MART AYININ DİKKATİMİ ÇEKEN DERGİ KAPAKLARI

 





İngiliz VOGUE'un Mart sayısı kapağını güzeller güzeli Rosie Huntington-Whiteley süslüyor. Mert&Marcus'un merceğiyle buram buram ateşli bir kapak olmuş. Modellerin kullanıldığı kapaklar her zaman favorim. Ama hafiften Kate Moss'lu kapakları andırıyor. Yinede tasarım, renkler hepsi kusursuz. Darısı bizim Mart ayı kapağımıza :)




VANITY FAIR'in Oscar öncesi sayısı dikkat çekici bir kapakla çıkıyor karşımıza. Hollywood'un son dönemlerde öne çıkan isimleriyle toplu bir resim çekilmiş. Ev sahipleri Oscar Töreni'nin sunucuları Anne Hathaway ve James Franco. Soldan itibaren Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, James Franco, Jennifer Lawrence, Anthony Mackie, Olivia Wilde, Jesse Eisenberg, Mila Kunis, Robert Duvall, Joseph Gordon Levitt, Andrew Garfield, Rashida Jones, Garrett Hedlund ve Noomi Rapace.

Rashida Jones'un Tom Ford elbisesi göz kamaştırıcı. Sol eliyle aslan yavrusuna süt verişi ise enteresan bir detay. Klasik 30lar tarzı.



İngiliz ELLE derisinin kapağında Tom Ford tulumuyla Keira Knightley. Tüm dergi Tom Ford editörlüğünde hazırlanmış. Abonelere yapılan özel kapak süper. Basit, sade ve şahane. Felaket 90lar kokuyor. Çok özlemişim 90ların sade kapaklarını. Ama Tom Ford editörlüğünden feci sıkıldım doğrusu. Bu ayrıcalık niye bir tek Tom Ford'a yapılıyor anlaşılır iş değil. Tamam adam bir dahi ama bulunmaz Hint kumaşıda değil.




Yorumlar

  1. anladığım kadarıyla Tomm Ford editör değil. sadece keira'nın editöryali Tom Ford kıyafetleri ile hazırlanmış ve Ford la da bir röportaj yapılmış.

    YanıtlaSil
  2. Vogue müthiş ateşli ve çok seksi

    Vanity Fair'in sinemasal çekimlerini hep çok sevmişimdir zaten

    Keira ise şahane olmuş, müthiş, ne diyeyim, söylenecek laf yok:)

    YanıtlaSil
  3. James Mayer haklı olabilirsin. Ben tüm dergi diye okudum ama yanlış olabilir

    YanıtlaSil
  4. ryanıı verin bana :))
    xoxo

    YanıtlaSil
  5. bizim dergi kapalarına da paris hilton :((offff offf...ağlayasım varrr....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.