69 - Kim Daha ŞIK ?

 


Fatoş Sarıgül 'ün üstünde yılın en iyi elbiseleri listemde yer alan nefis bir Christian Dior görüyorsunuz.

Bu elbiseyi genç birinin giymesine çok sevindim. Hatırlarsanız ilk önce Emma Stone 'un üstünde görmüştük.

Fatoş Sarıgül 'ün daha yeni doğum yaptığını söylemek imkansız. Elbise üstünde hiçbir potluk yapmamış. Aslında bakır renkli şeritler ışıkta nefis parlıyor ama malum bizim resimlerin kalitesi ortada.

Fatoş Sarıgül saçlarını toplamayı tercih etmiş. Keşke açık bıraksaymış. Makyajı yerinde. Christian Louboutin Mary Jane 'ler güzel gitmiş.

Fatoş Sarıgül 'ün tek şanssızlığı bu elbiseyi önceden Emma Stone 'un giymiş olması. Emma 'nın kızıl saçları ve teni elbiseyle olağanüstü bir uyum içinde. Yine bakır tonlarında ki Lanvin kafes stilettolar müthiş bir seçim.

Dedim ya Fatoş Sarıgül 'ün tek şanssızlığı karşısında Emma Stone 'un olması.




Share

Yorumlar

  1. Bence ne Fatoş Sarıgül'e ne de Emma Stone'a olmuş bu elbise, çünkü kesim olarak ve boy olarak daha uzun birilerine daha güzel giderdi. Bknz: manken

    YanıtlaSil
  2. Elbise çok güzel ama ben fatoş sarıgül'ü pek beğenmiyorum daha çok genç bir hanım sanırım 30 yaşında ama çok ağır takılıyor gibi geliyor bana hani didem antebi gibi bir çıtı pıtı genç hanım havası yok.Elbette herkesin tarzı aynı olamaz ama sanki fatoş hanım 40 yaşında gibi görünüyor benim gözüme tabi benim görüşüm bu:))Gelelim elbiseye kesinlikle Emma stone'da da iyi görünüyor daha enerjik bir havası var elbisenin o'nun üstünde.Ama fatoş hanımı'da yakışmış dediğin gibi emma'yı görmesem olmuş derdim ama emma'dan sonra çok zor:)

    YanıtlaSil
  3. Sondaki mankenin resmi olmasa Emma Stone derim ama favorim sondaki manken...

    YanıtlaSil
  4. Ben elbiseyi hic sevemedim desem? Etegin dalgalarinin daha cok kenarlarda toplanmasindan mi, beyazin siyah ve bronz gibi iddali bir kombinasyonu soluklastirmasi mi, ust kisminin bol durur gibi yapip durmamasi mi?! Evet huysuz gunumdeyim ben!

    YanıtlaSil
  5. Benim bildigim kadariyla fatos 1984 dogumlu. Pelin de bilir, yanlisim varsa duzeltsin. Yani 30 yasinda bile degil ama gercekten cok agir gozukuyor. Sanirim bulundugu cevredeki konumu dolayisiyla boyle olmasi gerektigine inaniyor ama hic de oyle bir zorunlulugu yok aslinda. Ayrica bende didem antebi'den daha guzel bir kiz. Iyi de giyinirse cok gosterisli olabilir.
    Ekin

    YanıtlaSil
  6. Elbisesini beğendim ben, harika durmamış üstünde ama henuz yeni dogum yapmış biri açısından bakarsak nefis olmuş bile derim! herşeyden once tercihine, kendini iyi hissetmesine, gülümsemesine..

    YanıtlaSil
  7. Bence Fatos Sarigul daha iyi kombinlemis ama Emma Stone'a daha cok yakismis.

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. ben de elbiseyi hiç ama hiç sevemedim. yakıştıramadım da

    YanıtlaSil
  9. emma stone yanında çok ağır ve sönük kalmış bence

    YanıtlaSil
  10. Fatoş Sarıgül'ü çok severim ama sanki Emma Stone 'a daha cok yakismis gibi ;)

    YanıtlaSil
  11. Fatos Sarigul bencede Didem Antebiyle kiyaslarsak daha hos Ama yasindan daha buyuk giyiniyor. Aslinda biraz ozenti havasi var. Emma stone gercekten sanssizlik olmus Pelin hanim ben bu elbiseyi begendim sizin gibi Cok hos bir elbise.

