SAADET IŞIL AKSOY ve CANSU DERE 'nin CANNES FESTİVALİ KIRMIZI HALI KARNESİ

Hülya Avşar 'ın Cannes kırmızı halı hezimeti sonrası elbette ki tüm beklentim Işıl Saadet Aksoy ve Cansu Dere 'ye yönelmişti. Işıl Saadet Aksoy 'un yabancı arenada kırmızı halı performansları şimdiye kadar hep başarılı olmuştu ama Cansu Dere koca bir bilinmeyen olmasına rağmen ince zevkinin az çok habercisiyiz. O yüzden pek de endişeli değildim sadece meraklı ve heyecanlıydım. 

Sonuç beklentilerimin çok üstünde çıktı. İki ünlümüzde Cannes Festivali 'ne L'Oreal 'in yüzü olarak katıldı. İlk gün Işıl Saadet Aksoy Valentino elbisesiyle Cansu Dere ise Alberta Ferretti elbiseleriyle bir içim suydular. 








Saadet 'in Valentino look 'unu bu kadar başarılı taşımasını beklemezdim. Bu tarz için sadece güzel ve ince bir silüete sahip olmanız yetmiyor. Naiflik ve zarif bir hava da istiyor. Çok zor bir look ama gördüğünüz gibi kızımız pekala altından kalkabilmiş harikalar yaratmış. Minicik topuz müthiş güzel. Makyajı kusursuz. Takıları klas bir tamamlayıcı görevinde. Herşeyiyle Hollywood yıldızlarında görmeye alışık olduğumuz bir görüntü içinde. Poz verme konusunda da başarılı olduğu ortada. Styling kime aitse kendisini canı gönülden kutlarım. Ama küçücük bir kusur görüyorum ki bunu belirtmezsem olmaz. Köpek dişlerindeki sarılık yakın çekimlerde çok belirgin. Bunun icabına hemen bakılmalı. Elin ajansları yüzünüzdeki daha çıkmamış sivilceyi bile yakalar. Bu yüzden bu konulara dikkat edilmeli.










Memleketin en somurtkan kadını Cansu Dere ise bizde zorla gülümserken elin kırmızı halısında şen çocuklar gibi. Buna biraz olsun içerlemedim değil. Tabi oralarda somurtkan kadını kim ne yapsın. Ancak bir Victoria Beckham olmanız lazım ki geçer akçe olsun. Saçının rengini sevmedim. Koyu renkli saçları her zaman favorimdir. Ama at kuyruğu model yakışmış. Alberta Ferretti elbisenin taşları boyun bölgesinde biraz olsun sıkıntılı bir görüntü vermesine rağmen genel olarak taşıyışı çok başarılı. Aksesuarları kusursuz.






Saadet Işıl Aksoy dün kapanış gecesinde tekrar kırmızı halıdaydı. Bu sefer masumiyeti bir tarafa bırakıp daha kadınsı olmayı tercih etmiş. Emilio Pucci elbisesiyle çok hoş görünüyor. Bu sefer sırt dekoltesiyle bazı ablalarına ders verecek kadar ileri bile gitmiş :) Ellerine sağlık. Gözüm gönlüm estetik bir sırt dekoltesi gördüğü için pek memnun :) Makyajı harika, aksesuarları nefis. Ayakkabı seçimi birinci sınıf kalitede. Yine söylüyorum dişler acilen bir profesyonele teslim edilmeli. 

Bu 2 kızımızdan çıkartılacak ders ise kırmızı halıda başarılı bir şıklık sunmak için illaki bir taraflarımızı açmak gerekmiyor. Hatta sıkı sıkı kapalı bir kostümle bile şayet başarılı bir sunum ortaya koymayı başarabilirseniz harikalar yaratabilirsiniz. 

Böylesi önemli bir festivalde Türk kadınının güzelliğini ve şıklığını temsil ettikleri için Saadet Işıl Aksoy 'u ve Cansu Dere 'yi canı gönülden kutlarım ! Tabi bunda payı olan L'Oreal 'i de ! 


Yorumlar

  1. Saadet Aksoy'un ilk elbisesinde bel kısmı biraz yukarıda kalmış gibi geldi, bana:((Üst beden kısalmıştı. Belki iki cm aşağısı olsaydı daha zarif ve klas olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru diyorsun Fatma. Ama böyle bile güzel:)

      Sil
  2. GURUR DUYDUM!!!! H.Avşar nere bu kızlarımız nere??? Alberta F. elbiseyi Türkiye'de ancak bir Cansu Dere taşıyabilirdi bu kadar güzel!!! İkisine de canı gönülden tebrikler, teşekkürler. Su gibilerdi. Tüm hanımlarımıza örnek oldular:)

    YanıtlaSil
  3. Saadet ilkinde tam bir prenses.. ıkıncısınde makyajı cok sert durmus.. ve hakıkaten dıs cok ama cok sırıtıyor.. Cansu da, sankı bır kasılmışlık havası var.. rahat mı degıl, gergın mı? nedır anlayamadıgım bır hıssıyat.. ama Cansu her daım klas.. o acıdan hep bır numara.

