2013 MET GALA

Anna Wintour 'un bu sene için bulduğu tema müthiş cool. PUNK : Chaos To Couture. Bu da davetlilerin bolcana punk temasını işleyeceği anlamına geliyor. Ki punk akımı 70'lerden beri moda tarihinde kendini unutturmayan yegane trendlerden. Zımbalar, çiviler, fileler, yırtık pırtık jeanler nereden geliyor sanıyorsunuz. Hepsinin atası punk akımıdır. Elde malzeme olarak böylesine müthiş zengin bir tema varken doğal olarak davetlilerden de buna paralel başarılı kostümler bekliyordum. Çok başarılı bulduklarım olduğu gibi nereye hangi davete geldiğini bilmeyenlerde yok değil. Hepsini inceleyeceğiz.

KIRMIZI HALININ EN İYİLERİ :




En başarılı bulduklarımla başlıyorum ve Sarah Jessica Parker iyi ki varsın diyorum. Bu yaşsız kadın bu konularda ne zaman çuvalladı ki !! Giles elbisesi ve Christian Louboutin çizmeleriyle hem couture sanatının elinden tutmuş hem de Philip Treacy 'nin sanat eseri saç aksesuarıyla en bilindik punk saç modeline selam çakmış. Tek kelimeyle muhteşemmm !




Sienna Miller bir diğer muhteşem görünenlerden. Baştan aşağı Glam Punk stiliyle işte budur dedirtecek cinsten muhteşem parçalarla ortaya kusursuz bir kompozisyon çıkartmış. Sade beyaz bir elbise üstüne olabilecek en damardan Burberry punk ceketiyle ışıl ışıl. Bununla da yetinmemiş ve çok başarılı bir saç modeli seçip nefis aksesuarlarla son noktayı koyuvermiş. Kendisini özletti ama geri dönüşü muhtteşem oldu !





Anne Hathaway müthiş hayal kırıklığı yaşatan Oscar Töreni kıyafetinden sonra kendisini ancak bu şekilde affetirebilirdi. Vintage Valentino Couture elbiseyi kusursuz taşımış. Üstelik saç renginde değişiklik yapmaktan da kaçınmamış. Kıyafetin havasına nasıl yakışmış nasıl güzel olmuş inanın gördüğüm an ağzım açık bakakaldım. Çok punk tarz olmasa da karanlık teması ve kontrast renklerde kısa saçıyla başarılı bir ucundan yakalama olmuş.




Miley Cyrus muhteşemm !! Marc Jacobs imzalı elbisesi, saç modeli ve duruşuyla baştan aşağı bir punk kadını . Zaten bu geceden evvel bir süredir punk tarzı uygulamaya başlamıştı. Gecede hiçbir zorluk çekmeyenlerin başında geldiğinden eminim.  



Gecede en merak ettiğim isimlerin başında Madonna geliyordu. E ne de olsa çocukluğumda onun sayesinde fileden tek omuzu düşük bluzlar, yırtık pırtık kısa taytlar giydim. İki koluma da en az 20 adet zımbalı bilekliklerden takar, punk 'ın yandan yemişi kısacık saçlarımla, mini fırfır eteğimle az mı layk a vörcııın diye popo salladım.. Punk akımını modernize eden en başarılı isim. O yüzden Madonna 'nın Givenchy kıyafetini gördüğümde inanın hafif çaplı bir mutluluk sarhoşluğu yaşadım. Olay güzel mi şık mı değil. Olay temayı nasıl yansıttığı. Torunu yaşındakiler kokonalar gibi giyirken o gecenin temasını en başarılı yansıtanlardan. Sadece ayakkabısını sevmedim. Ha bir de Kleopatra peruğu yerine ilk çıkış yaptığı kısa saçlarını kullansaymış süper olurmuş dedim ama bunlar bile aldığım keyfi baltalayamadı. 




Cara Delevinge de temayı başarıyla uygulayanlardan. Burberry kıyafetiyle, saç modeli, makyajı ve duruşuyla kusursuz görünüyor.




Diane Kruger klasik bir Chanel seçmiş ama akseasurları, saç modeli ve makyajıyla punk akımının da ucundan tutmuş.



