443 - KİM NE GİYMİŞ ? - Derin Mermerci

 



Hadi biraz IFW 'ye ara verelim ve en sevdiğimiz isimlerden birine yani Derin Mermerci 'ye bakalım.

Derin Mermerci son günlerde katıldığı 2 davete de Balmain seçmiş. Birinde Balmain 'in derin V yakalı tulumunu diğer davete ise Balmain beyaz renkli siyah manşetli ceket giymiş.



Balmain tulumun derin yaka dekoltesini minik bir iğne ile kapatmış. Olmuş mu ? Hayır. Aksine çok kötü görünüyor. En cesur Emilio Pucci elbiseyi giymekten kaçınmayan Derin Mermerci 'nin bu tulumu hakkıyla giymesini beklerdim. Yazık olmuş tulumun havasına. Dekolte kesimi bu denli kapatmaya müsait değil çünkü. Tamam doğal saçları seviyorum ama Derin Mermerci 'nin saçları son zamanlarda doğal değil kötü görünüyor. Bendemi bir sorun var acaba bilemedim doğrusu.

Gelelim beyaz cekete. Aslında ceketin çok bir esprisi yok. Fazlasıyla denenmiş bilinen maskülen kesim bir ceket. Siyah gömlek ve pantalonla en bilinen tarzda uygulamış. Bu Balmain ceketli kombiniyle çok daha şık görünüyor.

Ve şimdi söz sizde :)





* Bu arada Feryal Gülman 'ın kıyafetini soran mailleriniz geliyor. Şu an tek tek cevap vermem imkansız. Elbisesi Valentino. Hatta Kate Bosworth daha önce giymişti ve günün şıkı yapmıştım.


Share

Yorumlar

  1. Derin hanımın üstündeki tulum sanki balmain değil söylemesen inanmam pelin:) hiç beğenmedim saçları doğal değil özensiz.Doğal saç dersen blake derim çok doğal her zaman saçları.O yüzden birinci kombin benim için ofsayt. Gelelim ikinci kıyafete, onu da beğendim aslında ceket güzel ama sanki üstünde ceket ölmüş gibi duruyor havalı değil. Herzaman ki derin mermerci havası,güzelliği ve şıklığından çok uzak bir derin gördüm bu sefer:( İlla birini seçmem gerekirse oyum balmain cekete gitti:)

    YanıtlaSil
  2. derin mermerci yaşlanıyor hemde fazla erken. 45 yaşında hatun gibi görünüyor. ben onun yerinde
    olsam sık sık brezilya ya uçarım. göz makyajı berbat sanki balmumundan yapılan heykelin erimesi gibi görünüyor. ya estetik yaptırsın ya da iyi bir makyaj. gözler aşağıya doğru kayıyor. yaşı daha küçük bu hatunun erken çökmüş. onu ne pucci ne balmain kurtarır. çokmu ağır oldu bu yorum:)
    yine de siyah tulum yakışmış ama:)

    YanıtlaSil
  3. Bak beğenmedim olucak ya 2 gündür beğendim yazıyorum alışmışım herkesi beğenmeye:))

    YanıtlaSil
  4. Güzelim tulumu mahvetmiş bence.
    Yüzü çok solgun görünüyor,sarı saça biraz fazla makyaj yapmak lazım tabi :)

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. ben tulumu daha çok beğendim ama o iğne gerçekten olmamış..

    YanıtlaSil
  6. inanılmaz solgun görünüyo,tulumuda yakışmamış,ama beyaz ceket güzel :)

    YanıtlaSil
  7. herşey güzel bence yakısmıs

    YanıtlaSil
  8. Derin Mermerci koca bir hayal kirikligi. Saskinim. En begendigim ismi artik taniyamiyorum. Hicbirine oy kullanmadim

    YanıtlaSil
  9. Elif Durust gibi Derin Mermerci de hizli bir dususte. Eskiden (bir 10-15 sene once) Derin'in resimlerini kesip, benzer kiyafetleri bulmaya calistigimi hatirliyorum da, vah vah...

    YanıtlaSil
  10. Pelincim Derin'in tulum giydigi davette esas olay Tansa'ymis bence!!
    Super bir ceket ve pantolon giymis.

    YanıtlaSil
  11. hic sik bulmuyorum boyle secimleri.ba parayi al asna siklik.bunu bir tek ben giyeblirim havalari.ayni seyi aylin tahincioglu,feryal gulman da da sseziyorum bazen.benim dusuncelerime gore siklik bu degil.

    YanıtlaSil
  12. Derin Mermerci'nin göz yapısı düşük. Erken yaşlanma söz konusu değil. Hep böyleydi gözleri. Yeni saç rengini çok beğendim. Platin sarısından sonra çok yumuşak ve tatlı bir sarı olmuş. Yüzü çok solgun ki muhtemelen yanış makyaj kurbanı kendisi. Tulumlu kombini de, ceketli olan da o güzel vücuttan ve muazzam gardıroptan beklenmeyecek kadar kıt.

    YanıtlaSil
  13. evet tansa ekşioğlu acaip şık çok beğendm. onunda ceketi büyük olasılıkla balmain çünkü kesim ve işçilik ben balmain 'im diye bas bas bağırıyor :) ama görsel malzeme bulamadığım için post yapamadım. haftalık dergilerden daha güzel bir resmini bulursam günün şıkına koyacağım.

    derin mermerci dün cengiz abazoğlu defilesinde o bildiğimiz ve sevdiğimiz tarzda çok şık bir ceket ve deri elbise giymiş. çok beğendim çook.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.