    YanıtlaSil
  12. Fatos Sarigul20 Ocak, 2012

    Rakibim Emma olsun diyorum :). Bu arada 30 yasindayim ama 84lu oldugmu dusunen arkadasima da tesekkurler ;) ne biliyim iste ne seversem onu giyiyorum. Bu blogda hakkimda dusunulenleri okumayi seviyorum :) Begenen begenmeyen herkese sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. Böyle özgüvenli ve eleştiriye açık insanlara bayılıyorum çok mutlu oluyorum okurken iyiki varsınız fatoş hanım demek istiyorum:))Görüyorum ki bizim sosyetemizin bayanları çoktan kendini aşmışlar mütavazilik ve cana yakınlık konusunda kimse ellerine su dökemez:))Şu sözü çok severim büyürken küçülmeyi bileceksin anladım ki buraya konu olan şaşalı hanımların iç yüzü çok ama çok başka:)))

    YanıtlaSil
  14. Kabul edin ki bizim sosyetede yaraticilik tamamen sifir, ac US weekly i , gir net-a porter’a , bul sole edepli, dekoltesi yerinde, asiri sasali olmayan mutlaka MARKA bi elbise, eslestir Loubutin lerle ya da YSL pumps larla, tak koluna chanel ya da hermes, gecir ustune bi tane gercek-yapay kurk,eger gece davetiyse bi de yaninda kocan oldu mu olay tamamdir. Dergilere ailem benim herseyim, herkesten once gelir seklinde demecler ver, marka kiyafetlerle poz ver , mutlaka yardim derneklerine uye ol, toplantilarina en pahali kiyafetlerinle git, her adim atisinda kolun hermes e carpsin, yerlerde sadece louboutin in topuk sesleri yankilansin, aranizda kiyafetin cok hos olmus, ay makyajin super fln seklinde muhabbetler donsun, arada da yardim dernegine biraz para toplansin (bu kismi elestiremiyorum cunku bu sayede ne kadar cok para toplandigini farkindayim), sonrasinda etrafa kendini gostermis ve fotograflarinin cekilmis olmasinin verdigi hazla, evine kocana cocuguna don, ayni seyi yarin, ondan sonraki gun ve onu takip eden diger gunlerde gerceklestirmek uzere..
    Soyler misiniz bizim sosyetenin yasam tarzinin, her hangi ufak bi kasabada takip takistirip kocalari isteyken gune giden dedikodu yapan kadinlardan ne farki var? tek farki bu kadinlarin cok daha fazlasina ulasabildikleri halde, bu hayatta kisilip kalmalari.

    YanıtlaSil
  15. Ben begendim acikcasi, 30 yasindayim ve aynen Fatos hanimin dedigi gibi bende giyerdim bu elbiseyi, hemde yakismis, noktadir bence. Emma zaten her ne giyse yakisir, cuval giyse yine yakisir cunku citir bir unlu kizimiz kendisi! O yasta, o tazelikte boyle guzel ve kaliteli elbiseler nasil yakismaz? Onemli olan olgunlastikca neyi, nasil, nerede giyebilecegini bilmek ki burada Fatos hanim onu yapmis. Aksini gormek isteyenleri, onceki postlara alalim lutfen:)

    Miu Miu'nun 14 yasindaki Hailee Steinfeld'i topuklu ayakkabilar giydirip kampanya yuzu yaptigi bu donemde 30'larinda ne giyilir degilde 10'larinda ne giyilir onu konusacagiz bu gidisle...

    YanıtlaSil
  16. Etel baler21 Ocak, 2012

    Ben o gun fatosu gordum ve guzelligi,sikligi ve zerafetiyle nefes kesiyordu.Davette de dua icin ozel yapim basortulerina kadar her tur detayla ilgilenmis,hazirladigi masa kartlari bile elle hattat tarafindan yazilmamis ,adimiza bastirilmisti.40 gun once dogum yaptigina gozlerimle gormesem inanmazdim.Bu kiz bu enerjiyi nerden buluyor merak ediyorum.
    Sevgili adsiz belli ki fatosu hic tanimiyorsun ve hayat hakkinda cok onyargiya sahipsin.Bir kere fatos harika bir es ve anne.Kaldi ki yeryuzunde hicbir kadin gostermelik iyi anne olamaz.imkani olan icin de olmayan icin de cocugu bir tanedir.Sen sadece sagda solda okudugun birkac yardimini biliyorsundur ama bu onun gizli yaptigi yardimlarin ancak onda birini olusturur.Ayrica kiyafete dekolte demissin Allah askina neresi dekolte bunun?

