106- Kim Daha ŞIK ?


 

Bottega Veneta 'nın elbisesini Begüm Şen 'e daha çok yakıştırdım. Gerek ince ama sağlıklı hatlarıyla, gerekse elbisenin yakasını açıp öğretmen havasından çıkardığı için Begüm Şen benim için bir adım öndedir. Demet Şener Kutluay da güzel taşımış ama yüzünde ki sağlıksız görüntü şahsen beni rahatsız etti. Zaten süper zayıf bir hanım. Birazcık kilo almanın daha sağlıklı görünmenin ne mahsuru olabilir ki ?! Hayır anlamadığım bir de piyasadaki tüm sağlıksız görüntüye sahip olanların zayıflama ve plates kitabı çıkarıyor olması ?!?!

Neyse çok konuştum yine :) Hadi oylamaya :)




Yorumlar

  1. kesinlikle ama kesinlikle Begüm Şen. Demet Kutluay'ın elbisesi sanki başka elbise yanyana görmesem iki aynı desenli elbise derim aynı marka diyemem. Elbisenin v yakasını neden kapatmış ki? çok açık değil zaten boğazına kadar örtünmüş hiç gerek yok. Demet kutluay'ı anlıyorum tarzı değişti daha kapalı hanım hanımcık görünmek istiyor ama bu v yakayı kapatmasının hiçbir açıklaması olamaz elbiseyi öldürmüş o kadar da değil ya benim annem bile o v yakayı kapatmaz. Begüm Şen havası çalımı edasıyla işi bitirmiş kendine güvenli duruşu müthiş saçını sevmedim kahkül olmasa keşke

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle begüm şen! kadının havası var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Su hava yorumnu cok seviyorum tesekkurler

      Sil
  3. Demet Şener ne yapsa olmuyor bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yüzünün zayıflığı karşısında ne yapsa olmuyor!!! Hortlağa benziyor burada da:(((

      Sil
  4. ikisi de cok basarilli bence. Karar veremiyorum. Demeti hic sevmem, ama bu sefer kotu seyler soyleyemem.

    YanıtlaSil
  5. Demet Şener gerçekten çok fena git gide korkunçlaşıyor . Begüm Şen çantası ayakkabısı bileklikler ve duruşu ile tam bir bütünluk sağlamış

    YanıtlaSil
  6. cok cok kolay oldu bu :) begum sen'in yeni saclari super. ten rengi isil isil. demet sener'in suratindaki ifade cok talihsiz olmus, fotorafcinin azizligi diyelim ama o ayakkabilar ve o canta kendi talihsiz secimleri. donup donup bakiyorum ayni elbise mi bu diye. begum sen rocks big time.

    YanıtlaSil
  7. Demet Şener annane gibi görünüyor
    birda sırtına şal alsaymış kombin tamamlanırmış :D

    YanıtlaSil
  8. Demet Şener daha başarılı bence.pek hoşlanmasam da hakkını yiyemem

    YanıtlaSil
  9. Demet Kutluay elbisenin modelini tarzını kesinlikle daha iyi yansıtmış, taşımış.

    YanıtlaSil
  10. Demet Sener hanım hanımcik imaji yaratmaya calisiyor ama olmuyor olamıyor. O dudaklari filan hakikatten iyi gozukmuyor. Dogal degil cunku. Hayattta en guzel sey dogallik.

    YanıtlaSil
  11. Demet Kutluay in havada karada sansi yok bence.

    Ki burada karsisindaki Begum Sen, imkansizin karesi olmus.

    Zeynep T

    YanıtlaSil
  12. Demet Şener in soğuk ruhsuz bir ifadesi var, Begüm Şen çok daha kadınsı, kesinlikle Begüm Şen daha şık!

    YanıtlaSil
  13. İkisi de güzel ,ama Begum Sen; bronz teni, elbisenin yakasını acık tutması ve sarı sacları ile daha hoş olmuş. Ama ikisininde ayakkabısı super.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevgili Demetin ayakkabisini cok sevdim :)

      Sil
  14. elbisenin önünü açması ve ten rengi ile kesinlikle Begüm Şen diyorum ayrıca kahkül çokda yakıştı :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  15. Demet Şener'in sol ayağındaki "isyankar küçük parmak" görüntüsü beni benden aldı!!!!!

