2011 ALTIN KÜRE ÖDÜLLERİ

Ne yazıkki töreni canlı seyredemedim. Kıyafetleri kaçırdım ama neyseki bazı ödüllerin saçma sapan yerlere gitmesine şahit olmadığım iyi olmuş. Sinirden televizyonumun ömrü kısacık olabilirdi. :)

En iyi film yine The Social Network'e gitti. Hemde en özgün senaryo ile birlikte. Özgün !?? Facebook'un kuruluşunun nesi özgün merak ettim doğrusu. Inception gibi gerçek anlamda özgün bir senaryo varken ödülleri bu filmin alması hayret verici. Şayet ödülleri Jesse Eisenberg toplasaydı çok daha memnun olurdum. Gerçekten olağanüstü bir performanstı.Oscar heyetinin bu facebook hikayesine fazla prim vermemesini diliyorum

Oyuncular ödülünde fazla şikayetim yok. Colin Firth yerine Eisenberg'in ödüllendirilmesini isterdim ama olsun Colin Firth'de gayet iyiydi. Natalie Portman zaten değişmez kadın oyuncum. Bu yıl bu ödülün tartışmasız sahibi.

Komedi dalında Annette Benning'in kazanmasına çok sevindim. Gerçektende The Kids Are All Right'deki lezbiyen anne rolünde dev bir performans gösteriyor. Hakkıdır.

Televizyon dalında nihayet Mad Men ödül almadı. Çok şükür bu günleride görecekmişim :) Artık karşılarında Boardwalk Empire gibi bir rakipleri var. Sanırım karizmatik ve dev oyuncu Steve Buscemi'li Boardwalk Empire yeni Mad Men olacak.

Ve gelelim kırmızı halıya...

Bu Altın Küre'de herkes şık herkes çok güzel. Bu kadar fazla şıklığın olduğu nadir törenlerden birine şahit oluyoruz.

Kıyafetleri renklerine göre ayırmak daha pratik olacak..





Gecenin süpriz rengi zümrüt yeşili. Angelina Jolie'in Atelier Versace, Catherine Zeta-Jones'un Monique L'Hullier ve Mila Kunis'in Vera Wang elbiselerinin yeşil tonu şahane..Jolie'nin kesimi biraz bol olmuş ve bir uyumsuzluk batıyor gözüme. Daha fazla zayıflamasa iyi olacak.






Siyah popüler değildi bu sene. Eva Longoria'nın Zac Posen imzalı kıyafeti ve Halle Berry'nin Ninna Ricci imzalı elbiseleri çok hoş.

Özellikle Halle Berry'nin seksi kıyafetleri her daim aynı tarz olsada nedense bana sıkıcı gelmiyor.

Kim Kardashian beni şaşırtmaya devam ediyor. Siyah elbisesi, saç, makyaj ve mücevherleriyle son derece havalı ve hoş.

Christina Aguilera ne giyse olmuyor güzel durmuyor. Zuhair Murad kıyafetiyle kural yine bozulmamış. Bu da bir yetenek olsa gerek :)




Jennifer Lopez'in Zuhair Murad imzalı elbisesi iyi güzelde fazla demode bir havası var. Özellikle makyajını hiç beğenmedim.

Jennifer Love Hewitt gecenin en kötülerinden. Yaşının çok üstü tarzıyla sanki Ivana Trump'ün ruhu içine kaçmış gibi.

Nicole Kidman'ın beyaz Prada elbisesi çoook sıradan ve tenine hiç yakışmamış. Nicole Kidman'a her zaman canlı renkler hatta fosfor renkler çok yakışıyor. Zaten bembeyaz daha beyaz olmuş..

Tilda Swinton'ın Jil Sander imzalı kıyafetin bir benzerini daha yeni Kate Bosworth giymişti. Kıyafetin havası Tilda'nın yalın tarzına çok daha yakışmış.







Pembe tonları gecenin en favori rengi. Natalie Portman'ın Victor&Rolf imzalı straples kıyafeti çok hoş. Dekolteye kondurulan taşlı gül güzel bir hava katmış. Ama keşke şu gerdanlığı takmasaymış. Hem taşlı gül hem mücevher çok fazla kaçmış. Saçları ve makyajı yine çok zarir. Oscar Töreni'nde daha güzel bir görünüm bekliyorum kendisinden.

Julianne Moore'un Lanvin imzalı kıyafeti çok yakışmış.

Claire Danes'in Calvin Klein marka yumuşak pembe tonlarındaki elbisesi çok şık. Elbiseyi son derece sade kullanması yerinde olmuş. Saçları bu kıyafetle ayrı bir güzel görünüyor.

Heidi Klum'un performansında düşüş var. Şu ana kadar kırmızı halıda hep en doğru en güzel seçimlerde bulunurdu. Ama bu sefer Marc Jacobs imzalı elbisesini gecenin havasına yakıştıramadım. Hele o ayakkabılarla fazla bir yaz ve plaj havası var sanki. Makyajı kötü saçlar dahada kötü. Ben o dünya güzeli Heidi Klum'u göremedim bu sefer. Yoksa yaşlanıyormu ? Hey yuppiiii :)))

Lea Michele'in pembe Oscar de la Renta imzalı kıyafeti çok hoş ve kendisine çok yakışmış. Christian Louboutin'lerle harika bir kombinasyon yaratmış.