Rooney Mara canlandırdığı Lisbeth Salander karakteri sayesinde yıldızlaştı. Ki canlandırdığı karakterin stili günümüzde gothic punk akımının en başarılısı. Kendisinden daha başarılı bir kompozisyon beklerdim çünkü kırmızı halıda o kadar çok aynı tarz beyaz ve Givenchy Couture elbise giydi ki bu elbisesi bana sadece deja vu dedirttirdi o kadar. Ama kötü diyemem orası ayrı.




Hala en favori mankenim modelim Gisele Bundchen metal detaylı nefis Antony Vaccarello imzalı elbisesiyle şahane görünüyor. Yine Vaccarello marka ayakkabılarına bayıldımm. Saçlar ve makyaj çok klasik kaçmış ama anarşist ruhlu pozlarıyla bu açığı iyi kapamış :)



Taylor Swift çok güzel ve şık görünüyor. Punk akımının izlerini sadece örümcek ağı dediğimiz yan detaylarda görüyorum. Bir gıdım da sanki saç modelinde var o kadar. Ama J.Mendel elbiseyi güzel taşımış punk ve couture arasında bir yerlerde gezinmiş hoş olmuş. 



Jessica Biel 'in Giambattista Valli elbisesine defilede gördüğümden beri aşığım. Bu gece için tam ne alaka diyordum ki birden bizlere yaptığı hoş süprizi görüverdim. Burnuna dikkat edin :) Belli ki Anna Wintour 'un New York dergisi kapağından ilham almış ama uygulamaktan çekinmemiş ya koca bir bravoooo !!



Jennifer Lopez 'i beğendim. Değişik saç modeliyle ve seçtiği desen ve kesimle gayet hoş görünüyor.


Florence Welch Givenchy Couture elbisesiyle punk değil de daha çok gotiğe kaçmış ama öyle alakasız tipler gördüm ki ben buna da razıyım hatta coşup çok beğendim bile diyorum :)




Nicole Richie de değişik saç rengi ve stiliyle dikkat çekenlerden. Aslında kıyafetini beğendim. Saç rengini çok manasız bulsam da ne zaman aksesuarlarını gördüm o zaman hoşuma gitmeye başladı. İlk bakışta sevmediğim zaman geçtikçe ısındığım bir uygulama. 
KIRMIZI HALININ ŞUURSUZLARI :

İşte bunlar da nereye hangi davete geldiğini bilmeyenler ve ben de ciddi anlamda hayalkırıklığı yaşatanlar.


Tabi bu listede Gwyneth Paltrow 'u göreceğim hiç aklıma gelmezdi. Geceyle alakasız manasız şekilsiz üstelik kötü dikişli feci renkli bir Valentino elbise. Yahu punk diyoruz siyah diyoruz isyankarlık asilik bekliyoruz Barbie bebek misali pembe nerden çıktı yahuuu ?!! 


Gecenin mimarı Anna Wintour da hayalkırıklığı. Evet gecede couture detayı da var ama punk 'sız couture olmamalı. Normal bir davete giydiği elbiselerden hiçbir farkı yok. Özenmediği belli. Hem de çiçekli bir Chanel ?!! Felaket !!


Sevgili Blake Lively, bu kadar genç yaşta hem de böylesi yaşına uygun bir tema varken neden Salma Hayek olmak istedin ki derdin nedir yavrucuuum ?!!




Kim Kardashian umutsuzca Amerikan Vogue 'un kapağında olmak istiyormuş. Anna Wintour ile sıkı fıkı olan Kanye West bunun için deliler gibi uğraşıyormuş saatlerce dil döküyormuş ama Anna 'yı bir türlü vetosundan vazgeçiremiyormuş. Ayol Anna bu kadını kapağa koysa yeminle Condé Naste 'de Anna 'yı kapıya koyar. Kadın hemcinslerime sakın hamile kalmayın der gibi gece gündüz çalışıyor !! Yok canlarım merak etmeyin 30-40 kilo alsanız bile eminim hiçbiriniz bu kadın gibi bilinçsizce şekilsizce giyinmeyeceğiniz için bu kadar kötü görenemezsiniz. O yüzden sakın canınızı sıkmayın gönül rahatlığıyla bebelerinizi yapın ve 9 ayın keyfini çıkarın. 