    YanıtlaSil
  4. vay be cancu dere'nin gamzesi varmış!!! bugüne dek görememiştim ya da göstermemişti!!!

    YanıtlaSil
  5. Saadet her iki elbisesiyle kusursuz gozukuyor gercekten muh-te-sem! Saadet Aksoy gunluk cok abartili giyinmeyen bir kiz ama festivallerde Turkiyenin cogu iyi giyinen kadininini bile soluyor. Bayildim her iki elbisesinede. Cansu Derede cok hos gorunuyor elbiseside yakismis cok zarif ama bundan bile cok daha iyi olabilirdi mesela Saadet daha iddiali !

    YanıtlaSil
  6. Elbiseleri, makyajları duruşları şahane ancak saçlarını beğendiğimi söyleyemeyeceğim...Hele Saadet Aksoy'un 7.karedeki tel tel saçları felaket..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksine, o dogal toplanmıs sac seklı benım cok hosuma gıttı.. ben de uzerınde saatlerce ugrasılmıs sac sekıllerını cok begenmıyorum.. sanırım bakıs acısı ıste.. bana bu hali resmen çok klas geldı :) zaten yurt dısındakı aktrıslerın sacları artık hep bu sekıl.. dogal.. kendı halınde.. en fazla fönlü..

      Sil
  7. cansu dere gülmese daha iyi olurdu

    YanıtlaSil
  8. Bence saadet isil Aksoy inanılmaz bir naiflik ve güzellikte. O tel tel olmuş dediğiniz saclardir doğal görünümünü veren. alısmisiz basma kalıp bir bidon boca edilmiş spreyli saclara, böyle olunca tel tel dürüyor demişsiniz saka gibi;))
    Hakikaten bizim turk kadınlarında bir olumsuz eleştiri merakı var çözemedim gitti, bu kadar mı güzellikleri göremeyi reddeden bir millet olur :(((
    Cansu dereyi cok beğenmesemde bizi temsilen bulunduğu hal tavır kıyafet ve gülümsemesi cok hoşuma gitti , bana biraz fazla zayıflamış gibi geldi dolayısıyla eski halı tercihim:)
    Böyle başarılı olan aktör ve aktrislerimizi kırmızı halılarda , vfestivallerde daha cok görmek dileğiyle:)))
    Hande t.

    YanıtlaSil
  9. Her şey cok güzel cok begendim gururda duydum. Fakat bi sorun var. Her ikisininde saçlar doğal ama daha havalı olmasını beklerdim bu cok cok doğal olmuş temizlik yaparken önüne saç gelmesin diye şööyyle bi toplayayım demiş gibi duruyor aynı durum Hülya Avşar da da vardı onunda en çok saçlarını begenmemiştim özensizdi.. Diğer herşey harikulade elbiseler, ayakkabılar, takılar, makyaj, duruşları falan süper. Tebrik ediyorum..

    YanıtlaSil
  10. Ben Saadet'i daha çok beğendim enerjisi süper. Özellikle Yeşil elbiseli hali çok hoş.Cansu Dere'nin hakkını yiyemem oda güzel görünüyor ama görmeye alışık olmadığım için sanırım gülüşü çok itici geldi.Yalan yok Hülya A. gittiği gurur falan duymamıştım ama bu kızlarla duydum tam yaşlarını göre davranıp ona göre giyinmişler.

    YanıtlaSil
  11. Her ikisi de muhtesem. Cok begendim ve cok kiskandim. Cansu dere benim icin guzellik sembolü. Tanrica gibi. Cok cool guclu bir yandan da naif. Saadet aksoy da harika olmus. Her iki elbise de nefis. Bayildim bayildim. Tugce

    YanıtlaSil
  12. Saadet'te bir Diane Kruger havası var sanki. Çok hoş ve zarif görünüyor:)

    YanıtlaSil
  13. Saadet'in ilk elbisesini kapalı bulsam da dediğin gibi çok yakışmış. Çok beğeniyorum bu kızı. Zarif, güzel, başarılı. Yolu çok açık olsun inş. İkinci elbisesini daha çok beğendim daha çok yakıştırdım. Cansu'yu da beğendim ben hatta saç rengini bile kendisine çok yakıştırdım. Ayrıca Cansu'ya gülmek ne yakışıyormuş.

