74 - Kim Daha ŞIK ?

 



Dedimya düğün malzeme olarak son derece zengindi. Daha sürüyle konu başlığı var sabırlı olun :)

Revna Demirören 'in tümü dantel pırıltılı elbisesi tanıdık geldi mi ? Evet ta kendisi ! Rihanna 'nın MET Gala 'da giydiği Stella McCartney !

Elbette Revna Demirören 'den Rihanna tarzı poz vermesini bekleyemem. Ama bazı elbiselerinde hakkı verilmelidir diye düşünüyorum. Rihanna kimliği ve mesleği gereği elbiseyi olabildiğince göstermiş, taşımış ve tanıtmış. Bunun yanısıra Revna Demirören 'in üstünde alalade dantel bir elbise gibi durmuş. Kesinlikle kötü durmuş diyemem. Hatta gayet yakışmış. Sadece elbise gösterişli kimliğinden yoksun o kadar.

İkisininde ayakkabılarını sevmedim. Rihanna 'nın saçları fazlasıyla abartılıyken Revna Demirören 'in çok klas. Rihanna elbiseye modern ve dinamik dokunmalar eklerken Revna Demirören en giyilebilir şekilde sunmuş.

Yani uzun lafın kısası benim seçimim Rihanna oluyor.





Share

Yorumlar

  1. Bu kıyafeti giydiğinde rihannayı hiç beğenmemiştim sanki tarzına çok aykırı gibi gelmişti hala aynı şeyleri düşünüyorum çok karışık saç baş ten rengiyle uyumsuz ayakkabılar felaket falan filan sırf rihanna yüzünden revna hanımı seçtim :)

    YanıtlaSil
  2. Pelincim bu saçla rıhanna'yı beğenmem mümkün değil şıklığı bir bütün olarak düşünüyorum. Elbise bence Revna hanıma yakışmış daha klas görünüyor. Daha sade olmuş elbiseyi taşımış. Rıhanna gözüme hoş görünmedi saçları kötü duruşu kötü. Kısacası oyum Revna Demirören'e gitti:)

    YanıtlaSil
  3. Rihanna'nin saclari, kupeleri ve ayakkabilarini hic begenmedim! Bazen dunyanin en elegant elbiselerini giyip basitlestirdigini dusunuyorum. Revna Demiroren elbiseyi olmasi gerektigi gibi tasimis bence. Birtek ben olsam daha hafif makyaj yapardim ama artik sosyete bayanlarinin boyle agir makyaj yapmalarina alistim acikcasi. Ozellikle 20li yaslari gecmis olanlar israrla kopkoyu makyaj yapip kendilerini olduklarindan daha da yasli gosteriyorlar nedense.

    YanıtlaSil
  4. Balota diyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Revna hanim "Turk usulune" gore tasimis. Yani heycani olmadan. Rihanna tabiki sanatci kimligi geregince istedigi kadar cosabilir. Ben bu elbiseyi tumden sevmedim Pelinim ya, nedense cok "average" geli bana.

    YanıtlaSil
  6. Ikisini de begenmedim. Bence bu elbise kilolu kisilerin de tasiyabilecegi sekilde tasarlanmamis. Ayrica elbise de cirkin zaten. Tevekkeli degil baska kimse giymemis.

    YanıtlaSil
  7. Revna hanımda daha zarif durmuş

    YanıtlaSil
  8. Elbise hakikaten guzel degil. Evde dikim gibi duruyor. Ama Revna D. Daha olmasi gerektigi gibi tasimis. Yani illa birini secmek gerekirse

    YanıtlaSil
  9. Aynen ben de bu elbiseyi sevmedim ama Riri diyorum. Yannız Türk standartlarna göre çok cesur bi kıyafet giymiş Revna Demirören ve kesinlikle çok şık. Ayakkabılar dışında :)

    YanıtlaSil
  10. ben de sana katiliyorum bu elbisenin hakki verilmeli yorumlardan birine de katiliyorum kesinnlikle cok turk usulu olmus:)ama elbiseye de bayilmadim:)

    YanıtlaSil
  11. Rihanna'yı sevmem ama bazı kırmızı halı üzerinde olan hallerinin üstüne kimse cesaret edip giymemeli bence. Bu Rihanna için değil sadece o elbiseyi elbise yapan herkes için geçerli. Elbiseyi çok sevmemiştim zaten söylediğin gibi gösterişsiz kalmış :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.