Beyoncé punk munk değil bildiğin kıro akımını uygulamış. O etek ve aynı kumaştan çizmeler bir arada midemi kaldırdı !



Kristen Stewart kızımızı birileri yılın en şık giyineni seçmiş. Valla neremle güleceğimi şaşırdım. Komik bile değil. Acınası bir seçim. Kızcağız Stella McCartney 'den dantel detaylı bir tulum seçmiş. Bu kız normal hayatında markete giderken bile daha punk. 


Rosie Huntington Whiteley bildiğiniz kokonalar gibi. Hiçbir şeyini sevmedim. Alakasız manasız bir seçim.



Dolce&Gabbana seçen 2 isim tabiki de alakasızlık konusunda yarışmışlar. Hadi Katy Perry den zaten fazla ümidim yoktu da Giovanna Battaglia 'dan bu yanlışı beklemezdim.

Ya hazır Katy Perry demişken şu Deniz Berdan 'ın kendisine diktiği ama hala göremediğimiz sakızdan elbisesi nerede bilen varsa haber etsin. Ortada hiçbir haber değeri yokken sırf ona hazırlandı giyecek diye bomboş bir reklam furyası esti. İsim yapmak isteyen modacılarımız bundan ders alsın. 


Uma Thurman 'ın Zac Posen 'inini yesinler. Saçmalıkk !! 



Gwen Stefani bildiğiniz bir büyük masa örtüsü bir de küçük masa örtüsünü sarmış düğüm atmış gelmiş. Ne punk ne de couture ! Birtek makyajını beğendim.


Katie Holmes Francisco Costa seçmiş iyi hoşta o kayık misali ayaklar nedir Allahımmm ?!!


Heidi Klum 'un kırmızı halı saçmalıkları devam ediyor. İşli mişli straples bir Marchesa aman ne hoş ne değişik bir fikir ?!!


Lily Collins Moschino haute couture elbisesinin üstüne punk ceket giyerek temaya uyacam sanmış ama ortaya karma karışık üstelik feci göz yorucu birşey çıkarmış. Lily 'cim Sienna ablacığına bak en doğrusunu o yapmış. O ceketi düz renk ya da kumaştan bir elbise üstüne giymeliydin. Ama makyajını sevdim.


Jennifer Lawrence ve Marion Cotillard elbette ki ne giyerler ?! Dior. Aman ne değişik ne özgün bir seçim. İkisi de heyecansız ve özensiz. 


Cameron Diaz 'ın Stella McCartney elbisesinin kesimine bayıldım. Ama bu gece için uygun değil. Yine de kemer detayıyla ince bir dokunuş yapmış. Ama saç modeli ve rengi kendisini çok mu yaşlı göstermiş nedir sevmedim sevemedim. 



UYARI : Bu post ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Yorumlar

  1. Omg, Cameron Diaz ne kadar yaşlanmış!

    YanıtlaSil
  2. "Şuursuzları" okurken kahkahalarımı tutamadım:)) Her zamanki gibi süper yorumlar...

    YanıtlaSil
  3. sarah jessica parker her zamanki gibi yapmacık hareketleriyle partinin en itici tiplerinden biri olmuş.jennifer lopezin kıyafeti ise berbat.madonna diyorum başka bir şey demiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ya ben senin su fikirlerine hastayim cidden bunu anladim ben tam aa bu guzelmis diyorum seni yorumunu okuduktan sonra cidden hakli be helal olsun diyorum yazdigin herseye katilir mi bir insan ben katiliyorum! Yine muthis guzel bir yazi sadece miley cyrus hakkinda hemfikir degiliz o kadar😇

    YanıtlaSil
  5. Cara harika, başka da sözüm yok :)

    YanıtlaSil
  6. Suursuz basi olarak Gisele'i yazmak lazim. Plaj kiyafetinden hallice ucuz latex gorunumlu elbisesi ve sahil kirosu durusuyla birbirinden chic kadinların arasinda siritiyor.