    YanıtlaSil
  14. Pelin artık SIA'ya her baktığımda sadece dişini görüyorum. Oysa ne kadar beğenmiştim her iki halini de. Cansu Dere her zaman favorimdir, cok hoş olmuş.
    NCY

    YanıtlaSil
  15. bende bakar bakmaz saadet ışıl aksoy'un sarı dişlerini gördüm hemen rahatsız etti.. ben cansu dere'yi çok beğenir ve çok asil bulurum... koyu renk saç kesinlikle kendisine çok yakışmış... ayrıca ona böyle ağzı 2 metre açık gülerken görmeye alışkın olmadığım için bi tuhaf buldum :) o hafif tebessüm eden mağrur ve asil havasını tercih ederim :) yine de gözüme her daim çok güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  16. Saadet cok zarif ve naif bir kız gercekten ama ilk elbisesini cok cok kapalı buldum, muhakkak acık olması gerekmiyor elbette ama dısardan bakıldıgında bogan bir kapalılık olmus, belki de belinin yerinin yanlıslıgından olabilir. Heyecanı gozlerinde okunuyor valla helal olsun. İkinci elbisesini daha guzel tasımıs.
    Cansu'nun da ilk kez dişlerini bu kadar gordum desem yeridir. Elbise çok karısık ama yakısmıs, keske bilekliği takmasaymış.

    YanıtlaSil
  17. cansu baştan aşağı asalet ve kalite akıyor

    YanıtlaSil
  18. Cansu'nun elbisesi zaten çok süslü, o yüzden bileklik fazla kaçmış diye düşünüyorum. Ayrıca o güzel fiziğe daha farklı bir elbise de seçebilirdi. Saadet'in özellikle Valentino'sunu çok beğendim. Yabancı bir blogda prenses gibi olmuş diyorlardı. Gerçekten de öyle gözüküyor.

    YanıtlaSil
  19. Cansu'nun elbisesi zaten çok süslü, o yüzden bileklik fazla kaçmış diye düşünüyorum. Ayrıca o güzel fiziğe daha farklı bir elbise de seçebilirdi. Saadet'in özellikle Valentino'sunu çok beğendim. Yabancı bir blogda prenses gibi olmuş diyorlardı. Gerçekten de öyle gözüküyor.

    YanıtlaSil
  20. Cansu'nun elbisesi zaten çok süslü, bir de o bileklik fazla kaçmış sanki.Saçları da gereğinden fazla salaş geldi. Saadet'in özellikle Valentino'suna bayıldım. Yabancı moda bloglarında da çok iyi eleştiriler almış hatta bazıları kendisine, "bir prensese benziyor" yakıştırması bile yapmışlar. Çok hoşuma gitti. :)

    YanıtlaSil
  21. İkiside çok hoşlar fakat Saadet bir tık önde bana göre.Gerek duruşu gerek doğallığıyla çok zarif. İkinci elbise ile daha hoş buldum.
    Cansu'da sanki heyecandan dolayı bir kasılma var gibi aslında buda gayet doğal sonuçta kırmızı halıya hergün çıkmıyorlar :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  22. Cansu'nun herşeyi yerli yerinde. Zaten bu fiziği 34 bedenden yukarısı giyemezdi. Yumuşak bir statue gibi . Seçim süper. Bilezik te gözüme hiç kötü görünmedi. Hatta biraz hareket katmış. Neyse, her ikiside süper süper süper. Her ikisini de kutlarız:)

    YanıtlaSil
  23. Saadet Işıl Aksoy'un ikinci elbisesinin belindeki potu sadece ben mi gördüm? Bu arada ikisi de çok hoş.

    YanıtlaSil
  24. her ikisi de çok hoş, saadetin ilk elbisesi çok daha güzel, ikincisinde kafası vücuduna oranla büyük durmuş, ilkinde ise mükemmel olmasına bir tık kalmış, o tek tık'ı bulamadım:)
    cansu,kusursuz.

    YanıtlaSil
  25. Saadet'i pek begenmedim. Yani o ilk elbise cok kotu ya, valla valentino malentino. Boyle belden cikma, elbise askida duruyor gibi. Okuma bayrami kiyafetine benziyor. Yazik bir de hakikaten o dis. Hic mi kimse uyarmadi. En azindan ben olsam gulmezdim, gulmuyorum zaten, benim disler de inci gibi degil.

    Amaaaa Cansu Dere offff muthis. Saadet'in makyaji ne kadar basitse (fondoten ustu iki firt allik) Cansu Dere'de bir o kadar kontur ve golgelendirilmeyle ugrasilmis. Saclar cok cekici, fizik on numara, elbiseyi tasiyis vs. Gulumseme bana da biraz garip geldi, alismadigimdan midir nedir. Bir de onu orada ne o kadar guldurdu onu da merak ettim.

    Neyse Cansu Dere, cok iyisin.

    YanıtlaSil
  26. Allahım o dişler cok fena cok
    her ıkısıde sac makyaj ve kısısel bakımda sınıfta kalmıs uzgunum

    elbıseler guzel
    verılen pozlar acemı gulusler abartılı :(

    YanıtlaSil
  27. Cansu dere her haliyle on numara. Bizide festivalde çok iyi temsil etmiş. Bence saçı, makyajı ,kıyafeti yerinde olmuş.Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  28. SIA kırmızı halı için yaratılmış gibi..hele ilk görseller nefis

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.