GÖZDE ÖZBEK 'in GELİNLİĞİ



Gözde Özbek 'in gelinliği muh-te-şem ! 

Özellikle etekte bolca tül kullanılmış ama güzel kullanılmış. Eteğin formu pek hoş pek zarif. Baştan aşağı sevdiğim tarzda bir prenses gelinlik. Hatta prensesten ziyade peri kızı gibi görünüyor bile diyebilirim. Gelinin fiziğine ve havasına da çok yakışmış. 

Saç modeli, makyajı, duvağı, buketi herşeyi dört dörtlük. Zarif havasıyla örtüşen harika bir seçim yapılmış. Şu an için 2013 'ün yaz gelinlerinden en beğendiğim gelinlik budur. Ah keşke bir de hangi markaya ya da tasarımcıya ait olduğunu bilebilseydim. Umarım bilenler beni ve heyecanlı gelin adaylarına yardımcı olur :)

Amanııın gelin ve damada mutluluklar dilemeyi unuttum :) Mutluluklar :)

GÜNCELLEME : Gelinliği Zuhair Murad. Beymen 'de bulabilirsiniz.


Yorumlar

  1. gelinlik duvak saç makyaj heppsi mükemmellll :)

    YanıtlaSil
  2. Muhtesem gercekten :)) mutluluklar

    YanıtlaSil
  3. Gelinlik falan tamam güzel de hiç anlamıyorum bu kısa boylu erkekler kendilerinden uzun bayanları yanlarında nasıl taşıyabiliyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı konuya değinecektim ama acaba bir düğün fotoğrafının altına acımasızca bir eleştiri mi yapmış olurum diye vazgeçtim, ama gerçekten gelin damat yan yana biraz garip görünüyorlar :) Yine de onlar birbirini beğenmiş, Allah bir ömür ayırmasın diyorum.

      Sil
    2. Gözde Özbek de üst basamakta poz vermiş normalde bu kadar fark yok. Ne güzel kendine güvenen bir bey bravo diyorum şahsen

      Sil
  4. Gelinlik, saç, makyaj muhteşem kusursuz, özellikle gelin buketine hayran kaldığımı söylemeliyim, o ne zarafet öyle... Allah bir ömür mutlu mesut etsin.

    YanıtlaSil
  5. Gözde hanım çok zarif bir gelin olmuş, çifte mutluluklar dilerim.

    Ama boy farkı çok bariz abla kardeş hissi veriyor :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarim adasim, ben de aynisini dusundum, hanimefendi cok guzel ama olgun bir ifadeye de sahip zaten. Buketini ve sacini makyajini cook begendim, mutlu olsunlar.

      Sil
  6. Gelinlik Zuhair Murad. Metni şu an değiştiremiyorum buraya ekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  7. Çok zarif olmuş çok hoşlar ama ben gelinliklerden çok davetlileri merak ediyorum. Bir türlü gelinliksever biri olamadım gitti :)

    http://nerd-of-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. İyi hoşda hanım kim?

    YanıtlaSil
  9. özellikle duvağı harika
    http://kavininkahvesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Açıkçası kimdir ben de bilmiyorum ama tüm cemiyet haberlerinde çıktı. Bir de kim olduğu benim için pek önemli değil. Beğendiğim herkesi konu etmeyi seviyorum. Ünlü ünsüz ayırımı yapmayı sevmiyorum. Zaten neye göre ünlü neye göre sosyetik o çizgi bizde pek yok :)

    YanıtlaSil
  13. Ben de gelinligi begenmedim. Cok fazla tul bogucu olmus. Hele tul askilar tam luzumsuz. Maalesef gelinin sac rengi ve makyajini da sevmedim. Boy konusu dikkatimi cekmemisti. Siz soyleyince farkettim. :)

    YanıtlaSil
  14. Zuhair Murad olsa bile gelinlik ön kupu çok yukarıda geldi bana. Ve pembe çiçekler beni rahatsız etti.Etek kısmı çok hoş ama hem pırıltılı bust, hem dantelle bordurelu duvak, hem beldeki kemer detay, hem öndeki tül askı, hem pembe çiçek fazla geldi. ( damat bari düğün günü için kara sakaldan vazgeçseymiş. Bu prenses karesinde korsan gibi görünüyor)

    YanıtlaSil
  15. etek, tulu alip soyle bir dolamislar gibi degil mi?

