70 - Kim Daha ŞIK ?

 


Arzu Sabancı ve Aylin Tahincioğlu aynı davette Burberry Prorsum 2011 fall koleksiyonundan duffle kaban/ceket ile bizlere işte piştilik budur der gibiler :)

Üstelik seçtikleri renk ve kombinleride neredeyse birebir aynı. Kimbilir yanyana gelmemek için nasıl bir çaba harcamışlardır :)

Aynı kabanın zeytin yeşili rengini Kim Kardashian da da görüyorsunuz. Hem gündüz hem de gece kullanmış.

Arzu Sabancı ve Aylin Tahincioğlu 'nun tek farkları pantalon ve çantaları. Arzu Sabancı deri pantalonla kombinlerken Aylin Tahincioğlu kumaş pantalon seçmiş. Birinde Hermes diğerinde Celine çantalar. Saçlarının da aynı renk olması bu kadar mı olur dedirtiyor :)



Şahsen ikisininde tarzını sevdim. Arzu Sabancı 'nın deri pantalonu kabandaki deri düğmelerle daha bir uyum içinde. İkiside gayet şık ve güzel. Özellikle bu tarz Aylin Tahincioğlu 'nu daha çok sevdiğimi belirtmeden geçemiyeceğim.

Kim Kardashian ise en güzel tonu seçmiş. Gece kullandığı kombinasyon benim tarzım olmasada Kim de güzel durmuş. Aynı şekilde gündüz kullanımıda sevdim.

Bu 3 havalı kadından hangisini seçeceğimi şaşırdım. Sırf ceketin tonunun güzelliğinden Kim 'in gece kombinasyonunu seçiyorum.



Share

Yorumlar

  1. Kim'i daha çok sevdim ben
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Yeşil rengi daha güzel olsa bile kim'i beğenmedim. Arzu Sabancı diyorum kombinini ve ceketin üstündeki duruşunu beğendim. Aylin hanımla Arzu hanım ikiz gibi ama Arzu hanım daha şık kumaş pantolon sevmedim. Oyum Arzu hanıma:)

    YanıtlaSil
  3. Göğsü dolgun ve ya daha balıketi görünümde bu model ceket daha seksi duruyor.Bu yüzden Kim K. gece daha güzel.

    YanıtlaSil
  4. En cok Kim'i begendim. Ceketinin rengi cok guzel, ozellikle gunduz kullanimi cok hosuma gitti. Arzu Hanim'in Celine cantasida cok guzel olmus gerci. O cantayi almak ve almamak arasinda kararsiz bi bicimde aylar gecirdim! Hala da kararsizim :)

    YanıtlaSil
  5. Kim diyorum ama gunduz haliyle cok guzel

    YanıtlaSil
  6. Ben bir deri delisi olarak Arzu S. diyorum.

    YanıtlaSil
  7. Kim'in gunduz haline bayildim. Balenciaga'si, siyah atkisi, saci, gozlukleri, herseyi cok guzel. Aylin ve Arzu hanimlarin kombinleri cok siradan ve yaraticiliktan uzak. Giyecek birseyler bulamadigimizda kurtulusumuz olan "top to toe black"i uygulamislar. Ben artik Celine'in bu modelini gormekten cok sikildim. Yurtdisinda yasiyorum ve su aralar LV'den sonra sokaklarda en cok gordugum model.
    Yeliz

    YanıtlaSil
  8. Klasik görünümü çok daha fazla sevdim o yüzden Aylin hanım tercihim :)

    YanıtlaSil
  9. Aynen Zeytin yeşili çok daha hoş *.* ama bence Kim'in gecedense gündüz daha iyi. Neyse ben Aylin Tahincioğlunu çok beğenmedim yani güzel ama Arzu Sabancı daha iyi. Deri pantolonu ve Celine Phantom (Serap ablaa ;3) ile çok şık ayakkabılarla hoşlaşmasam da oyum Arzu Sabancı'ya sıralamamsa 1. Arzu Sabancı 2. Kim gündüz 3. Aylin Tahincioğlu 4. Kim gece :)

    YanıtlaSil
  10. renk seciminden dolayi Kim ama bence gece olani:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.