64 - Kim Daha ŞIK ?

 


Bir hafta içinde bu Mary Katrantzou elbiseyi beğendiğimiz 2 ismin üstünde gördük. İlk Feryal Gülman dün de Sanem Tezman. Belki de pişti olucaklardı çünkü aynı davette Feryal Gülman da varmış :)

Biliyorsunuz Sanem Tezman hamile. O yüzden esnek kumaşlı elbiseler seçerek en doğrusunu yapmış. Renkler ve kesim çok yakışmış. Yakasını farklı görüyorsunuz ama bu şekilde satılanı da var. Sanem Tezman da Feryal Gülman gibi Hermes seçmiş ama Pochette modelini. Ayakkabıları süet Christian Louboutin. Feryal Gülman 'ın Prada ayakkabılarını beğenmeyenler oldu ama ben özellikle bu modeli seçmiş olmasını çok sevdim.

İkiside şıklık anlamında gayet başarılı. Sanem Tezman 'ın saçlarını toplayıp renkli ruj kullanmasını sevdim.

Bence seçimde epey zorlanacaksınız :)



Share

Yorumlar

  1. Postları ben belirliyormuşum gibi bir havaya girdim:))Pek havalandım neyse bu işin şakası:)Ben feryal gülman'ı beğendim ama sanem'de güzelmiş şimdi daha iyi baktım ama yinede bence elbisenin içini dolduran ve daha havalı taşıyan feryal gülman:)

    YanıtlaSil
  2. Aa ben hic zorlanmadim Pelin :)Sanem Tezman'in elbiseyi tasiyisi, ayakkabilari, ruju ve cantasi hepsi hem uyumlu hemde beklenir degil. Tabii Sanem Tezman'in daha genc olusunun da etkisi var ama ben Feryal Hanimin bu elbiseye hicbisey kattigini dusunmuyorum. Bi kere makyaji cok agir ve elbise de bu kadar karisik desenli olunca frapan durmus. Sanem Tezman'a bakinca ici aciliyor insanin, Feryal hanimda tam tersi bir etki var bence.

    YanıtlaSil
  3. Ikisinede yakismis ama ben Feryal Gulmandaki modeli daha cok begendim, acik omuz detayindan dolayi. Sanem Tezman'in kalabalik motifli bir elbise secmesi gayet dogru olmus. Sahsen kilo aldigim donemlerde benim en cok tercih ettigim yontemdir. Pelincim bu haftayi senin Mary Katrantzou haftan ilan ediyorum:) Eline saglik postun yine icimi acti, senin blogunu ne kadar ozlemis oldugumu fark ettim:)

    YanıtlaSil
  4. Sanem Tezman'ın cantası tek basına mukemmel olmasına ragmen bu elbiseyle gozume biraz tuhaf gorundu sanki.. Yine de cok zarif gorunuyor..

    YanıtlaSil
  5. Keşke Feryal Gülman, Sanem Tezman nin giygiği elbiseyi tercih etseymiş. Zaten bol desenli bir elbisenin yakasının hareketsiz olması daha isabetli olurdu. Mankendeki gibi yaka aslında gögüsü küçük olanlar için ideal. Dikkat ederseniz orada desenler arası bir uyum var ama gögüsleri biraz dolgun bile olan birisi giyince araya farklı desenler girip bütünlük bozulmuş.


    Uzuuun lafın kısası çantasını form olarak elbiseyle pek alakalı bulmasam da oyun Sanem Tezman'a.

    YanıtlaSil
  6. Ben oyumu Feryal Gulmana verdim Elbisenin modeli kesinlikle daha guzel. Ama bence ikiside gayet guzel tasimislar.

    YanıtlaSil
  7. Ben karasızım.Şöyle ki 2 farklı model her iki kişide de ayrı güzel durmuş. Sanem Tezman'dakini de sevdim ve ayakkabılarla güzel bir bütün yakalanmış ama çanta olmamış gibi geldi bana.Çok kötü değil ama bu insanların o kadar çok seçenekleri var ki hani yok olsa elindekilerle kombin yapmaya çalışsa anlarım.Amaannn bu da böyle oluversin derim ama yine de çantanın boyu olmamış.

    Herneyse Feryal hn.da da omuzun açık olması havalı olmuş. Ayakkabıları gözümü tırmalamadı.Yerine başk abir ayakkabı koysam da bunlar da çok başarılı.Hem zaten ben de bu aralar bu ayakkabılara fena takıldım belki ondan kötü görünmedi gözüme:-))Ayrıca BANA GÖRE Feryal hn.ın makyajında ben abartı göremiyorum açıkçası.Kadın gayet natürel tonlarda makyaj yapmış.Sanemin ruj rengi daha göz alıcı o açık tende daha makyaj var gibi görünüyor bana.Genel olarak ikisi de güzel ben ikisini de ayrı beğendim.Sevgiler....