    YanıtlaSil
  7. Pelincimm özlemiştik seni yine çok güzel bir post hazırlamışsın bizlere teşekkürler :)

    Madonna her daim ekoldür benim için ne çok dansettim onun şarkılarında bu yüzdentorpil geçip en beğendiğim isim madonna diyorum
    sarah J. Parker'ı da çok beğendim ne giyse yakıştırıyor valla bravo.
    Cameron Diaz evet pek uygun giyinmemiş ama tuvalet çok yakışmış kendisine.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  8. Nihaaaaayet harika yorumlarını okuyabildik:)
    Bu arada çok geçmiş olsun umarım bütün sorunlar hallolmuştur.
    En iyisi Sienna Miller ve Cara bence.

    Rooney Mara gelinlik mi giymiş? :)
    http://modavesosyete.blogspot.com/2012/10/vanessa-traina-nn-dugunu.html

    Ülkü

    YanıtlaSil
  9. Favorilerim Cara Delevinge ve Sienna Miller.
    Şuursuzlar kısmındaki yorumlarınız kahkahalar atmama sebep oldu :) Blake Lively'i günlük hayatında hiç bir zaman şık görmedim!İnsanların onu şık bulmasında Gossip Girl dizinin ve kusursuz fiziğinin payı büyük diye düşünüyorum.Yoksa bana göre bir tarzı yok. Şuursuzlar :) arasında beni en çok Rosie Huntington Whiteley hayal kırıklığına uğrattı :( Bide Cameron Diaz'ın yaşlandığını görmek beni anlam veremediğim bir şekilde üzüyor. Aslında hiç bir zaman hayranı bile olmadım.

    YanıtlaSil
  10. Pelin süpersin ya! sırf yıorumların bile yeter, başarılar!!! Sema.

    YanıtlaSil
  11. İngilizler adaya yakışır şekilde başlattıkları akımı iyi temsil etmişler. Onların haricinde Anna Hathaway'i çok beğendim.
    Rooney Mara'nın kıyafeti senin daha önce yaptığın bir düğün postundaki gelinlikle çok benzer, sanki onun önü kapalı idi, şimdi üşendim geçmiş postlara bakmaya.
    Kim Kardashian'ın Kanye West'ten önce insanı ara sıra rahatsız eden bir tarzı vardı ama onunla beraber olmaya başladığından beri korkunç giyiniyor, özellikle hamilelik dönemi seçimleri gerçekten hamile kalmayı düşünen kadınları korkutacak cinsten ama yine de amerikan tabloid basınının işi hakarete vardırması rahatsız edici.
    Dior güzelleri gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı, özellikle Marion Cotillard.
    Şuursuzların içinde ortama uymasa da Cameron Diaz mutheşem görünüyor.

    YanıtlaSil
  12. Oscar gecesinde oldugunu dusundu herhalde Uma Thurman. 1. numarali suursuz.

    YanıtlaSil
  13. Bu kadar heyecanla bekleyip bu kadar hayal kirikligina ugrdigim ender davetlerden biri oldu MetGala 2013. Lutfen bundan sonra punk munk diilde 2013 modern couture giyinin densin herkese!! Nasil bir hayak kirikligidir bu. Herkes baska bir telden calmis. ben Sarah Parker i hiic begenmedim. Cok takmis takistirmis abartmis geldi bana. Cara ve Siena hos olmuslar cok ama Siena saclarla biraz abartmis gibi geldi bana. Nicole Richie Halloween den kacmis gibi, Kim kardashian da Amerika da highway kenarlarindaki ucuz motellerin kalin perdelerini yirtmis almos elbise yapmis. Jorkunc otesi. Bide o kadar prenses gibi giyinen unlu yok mu cok guldum. Eee peki Anna Wintour'e ne demeli???? Yok ben hiiiic begenmedim bu geceyi Pelincim;)

    YanıtlaSil
  14. Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Cara Delevinge ve Diane Kruger'i tema dahilinde begendim.
    Anna Wintour'in gecenin mimari olarak en ufak bir punk stili gostermemesi kabul edilemez bence.
    Kim Kardashian'i bu davete neden cagirirlar ki? Ananemin basma kiyafetlerinin kumasi bile daha guzel.

    Cameron'cum ne oldu sana boyle?

    Feride

    YanıtlaSil
  15. SCP evet çok güzel giyinmiş ve konsepte en uygun giyinen kişi olmuş.
    Anne Hathaway bence hem çok yaratıcı hem kastırmadan kusursuz olmayı becermiş.
    Sienna Miller ve Cara kesinlikle çok başarılı seçimler yapmışlar.

