2012 Yaz Sezonundan Yeni Model Çanta ve Ayakkabılar

Haftasonu alışveriş için yolum Nişantaşı Beymen 'e düştü. Yeni sezon ürünlere bakınırken sizler içinde birkaç resim çekeyim dedim.

Ayakkabılar ve çantalar renk cümbüşü içinde. Özellikle ruganlar en gözde dönemini yaşayacak.



Mesela gördüğünüz şu Lanvin 'lere bayıldım. Özellikle turuncu sneakers olanlara. Bir de fuşya babetleri sevdim.



Stella McCartney 'in mavi ruganını beğendim. Cam topuk görünümlü detay çok hoş.



Yine Stella McCartney 'deyiz. Mantar topuk hiçbir şey sevmedim sevemiyorum. Ama o siyah stilettolar nefis.



Sergio Rossi 'nin rugan fuşyasına bayıldım.



Brian Atwood 'un şeker pembesi ne kadar güzel değil mi ? Hele metal ince topuklarla çok güzeller.



Guiseppe Zanotti de renk renk demiş. Mavi olanlar çok hoş.



Stella McCartney 'in Falaballa modeli renklerde iyice coşmuş. Her ne kadar bu modelde gri renkli olan favorim olsada turuncu olana bayıldım.

* Bu tarz alışveriş sırasında çektiğim resimleri Twitter hesabımdan ve Instagram (ModaVeSosyete) 'dan takipçilerimle de paylaşıyorum. Anında taze taze görmek isteyenlerin beni bulmasını tavsiye ederim :)

Share

Yorumlar

  1. çok aktifsin ya:)daha sayfanı gezerken yeni post daha atıvermişsin:)Neyse bence sivri burunlu önünde yarım renk detayı bulunan(zanotti örneğindeki gibi) ayakkabıların bu sene patlamasını bekliyorum bende en çok onları beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  2. evet haftasonu dinlenip pazartesi coşanlardanım :)

    YanıtlaSil
  3. Benim renkli pabuclarda favorim Bu yaz Jimmy Choo'lar. Platformsuz, sivri burun ve topuk boyu da ne cok yuksek, ne de alcak. Canta da favorim Proenza'nin PS1'in nar cicegi rengi ama daha Beymenlerde goremedim.

    YanıtlaSil
  4. Pelin sen sadece pazartesi değil hergün coşuyorsun. Hergün birden fazla post girip biz takipçilerini ne kadar mutlu ediyorsun anlatamam.Güzel postlar için teşekkür ederim.Blog senin hobin değil işin olmuş.Düşünüyorum da bir eşin,bir kızın bir evin, arkadaşların,sosyal çevren var ama hergün bloga ayırdığın vakit ve önem hiç değişmiyor.Bazen diyorum canı sıkkın olamaz mı hasta olamaz mı ya da birşey olmuş olamaz mı ama sen hergün blogun başındasın. Bu kadar sevilmen tesadüf değil. Zaten hiç bir başarı tesadüf değildir. Gelelim ayakkabılara seni twitter'da takip ettiğim için lanvin'leri gördüm,babetlere bayıldım. Aslında renk cümbüşünü fazla sevmeyen biriyim ama Stella'nın mavileri,fuşyalar çok hoş.Bende mantar topuk sevmem ama rugan severim özellikle rugan babetler güzel oluyor. Sende Beymen'den aldıklarını güle güle kullan şekerim:)) alışveriş postlarının devamını dilerim:))

    YanıtlaSil
  5. O Lanvin sandaletler zaten çok güzel •.• Mccartney'de sandal olan sarılar hoş değil bence :/ kapalı olanlarsa hoş sayılır. O arkası piton olanlar tabi ki hooş :D ama bence de o kemerli mantarlar çok kötü :( B.atwood'un şeker pembeler çok şeker ama elektrik maviler de çok hoş tabi ben hot pinklerine değişmem ;3 Stella Mccartney çantalar konusunda da katılıyorum ;)

    YanıtlaSil
  6. Ama benim en merak ettiğim bi şeyler aldın mı hangileriii? :D

    YanıtlaSil
  7. Brian Atwood, şuaralar favorim!

