79 - Kim Daha ŞIK ?

 


Neslişah Alkoçlar ve Fatoş SarıgülGivenchy 'nin monokrom elbisesiyle görüyorsunuz. Neslişah Alkoçlar elbise üstüne siyah bir hırka giymiş. Chanel portföy ve çizmeyle kullanmış. Fatoş Sarıgül de Chanel portföy ve Christian Louboutin ayakkabılarla eşleştirmiş.



Madem bazılarınız benim yazdıklarımın oylamayı etkilediğini söylüyor o zaman bu sefer hiçbir şey demiyorum ve kararı size bırakıyorum. Ben son sözümü yorumlarınız bittikten sonra yine yorum içinde belirteceğim.





Share

Yorumlar

  1. ben her ne kadar Beyaz Showdaki hallerinden dolayı Neslişah hanımdan çok hoşlanmasam da kıyafet ondan daha hoş durmuş sanki

    YanıtlaSil
  2. Bu sefer Fatoş Sarıgül diyeceğim. Çünkü daha havalı göründü gözüme. Elbiseyi daha iyi taşımış. Neslişah hanımın çizme kombini kötü. Fatoş hanımın CL tercihi daha yerinde. Fatoş hanımın duruşu daha havalı ve seksi. Özenli görünüyor. Neslişah hanım ise çok özensiz bakımsız halde. Alelacele giyinip çıkmış gibi. Fatoş hanımın tek kusuru saçları. Sevmiyorum demode. Niye böyle yağ gibi yapıştıyor anlamıyorum. Bari kabartırsa hacim verse biraz. Ama Neslişah hanımın saçı daha kötü. Eee beterin beteri var demişler. Neslişah hanımın saçı da kötü çizmeleri de kötü. Fatoş hanım çok daha iyi taşımış kombin etmiş. Rujunu da sevmedim ama olsun. Hertürlü Neslişah hanımdan öndedir. Oyum Fatoş Sarıgül'e:)

    YanıtlaSil
  3. haberturk'de feryal gulam'in saglikli yasam seminerine giydigi kiyafeti gordum. herkes kendisinden bikmis bile olsa ben konuyla ilgili bir post bekliyorum, umuyorum, diliyorum :)

    tam bize elstiricek malzeme vermis cunku

    foodistique.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben Fatoş Sarıgül'ü daha çok beğendim, elbisenin uzun kollu modeli çok fazla kendini göstermemiş Neslişah Alkoçlar'ın üstünde. Bir de Fatoş Sarıgül'ün aksesuarları da gayet hoş olmuş ve elbiseye ayrı bi hava katmış.
    Oylamanın sizin yorumlarınızla etkilendiğini pek düşünmüyorum. Aksine posta renk katıor ve daha bir eğlenceli hale gelior paylaşımlar. Pelin'ciğim bizi bundan mahrum bırakma...

    Ayşe

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle Fatoş Sarıgül.
    Neslişah Alkoçlar uzun çizmesi ve hırkasıyla zaten kapatmış elbiseyi iyice.
    Fatoş Sarıgül kaliteli görünüyor ayrıca.Saçı ve makyajını,küpelerini çok beğendim.Bir tek babaanne Chanel'ini sevemedim.

    YanıtlaSil
  6. Aslında ikisinede yakıştırdım ben..Neslişah Alkoçların giyimini hiç takip etmedim, genelini bilmiyorum yani, Fatoş Sarıgülü ise azcık ama çok azcık alaturka buluyorum yapısından belkide bilemiyorum..Neslişahda daha sportif gibi duruyor sanki elbise..o yüzden bana daha yatkın geldi..Sarıgülde ise beğendim gerçekten yakışmışda daha kadınsı olmuş makyajı ayakkabıları yerinde çok, bir tek çantasını sevmedim, oda markası yazdığı için...ama ben neslişahı seçtim...

    YanıtlaSil
  7. benim oyum ikisine de gitmiyor fatoş sarıgül ün saçını ve makyajını beğenmedim,
    neslişah alkoçlar ise üzerine giydiği hırka ve botlar ile elbisenin tüm havasını söndürmüş...

    YanıtlaSil
  8. neslişahın alkoçlar daha havalı taşımış...fatoş hanım fena giyinmiyor duruşunda bişi var bu kadının beni iten ne ama bulamadım..
    ajda

    YanıtlaSil
  9. Ay ay ay Pelin Ablam sana laf eden ölsün :D Kendi beğenisinin az yorum almasını kıskanır onlar :3 Neslişah Alkoçlar, ceket pek olmamış, çizmeler hiiç olmamış Chanel clutch'ı güzel ama gitmemiş. Fatoş Sarıgül'ün Chanel clutch'ının iğrençliğine destan yazabilirim. Sonuç olarak oysuzum.

    İki gündür bi beğenememedir aldı gidiyor bende :D

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Pelin hanim,

    ben herikisinide kisacasi begenmedim. Elbise cok hos fakat her iki bayanada olmamis, birseyler eksik. Christian Dior cantayi hala alamadim :-( ama haftaya viyanadayim, sansimi birde orda deneyecegim. Belkide yeni askima orada kavusurum kim bilir? :-) aslinda pek umutlu degilim.
    Gamzecim, eger viyanada olmazsa bu kez ciddi birsekilde Paris sehayati planlamayi düsünüyorum. Aslinda bir canta icin düstügüm su hallere kendimde inanamiyorum :-))


    Sevgiler, Ayse

    YanıtlaSil
  11. Ayşecim inşallah viyana'da bulursun ne diyim iyi şanslar. Ben çanta kolik bir kadınım. Bir çanta için herşeyi yapabilirim. Hatta neler yaptım anlatsam inanmazsın:) Benim de yeni takıntım Dior yılan derisi çanta. Belki pariste buluşuruz ne dersin ayşecim:)

    YanıtlaSil
  12. Neslisah Alkoclar'a bayiliyorum. Ne kadar guzel bir kiz. Keske daha cok konu etsek :)

    Aslina bakarsaniz cizme yerine ayakkabilarla daha guzel olmus elbise. Ama Neslisah varla yok arasi zevkli makyaji, dogal gorunen saclari ve rahat havasiyla acik ara onde.

