SOPHIA BUSH 'un DİLEK HANİF Elbisesi !

 


Türk modacıların Hollywood çıkartması devam ediyor. Cengiz Abazoğlu 'nun ardından bu seferde Dilek Hanif kırmızı halıda. Hemde pre-Oscar davetinde One Tree Hills dizisinin başrol oyuncusu Sophia Bush 'un üstünde.




Öncelikle belirtmem gerekir ki elbiseyi çok ama çok beğendim. Elbisenin 20'ler esintisi, gümüş ışıltısı ve işçiliği kusursuz güzellikte.. Bana ilk bakışta klasik Marchesa gümüşlerini andırdı. Ama taşıma kolaylığı ve estetik güzelliği bakımından Marchesa 'dan çok daha başarılı.. Gönül isterdiki bu elbiseyi Sophia Bush yerine Charlize Theron giysin. Nasıl bir ihtişam içinde olurdu kimbilir !! Tabi buna da şükür diyoruz ve yarın gece düzenlenecek Oscar Ödül Töreni 'ne katılacak Dilek Hanif 'in portföyüne çok daha sıkı müşteriler katmasını diliyorum.

* Yarin Oscar Töreni kırmızı halı kıyafet yorumlarımı Twitter hesabımdan canlı canlı takip edebilirsiniz. Mis gibi moda kokulu, dedikodulu, heyecanlı bir 2 saat geçireceğimize eminim :)


Share

Yorumlar

  1. Valla şahsen benim, Dilek Hanif'i zamanında tanımamı sağlayan tek isim Hülya Avşar'dır.Dilek Hanif çok çok yol aldı, çok geliştirdi kendini. Çok beğeniyorum yaptıklarını. Helal olsun kendisine, yolu açık olsun.

    YanıtlaSil
  2. Twitterda sürekli okuyorum Gülşah Saraçoğlu'da Oscar törenleriyle alakalı USA'ya gideceğinin/gittiğinin twitlerini atıyor. O kimin elbisesini yaptı çok merak ediyorum(!) Gülşah Saraçoğlu'nun da hocası Dilek Hanif'tir. Onun yanında yetişti, bu işi öğrendi.Şimdi modacı kimliğiyle salım salım salınıyor da.Kendisini beğeniyorum ancak yaptığı işleri ben çok öyle bir yerlerde de göremedim ki. sadece geçenlerde bir magazin programında Bülent Ersoy'un kıyafetini dikmiş. Sahnede Bülent hn.ın fire veren elbisesini toparlarken görebildim o kadar:)

    YanıtlaSil
  3. hülyacım yanılıyorsam düzelt yoksa bombastik bir atış yapıyor olabilirim. gülşah saraçoğlu ilk seren serengil 'in kıyafetlerini yapıyordu galiba. sanki ordan adını duydum gibi. tasarımlarını bilmiyorum. ama en son bugün ne giysem de jüri üyesiydi orda giydiği kıyafeti felaket ötesiydi.hani bülent ersoy'la yarışabilirdi o kadar kötüydü :)
    saraçoğlu öger'in davetlisi olarak oscar partilerine katılacakmış. haftalardır elbisem şöyle oldu böyle oldu süper ötesi diye tivit atıp duruyor. bende merak ediyorum ne giyeceğini.özellikle meltem cumbul'dan sonra eminim hollywood da kırmızı halıda böyle giyinmeli geyiklerini duyacağımıza eminim :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle doğrusun Pelincim.Aynen Seren'i giydirirdi. Çok avam, çok alaturka giyiniyorlar diye gerek Gülben'e gerekse sevmediği diğer bazı sanatçılara çamur atan ,kimseyi beğenmeyen Seren'in tarzını kim beğensin acaba?

    İşte ben de bu twitlerini okuyorum da Gülşah'ın ondan merak ettim bilmiyordum ögerin davetlisi olduğunu. Sandım ünlü birini mi giydirecek ne yapacak bu kadın?? Tamam durum şimdi aydınlandı Pelincim:)) sağolasın.