    Zac Posen artık bu tip elbiseler yapmaktan sıkılmadı mı ben görmekten çok sıkıldım açıkçası.
    Beyonce korkunç kötü, bu R&B yıldızları ile evlenenler sonradan bir tuhaf oluyorlar.
    Marchesa, eskiden süper elbiseleri vardı bu sezon Ruslara hitap eden mağazalarda satılan elbiseler gibi kıyafetleri var.
    Rosie Huntington ise bir insan bu kadar güzel olup ancak bu kadar kötü seçimler yapabilir.
    Pelin sen Kristen Steward' ın tulumu beğenmemişsin, konsepte uygun olmayabilir ama ben beğendim, böyle bir davete giymezdim ama başka bir yerde giyebilirdim.
    Sevgiler.Ece

    YanıtlaSil
  16. sarah J. Parkera bayıldım ,yaşını hiç göstermiyor

    YanıtlaSil
  17. Rooney Mara'nın elbisesinin önündeki fermuarın altında yırtık mı var?????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle görünüyor ama değil. Elbisenin yırtmacı dalga şeklinde :)

      Sil
  18. sırf punk temasına uymamış diye uma thurman'ın elbisesini fena harcamışsınız. rengi ve modeli ile bence çok şık çok usta işi bir elbise.

    YanıtlaSil
  19. Punk deyince niye bir Vivienne Westwood yok mesela? Cok sasirdim, punk'in kralicesidir o.

    Mine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vivienne Westwood'tan bir kaç parça var ama çok ilgi çekmediler. Onun dışında kendisi oradaydı ve çok tatlıydı ama gerizekalı sunucu lafını kesti, çok sinirlendim :)

      Sil
  20. Buldummmm... Cameron'cigim kime özenmiş. Tabi kii deniz akkaya'ya. Onun Türkiye müzik ödülleri'ndeki kıyafetini cok beğenmiş olmalı kii hemencecik bulup giymiş :)
    Favorim sienna ve cara.

    Merve

    YanıtlaSil
  21. İşte Moda dünyasının Oscarları! ♥
    -
    İlk olarak bence konu punk diye tamamen bir punk temasına bürünmek de gereksiz. Punk'a gönderme yapan ufak tefek bir şeyler bulundurdukça alakasız kaçmaz bence. Tabii ki en iddialılar azla yetinmeyenler :)
    -
    İkinci olarak buyrun benim MET Galası kombinim; http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com/2013/05/gunun-kombini-met-gala.html
    -
    Evet sırayla başlarsak isimlere;

    Sarah Jessica Parker Kesinlikle spot ışığının sahibi oldu. Giles elbisesi ve custom made CL çizmeleri ile harika ama o Mohawk ilhamlı Philip Treacy'si işe eklenince MÜKEMMEL olmuş. New York'un kraliçesi yine alkışlarımı alıyorsun! Seni seviyorum Sarah Jessica Parker! Bu teatralliğine ama şıklığından ödün vermeyen havanı da seviyorum. Aaa en takdir ettiğim yanı da punk olayım derken stilinden tek bir nebze vermemiş. Adı üstüne stil ikonu maşallah sen de olmasan Amerikalı kadınlar yandı...

    Sienna Miller giydiği Burberry ile markanın yüzü olacağı iddialarını güçlendirir durumda. Studlı ceketi içine V düz elbisesi saçı her şeyi çok güzel...

    Anne Hathaway'i önceden ne çok severdim ama şimdi o tatlı yüz sadece sahte geliyor. Ama bu harika göründüğü gerçeğini değiştirmez. Vintage Valentinosunu harika taşımış. Seçim öyküsü de çok eğlenceli bizim o romatik Valentino Garavani Anne'e archive giymek isteyip istemeyeceğini sormuş Anne de tabii demiş *Oscar olayından sonra her şeye he diceksin haliyle* Valentino da sormuş "Have you ever done something punk?" Valentinodan bunları duymak bana çok eğlenceli gelmişti :) Hathaway'in kendi sözlerine göre Debbie Harry'den esinlendiği looku çok çok çok başarılı. Saç konsunda cesareti takdire şayan.