    YanıtlaSil
  16. Begüm Şen, Burda dergilerinin Alman sayılarından fırlamış bir model gibi görünüyor, duruş, bakış, hava çok modern,
    Demet Kutluay "ay, vaktimi almayın şekerim güne geç kaldım, kızlar bekler" modundaki bir avamlıkta,
    Zaten bu Demet Kutluay'ın, Tülin Şahin'in güzel giyindiklerini zannettikleri zaman ki şu eli belinde hareketleri kendilerinden soğutmak için yetiyor da artıyor bile... Son olarak imaj hiçbir şeydir diyorum; ne kadar kendini hanım hanımcık,elit eş-anne moduna kaptırdıysa da olmuyor, olamıyor hiiiç olamayacak, bir şeyler sakil duruyor, sırıtıyor...

    YanıtlaSil
  17. ikisinde de eksiklikler var, Begüm Şen'in çantası ve ayakkabıları hiç olmamış,kocaman beyaz çanta güzel durmamış, bir hasır çanta olsaymış ne de güzel olurmuş, ayakkabı olarak ise bir babet ya da balenciaga sneaker giyseymiş tam kermeslik olacakmış, ama elbiseyi taşıyış şekli ve fiyongu bağlamaması artı puan. Demet Kutluay'ın ise fiyongu bağlayıp, bir plaza iş kadını gibi toplantıdan çıkmış havası ve Bottega Venetta elbiseyi basma fistana döndürmesi eksi puan ama ayakkabılar artı puan. Bu şekilde ancak Papermoon'da bir toplantıya gidilir, diğer eline de laptopu verdik mi tam iş kadını havası olur:) İkisinde de bir tuhaflık var ama oyum Begüm Şen'e, havasından değil rahatlığından dolayı. Sevgiler, Çağla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak tum babetli yorumlara katilmiyorum sevgili arkadaslar . Elbisenin boyu bana bile diz alti oldu boyum 1.78 ki babetle cok ara cok kotu bi boyda kalicakti . Diger yorumlara okk cantaydi gibi :))

      Sil
  18. d.şener daha doğal bir kadın olsa kesin o seçilirdi. ama o beyaz ötesi ten rengi ve yüzüne ne yaptırıyorsa (iğne-botox-dolgu vs) bilemiyorum mezarından fırlamış ruh gibi görünüyor. bu kadını ben çocukluğumdan hatırlıyorum gayet brozdu, dolgundu, sağlıklı görünüyordu. güneş alerjisi 30 yaşından sonra nasıl çıktı anlamadım :D çok mutsuz bir kadın görüntüsü var karşımda.

    YanıtlaSil
  19. begum sen'in beyaz cantasi sebebi ile demet sener'e verdim oyumu.

    YanıtlaSil
  20. demet sener'in yuz pozu talihsiz bir ana denk gelmis, o yuzden onu geciyorum. begum sen'in cantasi cok beyaz ve cok buyuk. o sebeple kombin sikliginda demet sener kazaniyor.

    YanıtlaSil
  21. Açık ara Begüm Ş. Demet olmadı bi de fular dolasaydı. Hiç taşıyamamış elbiseyi.

    YanıtlaSil
  22. Demet Şener ne giyerse giysin yakışmıyor.O surat ifadesi, kaşlar, dudaklar, ten rengi ne yazık ki hoş değil. Begüm Şen duruşuyla hatta sadece ayakkabı tercihiyle bile öne çıkıyor.

    YanıtlaSil
  23. Bu elbise bence doğal ten ve sac rengi istiyor! Elbise Demet Kutluay'da daha naturel ve markasının has tarzıyla bütünlük içinde daha iyi duruyor.Demet Kutluay'ın ayakkabısıda buna dahil.Yüze gelince Demet Kutluay belli ki acil bir şekilde poz vermiş, ve flaşın azizliğine uğramıs, Olay budur.Sevgiler Selin

    YanıtlaSil
  24. Begüm Şen'in havasının, duruşunun hastasıyım. Saçlar da çok yakışmış.
    Demet Şener de güzel olmuş; ama Begüm Şen çok daha iyi.

    Feride

    YanıtlaSil
  25. demet şener ayakkabılarıyla kazanır bu yarışı kesinlikle... kendisini hiç sevmem tarzı da anneanne tarzıdır ama o bile samimi değil gibi gelir bana hep.. çok yapmacık ve zorlama buluyorum ama elbisenin altına doğru ayakkabı giymiş.. begüm şen'in çantası çok kötü.. ayakkabı da olmamaış..beyaz teni her zaman tek geçerim ama demet şenerin suratı artık iyice berbat oldu... duruş endam olarak ta bu sefer demet şener açık ara önde... ayrıca elbisenin yakası kapalı daha hoş olmuş...