    YanıtlaSil
  8. ayakkabıları görünce alışveriş iştahım kabardı, hepsini alasım geldi. Yaz gelse de şu rengarenk ayakkabıları giysek

    YanıtlaSil
  9. Peliiinn ya inanmıyoruuumm senle aynı gün belki de aynı saatlerde ordaydık. Ben de çaktırmadan aynen Zanotti papuçların ve stella çantaların resmini çekerken satış danışmanı sevgili Müslüm niye kasıyorsun rahat rahat çeksene be Papiş ablam deyince koyverdim gitti:)) Ben de o siyah stilettoları denedim orda. Pelin bir de giriş kattali Aida Bergsel'in takılarını gördün müüü? Öldüm bittim geberdim bir bilekliği vardı hem gümüş rengine hem de rose gold olanına.Ancak sadece 1780-TL oluşu bana tornistan dönüş yaptırdı. Hayatta imitasyon bir takıya uçuk rakamlar vermem çünkü. Ama nefistiler. Pelin bir de Celine çantaların yeni sezon modelleri gelmiş de bitmiş bile ona koptum yani:))

    YanıtlaSil
  10. Evet hulyam ayni saatlerde olmali ;) Aida 'nin tasarimlari cok iyidir. Hatta sirf Aida degil sergilenen tum tasarimlar harika. Celine canta bulamayisimin sebebi buymus demekki hahaha ;)))

    YanıtlaSil
  11. Gamze'cigim tesekkur ederim. Hafta ici hergun post girmesem sucluluk duygusundan kivraniyorum resmen ;) o yuzden elimden geldigince vakit ayirip sizlere guzel birkac guzel dakika yasatmak istiyorum. Boyle guzel sozlerde duymak emegimin en guzel karsiligi oluyor tesekkur ederim :)

    Fazilhan sneakerslari ve babetleri kacirmayacagimi tahmin etmisindir umarim :)

    YanıtlaSil
  12. O zaman burdan Alber'e sevgilerimizi yolluyoruz :)

    YanıtlaSil
  13. Pelincim iltifat değil daha fazlasına layıksın canım:) Aida'yı çok merak ettim iyimi:))

    YanıtlaSil
  14. Ne kadar da özlemişim yorum yazmayı iş yoğunluğundan kaç zamandır doğru düzgün takip edemiyorum:( Şunlara bakmak nasıl iyi geldi anlatamam!Hele o Zanotti'ler yok mu... yaz gelsiiiinnnnn.....

    YanıtlaSil
  15. Pelin'cim bende Stealla'nin cantalara bayildim ama bir gorselci olarak o neee dedim resmi gorunce? Ben tabi simdi gidip gezemem maalesef ama Beymen gibi profosyonel bir markadan boyle afederin ama bayat bir gorsel beklemezdim...Hadi kuzu kuzu cam raflara yatirilmalarini gectim, kilitli bufelerdemi saklaniyorlar yoksa?Aman tanrim, kafayi yiciiim:) Hemen TR'ye gelip, Beymen'de ise mi girmeli ne?? biraz yaratici guce ihtiyaclari var sanirsam..
    -canim belkide ben abartiyorumdur, soyle lutfen sen de ne dusundugunu, sonucta gezip goren sensin-

    YanıtlaSil
  16. Neslie, valla o gun Beymen de Stella cantalar icin ayni seyi dusundum kala kala 2 canta mi var dedim hatta bizim Muslum'e:) O da evt valla bunlar var yeni sezon dedi satilmis bile anacim olanlar kalanlar bu iki stella. Diger markalar da cesit vardi ama Celine cantalar yeni sezon gelmis ve bitmisti bile:)

    YanıtlaSil
  17. Papis inanmiyorum...Istanbul Dubai'den beter olmus desene:) burada luxury department store'lar sezonlarini daha yeni yeni aciyor, yarim yamalak..birak ellerindekini bitirmeyi bizler gelip bakalim diye evlere hergun kart gonderip, telefon ediyorlar..Ama gel gor ki Istanbul'da Celine'ler, Stellar'lar kapanin elinde kaliyor ve geriye 2 mazlum cantacik kaliyor:) Muslum bey'e selam soyle benden zira cok hareketli bir isi var bence...

    YanıtlaSil
  18. gamzecim öpüyorum seni teşekkürler :)

    aybikem evet yoktun uzun zamandır hoşgeldiiin :)

    neslie aynen papişin dediği gibi. bir tane bile celine yoktu. ama nişantaşında çanta daha az oluyor. istinye park özellikle çantada çok iyi. ve fazla çeşit var. nişantaşına hayret ettim resmen :) hep klasikler ve yığınla marc jacobs :)

    aslında stella falaballa 'lar kalıp formlu olmadığından böyle bir sergileme düşünmüş olmalılar. ama kilitli değiller ben açıp bakınmıştım.

    YanıtlaSil
  19. Giuseppe Zanotti cap toe ayakkabılarda gözüm var aklımdalar ama Beymen'e yolum düşmedi henüz :) Pembesi vardı, aralarında renk seçeneği var mıydı acabaa? :)

    YanıtlaSil
  20. curcunam ben pembeyide görmedim işin tuhafı. renkli olarak birtek bu ikisi vardı. ama zanotti'nin kendi mağazasında olabilir. oraya daha uğramadım.gidersem çekerim senin için :)

    YanıtlaSil
  21. süper olur !! :)) Rachel McAdams dergi çekiminde giymişti o zamandan beri aklımda :) Saolasın Pelincim!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.