    YanıtlaSil
  5. Dilek Hanif'in ilkbahar-yaz 2011 HC kolleksiyonuna şimdi baktım, gerçekten de kırmızı halıya yakışacak çok parça var. Yalnız, bir "kolleksiyon" mantığıyla bakacak olursak, birbirinden çok kopuk parçalar var gibi geldi bana. Yani, mesela burada, bu gümüşlü işlemelerle gerçekten güzel bir şey yakalamış Hanif. Tecrübeli tasarımcılar, benim görebildiğim kadarıyla, böyle bir şey (desen, doku, renk, tasarım vs) yakalayınca, üstüne gidiyorlar, tabiri caizse cıncığını çıkarıyorlar. Hanif de bu elbisedeki işlemeleri başka bir elbisede kullanmış kolleksiyonunda, daha az işlemeli bir şekilde. Ama daha fazlasını yapabilirdi bence. Mesela bu işlemelerle harika bir mini dress veya bir kokteyl elbisesi yapabilrdi. Bir bluz-şort kombini de olabilirdi. Ve kesinlikle bir clutch olmalıydı. Sonra, bu metalik gümüşi rengin yanına, aynı desen ve işlemeleri altın rengiyle çalışabilirdi... Dior'u, Valentino'su, Armani'si böyle çalışmıyor mu?

    YanıtlaSil
  6. Bu elbiseyi kesinlikle daha uzun biri giymeliydi Sophia'da harcanmis biraz:) ama buna da sukur:)

    YanıtlaSil
  7. Elbise çok güzel tam benim tarzım bir elbise eline sağlık Dilek Hanif'in. Sophia'dan daha iyi taşıyacak birsürü kadın olabilir. Ama sophia'da kötü değil. Elbise zaten güzel olduğundan kim giyerse güzel olur zaten. Ama charlize giyse elbette hayır demem hele büyük büyük resimlerden sonra tam bir göz ziyafeti olurdu:) Gülşah Saraçoğlu kesin leopar giyicek iddaa değil bu. Kendi yazdı tivitte ben leopar kadınıyım leopar giyeceğim dedi. O Yüzden kimbilir bizler yani senin okuyucuların ne kazan kaldırıp ne kıyamet koparacağız:) Haa her leopar kötü mü elbette değil ama gülşah hanımın ki eminim kötüdür:) Zaten oscara leoparla gidilmez kardeşim!!:) Gülşah Saraçoğlu Nıcole Kıdman'a elbise dikti gazete yazmıştı artı gülşah hanım kendi twitterında bahsetti. Ama o elbiseyi nıcole oscarda mı giyicek bilemiyorum. Çok şenlikli bir oscar bekler bizi. Bende önce seni tivitte okuyucağım sonra postlara zevvle kahvemi alıp yorum yapıcağım pelin'im:)

    YanıtlaSil
  8. Nicole Kidman ve Gülşah Saraçoğlu ??!! Şaka deyin n'olur !! :)

    Gamze tamda senin dediğin gibi. Eğer Oscar sonrası davetse elbette leopar olur ama ödül töreni kırmızı halıda leopar sakilliğini düşünmek bile istemiyorum. Offf hatta bu haber yüzünden uykum bile kaçtı iyi mi :))

    YanıtlaSil
  9. Vallahi nıcole pelincim. Kabus gibi şaka gibi şok gibi birşey!!:) Hangi akılla nıcole gülşah'a elbise diktirdi anlamış değilim:) Hani düşünüp düşünüp yine düşünüyorum ama bulamıyorum. Başka insan mı kalmadı yahu!! Ama öğer aracılığıyla başka bir kıza elbise dikmiş gülşah. Türk kızı ama yurttşında yaşayan tanınan bir kız. Daha detay veremiyorum pelincim çünkü unuttum kızın tam ismini. Bu kız bir ödül töreninde gülşah giymiş. Sonra nıcole mu görmüş beğenmiş bana da diksin demiş yoksa o kızmı nıcole tavsiye etmiş orasını bilemiyorum. Çok okudum gazetelerdem tivitten ama geçmiş zaman unuttum. Belki bilen biri hatırlatır. Yani pelincim nıcole'a elbise dikmesinin hikayesi böyle. Altında yine öğer var. Gülşah vallahi pazar gecesi bizi şok edecek resmen kırmızı halıda leopar giyecek ben okuduğum günden beri tedirginim:) Keşke meltem gitse ebru gitse diyecek hallere geldik pelin'im:) Sadece leopar olsa yine iyi kesin taş tuş da vardır. Bu benim iddaam ama yanılmam pelin'im kesin taş tuşta vardır ya elbise birde fuşya rengi falansa!!? Tamam tamam pelin'im gece gece bu kadar korku stres yeter yatıp uyuyalım ben düşünmek istiyorum o kabus elbiseyi ama rezillik ya ooof ya tüh yaaa!!! Neyse pelin'im öptüm:)