    Fatos Sarigul agir makyaji ve sert durusuyla yasindan daha buyuk gorunuyor.

    YanıtlaSil
  13. Gamzecim vallah harika olur :-) ama kocam duymasin derim, bu aralar bana tav oluyor, isi gücü colugu cocugu biraktim dior cantanin pesine düstüm :-) su benim begendim sende de olan cantanin renk alternativleri nelerdir? seninkide nude mu? no su kac? siyahi varmidir? soru yagmuruna tuttum seni ama kusura bakma :-)

    Ayse

    YanıtlaSil
  14. elbiseyi net olarak Fatoş Sarıgül daha iyi taşımış çünkü bu elbise bence kesinlikle altına çizme giyilecek bir elbise değil. Ama Fatoş hanımın da makyaji çok ağır, portföyü de hiç olmamış. Ben zaten genel olarak kendisinin makyaj stilini pek beğenmiyorum. Daha nude tonlarda bir ruj sürseydi daha iyi olurdu. Bir de bence kahkül kestirse bambaşka bir havası olur.

    YanıtlaSil
  15. Kesinlikle Fatoş sarıgül diyorum. Ayakkabı ile kullanması benim tarzıma daha yakın olmuş:) Elbise çok da yakışmış kendisine.

    YanıtlaSil
  16. Yoo Ayşecim hiç önemli değil. Yardımcı olabilirsem ne mutlu:) Ben bu çantanın siyahını hiç görmedim. Zaten Resort koleksiyonunda siyah çanta varmı emin değilim. Varsa da ben görmedim. Benimkinin rengi nude. Ama ben paris'te mavisini ve bejini de görmüştüm. Bulut mavisi gibi çok güzel bir mavi tonu. Bende çok severim. Ama ben nude renginde karar kıldım. Siyahı yok aslında eminim ama bilmişlik yapmıyım sen pelin'e sor diyim:))

    YanıtlaSil
  17. ikisinin de stilini beğenirim ama burada ikisine de oy veremedim.

    YanıtlaSil
  18. Ben Fatoş Sarıgül'ü daha çok beğendim. Hırka elbiseyi basitleştirmiş sanki, bir de çizmeler olunca tamamen elbise yok olmuş. Ama Fatoş Hanım'ın kombini sadece elbiseyi önplana çıkarmış ve daha şık durmuş, ruj rengiyle de güzel bir uyum yakalamış.
    Oyum Fatoş Sarıgül'e:)

    http://by-byblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  19. Bence fatos sarigul..zaten kendisini de cok begenirm:)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  20. fatoş sarıgül elbisenin hakkını vermiş ama o makyaj daha sade olsaymış keşke. neslişah ın sade makyajı onu çok daha taze gösteriyor fatoş sarıgülde bunu tercih etseydi çok daha hoş olurdu.

    YanıtlaSil
  21. Ikı bayanında elbıseyı alaturka tasıdıgını dusunuyorum bu elbısenın ozellıgı belı ınce gostermeye yonelık bır tasarım olması- halbukı neslısah hanımda pot durmus fatos hanımda ıse fazla kasmıs yanı ıkısı de olmamıs cantalar ve ayakkabılar zaten yaratıcılıktan cokkk uzak marka ruhuna aykırı varsa yoksa hep cl ve chanel- ben bu elbıseyı neon renkle kombınledım gayet sık oldu bu bayanlara da onerıyorum hırka ise mumkunse gıyılmemelı ...
    bu arada neslısah hanımın sacları cok guzel duruyor uzun suredır gordugum en parlak ve bakımlı saclar tebrıkler

    YanıtlaSil
  22. neslişah alkoçlar çok kuuğğlll elbise tam olması gerektiği şekliyle

    YanıtlaSil
  23. bende okurken diyorum ki ne kadar resmi bi yazı sanki trt haberleri gibi yanlış yerdemiyim dedim kendime:) lütfen güzel yorumunu kat güzel cümlelerinide moda eğlencemiz yahu takip ediyoruz o kadar ayoollll :))) eliffgul

    YanıtlaSil
  24. belliki ikiside givenchy ruhundan anlamiyorrrrr.

    YanıtlaSil
  25. üstünde taşımayıda bilmek lazım bu yüzden ben Neslişah'a verdim

    YanıtlaSil
  26. Pelin hanım,
    Ben merakla sizin yorumunuzu bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  27. Ben elbiseyi Neslişah Alkoçlar 'ın sade giymesi çok hoşuma gitti.Hırkası çizmeleri bir bütün olarak çok hoşuma gitti.Ama bunu derken Fatoş Sarıgül 'e de kötü diyemem. elbiseyi gösterişli taşımış. Makyajına önem vermiş. Yani kısaca ikisinde de sevdim :)

    YanıtlaSil
  28. Tam tersiz yani ben ikisini de sevmedim :D

    YanıtlaSil
  29. sevgili ayşe, begüm şen'in dior çantası şu an istinyepark dior mağazasında satılıyor haberin olsun :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.