    YanıtlaSil
  17. Fatoş Sarıgül çooook iyi ama şimdi Emma'cığım yakmış ortalığı dimi?

    YanıtlaSil
  18. @adsız kıskanıyorsun. -.-

    YanıtlaSil
  19. Kimseye kotu anne demedim, ben genel olarak verilen roportajlarda herkesin ezberlemis gibi AYNI seyi soylemesinden bahsettim. Ayrica yorumu okursaniz tekrar benim yorumumun kendisine degil, tamamen genel olarak bu ortama yonelik oldugunu gorursunuz, sadece bu post un altina yazdim o kadar. Dekoltesi yerinde darken de, olculu anlaminda soylemistim, ki yine bu post icin degildi. Kendisini tanimiyorum, zaten karakterine yonelik bir yorumum da olmadi. Ben NY ta yasiorum, burda da belli ortamlarda bulunuyorum ve bizdeki kadar gosteris ve marka merakina ise rastlamiyorum. Bizdeki bu hallerinde zamanla gecicegini umut ediyorum ve susuyorum ancak bizdeki bu durumun da elestirilmesi gerektigini ciddi sekilde dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  20. Fatos Sarigul21 Ocak, 2012

    Etelcim yorumlarina cok tesekkurler :) Hersey dostlarla guzel. Genelleme yaparken cok dikkat etmeliyiz fikrimce cunku hayatt bazi insanlara daha comert davranmis olabilir,onemli olan paylasmayi ve faydali olmayi bilmektir. Adsiz'in yorumlarindaki gibi yasayan insanlar olabilir ama toplumun bu kesiminin duzenledigi sosyal sorumluluk projeleriyle cok ihtiyacli kisinin yuzu guluyot,derdine derman bulunuyor. Burda biraz konu sapti ama bende fikrimi belirtmek istedim..

    YanıtlaSil
  21. sevgili fatoş ne kadar şirin bir yorum bu böyle harikasın :)

    adsızın yorumu bir genelleme sevgili etel. ama su ilk paragrafına bende katılıyorum açıkçası :)

    sevgili etel biliyorsun değil mi şu kilo konusunda yok aslında birbirinizden farkınız :)

    sevgili fatoş çok güzel demişin. önemli olan hayatın bahşettiği cömertliği en doğru şekilde ihtiyacı olanlarla paylaşmaktır. bundan daha güzel bir sevap düşünemiyorum.

    YanıtlaSil
  22. Etel baler22 Ocak, 2012

    Pelincim ben adsizin yorumunun hicbir tarafina katilmiyorum,senin ilk paragrafina katilmana uzuldum.sonucta insan hayatta ne ararsa onu bulur.cemiyet hayatinda bir suru marka giymeyen ,roportaj vermeyen insan var.Ama sen dogal olarak bunlari konu etmiyorsun cunku blogun moda ve defileler agirlikli.hicbir postunda kimse uzerinde markasi yazili birsey giymiyor,sen konuya cok hakim oldugun icin yerli yabanci ne marka oldugunu bulup paylasiyorsun.bunu elestirmek amacli soylemiyorum,cok keyifli bir blogun var.ama acikcasi benim cevremdeki dostlarim yardimlarini turkiyeyi ileri gorutmek icin gonulden yapan,bunu sova donusturmeyen,sadece gerektiginde daha genis cevrere duyurabilmek icin basinin gucunden yararlanan insanlar.Islerinden,evlerinden,cocuklarindan,yardimlarindan ve dostlarindan arta kalan vakitlerinde kendilerine emek harcamalarinda ve ozen gostermelerinde de hicbir sakinca gormuyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  23. Etelcigim o kadar yanlis anlamisin ki ya da ben anlatmisim diyim. Ilk paragraf degil cumle demem gerekiyordu. Yorumcunun diger dediklerini onaylamasamda evet bizim sosyetemizde yaraticiligin olmadigini dusunuyorum. Degindigim yasam tarzlari, yardimlari degil moda ve stil anlamindadir.