    YanıtlaSil
  8. Bende elbisenin Feryal Gulmandaki tarzını beğendim. Hatta ilk posttada bayıldım Samem Tezmandaki modeli beğenmedim

    YanıtlaSil
  9. Oyumu Sanem Tezman'a verdim ama Feryal Hanım'ın ayakkabıyla olan uyumunada bayıldım diyebilirim.

    YanıtlaSil
  10. bu marry ler nerede satılıyor acaba bayıldım elbiseye .
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. kesinlikle Feryal Gülman diyorum.Ayakkabı ve çanta seçimini çok beğendim,kesinlikle en doğru seçimi yapmış.

    YanıtlaSil
  12. Vakko 'larda bulabilirsin;)

    YanıtlaSil
  13. Ben Sanem Tezman'in aksesuarlarini begenmedim :/ Ama hamilelik donemi icin cok guzel bi elbise secimi ;3 Feryal Gulman'in Prada'lari bi kere bi high fashion havasi katmis, acik omuz kismini da daha cok begendim ama bence Sanem Tezman'in yaka tercihi de kendisine yakismis.. Neyse oyum Feryal Gulman :3

    YanıtlaSil
  14. İkisini de beğendim açıkcası ikisinede çok yakışmış, ayrı ayrı yaşlarına tiplerine çok uygun olmuş elbiseyi kullanış biçimler:)Tek fark, ST'a göre FG elbiseyle daha feminen bir havada açık omuzlar daha dolgun hatlar sebebiyle..

    YanıtlaSil
  15. %100 katılıyorum prada ayakkabılarını bu elbisenin altında çok sevdim o yüzden Feryal Hanıma oyum

    YanıtlaSil
  16. arkadaşlar özel olarak haber yapmak istemedim ama tivitten duyuru yaptım burayada yazayım. bu haberimi mary katrantzou 'nun bizzat kendisi facebook sayfasına koymuş. yetmemiş bir de tivitlemiş. çok hoşuma gitti bir tuhaf oldum :)

    facebook sayfası linki

    https://www.facebook.com/pages/Mary-Katrantzou/115328501868015?sk=info#!/photo.php?fbid=264204466980417&set=pu.115328501868015&type=1&theater

    ve yazdığı tivit :

    Mary Katrantzou : "Sanem Tezman and Feryal Gulman looking beautiful in Lifo Dress " http://fb.me/19Q2HYQII

    YanıtlaSil
  17. Artık dünyaya açılıyorsun pelin dur sana daha kimler tivit yazcak:)))) Tebrikler:)

    YanıtlaSil
  18. süpersin Pelin. Mary'nin bizzat kendisi de yorum yapmış çok hoş...

    YanıtlaSil
  19. Vaaay Pelin abla artık Serap abla gibi yarı ingilizce yaz bari Mary Katrantzou da takip ediyor seni :D

    YanıtlaSil
  20. di mi çok hoş gerçekten. teşekkürler canlarım :)

    YanıtlaSil
  21. Dun Mary twitter da bu ikiliden bahsetmis vay dedirtti

    YanıtlaSil
  22. Aaa cok sevindim Pelin, supersin! Daha da guzel seyleri hakediyosun insallah :)

    YanıtlaSil
  23. Pelin hanim bu gercekten kutlanicak birsey. Bunu ana sayfanizda duyurmalisiniz. Mesajlarda kisitli kalmamali. Basarilarinizin devamini diliyoruz.

    YanıtlaSil
  24. Tesekkur ederim sevgili YC ;)

    Bilmem oyle mi yapmaliyim acaba Merve. Du bakim bir yarin olsun belki yaparim tesekkurler ;)

    YanıtlaSil
  25. Ay ben daha yeni gördüm Mary Katrantzou'nun senin postunu blogunda ve twitinde kullandığı haberini Pelinimm. Ne güzel bir haber. Tebrik ederim arkadaşım.Çok mutlu oldum inan:-)) kalp,kalp:-))

    YanıtlaSil
  26. Tebrik ederim Pelin, bu mesajla gecistirilmiycek bir haber bencede.
    bakmasaydim mesajlara haberim bile olmiycakti. simdi gordum ve iyiki gordum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.