ediger'in ayakkabılarının taklit olduğunu düşünüyorum, bilmem siz ne dersiniz. Öncelikle bilek bandı fazla düz görünüyor. Bunu farkedip daha dikkatli inceleyince gördüm ki diğer fotoğraflarda orta şeridin ayakkabıya bağlandığı noktada zımba bulunmuyor ve ilk yatay şeride dek toplam dört zımba var. Tabi farklı modelse bilemem, ama zannetmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic sanmam, kisa topuklu kitten modeli o.Gul

      Sil
    2. Hmmm evet haklısınız. Şimdi baktım da kitten modelin bilek kısmı ve zımba dizilişi farklı imiş. Geri aldım :)

      Sil
  7. Bu ayakkabıların birebir aynısı Nursace'de "nursace" markası ile satılıyor. Marka patent anlamında bilemedim ne kadar doğru birşey?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.