    YanıtlaSil
  24. etel hanım bu denli tepki göstermenize anlam veremedim doğrusu. bence adsız çok güzel bir betimleme yapmış. siz tabi cemiyetin içinden olduğunuz için böyle görmemeniz doğal.ama genel çizgilerle algılanan bu kusura bakmayın.sahne yada tv sanatçılarının dergileri yok ama maşallah cemiyetin her hafta çıkan 4 dergisi var. aylıklara girersek 2-3 tane daha koy. internet dergileride 2 tane. e bunları kimler dolduruyor peki sorarım size. herkesmi türkiyeyi ileri götürüyor lütfen objektif olalım. sizi bilemem ama çoğunluk kulübüne, kafesine, kendi mağazasına ve markasına çalışıyor. ben NY'da yaşıyorum.burda bile türkiye'deki kadar fazla yayın yoktur cemiyet için. halbuki ben sizi burdaki katılımınız ve samimiyetinizle çok farklı bir yere koymuştum.

    işte bu blogun güzelliği ve farklılığıda bu. herşey ölçüsüyle dürüstlüğüyle konuşuluyor tartışılıyor. Etel hanım yanlış anlamayın niyetim tartışmak değil yoksa bu dediğimede tepki gösterecksiniz gibi bir korkum var :))

    YanıtlaSil
  25. Nurdan'a 100% katılıyorum. Kesinlikle içindeyken anlaşılmıyor ve cemiyet azınlık sonuçta , çoğunluk sade vatandaş ise o zaman genel çizgilerle algılanan aynen Adsız ve Nurdan'ın dediği gibi. Hem ayrıca ben de şunu anlamıyorum yardım yapılıyorsa gizli yapılmalıdır, reklam yapmadan, hissettirmeden yapılan yardım en caiz olanıdır. O yüzden o zaman nereye bu show bu kadar.Konu nerden nereye geldi kusura bakmayın sayın blog sahibi ve Etel hanım ama bazı gerçekleri lütfen ya görün ya da kabul edin.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  26. Etel baler cok icten bir paylasimda bulunmus ama tabi anlamak isteyene! Herkes yardimini gizli yapiyor ama bazen katilim saglamak icin duyurmak gerekiyor demis.Alt yazi istermisin isil?:)

    Nurdan ile adsiz heralde ayni kisi.yoksa herkes N.Y. De mi yasiyor? Ben amerikada okudum ve ben ordayken turkiyedeki dergilerin orijinalleri vardi orda (hello,ok,us weekly,people,style watch...)sen iyisi bir gazete bayine ugra derim nurdan:) turkiyedekileri de bu kadar merakli degilsen almazsin olur biter.benim anneme sorsan sana bir tane dergi adi soyleyemez cunku ilgilemiyor! Bilmem anlatabildim mi:)

    Sonucta fazilhan hakli:kisiyorsun,kiskaniyor,kiskaniyorlar!bu kadar basit.:)

    YanıtlaSil
  27. ADSIZIN DİK ALASI23 Ocak, 2012

    SON yazan ADSIZ senin de kim olduğunu az çok tahmin ediyoruz.Körler sağırlar birbirini ağırlar işte bu kadar(!) Dergilere çıkabilmek, sosyetik olabilmek için de vakti zamanında birilerinin de o magazin dergilerine ne büyük ücretler ödediklerini de biliyoruz biz. Neyse konu nerden nereye geldi.Kim ne hali varsa buyursun.

    YanıtlaSil
  28. o verdiğin dergi isimleri cemiyet dergisi değildir.bunun farkını bilmeden kimi neyi koruyorsunki? o dergiler şöhretli kişileri konu eder.hello zaten kraliyetin dergisi o yüzden bolcana asilzadeler konu edilir.burda konuşulan sadece cemiyete yönelik dergiler.ve türkiye'de olduğu kadar başka hiçbir ülkede bu kadar çok dergisi yoktur sosyetenin.etel hanım kusura bakmasın ama birçoğu şöhret budalası geliyor bana.ortada yardım dernek göremiyorum ben üzgünüm.herkes kendine çalışıyor.mesela en güzel örnek ayşe kucuroğlu denen kadın.tek meziyeti 5 ve fazlası çocuk doğurmak ama bir ana haberlere çıkmadığı kaldı.ülkenin en değerli kadını güler sabancıyla bile bu kadar söyleşi yapılmadı.yani etel hanım siz farklı olabilirsiniz ama şöhret çarkına takılmış giden ama atomu parçaladığını sanan birçok kişi var cemiyette.ohh söyledim rahatladım valla :))))))))
    Nalan

