Ben Bir Sosyetiğim..




Fotoğrafını gördüğünüz hanımın adı Beril Akçay. Adını duymuşluğum var ama kimdir neyin nesidir pek fikrim yoktu. O yüzden biraz araştırma yaptım. Kendileri Amerika 'da program sunucusuymuş. Hollywood 'da birçok kırmızı halıda tonlarca resmine rastladım. Her daim bakımlı, markalı, jet-set bir hayat içinde. Jet önünde çekilmiş resimleri komik ama en komiği kendisine Socialite ismini koymuş olması. Paris Hilton 'ın Türkiye versiyonu gibi. Komik diyorum ama hak vermiyorum da değil. Ne de olsa artık zamanımızda sosyete olmak bir meslek olmuş durumda. Şekerim ne iş yapıyorsun 'a pekala ben sosyetiğim cevabını verebilirsiniz. E boşuna mı sayfa sayfa her yerde röportajları yayınlanır, televizyon programlarına konuk olurlar, markaların yüzleri olup profesyonellere taş çıkartırlar. Bunun daha kitap çıkarması var, program sunması var varoğlu var. O yüzden hemen gülmeme son veriyorum ve ciddiyetimi koruyorum :)


Nazlı Yazıcı ve Kaan Sert 'in düğününde en iddialı benim dercesine Zac Posen 'den nefisss bir elbise seçmiş. Zac Posen giydiniz mi biraz teatral biraz kadınsı iddialı bir havanız olmalı ki malum Beril Akçay iddialı seviyesini bile aşmış. Tut tutabilirsen. 

Genç olmasına rağmen yüzündeki gerim gerim estetikler rahatsız edici olsa da elbiseyi güzel taşıması adına hakkını teslim etmeliyim. Gerdanlığı pek havalı. Böyle bir elbiseyle seçtiği çantayı kullanmazdım ama amaç gösterişli olmaksa neden olmasın ?! 


Yine de ne yalan söyliyim annesi benim daha çok hoşuma gitti. Gösterişli ve havalı olmak isteyenler için ideal bir görüntü olsa da benim gibi sadelik ve zarafet arayanlar için her anlamda çok fazla. 


Yorumlar

  1. Bir de oradan buradan çalıntı modellerle bir koleksiyon hazırlar, tasarımcı olursa işte o zaman sosyetik derim ben ona:) Ben sosyetiğe sosyetik demem çakma tasarımla koleksiyon çıkarmadıkça Pelin Hanım :):):)

    YanıtlaSil
  2. Elbisenin Zac Posen olduğunu okumasam öylesine bir abiyeciden alınmış derdim. Elbise harika ama genel görüntüyü hiç beğenmedim.
    Bu arada uzun zamandır sessiz takipçilerinizdenim, bu da ilk yorumum oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Estetikli dudaklari cok itici.
    Bir de uzun suredir amerika'da yasiyorum ve o kadar da televizyon izlerim, hic adini dahi duymadim. Anlasilan turkiye'de daha populer.

    YanıtlaSil
  4. 30 sene önceki Bülent Ersoy ayol bu !

    YanıtlaSil
  5. Ummmm ben Los Angeles'da yasiyorum uzun yillardir..program sunuculugumu yapiyormus?!?! nerde acaba? Pelin Hn kanmayin lutfen:) She is another wannabe.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ,kullanıp memnun kaldığınız ürünlere ait postları okudum,Yeni keşifleriniz var mı?Makyaj-parfüm-saç bakımı..Veya giyimle alakalı pratik bir ürün; duyulmamış birşey..Fikirleriniz benim için önemli, Teşekkürler.
    SN

    YanıtlaSil
  7. bence beril hanımın fazla estetiği yok yüzünün simetri ve ifadesi bu.Sadece dişlerinde müdahale var bence ve dudağında dolgu olabilir.. Topuz; saç dizilimi böyle olan kadınlara yakışmıyor, saç hattında biraz tüysü minik saçları olan kadınlara gider daha çok.
    SN

    YanıtlaSil
  8. Bence Kim Kardashian türk versiyonu olmus :-)

    Hande T.

    YanıtlaSil
  9. Pelincim uzun zamandır sesiz takipçilerinden oldum karşıdan okuması izlemeside güzel senin yazdıklarını,neyse gelelim bu hanımefendiye ne oldugu değil neci olduguda pek ilgilendirmiyor bizi ama türkiyede tanınmaya başladığı kesin,kıyafet güzel olsada onu taşımak rezilde eder insanı vezirde bence o çantanın alaturkalığı markasının ne oldugu hiç önemli değil estetikli suartını ve çakma V.B pozunuda hiç yoruma katmıyorum bile yorumsuzz ___________

    YanıtlaSil
  10. Blogunu buldum ben de, eğlendim güldüm :)

    Gerçi bazen güzel giyinebilecek potansiyeli var gibi ama o dana kadar CL'lardan vazgeçmeeeliiii...

    http://nerd-of-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.