Saçlara Müdahale ŞART !!



Bildiğiniz gibi Hande Ataizi 'nin tarzını, giyimini, kuşamını, taşıyışını kısaca moda anlamında her şeyini severim. Doğal havası ve kendine neyin yakışıp yakışmadığının fazlasıyla bilincinde olan sayılı Türk isimlerden. Lakin son bir kaç haftadır saç konusunda ciddi bir boşlamışlık görüyorum ki bu durum da giydiklerinin tüm havasını bozmaya yetiyor. Benim bildiğim doğallık bakımsız görünmek değildir. Saçların acil bir usta eline ihtiyacı olduğu ortada ! 






UYARI : Bu post ve görseller @ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

Yorumlar

  1. Dediğin gibi en şık ve zevkli giyinen isimlerden kendisi. Doğal olayım derken saçları fazla salmış sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Roland Mouret elbisesi ve Valentinoları ile çok hoş olmuş evet ama saçların gerçekten yardıma ihtiyacı var...

    http://nerd-of-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Her yer yapay saclar dogal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ve ben de buna bikbik ediyorum dimi :)) evet yüzde doğal olan neredeyse hiçbir yeri yok ama vücut kendi azmi. ben şahidimdir ne kadar sıkı çalıştığına. Taa Vakkoroma Gym zamanlarından bilirim. 1 gram bile almamıştır herhalde

      Sil
  4. Ya pelincim göğüslerini de mi calisarak yapti?
    Neyse herseye ragmen ben de cok sik bulurum hande ataizini. Ama bu sac haklisin olmamis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben artık göğüsleri estetikten bile saymıyorum. Kimin ki doğal ki ;)

      Sil
    2. Benim:) iki de cocuk emzirdim:) nevra serezli nin bir oyunda soyledigi soz 20 yil sonra aklima geldi. Küçük olursa fazla uzağa gidemiyorlar.

      Sil
    3. çok tatlısın adsız çok güldürdün beni gerçekten doğru ama :)

      Sil
  5. Ben genel havasını çok beğeniyorum da doğru saçlarda fena halde bir olmamışlık var. Fakat saçlarına nasıl bir profesyonel yardım alması gerekiyorsa keşke bizimle de paylaşsa :))) Bu nemli havalarda ben de aynı dertten muzdaribim.

    Ebru S.

    YanıtlaSil
  6. Gercekten cok dogru bir yorum olmus adsizinki.suratinin her milimini sayisiz estetige tabi tutmusken ben dogalliktan yanayim havalariyla gezmesi trajikomik.

    YanıtlaSil
  7. Saçlara dikkat edince yoğun bir Keira Knightley esinlenmesi aldım ben.

    YanıtlaSil
  8. hande a.havasıyla tarzıyla hoştur herzaman... ama pelincim gerçek şu ki en doğal yeri saçı ve bırakalım öyle kalsın :)______

    YanıtlaSil
  9. Ben bu kadının her halini beğeniyorum...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  10. Hande ataizine bayilirim, tarzina ve kendine yakistirmasina... Evet saclarinildukca daginik gozukuyor her seferinde yaptirmasina gerek yok ama el yordamiyla yapabilecegi l kendine daha yakisan fakat bir o kadarda dogal bir model bulabilir...
    Hande t.

    YanıtlaSil
  11. Estetigi tam kivaminda yaptirmis, gozu tirmalamiyor. Bu arada kaburga kikirdagindan burun estetigi yaptiran var mi? Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  12. Kendisini birkaç kez yakından görmüşlüğüm var. Şöyle söyleyeyim, ben 24 yaşındayım ve yemin ederim bu kadın benden daha genç gösteriyor.

    YanıtlaSil
  13. Bi insanin yuz hatlari dogustan guzel degilse hem bunu degistirmek isteyip hem de dogal olamaz mi? Platin saclar ve abarti giyim ve makyaj yapmamasi dogal oldugunu gosterir, estetik yaptirmasi dogdugu yuzunu begenmedigini Ama pelin hanimin bu kadar yazi yazmamasi neyi gosterir bilemem:) 1 hafta oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ara verdim farkındayım ve üzgünüm :( Ama yaz tatilindeyim. En kısa zamanda postlar geri dönecek söz ;) İlginiz içinse ayrıca tşk ederim çok sevgiler ;)

      Sil
  14. tam da nerdesin Pelinnnnn.... yaziyordum:))

    YanıtlaSil
  15. Pelincigim
    Iyi tatiller dört gözle bekliyorum

    YanıtlaSil
  16. Nerdesinnn Pelin hanımmm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.