    YanıtlaSil
  29. Bende bu konuda bir kaç şey söylemek isterim:)Kim sosyete ben artık karıştırdım herkes sosyete olmuş türkiye'de zengin eşi olanlar bir iki davete gidip hermes takanlar sosyete oluyor.Bana göre sosyete tanımı başka bence bu tanımda para en son yerde.Önce iyi bir eğitim,kültür,kalite geliyor bence.Sosyete denilen kişilerin kesinlikle bir farkı olmalı yaşamı duruşu zevkleri stili çok başka olmalı ve şöhret düşkünü insanlar olmalılar bence bu söylediklerime kim uyuyor bende bilmiyorum.İsim vermek istemiyorum ama ivana sert'ten sosyete olurmu ya da Ayşe kucuroğlu'ndan anlamış değilim. Feryal Gülman,Siren ertan,etel baler benim dediğim özelliklere sahip mi bilemiyorum çünkü hiçbirinin geçmişini bilmiyorum detaylı bilgiye sahip değilim.Ama gördüğüm okuduğum kadarıyla bu hanımlar bence şöhret budalası değil marka giyiniyorlar ama zenginler gidip mahmutpaşa'dan alacak halleri de yok gözümüze gözümüze bazı şeyleri sokmuyorlar.Mütevaziler,cana yakınlar ve rol gereği değil gerçekten samimiler.Ayrıca yardım sever olduklarını da düşünüyorum fatoş hanımın derneğiyle ilgili bilgim var okumuştum internetten çocuklara depremzedelere toplumun yardıma muhtaç her kesimine yardım ettiklerini biliyorum.Fatoş hanıma begüm şen,aslı şen'de destek oluyorlar hatta bunların hiç biri bana gösteriş gelmiyor.Davetlere gidiyorlar,elbette gidecekler daha doğal birşey göremiyorum ama o davetlerde e gösteriş yapmıyorlar bana göre.Hele hele siren hanım buraya yazdıktan sonra o'na bakış açım değişti nasıl sıcak kanlı yazdıkları beni çok etkiledi.Onu arayan bir hanıma makyaj konusunda giyim konusunda yardım etmiş,burda okumuştum ve çok etkilenmiştim.Geçtiğimiz günlerde saba tümer'deydi ve öyle birşey söyledi ki ağzım açık kaldı.Genelde kendi tasarımlarımı giyerim davette bazen ne giyeceğimi bulamıyorum müşterilerimi arayıp hani sana siyah bir elbise dikmiştim ya onu bana ödünç verebilirmisin davette giyicem diye utana sıkıla müşterilerimi arıyorum dedi.Şahsen ben yapmam bunu başkasının giydiğini giymem ama siren hanımın bu cesareti bile var.Bazen düşünüyorum da ben bu hanımlardan daha havalıyım arkadaşlarım beğenmese giydiğimi bozulup hemen gereksiz savunma içine giriyorum ama bu hanımlar eleştiriyi sırtlamasını biliyor.Oturup düşünelim hangimiz onlar kadar mütevaziyiz yada onların sahip olduğu şartlara sahip olsaydık ne kadar samimi ve mütevazi olabilirdik ben böyle düşünüyorum:))) Çünkü en zor imtihan parayla olan imtihandır bunu bence düşünmeliyiz.

    YanıtlaSil
  30. Bir dakika benim aklıma şu takıldı çok ve yorumları bir kaç defa okudum en son adsız'a senin kim olduğunu biliyorum denmiş, benim de aklıma takıldı ismimde yorumda geçince ben mi kast ediliyorum? Üstüme falan alındığım yok ama önceki yorumlara baktıkça bi de yorumda ismim geçince takıldım ben de...