    Miley Cyrus'un Marc Jacobs'ı harika! En doğru seçimlerden biri! Kesinlikle Rachel Zoe'ye tebriklerimi gönderiyorum ama ben saç modelini ı-hı sevemedim. Evet çok punk çok temaya uygun da güzel mi sizce? Neyse yine de başarılı.

    Madonna ıyk iğrenç. Ve evet thanks to Madonna Tisci'ye ilk kez iğrenç demiş oldum. Çarpılacağım tövbe Wintourcum.. Her şeyi geçtim o Casadeilar ne öyle?!!! Allah korusun! Korkunç.
    Bu arada davetlilere sordukları klişe soruya senin cevabını da almış olduk , seni punk düşünmek beni biraz zorluyor ama :D

    Cara mükemmel! Burberrysi zaten çooook güzel studlara bayıldım. Cara haliyle mükemmel taşımış. Saçlar takılar her şey harika! Bir de o güzelim yüzü ekleyelim! Ama tek sorun clutch ı-hı olmamış..

    Diane Kruger bence HARİKA! Stilinden ödün vermediği gib clutch ile olsun saçları ile olsun temaya çok uygun. Bence böyle de olmalı zaten. Ha birde uyumlu şık güzel görünüyor. Diane'e kalplerimi yolluyorum ve bir de o Chanel Haute Couture'e ♥♥♥

    Rooney Mara'nın gotik tarzına bayılıyorum da bu kız taylor Swift'e döndü. Hep aynısın hep aynısın. Ejderha dövmeli kız filminin çıktığı zamanlar iyi hoştu da şimdi başarılı outfitlerini taklit ediyor yaratıcılık noksan. Üstüne 2010 senesine ait elbise pek demode! Met Galasındaysan üstelik de co-chair'ı isen bu kadar basit kurtulamazsın canım. Tamam kötü görünmüyorsun ama beyaz Givenchy toplu saçlar ve koyu ruj yetmez.

    Gisele Bundchen havayı çok yakalamış. Yine kendi stilini kaybetmeyenlerden. Her ne kadar basit ve seksi bir stili olduğunu düşünsem de korumuş. Benimtek takıldığım ayakkabıların o ortadaki tek tokaları. O olmamış.

    YanıtlaSil

  22. Taylo Swift sonunda beyaz-ekru elbiselerini atmış. Yaşasın! Ve çok daha güzel görünüyor. Çok punk'a bulanmamış bence doğru olan da bu Taylor Swift Punk düşünemiyorum bile ben. J.Mendel'i çok yakışmış. Çok şık. Tebrikler böyle devam etsin.

    Jessica Biel'i çok sempatik buldum ben. Narin Coture havasını bozmamış ve çok zarif mükemmel görünmüş. Ama o noseringi ile de ufacık bir atıfta bulunmuş. Dozunu sevdim elegance'ını sevdim...

    Jennifer Lopez'İn saçı güzel olmuş da da da susuyorum konuşmayayım en iyisi.

    Florence'im bir tanem sonunda harika! Givenchy'si mükemmel yakışmış çok güzel tercih. Hatta sesi kadar güzel bir tercih desem abartmış mı olurum diye düşünüyorum.

    Nicole Richie'ye bayıldım! Ay bu kadını sevmeye başladım! Hayalet gibi olmuş, çok tatlı :) Aksesuarları Topshop elbisesi her şeyi kusursuz. Söyleseler Topshop elbiseli Nicole Richie'yi beğeneceğimi hayatta inanmazdım!

    Gwyneth çok manasız görünüyor olabilir ama bence o çizgili punk tshirtlere overdose minimallik eklenerek oluşmuş havası veriyor ve uygun. Ve ben de Punk'In rengi siyah derdim ama Andrew Bolton pembe demişse ben kabul edebilirim çünkü bence punk ile pembe çok yakışır :)

    Anna Wintour Hakkında hiçbir şey söylemeden bloguma yönlendiriyorum çünkü elbiseyi neredeyse doğru tahmin etmişim :)
    http://little-nerd-of-fashionworld.blogspot.com

    Blake Lively konusunda çok doğru konuşmuşsun. Galiba temayı Salma Hayek sandı?! Oysa güzel bir Punk kombini yakışabilirdi ona...

