We Are Handsome OUT We Are Kurnaz IN

Herkes en iyi olduğu işte çalışmalı. Tıpkı Eda Taşpınar gibi. Tüm yaz boyunca şezlonga yapışık verdiği sere serpe pozlarıyla milleti ahh tatil diye inlettiyse, fıstık gibi vücuduna giydiği avuç içi kadar bikinileriyle kadın milletini hasetlikten komaya soktuysa, kapkara yanık teniyle dikkatleri çektiyse bu işteki tecrübeni paraya çevirmeyi de bilmelisin ! Yoksa bu alemden yaşça büyük sosyetik sevgilisi olan nice isimler geldi geçti ama hiçbiri Eda Taşpınar 'ın mertebesine ulaşamadı ! 

Bir firma ile güneş yağı ve plaj koleksiyonu için anlaşma yapmış. Kanımca gerek pazarlama gerekse reklam açısından muhteşem bir buluşma. Nerde modayla şıklıkla alakasız Pınar Altuğ 'un ayakkabı ve çanta koleksiyonu nerdee yaz dendimi akla gelen ilk isimlerden Eda Taşpınar 'ın güneş yağı ve plaj koleksiyonu çıkarması. Muhteşem bir fikir. Her iki tarafı da kutlarım ! Eminim satışlar şimdiden yüzleri güldürüyordur. 

Ama Eda Taşpınar dendimi bir de insanın aklına ne gelir ?! Çakma kıyafetleri. Giydiği herşeyi güzel taşıyan hoş bir tarzı var ona lafım olamaz ama bir çoğunuzun bildiği gibi Eda Taşpınar esinlenmeyi kopyalamayı pek sever. Bu yüzden plaj koleksiyonunu kendi tarzıma göre inceledim ve elbette ki yanılmadım :)

Geçen yaz giydiği We Are Handsome marka mayoları

Rihanna ve Diane Kruger

Geçen yaz We Are Handsome marka mayolarla birçok dergiye özel çekimler vermişti. Marka Rihanna ve Diane Kruger 'ın mayolarını giymesiyle satış rekorları kırmaya devam ediyor. Koskoca Balmain 'i Chanel 'i kopyalayan We Are Handsome 'ı es mi geçecek ? Olacak iş değil :)

We Are Handsome Mayolar

We Are Handsome çakması Eda Taşpınar mayosu

Elin markası kaplan, panda, aslan baskısı koyarsa Eda Taşpınar da leopar baskısı koyar olur biter ! Ne öyle oturup orjinal birşey için kafa patlatacaksın ?! Harcadığın zamana da emeğe de yazık ! We Are Kurnaz 'lık varken We Are Handsome neyime ?!!

Yorumlar

  1. selam,
    ben böyle çakma işleri gördükçe gerçekten üzülüyorum. Hadi biz anlıyoruz, dalgamızı geçiyoruz da bu anlamayan insanları resmen salak yerine koymak.
    Üzülüyorum bu kadar saf yerine konduğumuz için.
    P.Altuğ da aynı şeyi yaptı hep çakma hep çakma.
    Millet nasıl olsa anlamaz beğenir giyer yaptırıverilim şunu Çin'de Endonezya'da oooh millet de keko. Biz de atalım paraları cebe. Iyyy resmen midemi bulandırıyorlar.
    Pelin sen de gerçekten samimi ve içten yazıyorsun sadece zevkin değil kaliten için de teşekkür ederim. Çok kolay bulamıyoruz senin gibi bloggerları :)
    Sevgiler,Ece B.

    YanıtlaSil
  2. Cari acigi kapatacak her turlu girisimi destekliyorum :)))

    Bu arada ben de bir cakma olayini yakalamanin heyacinini yasiyorum. Ipekyol, JCrew'dan esinlenmis gozukuyor...

    http://www.ipekyol.com.tr/bluz/gotik-desenli-bluz_738_20801
    http://www.jcrew.com/womens_category/shirtsandtops/blouses/PRDOVR~85687/85687.jsp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inanmiyorum rezalet!!!!

      Sil
    2. İpekyol bu taklit işini her bi rparçada yapıyor ki hem de çoooookk uzun yıllardır. Çantadan tut, takıya, kıyafetlerde zaten aldı başını gitti :)) ( kopyalamada yani aldı başını gitti :)

      Sil
    3. Bravo cok iyi kopyalamislar..:)))))

      Sil
    4. Inanmiyorum! J Crew'un tunigi bende var, markanin sonbahar koleksiyonundaydi yanilmiyorsam.

      Yalniz Ipekyol bir de ucuza getirmis, asli ipek olan tunigi viskondan yaparak :)

      Sil
    5. Twist te geçen yıl Topshop'un sattıgı bır elbisenin aynısı var bu sezon.Renk ,desen herşeyiyle aynı.Bi de Topshop dan daha pahalı üstelik.))

      Sil
    6. Fiyatlar nasıl acaba?Orijiniyle aynı parelelde mi yoksa ulaşılabilir seviyede mi?Eğer ulaşılabilir boyutta ise bir nebze olsa anlarım ama Nursace'nin yaptığı gibi Valentino ayakkabıları birebir kopya edip ve orijinali ile nerdeyese aynı fiyata satarsan bu anlaşılır bir şey değil.

