!!!



Yorumlar

  1. Birlik beraberlik şemsiyesinin altına kendini muhafazakar olarak tanımlayanlar dahil mi? Bir netleşsek???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dahil bile diyemiyorsunuz, belki içinizden gelmiyor, belki ne derler korkusu. Ama bu ülke onlarsız olmaz, onlarsız devrim olmaz, onlarsız RTE bile gitmez. Bu ülke hepimizin! Kimse başka hayallere kapılmasın.

      Sil
    2. Birlik beraberlik şemsiyesinin altına kendini muhafazakar olarak tanımlayanlar da dahil. Ama hangi görüşe dahil olursa olsun,
      * Dayatmacılar
      * Hak-hukuk gözetmeyenler
      * Diktatörvari hareketler sergeleyenler
      * Ülkesini birleştirmeye çalışmayanlar
      * Sen-ben ayrımı yapanlar
      * Kişisel hak ve tercihlere saygı göstermeyenler
      * Güç bende istediğimi ezerim, ıstediğim naneyi yerim, kimseye de hesap vermem diyenler dahil değil.

      Feride

      Sil
    3. `Evet dahil bile diyemiyorsunuz,` mu? bravo buse cok zekisin. yorumlarin yayinla`ya basildiktan sonra degil onaydan gectikten sonra buradan yayinlandigini biliyorsun herhalde? bilmesen de buraya bakip yayinlanmadigini gordukten sonra yazdin(!) herhalde. zira ben burada senden baya sonra gelen yorumu yazdim ve ben yazarken burada hic yorum yoktu, yani Pelin hn toplu halde onayladiktan sonra yorumlar yayinlandi. ama sen kendin sorup kendin cok guzel cevaplamissin aninda. bi de atar yapmissin.
      kendi cevabini cevapliyim. bizde `ne derler korkusu` olmaz tatlim. makarnaya komure kendini satanlara soyle sen onu.

      hepimiz direnisteyiz! 11 yillik baski icin, simdiye kadar gorduklerimiz bundan sonra goreceklerimiz icin! hepimiz bireyiz ozguruz! ve tabi agaclarin avm icin katledildigi bir anlayisi kabul etmiyoruz!

      Sil
    4. Yav sen şaka mısın??? 1- Ben ikinci yorumu saatler sonra yaptım. Nereden biliyorsun ki "anında kendi kendime cevapladığımı". Senin bildiğini bilemeyecek kadar aptal mı herkes? Ne kadar zeka fakiri bir cevap yazığının farkında bile değilsin. 2- Ayrıca bugün 4 Haziran, yorumun üstünden 1 gün geçmiş. Nerede Pelin Hn!!! Hoş cevap vermek zorunda da değil.
      3- Hadi sana kolay gelsin.

      Sil
    5. Sevgili Adsız, sen şaka mısın yoksa zeka fakiri misin?

      Sil
    6. tatlis bi kere cevap vermek de yetmemis. iki kere sormus sorusunu. iki cevabinda ayni gun verilmis. herkes aportta bekliyor cunku buseye cevap vermek icin. zaten gezi parkinda eylemde degiliz bilgisayar basindayiz binlerce kisi olarak. ama pardon biz olumluler bosuna uzerimize alinmisiz soru Pelin hanimaymis. Pelin hanim cevap verin lutfen bakin 1 gun gecmis hala yanitlamamissiniz cok ayip

      Sil
  2. bravo pelin tebrikler! Sana yakışan bu sonsuz destekliyorum #bublogdadirenişvar hepimiz direneceğiz!!!!!

    YanıtlaSil
  3. Helal olsun!! hepimiz alanlardayiz! direniyoruz! #direngeziparki

    YanıtlaSil
  4. Aynen!!! Duyarlı bloggerlardan bu direnişi bekliyoruz! http://bilge-ca.blogspot.com/2013/06/bublogdadirenisvar.html

    YanıtlaSil
  5. Harikasin Pelin. Seni cok seviyorum. Gonlumuzu birkere daha fethettin! Tugce

    YanıtlaSil
  6. Harikasin Pelin. Blogunu zaten seviyordum. Okuyucu kaybetme korkusu olmadan, özgürce, inandigin degerlerin pesinde blogunda yorum yapabilmene gercekten saygi duydum. Simdi birlik beraberlik zamanidir!