    Allah Kim Kardashian! Korktum bu nedir? Ya bu kadından zaten nefret ediyorum daha niye nefret ettirmeye uğraşıyor? Güzelim Gİvenchy'yi öldürmüş. Ayrıca o eller ne? Yok olmuş eller? Kızım sen öylesine cesaret gerektiren bir şeyi taşıyabileceğini mi sanıyorsun? Bu kadın, dağlara taşlara.. İşte biricik Annam en doğrusunu yapıyor da bu kızı dışlıyordu. Ama gitti en olmadık zamanda MET'e gelmesine izin verdi, Wintourum benim ya. Bence dışlamaya devam güzelim. Anna rockss kalp.

    Bence Beyonce kötü olmamış. Tamam çoook iyi değil belki ama bence çok da kıro değil :) Geçen seneki korse olayından çok daha iyi en azından...

    Aynen Kristen Stewart tam failsin bee. Hiç sevmediğim bir başka isim yine. Moda katili... Nicholas Balenciaga ile biraz adam etmişti ama yok olmamış bu kız, anasına babasına duyrulur. Ve yine mükemmel bir tespitle Pelin Ayça Kaya, kızım tam senlik konu işte PUNK!!! Biraz uğraşsaydın düzgün bir stilist ile ne güzel olabilirdin gerçekten markete giderken bile daha punksın.

    Rosie Huntington-whiteley'nin elbisesi de kendisi de çok güzel. Bence çok şık olmuş ama beni saramayan bir şeyler var...

    Katy Perry de bir Joan o Arc ile bozmuş kafayı manyak. Ne kadar belli Dolce&Gabbana tarafından giydirildiği... Sonra konuya uymak için yok Defilede görür görmez bunu MET'e giymeliyim joan of arc gibi gerçek bir punk olurdum joan of arc gibi joan of arc diyip durdu. Yalan olduğu ne kadar belli...

    Giovanna Battaglia'dan ben de beklemezdim o kadar da başarılı bir isim. Hiç olmamış hiç olmamış maalesef. Oysa saçlarında biraz punk yakalamış sonra sonra sonraaa DOLCE&GABBANA?! Şaka gibi... Onun dışında şık bile değil. Oysa önceki gece mağaza açılışında ne kadar da güzeldi...
    Uma Thurman Posen'in güzel de o kadar yani güzel sadece... Dahası yok.

    Gwen Stefani = Nasıl giyinmemelisiniz.

    Katie Holmes da aynı Uma Thurman misali...

    Heidi Klum DEMODE!!!!!

    Lily Collins ilk başta güzel gelmişti de olmamış..

    Jennifer Lawrence'ı ilk kez beğenebilmiştim de gerçekten tamamen alakasız konu Punk kız bildiğin Lady havalarında. Dior Couture'ü Brian Atwood'u çok hoş hoş olmasına hatta çok GÜZEL ama ama hayır buraya ait değilsin. Bu arada uzun bir süre Dior ve Atwood gider bu kız.

    Marion Cotillard yine Dİor yine rüküş.

    Cameron Diaz'ın Mccartney'si bence hoş olmuş. Kemeri ile de yakalamış temayı. Ama clutch'ı ve o elbisesiyle takım ayakkabıları iğrençti.

    YanıtlaSil
  23. kendi bulduğu temaya böyle giyinerek mi gelmiş Anna Wintour! gerçekten tam bir şuursuz. Cara D. ve Sienna M. harika :)

    YanıtlaSil
  24. Kim Kardashian'a cok sey soylemek mumkun. Simdi hamile oldugu icin cok da ayip etmemek lazim ama Robin Williams'in bu kiyafet ile attigi tweet gayet eglenceli:
    https://twitter.com/robinwilliams/status/331974971826003968/photo/1
    https://twitter.com/robinwilliams/status/331974971826003968

    Mrs. Doubtfire filminden.
    Sevgiler,
    Feride

    YanıtlaSil
  25. Resmen Kim ilk fotoda yilbasi hindisini hatirlatti bana ya o ne öyle allahim bu kadina evden cikarken neden kimse engel olmadi bu hal ne?!!!!
    Hatun dedigin ele gelecek lafinimi duydu nabti hamilelik de biyere kadar anacim insaf!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.