Ahh O Bakışlar :)



Bir firmanın yüzü olarak dünyaca ünlü yıldız Orlando Bloom 'u misafir ettik. Firmanın yerli yıldızı ise Selma Ergeç. Hülya Avşar 'ın Cannes kırmızı halı dumur sonrası acaba Selma Ergeç 'de de aynı durumu yaşayacakmıyım diye minicik bir endişem dahi olmadı. Çünkü Selma Ergeç bu gibi durumlarda beni hiç üzmedi. 



Üstünde Burberry marka mürdüm rengi pileli elbisesi, doğal bıraktığı saçları, uygun makyajı ve kıyafetine uyumlu nude ayakkabılarıyla baştan aşağı hem şık hem de son derece zarif görünüyor. 

Orlando 'cuk da Selma Ergeç 'i benim gibi beğenmiş olmalı ki liseli çocuklar gibi hayran hayran bakıyor, gülümsüyor, şekilden şekile giriyor :) 

Yorumlar

  1. selma Ergeç çok başarılı , zarif ve hoş :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  2. bayıldım selma ergeç e. çok zarif çok şık çok klas. hülya avşar ı bile zikretmek hata olur böyle bir hatunun yanında. orlando ya hak veriyorum bakılmayacak gibi değil ki kadın. ebru şallı burcu esmersoyu göndereceklerine selma ergeç i göndersinler bizahmet. şu hatuna hayran kalmayacak kişi var mı acaba. kadının duruşu bile yetiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selma Ergeç'in elbisesi Burberry'den. Hatta anyı elbiseyi Beren Saat'te İntikam dizisinden giymişti. Blogumda da detaylı bir şekilde paylaşmıştım. Eğer incelemek isterseniz linkten bakabilirsiniz; http://dizilerdekimnegiymis.blogspot.com/2013/04/intikam-beren-saat-14bolum-elbiseleri.html
      Bu arada yazılarınızı keyifle takip etmekte olduğumu söylemeden geçemiyeceğim. Kesinlikle çok başarılı ve güzel kritikler yapıyorsunuz.

      Sil
    2. harikasın çok teşekkür ederim hemen düzeltiyorum :)

      Sil
  3. Yüzümde gülücükler belirdi Selma Ergeç'i görünce!!! Hayranlıktan tabii:)

    YanıtlaSil
  4. Selma Ergeç'in fiziği bana hep Nicole Kidman'ı hatırlatır.Gerçekten kalem gibi çok zarif...

    YanıtlaSil
  5. ayakkabı nude olmasına rağmen demode görünüyo belki daha yüksek topuklu aynı renk bi stiletto olabilirdi :)

    YanıtlaSil
  6. Orlanda gayet kibar bakiyor, liseli cocuklar gibi hayran bakiyor demek abarti degil mi

    YanıtlaSil
  7. Orlando Bloom Miranda Kerr gibi bir kadinla evli. Dunyanin en guzel kadini belki de. Selma'ya attigi bakislar nezaketinden. Asil Miranda'ya bakarkenki bakislari gormek lazim. Turk medyasi da hemen gaza geliyor yahu.

    YanıtlaSil
  8. Ne ayılıp bayılması? Selma Ergeç'in Orlando'ya bakışları rahatsız edici, evli adama böyle bakmayı marifet bilmesi çok ilginç. Kadının yürüyüşü bile bir garipti. Orlando'nun bakışları sadece kibarlıktan ne deseydi "karım dünyanın en güzel kadınlarından biri Selma da kimmiş?" mi deseydi. Abartmayın hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha.ben görsem evli mevli ben de ağzım açık bakardım.Selma Ergeç öle bir tavır içinde değildi ama olsa da noldu bakmayla karısından mı ayırdı kadını fettan yapmışsınız hemen ya.

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.