    YanıtlaSil
  7. Beklediğim de tam buydu teşekkürler pelin hanım

    YanıtlaSil
  8. Duyarlı davranışınız için sizi kutlarım. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  9. İzlemekten keyif aldığım blogunuzu bugünkü ziyaretimde böyle görmeyi umut ediyordum; yanılmadım. Güzelliklerle dolu günlerin yakın olması dileği ile..

    YanıtlaSil
  10. KALPLERİN BLOGUSUN MODA VE SOSYETE, PELİN . KUTLUYORUM.

    YanıtlaSil
  11. Sizden de böyle duyarlı bir davranış beklerdim,beni yanıltmadınız.Kalbim siz ve sizin gibi düşünenlerle.begüm

    YanıtlaSil
  12. teşekkürler.tam da beklediğim gibi..

    YanıtlaSil
  13. Direniş in style postu bekliyorum ama ben...

    YanıtlaSil
  14. ben anlamıyorum aynı hassasiyeti neden şehit haberleri gelirken göstermediniz?
    sema

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl göstermedi? Aç eski postları bak bakalım göstermiş mi. Sen görmemişsin.

      Sil
    2. ayrıca diğer her şeyde susmuş olması bu olaylarda da susmanını mı gerektiriyor, neyin mantiığı bu, ya şimdi konuş ya sonsuza kadar sus mu allah allah ya

      Sil
  15. Brovo Pelin! Blogunu uzun zamandir takip ediyordum ancak bu ilk yorumum. Olaylara tepkisiz kalmamana cok sevindim. Duyarliligin icin tesekkurler!!!
    Emine

    YanıtlaSil
  16. İnsanın sevdiği insanlarla aynı duyguları paylaşması gibisi yoktur herhalde... Olayın iç yüzünü çözemeyen insanlar içinde kafa patlatmayın lütfen :S değmiyor çünkü facebook'dan kaç kişi sildim bu yüzden anlatmam.ben onların düşünce ve paylaşımlarına ses çıkarmazken bana saygı duymayanın gözünün yaşına bakmam...
    Teşekkürler Pelin Hanım....

    YanıtlaSil
  17. elim titreye titreye girdim sitene ya umduğum gibi olmazsa diye, biz de direnişteyiz ankarada, çok selamlar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili kedili umduğun gibi olmazsa olmasın. neden senin gibi düşünmeyecek diye korkuyorsun. bu o o tarafı hemen silmeni gözünde eksiye düşmesinimi sağlayacak.o tarafın iyi olan herşeyini bir anda kenaramı atacaksın? insanları olduğu gibi kabul etmeyi sevmeyi tahammül etmeyi öğrenelim artık. apolitikde olabilir iktidarında yanında olabilir. bunu çok uçlara taşımaya nefret söylemleriyle dile getirmeye ihtiyacımız yok. insanları kategorize ede ede büyüdük bir işe yaramıyor işte.

      Sil
    2. apolitik olabilir ama bu olaylarda hükümeti ve polisi savunabilenlere katlanamıyorum sevgili Derya, faşizmi savunmak demektir bu, faşizm bir nefret suçudur insanlık suçudur. yukarıda yazdığımda nasıl bir nefret söylemi var acaba açıklar mısınız? sempati duyduğum bir blog yazarından br beklentim vardı yanılmamışım, bu.

      Sil
  18. https://twitter.com/HAYKOCPQN/status/341715712848588800/photo/1

    çok doğru bir yazı. haklı bir durumun şimdiki durumu kötü. ilk 4 gün çok iyiydi ama o 4. günün gecesinden itibaren sokağa başkaları döküldü o andan itibaren işin seyri değişti. ve tayyibin konuşmaları ile ciddi kutuplaşmalar başladı. ilk 4 gün her kesimden destek gelirken aynı şemsiye altında toplanırken denildiği gibi,sonrasında insanlar taraf olmaya zorlandı. her taraf diğer tarafın kutsalına hakaret etmeye başladı. kulaklarımla duyduğum gözlerimle gördüğüm için diyorum. kimisi kapalıları ortadan kaldıralım diyor kimisi Atatürk e ağza alınmayacak laflar ediyor, kimisi ülkücülere hakaret ediyor kimisi %50 ye koyun diyor. sonuç bir kaç parçaya bölünme. yağ bal sürdük düşmanın ekmeğine ellerini ovuştura ovuştura izliyolardır bizleri. her tarafın o kadar baskın şiddet yanlısı seviyesiz kışkırtıcı taraftarı varken haklı insanın sesi gittikçe cılızlaşıyor bunların yanında. ahmet hakan ın şu dediğine katılamamak mümkün değil. böyle muhalefet sayesinde sittin sene geçse tayyip kazanır. akp diyemiyorum artık çünkü iktidar sadece tayyipten ibaret.