      Sil
  3. Bu konuda Nursace markasinin eline kimse su dokemez

    YanıtlaSil
  4. Yuhhh diyorum

    ve buradan E.T. sponsor olan veya bir sekilde is iliskisinde bulunan markalara sesleniyorum.

    En azindan kendim icin diyebilirim ki bi isin icinde E.T. varsa ben o isten, o markadan soguyorum.

    Sevgili E.T.'nin tasarladigi (!!!) bir seyi almak benim icin cakma canta almaktan faksiz.

    Zeynep T.



    YanıtlaSil
  5. Ben sadece cok ayıp diyebiliyorum. Milleti bu kadar göstere göstere aptal yerine koymak .... Cok ayıp
    NCY

    YanıtlaSil
  6. İngilterenin o iğrenç kokan Primark adlı dev Fast Fashion zincirinde asıl We Are Handsome'ın çakmaları boy boydu. Geçen yaz 5-6 modeli vardı adamlar bir de utanmamış sıkılmamış model model koymuş! Fotoğraflamıştım bulursam koyacağım buraya da...

    YanıtlaSil
  7. Ben anlamadım şimdi. Benim bildiğim kadarıyla bu mayoları Eda Hanım tasarlamadı sadece reklamında yer aldı. Eda Hanımın suçu ne ki. Reklamında poz vermek mi?

    Aylin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her yerde collezione by eda taşpınar ismi altında firma için kendisinin tasarladığı koleskiyon yazıyor.

      Sil
  8. Çok kötüyüz biz de canım. Belki de Eda Taspınar'a SEVDİĞİN/KULLANDIĞIN MARKALARIN tarzında bir şeyler tasarla demişlerdir, o da beğendiği ürünleri halkla buluşturmayı seçmiştir. Biz fakirler de buna müteşekkir olacağımıza kızıyoruz kendisine. Gerçekten ayıp. O kadar EMEK var di mi?
    Sitare

    YanıtlaSil
  9. Sonra da bizden niye uluslararası platformda modacı çıkmadı diyoruz. İşte buyrun örneği. Copy-paste yapmakta en öndeysek tabii çıkmaz.

    Eda T. baya pişkin pişkin umarsızca sadece ben para kazanayım da millet ne derse desin edalarında. Bravo diyorum. Sadece cukkayı doldurmaya bakıyor kendisi. Gerisi cidden umrunda değil. Bu firmalarda da hiç akıl yok yeminle. Bu insanlara dünya para döküyorlar satışları kaçta kaç oranında arttırdı ne kadar zarar-kar edildi acaba? Hesaplamaya bile gerek yok sanırım. Deniz Berdan'a da tasarım yaptırdılar şimdi Eda T.'a . Yazık paralarını boşa harcamasınlar daha özgün olsunlar daha farklı marketing yolları bulsunlar. Bulamıyorlarsa ben supervizörlük yaparım bu markalara hemde bedavaya. Çok ciddiyim.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorumu Pelin'in cizgili siyah beyaz postunda yazmistim. Tekrar yazmak istedim. Bu kizi

    Adsız25 Nisan, 2013
    mumkunse saglik bakanligi eda taspinar'in gunes kreminin satisini durdursun. cilt kanseri riski %99 olan birisinin birde baskalarina ornek olmamasi lazim. ayrica collezione gibi zaten kiyafette bile kaliteli olmayan bir markanin birde kozmetik urunu cikarmasi eminim saglik riski iceriyordur. 3 kurusluk isler...

    YanıtlaSil
  11. bedava verseler giymem ogggg, orijinali bile pazar mali gibi duruyor

    YanıtlaSil
  12. Hahh ha ha ha ha!!!! Traji komik:)

    YanıtlaSil
  13. Kdın sadece bronzluğuyla bilindiği için iyi bir birleşim demişsiniz mantıklı gibi görünüyor ama, bu kadın güzel, ışıltılı bir bronz değil ki yahu kömür karası, marsık gibi bana göre. eğer yağı da kendisine benzetiyorsa 1 lira bile olsa almam şahsen :D kim hardashian'ı kiloları ve kalçasıyla tanıdığımız için kim kardashian popolu bir jeans serisi hazırlaması gibi resmen. eyvallah poposuyla meşhur hatun da, iyi anlamda değil :)

    YanıtlaSil
  14. valla bu daha evvelki cakma olaylarina gore minik bir vahim bence. bir kere orjinalini zaten begenmedim, ikincisi siyah mayoya vahsi hayvan resmi basmak cok takdir edilecek bir tasarim isi gibime gelmedi acikcasi. Bir cakma Balmain ceketteki tasarim ve emek hirsizligi ile es degerde degil benim icin.

    YanıtlaSil
  15. Zaten bence koleksiyonun orjinali bile çok fena taklidi daha da fena :(
    Ayrıca adsız arkadaşa katılıyorum bronzluğu pek özenilecek gibi değil kendisinin çeşmede bir kaç kez gördüm hiç aman ne güzelde bronzlaşmış bende onun kullandığı yağdan alayım isteği uyandıracak bir durumda değil maalesef çünkü bronz değilde kömür karası kıvamında :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  16. Ya bu pandalı olanlar çoookkk güzelll.. Ama biraz kilolu mu gösterir bilemedim. Bir de türkiye'de beymen ve mosmoda da gördüm. beymende kalmamış, mosmoda dan daha evvel alışveriş yapmadım. yapan birileri var mı bilgi lütfeeeennn...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.