Gecenin kırmızıları Mad Men dizisinin güzellerinden geliyor. January Jones Versace'yi, Christina Hendricks ise Romona Keveza markalarını tercih etmiş. Artık January Jones'un Versace'den başka seçimlerde bulunmasını isterim. Fazla tahmin edilir fazla aynı fazla sıkıcı. Christina Hendrick ise vücut hatlarını ortaya çıkaran bir başka seçimle yine her zamanki dişiliğinde.






Gelelim gecenin ışıldayanlarına. Anne Hathaway kanımca gecenin en şıkı. Armani Privé'nin bakır tonlarındaki seksi elbisesi içinde rüya gibi. Böylesi cüretkar bir dekolteyi ucuz görünmeden son derece klas bir şekilde taşımış. Saçları, makyajı ve aksesuarlarıyla kusursuz bir şıklık içinde.

Scarlett Johansson sanki ruh gibi. Elie Saab elbisesi çok şık ama sanki Scarlett'in tarzına gitmemiş. O kıvrımlı hatları gitmiş 0 bedene merhaba diyen bir Scarlett var karşımda. Değişik topuzuyla gecenin en dikkat çeken saç modeline sahip.

Paris Hilton süpriz bir şekilde çok hoş görünüyor. Makyajının tonunu kıyafetle harika bütünlemiş.

Sandra Bullock gereğinden fazla uzun kahküllerle tüm gece nasıl rahat etmiş merak ettim. Bana resmine bakmak bike sıkıntı verdi. Jenny Packhman elbisesi çok zarif ve kendisine çok yakışmış. Sandra'da estetiğin nimetlerinden yararlandı yanılmıyorsam. Sanki bambaşka bir yüzü var gibi görünüyor.







Leighton Meester'ın romantik Burberry Prorsum marka kıyafeti çok hoş ve çok yakışmış. Gecenin en yaşı gibi görüneni.

Jennifer Lopez'in ödül sonrası düzenlenen partide giydiği elbise ne kadar JLo. Bu sefer makyajı olmuş. Bence törendeki görüntüsünden çok daha şık.

Megan Fox'a Armani Privé elbisesi çok yakışmış. Ama yüzü çok farklı görünüyor bana. O çok beğendiğim dillere destan güzelliğe birşeyler olmuş gibi. Yanılıyormuyum ?

Michelle Williams'da sıkıcıların kulübünün yeni üyesi olmak için elinden geleni yapıyor. Valentino elbisesi çok şık. Ama Williams fazla sıradan.

Rumer Willis'e pudra renkli kıyafetinin kesimi çok yakışmış.

Milla Jovovich Armani Privé kıyafetiyle çok hoş görünüyor.





Zoe Saldana'nın partide giydiği gri elbiseyle pek bir hoş. Özellikle cluthuna bayıldım.

Camille Belle gecenin en şık ve en güzellerinden. Kıyafetine bayıldım.

Hayden Panettiere'in ne giydiğine değil göğüs ucuna ne bantlamış ona bakmaktan tüm havası sönüp gidivermiş. Çok talihsiz bir hata.



Mandy Moore Monique Lhuilier imzalı mavi tüller içinde çok zarif çook. Bayıldım.

Amy Adams Marchesa imzalı elbiseyle dikkat çekmeyen bir şıklık içinde.

Yorumlar

  1. Bana gore gecenin en şıkları Anne Hathaway, Catherine Zeta Jones ve Eva Longoria.
    Catherine Zeta Jones, yesiller icinde en şık ve en güzel tondaki elbiseyi giymişti.
    Anne Hathaway 'e zaten bayılıyorum. Elbisesini de çok sevdim. Muhteşem taşımış.
    Paris Hilton'un elbisesini de saçını da beğenmedim. Bir diğer saç faciası bence Sandra Bullock. Estetik ameliyat mı yaptırdı acaba, yara izlerini gizlemek ister gibi bir hali var. Kaptan magara adamının hava almak için kahkul kestirmiş haline benziyor:)

    YanıtlaSil
  2. Megan Foxa kitlendim bende acaba ona benzeyen birimi diye düşündüm hatta o derece, basında haberleri çıkmış kilo verdi çok diye yüzü erimiş resmen :/ nazar deymiş kızaa

    YanıtlaSil
  3. Anne Hathaway her zamanki gibi kusursuz.
    Camille Belle'in kıyafeti kimin acaba, çok beğendim.
    julianne Moore'un elbisesinin belden aşağısı kırış kırış hiç yakıştıramadım bu özensizliği kendisine.
    Sandra Bullock ve Megan Fox öcü gibi, korktum.
    Jennifer Lopez her zamanki gibi kıro.
    Angelina uzun kollu bir elbiseyle doğru tercih yapmış zira kolları çok çirkin gözüküyor. Elbisesinin rengini çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Tespitleriniz süper !!! Harikasınız ;)

    YanıtlaSil
  5. Nicole yine hayal kırıklığı oldu:(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.