    YanıtlaSil
  19. Ben gözlerimle gördüm caddeler sokaklar 13-14 yasında gencecik kısmda erkeklerle doluydu ... Yeni bir akım gibi siyasetsiz bir düzen isteniyor ... Hepimiz bir olarak beraber hastadan kurallara ve birbirimize saygılı ne dediğine kulak veren sağduyunun olduğu gecmiste kalmak yerine geleceğe gecmisten ders alarak gitmenin zamani şimdi !! İnatla ve dirençler bu göremeyenlere inat Herkes sesini çıkaracak düşüncesini paylaşacak; biz %100 bütün olarak milletiz birbirimizden nefret etmeyi değil , şimdiye kadar nasıl birbirimizi severek yasasından bundan sonradan öyle yasayacağız!!! Ayırmaya çalışanlara inat!!!
    Hande t.

    YanıtlaSil
  20. Sen her halinle tam bir hanımefendısın.. seninle gurur duyuyorum.. her halınle benı temsıl eden bır blogsun.. senı sevıyorum.

    YanıtlaSil
  21. HELAL OLSUN SANA!!!!!!

    YanıtlaSil
  22. Pelin harikasın...
    Bir post yerine böyle bir yazı bulucağımı tahmin ediyordum.
    seni seviyoruz....

    YanıtlaSil
  23. Herkes istedigi gibi direnisini yapsin tabi de lutfen kaldirim taslarini, agaclari, kamu mallarini, otobusleri rahat birakin. Birde size kotu bir haberim var hukumet boyle degismiyor secimden 1. Parti olup iktidar olunuyor yani taksimden tahrir olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumhurbaşkanından daha bilgilisin yani demokrasi konusunda. Abdullah Gül bile demokrasi sadece sandıkla olmaz dedi. Devam edin siz böyle.

      Sil
    2. yakında ınternete bıle musade edılen uc bes yer dısında gıremeyecek duruma gelınce gorecegım ben sızın tahrırınızı.. tahriğinizi.. tahrişinizi..

      Sil
    3. hukumet boyle degismiyor mu? 1. amac hukumeti devirmek degil oncelikle insan haklarina saygili olmasi konusunda uyarmaktir. 2. hukumetler devrilir, guvensizlikle, tepkiyle, veya insanlar oy vermekten bu sekilde vazgecebilir. istersen dunyadaki orneklerini bi oku!

      Sil
    4. bu demokrasinin seçimden ibaret olduğunu zannedenler eve kapanmışlarken hazır gitsinler demokrasi üzerine kitap okusunlar

      Sil
  24. Aynı tepkiyi başörtülü kızlara zulm edilirken, Ünv. Kapıları suratına kapanıyorken neden vermediniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok merak ediyorum başörtülü kızların eğitim özgürlüğü bir alkol düzenlenmesi ya da bir gezi parkı gibi neden önemsenmedi

      Sil
    2. kac basortulu kiz olduruldu, kulaklari koptu ya da gozleri kor edildi acaba???????

      sevgili pelin lutfen bunu yayinlaaaaaaaaaa!

      Sil
    3. Doğru söylüyorsun, benzer tepkiyi o zaman da vermek gerekirdi. Haksızlığın karşısında senin takımın / benim takimim demeden durmak lazim. Tersinin kimseye faydası olmuyor, hep bir taraf mazlum oluyor.

      Ayni mantıkla, bugün özgürlükleri için mücadele verenleri, en iyi vakti zamanında başörtüsü yasakları sebebiyle sıkıntı yaşayanların anlaması lazım. Zamanında ben çektim, oh olsun şimdi sen çek dersek, bu iş hiç çözülmez.

      Feride

      Sil
    4. Bilmem belki 1990'larda bu blog yoktu. Ondan olabilir belki. Soruya bak ya.

      Sil
    5. Sokağa çıkıp böyle olay çıkarsalardı o dediklerin olurdu. Vatan sevgisi diye bir şey var, senin gibi kendi rahatını, vatanının huzurunun önüne koyanlar pek bilmez böyle şeyleri. Üzülme ama sen yine de, öğrenirsin gün gelir, Allah'tan umut kesilmez.

      İster yayınla ister yayınlama Pelinnnnnnnn :))))))

      Sil
    6. pardon `kulaklari koptu ya da gozleri kor edildi` ne demek? basi ortulu diye birinin kulagi mi koptu? ya da kor mu edildi?