    YanıtlaSil
  31. http://haber.gazetevatan.com/cemiyetin-dillerini-de-sifresini-de-bileceksin/378796/4/Haber

    http://haber.gazetevatan.com/cemiyet-hayatinin-unlu-isimlerine-sok/417515/4/Haber

    YanıtlaSil
  32. bu bloga bayılıyorum. stil, moda, sosyete, yaşam,kültür herşey yani benim sevdiğim şeylerin hepsi burda.etel baler'i sever ve beğenirim.üstelik çok ortak arkadaşımız var ben kendisinin nasıl olduğunu iyi bilen biriyim.ama yinede yaptığı çıkışı doğru bulmadığımı söylemem gerekir. sonuçta dışarıdan sosyetenin nasıl göründüğünü bilemez çünkü bu dünyanın içinde olan biri.çünkü bizler bahsettiğimiz kişilerin hayatlarını yaşamlarını bilemeyiz.sadece dışardan görünene göre konuşabilir ve eleştirebiliriz.ama insani tepkisi çok hoşuma gitti.yinede daha yumuşak söyleyebilirdi.değilmiki birçok sosyetik diye tabir ettiğimiz kişiler bir partiye katılmak için dünya kadar para alıyor o zaman sosyete/şöhret dünyasını birbirinden ayırmak imkansız hale geliyor.zaten sosyetenin çoğuda ünlü olmayı seviyor,keyif alıyor ve evet çoğu kendine çalışıyor.ben para verilip yapılan söyleşileri bilirim çünkü işim bu.isimleri versem eminimki şaşırmazsınız.aile şirketlerinin dergiye reklamı karşılığı sayfa sayfa yayınlanan çekimleride bilirim.o çekimlerde kullanılan eşten dosttan alınan yada kiralık sitelere başvuranlara ben şahsen şahidim.sırf başkalarından az görünmesin diye neler dönüyor anlatsam şaşarsınız.hatta yine burda defalarca konu edilen biri varki dergiye basılacak resmini bile kendi seçer.sırf daha iyi daha stylish görünsün diye.o yüzden etel hanım bence bu konuda çekimser kalmalısınız derim. normalde bu yorumu yapmazdım ama o dünya etel hanımın anlatmaya yada korumaya çalıştığı gibi sırf bağış,iyi anne,iyi eşle yürümüyor işte.ahhh keşke daha rahat konuşabilsem:)

    işte bu blogun farklılığıda burda.aradaki dengeyi öyle güzel ayarlıyorsunki pelin tebrik ederim seni.ve herşeyin konuşulması en büyük artısı bu blogun.sonuçta sosyetik kişiler başka hiçbir yerde böylesine masaya yatırılmıyor.

    seni maillerimle çok sık rahatsız ediyorum biliyorum umarım fazla vaktini almıyorumdur:)

    YanıtlaSil
  33. 1varmış 1 yokmuş24 Ocak, 2012

    Selahattin Duman nasıl da güzel anlatmışsın be kuzum ikinci linki okuyun özellikle!

    YanıtlaSil
  34. Sevgili Anonim, şu dergiye çıkacak fotoğrafını bile seçen sosyetemiz kim acaba? İsim verin de biz de bilelim lütfen. Böyle olmadı şimdi. Siz anlattıkça biz fazlasını merak ettik. Kim olduğunuzu da tahmin ettim galiba ama siz isminizi yazmadıkça anlatacaklarınızda sorun yok bence. Accuk daha anlatın yaaaa

    Zeynep

    YanıtlaSil
  35. Evet doğru yazmış yazmasına da herkes için geçerli değil bu :/

    YanıtlaSil
  36. Htkulup un sitesinde herhangi bi davetin resimlerini tiklayin, sayin bakalim kac kisi de hermes canta yok. Insanlarin parasinin olmasina sozumuz yok, iyi giyinmesine hic yok hatta ne guzel herkes butcesine gore eli ayagi duzgun ciksa sokaga keske. Ama benim her davete, yok piknige basinin cagirilmasina itirazim var. neden? Benim hic bir gercek basarisi bulunmayan kadinlarin surf guZel ve zengin olduklari ya da aileleri, kocalari unlu die el ustunde tutulmalarina, boy boy resimlerinin cekilmesine itirazim vaar. kadinlar bunca zaman toplumda cocuk yapip evde oturan kadinlarin hergun gazetelere cok bisey basarmis gibi cikmasi icin varolma cabasi vermedi bu ulkede

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.