    YanıtlaSil
  10. Türkiye moda konusunda saygınlık kazanma hususunda hızlı adımlarla ilerliyor. Sanıyorum moda alanında olduğu kadar başka hiç bir sanat alanında bu kadar başarıya sahip değiliz.

    Hüseyin Çağlayan, Hakan Yıldırım, Atıl Kutoğlu, Erdem Moralıoğlu, Burak Uyan, Bora Aksu, Nedret Taciroğlu, Cengiz Abazoğlu ve Dilek Hanif. Belki de adını şu an hatırlamadığım daha pek çok isim. Bir Türk olarak gurur duyuyorum şahsen.

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle ! Saydiklarinda birtek Nedret Taciroglu 'na itirazim olabilir. Uluslararasi bir basarisi olmadi henuz. Olduda benmi bilmiyorum acaba. Ve listene eklemek istediklerim Arzu Kaprol ve Umit Benan'dir ;)

    YanıtlaSil
  12. kaç günlük olay bu.yeni farketmen yada yazman şaşırtıcı.o ki misyonun büyük bu haberleri günü gününe vermen gerekir aslında

    YanıtlaSil
  13. Biraz once Euronews Bora Aksu'nun LFW'deki defilesinin neredeyse hepsini verdi, koleksiyonu baya ovdu, kendisiyle roportaj yapti ama Ingiliz modaci diye!!! Yukarida sayilan isimlerden sadece Dilek Hanif, Arzu Kaprol ve Cengiz Abazoglu "Turk Modaci" diye aniliyor dunyada. Yani Turkler disinda kimse bilmiyor digerlerinin kokenini. Zaten onlar da Ingiltere, Avusturya, Avusturalya ve Amerikan vatandaslari, oralarda dogup, buyuyup, okumuslar. Zannetmeyin ki dunyada Turk Modaci firtinasi esiyor:(( Keske olsa, umarim o gunleri de goruruz.

    YanıtlaSil
  14. Gizem kac gunluk dedigin topu topu 4 gunluk. Ustelik bizlerin haberleri gunu gunune verme gibi bir misyonumuz yok. Bunun icin bloglari degil haber ajanslarini gezmeni tavsiye ederim !!!

    YanıtlaSil
  15. Coskun ne kadar dogru demisin. Kesinlikle cok daha degisik cizgilerle bu dokuyu kullanabilirdi.

    YanıtlaSil
  16. Ylz evet haklisin ama bircok roportajda bu saydigimiz isimlerin (erdem haricinde) yari turkum dediklerini duydum. Turkluklerini underline ve bold yapmiyorlar. Karsisindaki ona sayet yari turk yari susunuz derse devam ettiriyor. Yoksa ozellikle turkum diye satir arasina gerek duyulmuyor. Cunku disarda kisinin hangi memleketten oldugu bizler kadar onemli degil. Demek istedigim bu konu ince bir cizgi ustunde yilllarca gidip gelir.ve gorulen o ki hallolacagida yok.

    YanıtlaSil
  17. Harika bir elbise. Dilek Hanife tebrikler. Bu konuya yer verdiginiz icin sizeede Pelin

    YanıtlaSil
  18. Pelin Gülşah'ın tivitine bakarmısın giydiği elbisenin resmini atmış:) Yorumunu çook merak ediyorum!!:)

    YanıtlaSil
  19. rica ederim merve benim için zevk :)

    evet gamze'ciğim felaketi gördüm ne yazık ki :) kırmızı halı şimdi bitti ve uykum geldi.ufak bir uyumaca yarında postu hazırlamaca :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.