      Sil
    7. magdurum da magdurum. bi bitmedi magduriyetiniz.

      Sil
    8. ben bu yorumu yazan kişinin tepkisi hangisine anlayamıyorum keşke baş örtülülerde de bu güzel tepki olsaydı mı diyor yoksa iyi ki baş örtülüler için de yoktu burada da olmasın mı diyor?? geçmişi değiştirmek mümkün değil bence önümüze bakalım

      Sil
    9. ben üniversitemde bu türban rezaletine karşı duranlardan biriydim ve direne direne o zaman da başardık, kanunlara rağmen türbanlı hanımların okula rahatça girmesini sağladık. ama bu edebiyatı yapmanız artık gereksiz ve tatsız, ben herkesin özgürlüklerini savunmak için oradayım, kendimin de senin de onun da bunun da

      Sil
    10. "olmasın"a katılıyorum. baş saç meselesinin bizim aramızda yeri yok artık bu konudan beslenmeyi bırakması lazım erkek siyasetçilerin. Bu toplum geçti o konuları herkes mutlu mesut yaşayabiliyor.

      Sil
    11. Mutlu mesut yaşıyoruz öyle mi? Hangi kamu kurumunda baş örtülü çalışabiliyoruz??? Saçmalamayın Allah aşkına, kaş yaparken göz çıkarmayın. Bizim evet başı açıkla sorunumuz yok ama "muassır medeniyet" dedikleri ülkelerdeki gibi istediğimiz gibi yaşamadıkça, o konuları geçmiş olmayacağız. Sana, bana değil, herkese hürriyet.

      Sil
    12. Uzun süredir hiçbir resmi kuruma girmemişsin sen arkadaşım. Kesinlikle haklısın herkese hürriyet, katılıyorum fakat başörtülüler olarak resmi kurumlarda çalışabiliyoruz, bilgine. En son avukat olarak da çalışabilir olduk. Git gide medenileşiyor durum yani sorun yok.

      Sil
    13. Sen var ya a acayipsin. Hani akademik personel, hani askeri personel, hani tıp fak. de doktor. Saçmalamaya devam etme. (O dediğin avukat için soruşturma açılmıştı, onu da mı unutalım.) Yarın gidiyorum üniversiteye örtülü, eğer sorun çıkarsa seni arayayım mı? Ne de olsa bu ülkede yaşayan ve resmi kurumlara giren tek örtülü sensin, otorite sayılırsın.

      Sil
    14. sen de epey taraflı sayılırsın. kamuda çalışıyorum mu dedim sana? git nereye gitmek istiyorsan, almayanın utancı olsun. hemen biri çıksa da şöyle ağzımın tadıyla otoritesin ya !!! vs sardırayım diye aportta mı bekliyorsunuz nedir. haklarımızı savunacağına hemen konuyu çevirmeler... ben demişim ki başı açık-kapalı hep beraber mutlu mesut yaşıyoruz. halkın araında uzlaşma olduktan sonmra kurumlar zaten dönüşür. ben onu diyorum sen saracak yer arıyosun.

      Sil
    15. yahu bu şu olduğunda neredeydiniz bu olduğunda neredeydiniz diyenlerin kafası mı iyi? ben sesimi o zamanlarda da çıkardım ve başım belaya da girdi.ama şimdi mümkün olduğunda sayımızı arttırmaya çalışırken daha önce sessiz kalmışları dışlamak, ötekileştirmek nasıl bir mantık?ses çıkarmayanlar şimdi ve sonsuza kadar sussun mu demek istiyorsunuz? sanane, banene, onun hassasiyeti budur, bamteline henüz dokunmuştur olanlar, sen gelme mi diyeceğiz. herkes bir apolitik nesilden bahsediyor, apolitikti bu adamlar, duruşları yoktu ve yeni yeni oluşuyor, sen bundan sonrasına baksana, nedir bu kindarlık, intikamcılık? akp senin türbanını siyasetinin kanlı ellerine doladı, saçından çekiyor, hala neyin ısrarı bu neyin inadı. yazıktır günahtır

      Sil
  25. hepimiz ikiyüzlüyüz dostum hepimiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendi adiniza konusun lutfen