    YanıtlaSil
  26. Demet Şener çok beyaz, alacakaranlıktan fırlamış gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  27. Beyaz ten neden begenilmiyor bu blog yorumculari arasinda anlayamiyorum. Demet Kutluay'in teni bebek gibi bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum. ten rengi eleştiri konusu olmamalı. ha kötü makyaj ürünüyse sözüm yok.

      Sil
    2. beyaz ten konusu bu sitedeki bir postun yorumlarında harika açıklanmıştı.bir göz atmanızı tavsiye ederim.

      Sil
  28. Bence bu oylama 3'lü olmalıydı, 1. elbise, 2. D.Ş., 3. B.Ş.. işte o zaman elbiseyi seçerdim :) şaka bir yana ikisi de güzel taşımış, ikisinin de kombinleri güzel bence ama Begüm Şen'in yeni saçına ve yakasını açık kullanmasına iki puan fazladan verdim ve Begüm Şen'i seçtim :) queenofcourts.

    YanıtlaSil
  29. Tabii ki Begüm ŞEN.. Havası yeter..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coook tesekkurler bayildim yorumunuza 👏👏🙏

      Sil
  30. Kesinlikle Demet Kutluay!!!Elbise ten rengine inanılmaz yakışmış ve seçtiği ayakkabı ve çantayla da gayet şık tamamlamış. Poz verirken belli ki flaşlardan bir talihsizlik yaşamış.Ayrıca beyaz ten rengini en güzel taşıyan isimlerden biri ve her daim şık olmayı başarıyor. Sevgiler Hande:-)

    YanıtlaSil
  31. Keske hepimizde DS in ten rengi olsa bu zararli gunese onun gibi karsi koyabilsek :(( ben severim ve begenirim kendisini .

    YanıtlaSil
  32. İkisi de gayet hoş görünüyor bence.

    YanıtlaSil
  33. İkisi de güzel. İkisini de çok beğendim

    YanıtlaSil
  34. Aslında ikisi de şık ama ben u soruyu kim daha güzel olarak algılayıp begüm şen'i seçtim. bir de yakasını açmasına bayıldım :))

    YanıtlaSil
  35. Ya ben Begüm Şenin duruşlarını beğenmezdim ama bir kahkül insana bu kadar mı yakışır bu kadar mı havalı olunur inanamadım artık ne giyse benim tek favorim bayılıyorum :)profillerine biran önce bu saçıyla foto koymalı.

    YanıtlaSil
  36. elbisenin kesimi ve kumasi cok siradan Bottega Venetta olmasi hic bir sey ifade etmiyor bence ,buna ragmen Demet hn da Begum hn da elbiseyi kendi duruslariyla iyi tasimislar
    Tatilkusu

    YanıtlaSil
  37. kafalarini kapatip alt kisma bakarsaniz ikisi de hos gorunuyolar.
    demet sener'in suratindaki cökme ve kameraya bakisi falsolu oldugundan yorumlarimizi etkiliyo.
    (demet hanim acilen birkac kilo alin lütfen.)

    esin

    YanıtlaSil
  38. Çantasını bende sevemedim ama olsun kesinlikle Begüm hanım; endamı yeter :)
    ayrıca o mis ayakkabılarına da kocaman kocaman kalpcikler:)

    YanıtlaSil
  39. Oyum Begüm Şen'e :) Ama D.K'nin ayakkabılarından da gözümü alamadım, çok hoşlar. Markasını biliyorsanız öğrenmek isterim.

    YanıtlaSil
  40. Siz moda blog'u değil misiniz, sağlık kontrolüne ne zaman başladınız? Hadi moda, zevk konuşmak göreceli, şahsi fikriniz de, birine görüntüsüne bakarak "sağlıklı" ya da "sağlıksız" etiketleri yapıştırmak, bir de üzerine bundan rahatsız olduğunuzu söylemek... Birinin sağlıksız görünümünden rahatsız olmak ne demek? Sözkonusu kişinin vücut değerlerine nasıl hakimsiniz? Bu yaptığınız felaket bir muhabbet - İstediğiniz kadar trend, marka takip edin, bu gibi söylemlerle beslenme bozukluklarını destekliyorsunuz. Baktığınız yabancı blog'lardan ihraç ede ede vücut terörü politikalarını almanız çok üzücü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Cagla, kimsenin bir yerden birsey ihrac ettigini sanmiyorum. samimi bir bicimde birinin gorunumunu sagliksiz derecede zayif buluyorsak bunu belirtmek beslenme bozukluklarini beslemez, aksine bu gibi bloglari takip eden genc kizlarimiza guzelligin asiri zayiflik olmadigi fikrini asilar. Balik etli hanimlarimiza kilolu denmesini garipsiyorum ama tig gibi ince yanaklari cokmus bir ifade karsisinda aa kombininiz cok yakismis diyip gecmek cok sacma.