    YanıtlaSil
  16. Cok zevkli bir secim. Ben bütünüyle cok begendim. Less is more....

    Allah bir ömür boyu mutlu etsin.

    Funda

    YanıtlaSil
  17. saçı ve makyajı kötü bence ama gelinlik hoş

    YanıtlaSil
  18. kimdir bunlar bende tanımıyorum?
    bence sosyete diye sayfanıza yazarak herkese 'sosyete' primini vermeyin, gelinliği beğenmedim. Arkadaşların dediği gibi tülü dolamışlar alt kısmına.

    Edacan*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konu edilen topu topu 20-30 kişiden hiç sıkılmıyor musunuz ? yeni isimler ve yüzler olmasından ben şahsen mutluluk duyuyorum. O yüden lütfen bırakın yaptığım şeyi istediğim gibi yapayım.

      Sil
  19. Hürriyet-Kelebekten bir haber..
    ''Nippon ve Point Otelleri’nin sahibi Mesude-Dursun Özbek çiftinin oğlu Gökhan Özbek, Neriman-Muhammed Özcan’ın kızı Gözde Özcan’la Çırağan Sarayı’nda yapılan düğün töreniyle evlendi.''
    Gelinin kim olduğunu merak edenlere....

    YanıtlaSil

  20. Bir okuyucun olarak kucumseyici ve alaycı yaklaşım tarzına sahip olan insanların yorumlarını ciddiye alıp yayinlamanizdan büyük rahatsızlık duyuyorum,
    Birincisi herkes magazinsel olmak zorunda değildir,ikincisi bu ülkede ne aileler var adı sanı cok gündemde olmayan ya da magazinsel olmayı değil tanınır olmayı tercih eden fakat belirli bir cevreyle de cokta iyi ahbaptirlar ya da tanıyan tanır..aralarda bu tip sivri çıkışlar yapan kisilerin hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.kimsede çıkıp kendini kimseye ispatlamak zorundada değil. Turk kadınlarının anlam veremedigim bu tarz yorumlarından ya da eleştirilerinden oldukça rahatsizim instagramda da aynı seyler oluyor. Şahsi olarak ayipliuor ve kınıyorum.bir kere ne kadar ayıp birsey "kim bu kadın ."diye bir soru sorma sekli...İnsanların mercek altında olmaları ,her insanın onlara istedikleri gibi konuşabileceği yada hakaret tarzı sorular sorabilecegi hakkını vermiyor..sizde keske butarz yorumların burda yayınlanmasına izin vermeseniz..
    Hande t.

    YanıtlaSil
  21. Buradaki gelinlik modelleride çok iyi http://www.candangelinlik.com/gelinlik-modelleri

    YanıtlaSil
  22. Hande T,
    Tüm basın ve magazin dergilerini düğününe çağırıp poz veriyorsan her türlü eleştiriyi de kabul edeceksin. Herkes fikrini iletmekte özgürdür, kimse de kimseyi beğenmek zorunda değildir ki beğenilme nedenini de kıskançlık olarak kendilerine excuse bulan insanlara ise çok şaşırıyorum.
    Olumsuz eleştiriyi kaldıramıyorsan düğününe basına kapalı yaparsın, instagram hesabını private hale getirirsin... Tüm dünyaya ile hayatının detaylarını paylaşan insanlar her türlü yorumu da kabul etmek zorundadırlar.
    Ayrıca kimse kimseyi beğenmek zorunda da değil ki canım, üstelik ben yukarıda hiç hakaret içeren bir yorum da görmüyorum.

    YanıtlaSil
  23. Gelinlik ve gelin gerçekten çok hoş damat için birşey diyemiyeceğim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.