      Sil
    2. Bu toplum daha önce başörtülü kızlar üniversitelere alınmazken tepki vermedi evet ama birçok insan sahte belgelerle yargılanırken de tepki vermedi.. yazarlar/ aydınlar/ sanatçılar yasaklanırken de tepki vermedi, bir genelkurmay başkanı terör örgütüyle işbirliği yapmakla itham edildiğinde de tepki vermedi.. 13 yaşında bir kız onlarca erkeğin tecavüzüne uğrayıp da mahkemeden "kendi rızası vardı" kararı çıktığında da bu tepkiyi vermedi.. yargı sistemi çökerken de sustu.. ne kürtüm ne de aleviyim.. ama dini inançları, dahil olduğu mehsep nedeniyle harekete uğrayan/ezilen insanlara da tepki vermedi.. olay başörtüsü yasaklanırken insanlar sustu da şimdi alkol yasağı için, bir park için ayaklanıyor olayı değil ki!! tepki vermeyi bilmeyen halk artık dayanamadığından kendini tepki vermekten alıkoyamaz oldu..

      Sil
    3. .ağaçları korumaya ve fikir özgürlüğü için mücadele eden eylem yapana destek tamamda.o haydutluk yapan kamu malına zarar veren haydutlar ne olacak.

      Sil
    4. Herkes o haydutların ifşa edilmesi provokasyon yapanların ortaya çıkması için çalıştı. Bu yönde çağrılar yapılıyor. Alanda bu tür vandallıklar yapan insanlar dışlanıyor. Normal bir toplum isteyen insanlar bu tür kişileri DIŞLIYOR. Olması gereken oluyor yani. Bir de eli sopalılar var, onlar ne olacak diye sorsydın iyiydi. Yol ver geçelim Taksim'i ezelim'ciler vcar ellerinde çivili sopalarla hem de kandil kandil. Onları da sorsaydın.

      Sil
    5. sen endişelenme onlarıda soruyorum.ben asıl o ağaçları koruyan 17 masum çevreciye yazık oldu diyorum.gezi parkında artık neler döndüğü meydana çıktı.

      Sil
    6. Ne dönüyor bir anlatır mısın. Biz hepimiz çok aptal insanlarız anlayamıyoruz. Açıklama lazım.

      Sil
    7. kişinin kendini bilmesi iyidir.adama sorarlar putun ne diye.ayrıca hepiniz zeka küpüsünüz.bu ülkenin en akıllı en elit en temiz herseyin en iyisine layık olanlarısınız.gerisi beyinsiz.yaşamaya hakkı olmayanlar.elinizde fırsat olsa %50yi yakarsınız.o kadar nefret ediyorsunuz.ne desem boş ne sen fikrinden dönersin ne ben.İnşaAllah bu olaylar tatlıya bağlanır.kimseye bir şey olmaz

      Sil
    8. Elimizde olsak yakarız öyle mi? Güzel kardeşim Allah sana acil akıl fikir göz izan en önemlisi de vicdan versin. Hem puta taptırdın ayak üstü hem de "yol ver taksimi ezelimcilerle" karıştırdın herhalde sen bizi. Seni Allah'a havale ediyorum. Bu tür bir anlayışa laf anlatılmaz.

      Sil
    9. güzeller güzeli kardeşim yanlış anlattım tamam.kalp kıracağıma gider kafamı kırarım.keşke yorumuma cevap yazmasaydınız:(

      Sil
    10. Neden yazmasaydım? Ayaküstü "putperest, insan yakabilecek kadar kötü, bencil" ilan edilsen eminim sen de cevap yazardın. Hatta çok daha ağırını. İnsanları kalp kırdırma noktasına getirip bu sıfatları yakıştırtacak hale getirenler utansın!

      Sil
    11. Bloğunuz çok eğlenceli ve güzel Pelin hanım

      Sil
    12. ben kolsuzla mini etekle çalışabiliyor muyum kamu kuruluşunda.ben de o zaman istediğim gibi giyinmek istiyorum.tek taraflı olmasın.ben de çok rahatsızım istediğim gibi giyinememekten.üniversite ayrı evet orda hakları yeniliyordu ama kamu nedir eğer dediğim gibi kıyafet yönetmeliği kalkarsa herkese,o zaman tamam bütün özgürlüklere.

      Sil
  26. "Acaba" diarek girdim siteye, tam da tahmin ettigim gibi bir post ile karsilastim

    YanıtlaSil
  27. http://www.youtube.com/watch?v=yKz8ZMXVlPs&feature=share


    bu arada bunuda izlemekte faya var. sonucun böyle olmaması dileğiyle.