      Sil
    2. Sakin ol Çağla; Pelin de zaten çok zayıf olanları eleştiriyor. Beslenme bozukluklarını desteklemek yerine, beslenme bozukluğu görünümü verenlere hayır diyor.

      Feride

      Sil
    3. Feride ve Selin: Bahsettiğiniz "çökmüş ifade"nin ne kadar muğlak ve varsayımsal olduğuna dikkatinizi çekerim. "Beslenme bozukluğu görünümü" de ha keza aynı şey. Hepimize dayatılan zayıflık ve beden takıntısıyla mücadele zayıf bulduğumuz kadınlara laf ederek olmaz ki? Bunu söyleten düşüncelerle mücadele etmeli. Birini fazla zayıf/sağlıksız göründüğü izlenimiyle eleştirmek, başka birini kilolu olduğu için sağlıksız olduğunu varsayarak eleştirmekle tamamen aynı şey - İkisi de ne kadar sağlıklı olduklarını bilmeden bedenleri üzerinde yorum yapmak, eleştiriyle şekillendirmeye çalışmak, yani temelde aynı şey. Asıl bu tip varsayımları ve eleştirileri bıraktığımız zaman beslenme bozukluklarını günlük konuşmada yaşatmak konusunda bir aşama kaydedeceğiz. İdeal herkesin kendi bedeninde kendini rahat hissetmesiyse herkesi olduğu haliyle güzel hissettirmeye çalışmak gerekiyor. Bahsettiğiniz genç kızlar "Şimdi çok kilo aldım laf edecekler, işte şimdi çok zayıfladın diye laf edecekler" diye diye beden algıları bozuluyor zaten. Moda, kıyafet gibi şeyler beden politikalarından tamamen azade tutulmalı, yoksa zayıfa da, kilolu olduğunu düşündüğümüz insana da aynı terörü yaşatıyoruz.

      Sil
  41. Oncelikle iki sahsinda bas kisimlarini gormesem oyle degerlendirsem sunu soylerim .. İkiside elbiseyi farkli ve kendilerine yakisan tarzda kullanmislar hangisi sizin tarzinizsa onu begenirsiniz ust kisimlarinida ekleyerek kim olduklarini bir kenara koyarak bakarsak yukaridaki kisiyede sahisi cvbim da olacak ayni zamanda, bundan on sene oncesine kadar d.s e bayilan biri olarak saglikli oldugu halde niye inatla kendini bu kadar cirkin ve sagliksiz gostermeye calistigidir. Elbiseyi kendine has tarzda kullanmis, b.s in elbiseyi yorumlama seklini de cok begendim fakat kermes icin cokkkk cokkk fazlaaaa ve bence elbiseyi giyicek olsam b.s gibi kullanordin ama kermeste degil.
    Hande t.

    YanıtlaSil
  42. Kesinlikle bu kadar zayiflik sagliksiz , guzel kadin saglikli olan kadindir... Asiri zayifligi moda haline getirenlere inat bene kadin kadin gibi olmalidir kovrimli ve kendine yakisir kiloda... Demet sener eskiden cok guzel bir kadindi.yine kilo alsa biraz saclarini kisa kestirse eski halini yakalar, bu arada cok beyaz olmasi kilolu olsa rahatsiz etmez cok guzel teni ve cildi var ama on plana cikmiyor maalesef.
    Ece barlak

    YanıtlaSil
  43. Begüm Şen'i tek geçerim. Sexi kadın.

    YanıtlaSil
  44. Her ne kadar Begum Sen cok daha havali, guzel ve saglikli gorunuyor olsa da, elbiseyi Demet Sener`in uzerinde daha cok begendim. Yakasini kapatmasi bile elbisenin havasina daha cok uymus. Belki de bu tarz elbiselerdense modern elbiseleri Begum Sen`e daha cok yakistirdigimdandir.
    Ozlem

    YanıtlaSil
  45. Beyaz tene karşı değiliz tam tersi nicole kidman hayranıyımdır. Ama demet şener makyajından ve saçından dolayı beğenilmiyor bence.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.