    YanıtlaSil
  28. Helal PELINNN

    Turkiye de degiliz ama kalbimiz ve mantigimiz Gezi'de, orada olanlarla.

    Bugun saat 7 de Italya Trieste deki Turkler toplanicaz ve Italyanlara aslinda Istanbul'da Gezi'de neler oldugunu, itirazlarimizin neye karsi oldugunu anlaticaz.

    Zeynep T

    YanıtlaSil
  29. Birlik beraberlik semdiyesinin altinda vicdani olan, insan olan herkes var. exilmisin yaninda olan, ezenin karsisinda olan herkes var. siddet yok.

    YanıtlaSil
  30. Bu blogda ilk defa bu kadar cok adsiz yorum goruyorum.

    YanıtlaSil
  31. YAZILACAK ÇOK ŞEY VAR. SAYFALARA SIĞMAZ.Elbet bir gün konuşacağız. Umarım o gün konuştuğumuzda, içimizde biraz da olsa halen hoşgörü kalıntıları kalmış olur. Yine de kendimi tutamayıp,şunu yazıyorum " kaç başörtülü kadının kulağı koparıldı....." demiş bir arkadaş. Gerek yok bu polemiklere 21. yy sevgili arkadaşımız. Demek sen hiç alana inmemişsin şu son 10 günde.

    Sevgili Pelin'e duyarlılığından dolayı, masumcana zarar gören vatandaşlarımıza , hayatını kaybeden 2 arkadaşımıza ve onlarca telef olan ve kollarımda ölen hayvanlarımız adına teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buna inanmak istemedim hiç istanbulda değilim.kedi-köpekler gerçekten öldü mü kahroluyorum?

      Sil
    2. internetten gördüm ben de gazdan kaçıp inşaata kaçıp düşüp belini kırıp ölen sokak köpekleri,gazdan zehirlenip ölen sokak köpekleri,hamileyken zehirlenen sokak kedileri vs vs bunlar internette hayvan koruma sitelerinde gazetelerde fotograflarıyla gördüklerim.benim de canım çok acıdı gerçekten :( diğer bütün olanlara ölen vatandaşlarımıza canım acıdığı gibi.bunca yapılan haksızlığı nasıl görmüyorlar insan nasıl bu kadar adaletsiz olur vicdanı sızlamaz mı istediği görüşten olsun.en azından adil olsunlar

      Sil
    3. Maaleef bir sürü kedi,köpek gazdan etkilenerek hayatını kaybetti. Aralarında 7-8 haftalık Pekignese bile var. Bazıları ezildi, bazıları da kaçayıp derken araç altında kaldı. Son 5-6 seneden beri Taksim Eylemleri'nin BAŞ yürüyücüsü köpeğimiz " Eylem" de çok fena yaralandı ve gözünü kaybetmek üzere.Ve etraf ölü kuş dolu. Herkes, hepimizi tüm insanlarımız ve hayvanlarımız adına çok üzgünüz. Yağmur zamanları herkes kendine ayrı bir dikkat etsin lütfen, yağan yağmurlar önümüzdeki haftalar acidli şekilde ( acid rain) olarak yağacak.

      Sil
  32. http://www.youtube.com/watch?v=4yIMOtyD89g&feature=share

    herseyin tek tek calinmasina izin vermeyecegiz...

    YanıtlaSil
  33. bugün gezi parkındaydım ilk gun; cuma ve cmrt olan direnisin ardından karsıda oturduğum ve calıstıgım ıcın ancak bugun gidebildim fark ettim ki amaçtan sapmaktayız, maalesef cunku bu partiler üstü bir eylemdi halbuki simdi taksim tam bir hayalet sehir gibi her yerde partizanlar, flamalar bayraklar partilere ait. insanlar sanki bir fuar alanında ya da sirkte gezer gibi çekirdek çıtlatarak, etrafta resim çektirerek bu hayalet sehirde birbirlerini ite kaka etrafa saldırıyorlar. Başından beri istediğimiz elbette huzur ortamı ancak tek dileğim umarım amacımızdan sapmayız umarım farklı kanaat önderlerinin, partilerin görüşlerin altında ezilmeyiz, eylemimiz saptırılmadan amacına ulaşır.
    Artık daha fazla can yanmasın, hak yenmesin tek dileğim bu.
    herkese sevgi ve selamlar
    Bahar,

    YanıtlaSil
  34. bloğu güncelleyin neticede modavesosyetenin eski halini özleyenlerde olabilir pelin hanım
    esra

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.